|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
hej... mi tez szmutno
![]() bo dzis przedostatni wieczor naszego mieszkania razem, a podrzutek pojechal z kolegami sie poscigac i mnie zostawił sama jak palec, o
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Kobietki
dziękuje za przywitanko nie smutać mi sie tutaj ja musze sie do czegos przyznac dzisiaj miałam jak juz od 4 dni nie jesc po 18 i nie mogłam się powstrzymac i zjadłam jabłko eh... ale w rewanżu byłam na długim spacerku z moim Tż i jego psiakiem wieć mam nadzieje że mi wybaczycie ![]() ka.si widzę że mania z bmw taka jaką ma moj tż hihih własnie mnie też zaraził hihi od jakiegos dłużeszgo juz czasu i opowiadałam mu o tym forum na wizażu sama rozumiesz navi wiem co czujesz , my jak mieszamy razem jak u którego rodzinka gdzies wyjedzie jesteśm na maxa szczęsliwi ale jak mamy już się rozstać i wrócić do codzienności to przychozi przygnebienie
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 1 to jest zwykly ie wiem jak to nazwac.. chwyt marketingowy z tym nie jedzeniem po 18!!! w ten sposob tylko spowalnia sie metabolizm, nie mozna nie jesc na tyle godzin przed snem!! mozna jesc do 30min przed snem np twarozek. mi nie wierzysz, to pingwinka zapytaj.i nie mow jej czasem, ze nie jesz po 18 bo od niej to dopiero wyklad Ci sie dostanie![]() i nie jedz jablek wieczorek, owoce je sie do południa!!! no chyba ze po treningu to mozna i wieczorem ale to inna historia. to sie wygadałam ![]() Cytat:
ja juz bym tak chciala na stałe, ale kurde za co EDIT: no i co sie obijacie ja wlasnie zamowilam podrzutkowi prezent rocznicowy ![]() wymyslilam, jestem the best teraz jeszcze 'tylko' urodzinowy zabieram sie za frenczyka Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-10-04 o 23:08 |
||
|
|
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu coś Ci poprawi humor oby na stałeCytat:
)??Ja dziś gadałam z szefową na temat mojej chęci zamieszkania z chłopakiem... Wytłumaczylam dlaczego narazie nie ma takiej opcji (i dlugo nie będzie)... A ona (jak usłyszała ile on jeszcze bedzie studiował) poradziła mi poszukać sobie innego TŻ ![]() Oczywiście żartowała, ale... to jest myśl Poszukam sobie jakiegoś biznesmena który bedzie miał dom z ogródkiem do własnej dyspozycji i na urodziny kupi mi nowy samochód z kompletem nowiuteńkich opon (od razu na dwa sezony) Rozmarzyłam się... ![]() A tak serio to po co mi jakiś wróbel na dachu skoro mam kochanego gołębia w garści .
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ines dobre, tez mi to czasem przychodzi do głowy ale i tak zawsze dochdodze do tego samego wniosku co Ty ![]() edit: i nastała cisza.... ![]() nawet ka.si nie ma, szajby mojej nocnej ![]() Ines tez pewnie już spac poszla ![]() a ja czekam na podrzutka az wroci zeby sobie razem zasnac... padnieta jestem. a jego nie ma raptem 3h a ja juz sie stesknilam jak nie wiem.. co ta milosc robi z czlowieka ![]() no nic, pewnie niebawem bedzie wiec zmykam ![]() dobrej nocki girls i dzien dobry oreganko i Vibesko ![]() jesli mozecie spamować
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-10-05 o 00:21 |
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
no to znowu jak za starych czasów- jestem pierwsza zaspałam do pracy, ale o dziwo spóźniłam się tylko 5 minut
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja się dzisiaj obudziłam obolała... Dopiero dzisiaj czuję, że w środę byłam na siłowni. Czemu moje mięsnie mają taki opóźniony zapłon? Wczoraj funkcjonowałam normalnie.
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Navi dziękuje za poradę
ja wlaśnie napisałam do pingwinkao jakąs dietke i czekam na odpowiedz pokaz co za prezent kupiłas jestem dopiero na 33 stronie pierwszej edycji navi jesteś śliczniutka masz ładniutką siostrzyczke i naprawdę super historia jak możecie prześlijcie mi fotki na karaa86@wp.pl bo też bym chciała Was pooglądac Marzenka777 wygląda jak śliczny aniołek i te stare autka ja też tam chcę być sliczne są raj ![]() ka.si Ty też taka ładniutka jesteś i te foteczki z BMW mniammmm... o aneczce_1984 już pisałam ide czytać dalej hihih a teraz tak w ogole już zaczełam pracke popijam sobie kawkę i będę czytać bo jakoś dziś nic za bardzo mi się nie chce a wczoraj troszke nadrobiłam więc moge odpoczzząć buziam
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawka, net i jeszcze za to płacą
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
no nie powiem nie mam źle hihi pouczyć się mozna , posiedzieć na wizażu i takietam
ale co od czegoś trzeba zacząć zmiane stanowiska planuje jak tylko skończe studia a dzis do prackiszłam na piechotke 30 min marszu hihihi bosssiee ja już chcę na siłke a to dopiero w listopadzie już sie doczekać nie moge
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
karaa ale z tą wagą 42 kg to chyba żartowałaś? co?
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
nie właśnie rok temu tyl ważyłam
i bardzo mi sie podobało wtedy moje ciałko bo teraz naprawde mam o 8 kg za dużo a szczególnie w brzusio mi poszło i jestem załamana
|
#2353 |
|
sophisticated
|
karaa jeśli można
zamiast obarczać Pingwina kolejnym zajęciem, może podejmij pewien wysiłek i rozejrzyj się na forum w poszukiwaniu 10 PŻ, czyli 10 przykazań żywieniowych ładnie wyjaśnione znajdziesz w podwieszonych na dietetyce żeby zaoszczędzić ci trudu wklejam linki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199694 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195668
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też miałam taki okres w swoim życiu że ważyłam niewiele ponad 40kg kiedy teraz oglądam zdjęcia z tamtych czasów to mi się płakać chce bo wyglądałam jak szkielet, okropnie po prostu już wolę teraz te swoje 51, choć może ze 3 przydałoby się zrzucić ale co zrzucę to mi wraca.... bo głupia jestem
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Brewka
dziękuje Ci serdecznie dopiero zaczynam wszystkiego szukac i czytać a Wasza pomoc bardzo mi sie przydaje
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ale mam dobrego humora dzisiaj
|
#2357 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wlasnie jest, nastepnego dnia mozesz nie czuc nic. a dopiero po 2-3 dniach zaczyna sie jazda ![]() ostatnio w zeszlym tygodniu zrobilam sobie ostry trening na plecy w poniedzialek. we wtorek nie czulam nic, mysle sobie dooobra, poczekamy do srody w srode bolaly, ale co sie dzialo w weekend... ![]() a pamietasz, zeby jesc cos bialkowego po treningu?? moze to byc omlet najlepiej z 2-3 bialek i jednego calego jajka z jakims owocem na przyklad bananem lub z tunczykiem (wyszlo jakby tunczyk byl owocem, ale wiadomo o co cho ) - jak lubisz ![]() ale uzupelnienie bialka to podstawa po cwiczeniach na silowni Cytat:
ale za to jest nieoceniona w swoich poradach! Cytat:
![]() dziekujemy bardzo no, story takie troche z telenoweli brazylijskiej![]() Cytat:
slicznie teraz wyglądasz ![]() Boze wczoraj ogladalam rozmowy w toku z anorektykami.. koszmar jakis ![]() i sie nie wyspalam, bo czekalam na podrzutka do 1 w nocy..ale chociaz razem zasnelismy. ah ta milosc ![]() EDIT: VIBESKO!! ![]() pewnie z powodu siostry przede wszystkim ![]() oj ja tez bede miala od rana banana na twarzy już za 10 dni |
||||
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
podziel się z nami
![]() właśnie to próbuję do głowy wbić bratu, który pierwszy raz wybiera się na siłownię...bo on kompletnie nie obcykany z tematem Cytat:
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrazam sobie, że miałabym wazyć 42... Teraz masz o 8kg za dużo... To jaka według Ciebie powinna być twoja idealna waga? Navi... Po treningu zjadłam tylko sałatkę grecką.. Ja tam nie wiem czy było w niej jakieś białko czy nie... Pewnie nie ja się na tym nie znam. W ogóle jakoś mi nie podchodzi ta siłownia. Niedobrze mi po niej. A na niej się nudzę... No ale dobrze jest poczuć, że się coś zrobiło dla zwiotczałego ciałka
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko ale ja teraz czuje się jak malutki pączke a wtedy było w sam raz i miałam wysportowane ciałko i było mi cudnie
dlatego juz od kilku dni cały czas się mobilizuje i chodze do pracki na piechotke i z pracki potem obiadzio i moim TŻ na spaceerek bardzo długgiii kilka rundek po parku potem wyspa i takie tam non stop w ruchu navi no ja własnie jestem w trakcie czytania wszystkich postów a potem bede szukała i coś układała eh... ja chcę na siłkę a Twoja historia jest piękna naprawde wyślij mi fotosiki jak możesz wyżej podawałam maila vibeska opowiadaj co u Ciebie z tym humorkiem może nam się też udzieli choć nie powiem że mam zły tylko taki jakiś obojętny
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() bratu wbijaj młotkiem! to facet takze bedzie wiecej podnosil. tym bardziej musi jesc potem jak trzeba ![]() Cytat:
![]() Ines to ja bym mogla Tobą cwiczyc na siłowni ![]() sałatka grecka no coz... jedynie feta moze ma jakies wieksze ilosci bialka, bo tak to nie za bardzo jest to posilek po treningowy ![]() moze lepszy bylby dla Ciebie aerobik? nie ma co sie zmuszac.. a co jesz przed cwiczeniami? bo zastanawia mnie, czemu Ci niedobrze.. edit: kara wyslalam Ci wszystko co mialam na kompie w pracy, poczawszy od twarzy, przez brzuch po zdjecia z wakacji
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Ines1985 Kochsniutka a ile masz wzrostu?? bo po fociach widziałam że wysoka jestes
bo teraz ważę aż 50 kg a maleństwo ze mnie bo 156 to małutki urwis więc trzeba o siebie zadbać i sie wyskuklić a wcalej przy 42 kg nie wyglądałam jak szkieltorek ciałka troszke miałam
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
no szef pojechał to mogę teraz pospamowac troszkę
i zjem sobie coś
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja jestem kurdupel (1,6m) Aż 50 kg... Nie obraz sie, ale uwazam ze troche przesadzasz z tym AŻ. Tym bardziej ze zamieszczalas zdjecie i wygladasz szczupło.
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ines ja tez myślałam że ty wysoka jesteś
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) tez trzeba sie odzywiac w okreslony sposob. ale rozumiem, ze na spektakularnych efektach Ci nie zalezy ![]() takze ja naprawde polecalabym Ci zastanowic sie nad aerobikiem ![]() efektow po nim nie ma w chudnieciu, ale ma sie lepsza kondycje, cialko rozciagniete .. chyba ze nie chcesz gadziny samej zostawic bo on na latino tance chyba sie nie wybierze
|
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
no i taki latino dance świetnie poprawia humorek
![]() idę zapuścić nura w te linki brewkowe edit: już to czytałam wcześniej a sweet gdzie wcięło dzisiaj? no i dlaczego ecstasy już nas nie odwiedza?
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
nio możliwe że na fotce nie wyglądam bo mam szpilki
i po nich widze że naprawdde mi sie przytyło inses1985 mi wyglądało jakbys naprawde miała jakos hm... z 170 naprawde
|
#2370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sweet nie wiem gdzie jest moze duzo pracy ma? ![]() Ecstasy mowi, ze obiecuje odwiedzić i ze teskni za nami ![]() mowi tez oreganko, ze jestes sliczna ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.

dziękuje za przywitanko
nie smutać mi sie tutaj
ja musze sie do czegos przyznac dzisiaj miałam jak juz od 4 dni nie jesc po 18 i nie mogłam się powstrzymac i zjadłam jabłko eh... 
z tym nie jedzeniem po 18!!! w ten sposob tylko spowalnia sie metabolizm, nie mozna nie jesc na tyle godzin przed snem!! mozna jesc do 30min przed snem np twarozek. mi nie wierzysz, to pingwinka zapytaj.i nie mow jej czasem, ze nie jesz po 18 bo od niej to dopiero wyklad Ci sie dostanie
który bedzie miał dom z ogródkiem do własnej dyspozycji i na urodziny kupi mi nowy samochód z kompletem nowiuteńkich opon (od razu na dwa sezony) 

slicznie teraz wyglądasz 

zwykle jem pół...