Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku! - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-26, 17:44   #3061
marciar7
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Nie bedzie randki.Wody mi odeszly.Leci oksy,czymajcie kciuki

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
Patrze Lucy na sama mysl o przytulaskach porod sie zaczal :-D :-D :-D trzymamy kciuki mocne :-* :-* :-* :-*
Stary 2016-01-26, 17:52   #3062
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
Cóż za realistyczny sen miałam w nocy! Śniło mi się, że urodziłam Poród lekki, właściwie bezbolesny. Mały wyskoczył szybciutko za jednym parciem. Ważył 3,600, mierzył 55 cm hehe. Ach, marzenie

Moje okna też nie grzeszą czystością, ale ja się za to nie zabieram, lepiej nie ryzykować. Na dziś planuję tylko kurze powycierać i może chlebek bananowy upiekę. TŻ poodkurza podłogi jak wróci z pracy.
A mi się śniło, że robiłam pizzę... na pralce w łazience
i jeszcze śniło mi się, że tż wytatuował sobie wielką żabę na piersi i stwierdziłam, całkiem fajnie, to ja sobie zrobię żabę na plecach na łopatce
i jeszcze śniła mi się teściowa że mi dokuczała i działała mi na nerwy... pierwsze co powiedziałam do tż po obudzeniu to: Twoja matka mnie nawet przez sen wkurza

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mamusiaczek już niedługo i się doczekasz córeczki))

A ja się zbieram, kuchnia gotowa to idę tam leciutko ogarnąć

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

aż wam wkleję od koleżanki, bo mnie szokło...

Hipermarket, Warszawa. Koleżanka w 4 mcu ciąży, brzuszek już widać, z rękę z 2 letnią córeczką chce skorzystać z kasy pierwszeństwa. Pan, który stoi obok, komentuje to następująco: "Nie wâ˜☠â˜☠â˜☠â˜☠iaj mnie, â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠a mać, spie...alaj stąd!" Koleżankę zamurowało...
a co na to pracownik sklepu?

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Hejka Jak dzis okaże sie ze cc to chce już.... Co za noc wstałam do toalety może z 10 razy, mały tak ciśnie ze sapie jak po maratonie. Męcząca ta końcówka ciazy jest bardzo. Wstałam włączyłam pranie, teraz czekam na śniadanie Tz robi a nie wiem jak Wy ale ja wstaje taka głodna ze masakra
Ja się obudziłam po raz 3 na siku około 7 i taką głodzillę poczułam, że pożarłam banana i wypiłam szklankę soku... po czym poszłam oczywiście spać
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 17:58   #3063
zonameza90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
A mi się śniło, że robiłam pizzę... na pralce w łazience

i jeszcze śniło mi się, że tż wytatuował sobie wielką żabę na piersi i stwierdziłam, całkiem fajnie, to ja sobie zrobię żabę na plecach na łopatce

i jeszcze śniła mi się teściowa że mi dokuczała i działała mi na nerwy... pierwsze co powiedziałam do tż po obudzeniu to: Twoja matka mnie nawet przez sen wkurza

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

a co na to pracownik sklepu?

Hahahahahah chyba to z przespania takie sny 😋 . A co do teściowej to moja tez w snach mnie prześladuje...ale w realu jest gorzej.. I im bliżej porodu tym mam mniej chęci na kontakt z nią... Dzisiaj miała do mnie pretensje, że nie powiedziałam jej, ze kupiłam niebieskie prześcieradło do łóżeczka... Czy ja kurde musze jej każdy zakup meldować?! Bo ona tez kupiła i tez niebieskie i teraz dwa będą... No paranoja jakaś... A jak powiedziałam, ze przez tydzień po porodzie nie chce nikogo widzieć to zrobila wielkie oczy i się obraziła...

To się wygadałam...
zonameza90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 17:58   #3064
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Ja do końca nie ufam temu urządzeniu, po tym jak mojej siostrze powiedzieli ze mała ma 900g przed samym porodem i nie ma żołądka. A szpital ten uchodzi za nr 1 w wawie przy leczeniu wcześniakow i co do posiadania najlepszej aparatury.
coooo?
Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Umylam włosy, wysuszylam i sa gorsze niz przed myciem , co jest myślałam ze zle moze splukalam ale to samo tłuste jakbym 3 dni nie myla
Ja też tak miałam kiedyś, po czym okazało się, że moja szczotka jest upaćkana kosmetykami i to ona tak mi tłuściła włosy Jak kiedyś miałam blond na całej długości to kłaczki mi się w ogóle nie przetłuszczały. Teraz mam jakieś resztki ombre na końcówkach.
Cytat:
Kochane 3300 waga, głowa 38cm czyli łeb jak sklep :P ale na razie mamy zielone światło na sn ale sie cieszę
Ooooo gratki! nasze maluszki mają taką samą wagę
Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
Co Wy z tą cebulą?:P:P
Ja za cebulą od początku ciąży nie przepadam, a już żeby kanapki sobie z nią robić to w ogóle bleeeeh:p
Zbieram dupinkę i idę na SR, chociaż mi się nie chce, poszłabym w kimono:p
Mnie przez pierwszą połowę ciąży całkowicie od cebuli odrzuciło. Teraz czasem miewam ochotę, ale pojawiają mi się jakieś obrzydliwe kwasy w ustach i taki nieprzyjemny posmak, który trudno wyeliminować.
Stary 2016-01-26, 17:59   #3065
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
aha

moja siostra tez mówiła ze ja trzeslo bardzo na stole i potem jak juz wyjeli dziecko

ja całe zycie jestem skarpetkowa i nie wyobrazam sobie bez tam lezec - moge byc cała goła ale skarpetki to mus i juz
Ty mnie po prostu rozbrajasz
Stary 2016-01-26, 18:04   #3066
figa84
Zakorzenienie

Cytat:

i trzymam kciuki za szybki i lekki poród

Cytat:
Tak więcej na temat dzisiejszej wizyty u położnej i lekarki
Mały ma wagę 3300g. głowa jak pisałam spora. Będziemy próbować sn. Lekarka tylko postanowiła że nie mogę przenosić ciąży...i tak wymiar główki odpowiada 40tc Mówi że Mały jest na tyle dojrzały że nie ma co czekać. I tak od 1 lutego mam chodzić codziennie na ktg. Koło 4-5 lutego mam iść już na oddział. Będą jeszcze dokładne badania i pomiary i jak nie będzie akcji to wywołujemy, lekarka wspominała o jakimś żelu, w ostateczności oksytocyna ... Czyli jak by nie patrzeć zaczynamy intensywnie przyśpieszać Mam 2.5kg malin mrożonych będę je podjadał no i herbatki 3x dziennie... Dużo jeszcze zależy od dziecia jak się ładnie ułoży i będzie nisko powinno się udać. Jak akcja nie pójdzie to będzie cc Czyli na 7 Kuba już będzie z nami
a gdzie seks 3x dziennie?
Żel to chyba z tym samym składnikiem co w spermie, tylko w dużo większej dawce, czasem dają na porodówkach i niektóre to nawet rusza

rudziutka1987 a kiedy Was wypuszczą? I jak długo z tym workiem? Co kraj to zwyczaj
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:05   #3067
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
tez jestem ciekawa

że co ???

musze oczy trzeć ze zdziwienia

mój tż też był w szoku i pytał mnie, czy na pewno wstaję, czy mam zamiar jeszcze z godzinkę pospać
Stary 2016-01-26, 18:14   #3068
figa84
Zakorzenienie

Cytat:

mój tż też był w szoku i pytał mnie, czy na pewno wstaję, czy mam zamiar jeszcze z godzinkę pospać
czemu ja się mu nie dziwię
Stary 2016-01-26, 18:15   #3069
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SzczesliwaNarzeczona Pokaż wiadomość
ale ładny jest w tych kolorach pasowałby mi do wystroju bo mam w szarości i turkusie łóżeczko przybrane

Cytat:
Napisane przez rudziutka1987 Pokaż wiadomość
Michael jest już na świecie 3930g i 54 cm
gratulacje

Cytat:

Kciuki Lucy

ja dzisiaj wstałam tak ostatecznie o 12:30 najpierw obudziałam sie, posiedziałam w necie chwilę, potem kima, obudziłam się i zjadłam owsiankę, kima, na końcu wciagnęłam pomarańczę no i w ostateczności wstałam, bo znowu byłam głodna
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:17   #3070
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Agata Wiem że indukcja to nie koniec świata Byle go wykurzyli zanim gabarytowo przerośnie moje biodra

Figa 3x sex bosze żeby to mi się jeszcze chciało, hehe Chłop mój też w to wierzy I tak mnie wymęczy że w końcu nie będę miała siły rodzić

Lucy Trzymamy kciuki

Dzięki za kciukasy Aaaa i łożysko już ciut wapnieje, lekarka nas uspokoiła że wszystko jeszcze jest ok. Czyli prawdą jest że termin z pierwszego usg gdzie widać serduszko jest najbardziej prawdopodobny
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:21   #3071
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Agata Wiem że indukcja to nie koniec świata Byle go wykurzyli zanim gabarytowo przerośnie moje biodra

Figa 3x sex bosze żeby to mi się jeszcze chciało, hehe Chłop mój też w to wierzy I tak mnie wymęczy że w końcu nie będę miała siły rodzić

Lucy Trzymamy kciuki

Dzięki za kciukasy Aaaa i łożysko już ciut wapnieje, lekarka nas uspokoiła że wszystko jeszcze jest ok. Czyli prawdą jest że termin z pierwszego usg gdzie widać serduszko jest najbardziej prawdopodobny
podobno położne mówią "jaki seks, taki poród" więc chyba lepiej nie zapomnieć przed jak się to robi
Stary 2016-01-26, 18:22   #3072
zonameza90
Raczkowanie

Mój w sex nie wierzy... W ogóle jest anty odkąd brzuch mi urósł... Chyba się boi 😁
Stary 2016-01-26, 18:23   #3073
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Super na pewno fajnie tak zobaczyć dzidzia po takim czasie Ja mojego często widuję...w sumie więcej razy niż starszą dwójkę razem wziętych...
No... wprawdzie jakość usg nie była jakaś super, ale zawsze coś
Cytat:
Napisane przez zonameza90 Pokaż wiadomość
Hahahahahah chyba to z przespania takie sny 😋 . A co do teściowej to moja tez w snach mnie prześladuje...ale w realu jest gorzej.. I im bliżej porodu tym mam mniej chęci na kontakt z nią... Dzisiaj miała do mnie pretensje, że nie powiedziałam jej, ze kupiłam niebieskie prześcieradło do łóżeczka... Czy ja kurde musze jej każdy zakup meldować?! Bo ona tez kupiła i tez niebieskie i teraz dwa będą... No paranoja jakaś... A jak powiedziałam, ze przez tydzień po porodzie nie chce nikogo widzieć to zrobila wielkie oczy i się obraziła...

To się wygadałam...
Nie zazdroszczę teściowej. Z tego co piszesz to taki czepialski typ. Dobrze, że moja daleko, bo jej też do ideału daleko. Lubi swoje 3 grosze dorzucić i się wtrącić

Lucy, trzymam kciuki! Będzie dobrze!
Stary 2016-01-26, 18:25   #3074
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
podobno położne mówią "jaki seks, taki poród" więc chyba lepiej nie zapomnieć przed jak się to robi
Lol tego nie slyszalam :-D
Stary 2016-01-26, 18:26   #3075
zonameza90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
No... wprawdzie jakość usg nie była jakaś super, ale zawsze coś

Nie zazdroszczę teściowej. Z tego co piszesz to taki czepialski typ. Dobrze, że moja daleko, bo jej też do ideału daleko. Lubi swoje 3 grosze dorzucić i się wtrącić

Lucy, trzymam kciuki! Będzie dobrze!

Dokładnie, niby chce dobrze ale swoje trzy grosze musi wtrącić... Jakby chciała żyć naszym życiem... Eee tam, dobrze, że Tżta mam po swojej stronie 😁
Stary 2016-01-26, 18:28   #3076
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
No to tak : wczoraj pojechalam do szpitala. Zrobili mi ktg i lewatywe. Troche dziwne ze dzien wczesniej... i do rana na sali z babka po cesarce ktora plakala z bolu cala noc i co chwile byly u niej pielegniarki.. takze noc nieprzespana.. o 6:30 znow ktg. Mialam miec cesarke o 12 a tu szok, 8 rano.. wzieli podlaczyli mi 2 kroplowki, dali cos do wypicia co smakowalo jak cytryna , myslalam normalnie ze rzygne.. no i na sale.. znieczulenie nie bolalo w ogole, tylko czulam cieplo. Polozylam sie, 3 minuty, sprawdzila tylko czucie zimnym plynem i sie zaczelo. Myslalam ze mi zebra polamia jak zaczeli naciskac, bo maly byl tak wysoko. Kazali chwile poprzec i wyciagneli grubasa chlop stal za moja glowa, lekarzowi dal telefon i pstrykal nam foty we trojke. Na cycach mialam go z 5min po czym zabrali go i chlopa gdzie indziej. Poodlaczali mnie od wszystkiego, 10 min lezalam na salce pooperacyjnej i zawiezli mnie do pokoju gdzie na cycach chlopa lezal juz maly. Razem dostalam 7 kroplowek plus jedna z paracetamolem.. na brzuchu mam worek z piaskiem, mam go miec do jutra i w sumie przez niego mnie brzuch boli, jak go na chwile zdejme to wielka ulga.. no i troche mnie dziwi, urodzil sie o 8 30 a do tej pory nie dostal nic jesc, a ja mleka nie mam jak na razie..

Co do ubezpieczenia to jak na zlosc ta baba co mi wyslala pismo jest na urlopie i obslugiwal mnie kto inny. Skserowal to samo co juz kserowali 3 razy i kazał czekac, ale powiedzial ze ubezpieczona jestem normalnie...

dziwne ze cie polozyli dzien wczesniej juz do szpitala... mnie sie pytali ale dla mnie to bez sensu i wiekszy stres, po badaniach w poniedzialek wracam do domu i stawiam sie juz na cc

a co to za worek ? pierwsze słysze :conf used:

Cytat:

ulalalal :ju pi:

Cytat:
Jestem

Jestem happy, bo udało mi się wszystko załatwić, co zaplanowałam wyrobiłam kartę NFZ, odebrałam gbs - wynik UJEMNY kupiłam rogala do karmienia, odebrałam olej z wiesiołka z apteki, zrobiłam zakupy... i nawet zrobiłam sałatkę jarzynową

A teraz lecę poczytać, czy nie ma jakichś nowych rewelacji czopowo - porodowych

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Ależ masz grzeczną córeczkę

Lola może tak Ci się wydaje, że tam nic nie ma, ale Ninka jednak coś sobie wysysa nawet jeżeli samą siarę, to spoko. Z tego co nam na SR mówili, to nawet sama siara wystarcza na początku i zapotrzebowanie dziecka to 2 łyżki pokarmu na dzień... więc naprawdę malutko... byłam wręcz zdziwiona

super ze wszystko załatwione :brzyda l:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez zonameza90 Pokaż wiadomość
Mój w sex nie wierzy... W ogóle jest anty odkąd brzuch mi urósł... Chyba się boi 😁

moj tez nie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:32   #3077
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Ja kładłam głównie na pleckach. Na boczkach też, ale chłopcy nie chcieli za bardzo. Pilnowałam tylko główki, żeby była raz w jedną, raz w drugą stronę.
Na SR nam babeczka mówiła, że jak łóżeczko będzie stało w sypialni rodziców, to żeby pilnować tego, żeby codziennie zmieniać dziecku stronę łóżeczka, po której ma głowę (czyli zamiennie raz z lewej strony głowa, raz nogi). Bo inaczej dziecko będzie skręcało głowę cały czas w jedną stronę - w sensie w naszą stronę (jak będzie codziennie tak samo leżało).
Stary 2016-01-26, 18:33   #3078
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli ze co? Ma byc szybki numerek zeby porod szybko poszedł ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:34   #3079
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Figa obyś miała rację z tym seksem i dobrym porodem

Ale jestem niewyspana :/
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:35   #3080
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Na SR nam babeczka mówiła, że jak łóżeczko będzie stało w sypialni rodziców, to żeby pilnować tego, żeby codziennie zmieniać dziecku stronę łóżeczka, po której ma głowę (czyli zamiennie raz z lewej strony głowa, raz nogi). Bo inaczej dziecko będzie skręcało głowę cały czas w jedną stronę - w sensie w naszą stronę (jak będzie codziennie tak samo leżało).

Nam tez to mówili. Tak samo na przewijaku jesli przebieramy od boku a nie od tylu. Ja tak robiłam wlasnie z powodu glowki

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:43   #3081
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
heheh na balety to ja jestem umówiona z mężem wieczorem w szpitalnej toalecie

1 luty taki oficjalny

Wysłane przy użyciu Tapatalka
nooo proszę, dla chcącego nic trudnego

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wywołałam ulewę chyba nie zdążę umyć 4 okna .
leje tak, że zakłóca sygnał z anteny
Kobieto Ty mnie nie strasz... myślałam, że ta ulewa, to wody płodowe
Stary 2016-01-26, 18:43   #3082
rudziutka1987
perfumoholiczka

GG do rudziutka1987

Ten worek mam miec przez noc. Cos zrozumialam ze chodzi o krzepliwosc krwi ale nie wiem dokladnie.. no i mam byc 4 doby po cc..
11.2016
rudziutka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:44   #3083
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

aaaaa supcio, czekamy!!!!

Justyna fajnie,ze jest po Twojej myśli

A ja w końcu byłam na chacie i wypucowałam kuchnię

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:47   #3084
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EndOfRainbow Pokaż wiadomość
Elena - ja w żadnym wypadku nie pogananiam, tylko mnie emocje poniosły jak zaczęłam czytać

Powiem Wam, że ja bym chciała wcześniej ciut urodzić. Tydzień przed terminem na przykład, żeby potem nie fiksować i nie czekać. Ale będzie co ma być

ZonaMeza sama ciśnienie nie mierze, ale mam sprawdzane co trzy tygodnie przez położna, zawsze w normie było. Ręce mi dokuczają tak od 7 miesiąca, najpierw tylko takie "mrówki" czułam w prawej ręce, a potem już w obu, teraz już puchną. To może być podobno zespół cieśni nadgarstka i przejdzie po porodzie.
Nogi też mam spuchnięte ale mniej.

Trochę mnie tym spojeniem wystraszyłyście
No ale przynajmniej zawału nie dostanę jak je usłyszę

W ogóle to mi nawet brzuch nie opadł, ciągle wysoko jest....

Mały dziś strajkuje i od 6 rano się nie rusza za bardzo... Wiem że musi kiedyś spać, ale nie lubię jak mi robi takie numery....
Przerabiałam zespół cieśni nadgarstka we wrześniu... miałam wersję hardcore... cały miesiąc łapa usztywniana bandażem, do tego okłady... i ból niesamowity, że budziłam się w nocy z płaczem.
Chirurg rozłożył ręce i powiedział, że przez ciążę nie może mi żadnych leków dać... i że jak mi nie przejdzie po okładach, to niestety wpakuje mi rękę w ortezę do porodu.
Na szczęście po miesiącu przestało boleć i mogłam znowu zacząć "używać" prawą rękę.
Stary 2016-01-26, 18:50   #3085
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja w seksy nie wierze ale jak M wróci to i tak będziemy bo potem musowy post 😉 a ja juz kilka razy pisałam ze dla mnie seks w ciąży jest najlepszy bo się nie stresuje ze w ciaze zajdę 😉

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Motyl mam nadzieje że nie szalałaś za dużo 😊 bo bedzie bacik 😉
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:53   #3086
marciar7
Zakorzenienie

Paula w Pl chyba zawsze klada dzien przed operacja w szpitalu wlasnie na badania itd. Mnie klada 3 dni przed :-D ale takie maja procedury w razie w.
Stary 2016-01-26, 18:54   #3087
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
czyli szybki numerek musi być.....
Cytat:
i kolejna teoria.. pierwszy raz słyszę.. i o tym spaniu na boczkach też.. jak ja mało wiem

jakiego ja mam dzisiaj jamochłona to się w głowie nie mieści ciągle bym coś jadła i dalej głodna a brzuch to mi zaraz pęknie...

Lucy trzymamy kciuki za szybki i bezbolesny poród

i nie doczekałam się dziś na listonosza, a tak już chciałam zobaczyć rożek który kupiłam , a i mi mama dzwoniła, że mi wczoraj kupiła i jak nie miałam żadnego teraz mam dwa jeszcze tylko wózek, a matę, leżaczek, karuzelę laktator bede kupować później
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:54   #3088
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Czytam o tym sids i wymiękłam
"nie pozwalaj, by w pokoju, w którym śpi dziecko, spało jakiekolwiek zwierzę;"
Nawet chomik? To co ja kotu teraz powiem
Stary 2016-01-26, 18:57   #3089
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Btw esor naszlo mnie na pisanie pracy. Jak myslisz poddac sie temu czy sie zbuntowac :-D :-D :-D :-D :-D
Hahaha ZARTUJESZ? pisałaś tego posta 2 h temu, jak wygląda sytuacja i motywacja teraz? :-D

Eee może odpoczywaj, za kilka dni pojawia się Twój dzidziuś na świecie :-D :-D

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:58   #3090
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Michael jest już na świecie 3930g i 54 cm
Wow gratulacje jaki duży chłopak
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości