|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Laseczki macie opisy o śmierci, smutku, o tym że chce umrzeć i że mi cholernie smutno?
|
|
|
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
nikt nie zdradza tak pięknie, jak przyjaciel.
|
#3123 |
|
Raczkowanie
|
paulineczka1990
Dziekuje przydały się. Troche moich opisów: - "Kocham cię za twą szlachetną grację, za oczu głębię roziskrzoną." - Pretending is an art that's second nature with me, but don't be fooled/Udawanie jest sztuką, która stała się moją drugą naturą. Ale ty nie daj się oszukać. - Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour/Nieskończoność uchwycić w ręku a Wieczność w godzinie. -"Tańczę na palcach na granicy bytu i niebytu" - "Każdy ruch, myśl, dźwięk napiętnowany przez Bezcelowość." - "Pęd odbierze moim płucom możliwość samodzielnego decydowania o rytmie oddechu" - Jesień trwa szpetnej aury czas, pod płaszcze się pcha wyziębia nam serca wiatr.. -Jesień trwa rdzawych liści czas kaloszy, peleryny, mgły... - "ufam, że ty ufasz, że ja nie zaufam tobie"
Lovers to friends Why do all good things come to an end... Edytowane przez balsam_do_ciala Czas edycji: 2007-10-04 o 18:17 Powód: awaria awariowa |
|
|
|
#3124 |
|
Raczkowanie
|
z tłumaczeniem dla: niqsia13
![]() ..You look into my eyes.. I go out of my mind.[ gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłów..] .and my knees are weak..and my mouth can't speak. [i moje nogi są jak z waty.. a z ust nie mogę wydobyć słowa..] . But everything is nothing if I ain't got You . [.Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie.] Każdy kto kocha, poczeka.. gorzej gdy nie potrafi czekać.. ... nie wracajmy jeszcze na ziemie ... Jesienna melancholia... Pozytywka wciąż grała.. przy jej dźwiękach śmierć była piękniejsza otuliła się ciemnością, smutkiem,rozmyślając o szczęściu. stworzyła swoją rzeczywistość ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia.........<3 Siedzę w kacie i płaczę, bo nie wiem kiedy Cię znów zobaczę...
|
#3125 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Raczkowanie
|
Pozytywka wciąż grała.. przy jej dźwiękach śmierć była
piękniejsza... nie wiem czy taki może być.
|
#3127 |
|
Wtajemniczenie
|
Zatrzymaj sie na chwile... I chwili tej pozwól życ
Bo tyle Cie znam ile z twych oczu wypatrze Nie jestem i nie bede niczyja zabawka szanuj to co masz, paść na twarz nie znaczy ją stracic Pokochac twoja inność [...] Nadzieje z marzeniami porwal wiatr... Czas kolor włosów zmienia
|
#3128 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Eh.. macie coś o olewaniu przez najblizszych? Takich wiecie.. żeby dać im to do zrozumienia?
|
|
#3130 |
|
Zadomowienie
|
Odrobiny szczęścia nie odbieraj mi
Z Tobą chcę oddychać z Tobą dzielić każdy dzień Zostań bo na Tobie kończy się mój świat! Zostań bo bez Ciebie już nie umiem żyć Zostań tylko Tobie mogę siebie dać /Kasia Cerekwicka "Zostań"/ |
|
|
|
#3131 |
|
Raczkowanie
|
Hate That I Love You Lyrics
That’s how much I love you That’s how much I need you And I can’t stand ya Must everything you do make me wanna smile Can I not like it for awhile No.. but you won’t let me You upset me girl, then you kiss my lips All of a sudden I forget that I was upset Can’t remember what you did But I hate it You know exactly what to do So that I can’t stay mad at you For too long, that’s wrong But, I hate it You know exactly how to touch So that I don’t wanna fuss and fight no more So I despise that I adore you And I hate how much I love you boy I can’t stand how much I need you And I hate how much I love you boy But I just can’t let you go And I hate that I love you so.. And you completely know the power that you have The only one that makes me laugh Sad and it’s not fair how you take advantage of the fact that I Love you beyond the reason why And it just ain’t right And I hate how much I love you girl I can’t stand how much I need you And I hate how much I love you girl But I just can’t let you go And I hate that I love you so One of these days maybe your magic won’t affect me And your kiss won’t make me weak But no one in this world knows me the way you know me So you’ll probably always have a spell on me That’s how much I love you That's how much I need you That’s how much I need you That’s how much I love you That’s how much I need you And I hate that I love you so-- And I hate how much I love you boy I can’t stand how much I need you And I hate how much I love you boy But I just can’t let you go And I hate that I love you so And I hate that I love you so.. so.. Tak bardzo Cię kocham Tak bardzo Cię potrzebuje I nie mogę znieść Gdy każda rzecz, którą robisz powoduje u mnie śmiech Mogę nie lubić tego przez moment Nie... ale ty nie pozwalasz mi Dziewczyno wyprowadzasz mnie z równowagi, kiedy całujesz moje wargi Wszystko niespodziewanie zapominam, gdy jestem zdenerwowany Nie pamiętam co robiłaś Nienawidzę tego Wiesz dokładnie co robić Więc nie mogę zostać przy Tobie, bo zwariuje Za długo, to błąd Ale nienawidzę tego Wiesz dokładnie jak dotykać Więc nie chce więcej się kłócić i walczyć Więc gardzę tym, że Cię uwielbiam I nienawidzę jak bardzo Cię kocham, chłopcze Nie mogę znieść jak bardzo Cię potrzebuje I nienawidzę jak bardzo Cię kocham, chłopcze Nie umiem Ci pozwolić abyś wyjechał I nienawidzę tego jak bardzo Cię kocham W pełni rozumiesz, że masz moc Jedną, jedyną, która wyzwala u mnie śmiech Smutek, to nie sprawiedliwe jak korzystasz z faktu, że ja Kocham Cię bez przyczyny I to nie jest nieprawda I nienawidzę jak bardzo Cię kocham, chłopcze Nie mogę znieść jak bardzo Cię potrzebuje I nienawidzę jak bardzo Cię kocham, chłopcze Nie umiem Ci pozwolić abyś wyjechał I nienawidzę tego jak bardzo Cię kocham Może pewnego dnia twoja magia na mnie nie zadziała I twój pocałunek mnie nie osłabi Ale nie jedna na tym świecie pozna drogę do zrozumienia mnie Więc prawdopodobnie zawsze będziesz mnie zachwycać Tak bardzo Cię kocham Tak bardzo Cię potrzebuje Tak bardzo Cię kocham Tak bardzo Cię potrzebuje I nienawidzę jak bardzo Cię kocham, chłopcze Nie mogę znieść jak bardzo Cię potrzebuje I nienawidzę jak bardzo Cię kocham, chłopcze Nie umiem Ci pozwolić abyś wyjechał I nienawidzę tego jak bardzo Cię kocham I nienawidzę tego jak bardzo Cię kocham
|
#3132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przyłanczam sie Up Up!
|
|
#3133 |
|
Wtajemniczenie
|
Uważaj na przyjaciół, wrogów lepiej znasz
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie opisy to fragmenty polskich piosenek
Opisy na podryw: Chodź ze mną choć zupełnie nie wiem dokąd.. Chodź ze mną, by sens nadać życia krokom Po szczęście albo po szaleństwo, w ciemność ze mną.. Chodź ze mną, choć nic nie mogę Ci obiecać Spraw, bym została bez tchu, zrób to, co należy, bo dziś jesteś mój Patrz,jak gorąco jest tu, więc czemu jeszcze stoisz?Dotykaj mnie uu Chcę poczuć, że budzi się lew i w Tobie chcę poczuć ten ogień :P Jutro zagadką, za to tej nocy może zdarzyć się wszystko ![]() Smutne: W moich oczach tamte gwiazdy, te chwile, serce z piasku na plaży.. A potem kilka słów, w sercu ostry ból, pożegnania smak.. Może docenić cię nie umiałam, może za dużo powiedziałam,a może to ty Nie mówię,że tylko w tobie tkwi wina.Nie ma sensu znowu zaczynać Zero radości z kolejnych łatwych opcji Mam już tego dość, po co mi to wszystko.. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic a nic.. Staję się cieniem ogromnych mych łez ;( Czy ktoś odpowie mi jak dalej iść? Czy ktoś odpowie mi gdzie dalej iść? Zamknęłam drzwi duszy mej na złoty klucz. Tak pusto tu.. Świat nie rozpieszcza, ludzie nielepsi ;/ Daj mi dłoń, bez Ciebie życie traci sens ;( Czy tamte chwile miłe na tyle, by w sercu je zatrzymać..? Czy tamte słowa szeptane bez obaw warte,by je zachować? Optymistyczne: Trzeba przetrwać zimę, by móc poczuć wiosnę.. Mam odwagę marzyć i cholerny upór,by pragnienia prawdą się stały Mówią:'oczy przetrzyj', nie potrafią się cieszyć Ja jestem wolny,mam swoje zdanie. To,czego pragnę,to świat bez granic. Jeśli szukasz, jeśli wierzysz to pokonasz lęk, pokonasz zło W takie dni jak dzisiaj rośnie wiara i optymizm ![]() Ja się wcale nie chwalę, po prostu mam talent ![]() Teraz przełamię się, chcę namalować myśli me Ze snu wyłania się tęczowa droga co mocno lśni.. Marzenia me czekając na spełnienie do lotu porwą mnie Nieważne kogo szukasz, znaleźć prawdę o sobie to cała sztuka I słowa mam, i dźwięki mam, i Ciebie mam-nie potrzeba mi nic Bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć.. Nieważne dziś są te wszystkie dni, bo nie potrzeba ci tego, co zabiera czas Raz możesz stracić,raz możesz zyskać. Raz pesymista, raz optymista Za długie na opis GG ale może komuś się przydadzą: Kiedy jest nam w życiu naprawdę źle, dlaczego tak nagle tłum przyjaciół odchodzi gdzieś? Usiadł na oknie Anioł Stróż,tym razem ej, mam parę pytań a propo dawnych marzeń. Dlaczego pozwoliłeś, by legły w gruzach? Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz”Chwilo proszę bądź wieczna” Tak dużo mam jeszcze do zrobienia,tyle słuchania,tyle patrzenia bez ciebie już... Kolejny raz patrzę w przestrzeń istnienia i wiem,że tu żyję, tak naprawdę tutaj mnie nie ma.. |
|
|
|
#3135 |
|
Konto usunięte
|
jak to było contorl you girl cos tam yealous... bo nie moge tego znalezc.
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eldo - chodz ze mna... piekna piosenka ![]() ladne opisy
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Konto usunięte
|
lubie eldo. Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz”Chwilo proszę bądź wieczna” a tu z czego?
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchaj Głosu Serca Nawet Jeśli Rozum Mówi Co Innego...
"I needed an answer to end all my searching"... zostan,wystarczy nam wiary by trwać... ;(
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
I may be your sweet spot..Take me to your candy shop../ Mogę być twoją słodką kropelką..Zabierz mnie do Twojego sklepu ze słodyczami..
|
#3140 |
|
Raczkowanie
|
Moje Propozycje ...
- Wielka miłość, nie wybiera, czy jej chcemy, nie pyta nas wcale ... - Nigdy nie odbieraj nikomu nadzieji, może to jedyne co mu pozostało ... - Bo tylko raz kocha się tak . - Ty mi otworzyłeś swoje drzwi, za nimi raj i MY. - Bo umrzeć, to zbyt mały powód, by przestać kochać .. - Noc była piękna jak sen, a śmierć ... śmierć była jeszcze piękniejsza. - Żyj tak jakby twój obecny dzień, miałbybyć Twoim ostatnim dniem.. - Dotykaj mnie tobie oddam ciało Swe ... ![]() etc |
|
|
|
#3141 |
|
Rozeznanie
|
znam takie msca, znam smak tych ulic..`
wÓdkoo mA wÓdkoo mA! ktÓz bez CieBie soBie w zYciu Rade dA! .:Nawet jeśli nie jestem z Tobą nie jestem przeciwko Tobie:. ChceszZginacWkoncuZginies zWazneZebyPamietaliZeNieB ylesS****ysynem 'magiczne słowa są właśnie po to żeby uciec jak najdalej stąd' usiąde na pustyni i o wszystkim zapomne...` 'one maja maniery, ale maja i wdziek" |
|
|
|
#3142 |
|
Wtajemniczenie
|
*Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.
*Kiedy nie miałam już nic do stracenia, dostałam wszystko. *To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. *Moje życie będzie miało taki sens, jaki ja sam mu nadam. *Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności. *Świadomość śmierci pobudza do życia. *Nikt nie może uciec przed głosem własnego serca. *Kocham Cię, bo cały wszechświat sprzyjał mi w tym, bym mógł Cię poznać. *Każdy gromadzi blizny w sercu. *Nie mów nic. Kocha sie za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. *Zazwyczaj widmo śmierci sprawia, że bardziej szanujemy życie.
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
*Spróbuj po prostu żyć. Rozpamiętywanie jest zajęciem starców.
*Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek. *W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. *Kto kocha musi umieć zgubić się i odnaleźć. *Nigdy nie wolno przestać wierzyć... *Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci. *Co to jest prawdziwe Ja? (...) To kim jesteś, a nie to, co z Ciebie uczyniono. *Lepiej czasem pozostawić rzeczy samym sobie. *Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej, niż otrzymujemy w zamian. *Bo w oczach tkwi siła duszy. *Kiedy o sobie zapomniałam, odnalazłam samą siebie. *Świat jest dokładnie taki, jakim go postrzegamy. *Człowiek walczy by przetrwać, a nie po to, by się poddać. *...a serca nie lubią cierpieć.
|
#3144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3145 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze pare w języku angielksim
![]() What makes the desert beautiful is that somewhere it hides a well. Pustynię upiększa to, że gdzieś w sobie kryje studnię. Pure logic is the ruin of the spirit. Czysta logika jest ruiną ducha. Sex alleviates tension. Love causes it. Seks rozładowuje napięcie, miłość je potęguje. The price of greatness is responsibility. Ceną wielkości jest odpowiedzialność. One must feel chaos within, to give birth to a dancing star. Powiadam wam; trzeba mieć chaos w sobie, by narodzić tańczącą gwiazdę. We live, as we dream - alone. Żyjemy tak jak śnimy - samotnie. The future starts today, not tomorrow. Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro.
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
troszke malajskiego moze ode mnie:
kecantikan dalam hidup hanyalah sementara-w życiu piękne są tylko chwile.. saya ingatkan kita hanya boleh jadi kawan -myślalam ze poprostu bedziemy przyjaciółmi Saya nak bersama awak selama-lamanya-chciałabym byc z Toba na zawsze Awaklah segala galanya bagi saya-jestes dla mnie wszystkim ops..Saya dah jatuh cinta dengan awak...-ops..myślę że się zakochałam..
|
|
|
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
a może coś ode mnie ; P ?
kupię kilogram miłości. cena nie gra roli. fenomen istnienia w samotności. dzisiaj kolorowo jest tylko w telewizji. w gonitwie ze szczęściem uważaj na falstarty. no love, no hope, no future. każdy szary człowiek kryje w sobie tęczę ; ) cała dla Ciebie. teraz i na zawsze. bo miłe rzeczy warto pamiętać, pamietasz ? jestem prostym pytaniem, a Ty na nie odpowiedzią. odkładam pożeganie z nadzieją, że zostaniesz. z góry przepraszam za ewentualne powtórki ; P. |
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5452454]jak to było contorl you girl cos tam yealous... bo nie moge tego znalezc.
[/quote]Control your girl lil' fella, look at how she's got you jealous.. // Kontroluj swoją dziewczynę młody kolego, zobacz jak sprawia, że jesteś zazdrosny (dosł. 'trzyma cię w zazdrości') ![]() [Omarion - Man Up ]innych troszkę: śmiech w każdym języku brzmi tak samo. so much pleasure and so much pain. // tak wiele przyjemności i tak wiele bólu najdziwniejsze we mnie jest to , że czasem nie rozumiem samej siebie... I hate the ones who love to hate because they're just like me... // Nienawidzę tych, którzy kochają nienawidzieć, bo są tacy jak ja "mi niczego już nie trzeba, ja niczego już nie muszę" 'better think of your future, better make some good plans' // lepiej pomyśl o swojej przyszłości, lepiej miej trochę dobrych planów Okej to będzie, jak się za chwilę nie porzygam. Moving on is simple, it's what you leave behind that makes it so difficult. // Brnięcie przez życie jest proste. To, co zostawiasz za sobą, czyni to tak trudnym. Children in the dark cause accidents. Accidents in the dark cause children. // Dzieci po ciemku wywołują wypadki. Wypadki po ciemku 'wywołują' dzieci. 'She's got a smile that it seems to me Reminds me of childhood memories Where everything Was as fresh as the bright blue sky Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I'd stare too long I'd probably break down and cry.' (wolne tłumaczenie )Ona ma taki uśmiech, który wygląda jakby był dla mnie. Przypomina mi moje dzieciństwo. Gdzie wszystko, było tak świeże jak jasne niebieskie niebo. Teraz i wtedy, kiedy widzę jej twarz, zabiera mnie do tego szczególnego miejsca. I jeśli wpatrywałbym się zbyt długo, prawdopodobnie załamałbym się i zaczął płakać. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2007-10-05 o 17:17 |
|
|
|
#3150 |
|
Wtajemniczenie
|
Show me secret sins
pokaż mi sekretne grzechy Seduce me once again uwiedź mnie raz jeszcze... Burning like an angel Who has heaven in reprieve płonąc jak anioł, dla którego ulga jest niebem Won't you dance with me In my world of fantasy Może zatańczysz ze mną w moim świecie marzeń (wymyślonym świecie) Like an apparition You don't seem real at all Jak zjawa, wcale nie wyglądasz na prawdziwego Like a premonition Of curses on my soul Jak przeczucie klątwy na mej duszy The way I want to love you Well it could be against the law Sposób w jaki chcę Cię kochać...w sumie mógłby być niezgodny z prawem I've seen you in a thousand minds You've made the angels fall Widuję Cię w tysiącach myśli, sprawiasz, że anioły upadają Wszystkie z: Nouvelle Vague - Dance With Me (piosenka z reklamy reserved )
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

)