|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
ines1985 Ty chudzlecu jedz i to już
ja własnie zroobiłam sobie budyń mniam czekam aż wystygnie stoi przy oknie bo ciepłego jakos nie mam ochoty jeśc
|
#2432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
i'm BACK
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a tam salata, ser, pomidor, jajko, rzodkiewka, papryka.. 5 minut roboty a potem jak smakuje ![]() ulala to powodzenia! uczesz sie!
|
||||
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
ooo navi wróciłam no no
widzę że z tą szkołą na to samo wyjdzie bleeecchhh ja chcę wakacje ?? mniam mniam buuuuuuuudyń
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boję się tego spotkania... Ja znam tego faceta tylko z rozmów telefonicznych. Wydaje się być sympatyczny. Ale moje doświadczenia z tymi różnymi biznesmenami nie są zbyt miłe... Wydawało mi się, że wszyscy tego typu faceci to niesamowici gentlemeni itp. I w ciągu ostatnich paru miesięcy życie zweryfikowało moje poglądy. Jacyś robotnicy którzy urządzali nam sklep traktowali mnie naprawdę bardzo kulturalnie, a niektórzy pożal się Boże biznesmeni podchodzili do mnie jak do jakiejś niekompetentnej gówniary... Chociaż na spotkania z nimi zawsze ubierałam się elegancko i bardzo kontrolowałam swoje słownictwo i zachowanie .
|
|
#2435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czego to ja nie kupilam.. pieczywko, wedlinke, rzodkiewki, salate, pomidorki ![]() smacznego budyniu Cytat:
|
||
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki wyłąnczam komputerek i smigam do domciu za nie dłuo zjeśc zaraz obiadeczeek
i na spacerek hm.. napewno jeszcze wpadne prze obiadzem buziam
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już weekenduję
Byłam na zakupach, kupiłam golfik czekoladowobrązowy z krótkimi rękawami, taki pod żakiety albo sweterki rozpinane. I żel pod prysznic grejfrutowy ![]() Wróciłam do domu i jestem nieprzytomna. Dlaczego ja taka zmęczona chodzę?
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama mniej bym chetnie wazyla ale bez przesady:d oczywiscie bez urazy dla nikogo
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
vibeska hihhi zakupki męczą
wklejak focie na zakupowym pogolądamy bea-tka jak osiągne tą wagę to się pokaze i wtedy zobaczyszjak wygląda mała koietka ważąca 42 kg ![]() ja własne weszłam do domciu hihi , zaceła u nas padać niestety eh... ale i tak z tż zaraz sie wybieramy do apteki, komputerowego i na spacerek hihi co nam deszcze i burze nic nie przeszkodzi ihihhi
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziwną rozmowę z tymi z US...
Powiedzieli, że obserwują z boku moją pracę i dziwi ich co ja tu jeszcze robię... Stwierdzili że moje szefostwo za mało mi płaci i że spokojnie mam szansę znaleźć coś lepszego. Trochę mnie wychwalili aż mi głupio .Nareszcie ktoś zauważył moje starania... Szkoda tylko, że zrobili to ludzie którzy nie mają wpływu na moją pensję . No ale powiedzieli że dobrze robię, że najpierw chcę zdobyć tutaj więcej doświadczenia. Ech.
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
ines1985 najważniejsze że ktoś cię docenił
potrzeba troszke czasu żeby zrobili to inni wiem o tym że na pewno się uda i Twój szef doceni to wszystko
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
no prosze i to ludzie z US no no... wiesz, to tak jest ze ludzie zaczynaja doceniac cos/kogos dopiero jak to tracą ...
kama to chyba caly dzien tu tylko wisi ![]() a mnie podrzutek znowu byle czym z rownowagi wyprowadzil. ehh kocham go, potrafi to robic najlepiej na swiecie
|
|
|
|
#2443 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Dziękuje wszystkim za miłe słowa. Wczoraj było mi strasznie ciężko, ale dziś już jest lepiej bo wiem, że babcie już nic nie boli i teraz jest jej dużo lepiej. Przez całe życie była taka biedna... była sierotą, później bieda, choroba, a przez cały czas (oprócz tych paru lat gdy nie mogła mówić) była uśmiechnięta radosna, zawsze miała serce wyciągnięte na dłoni. Była najlepszą osobą jaką znałam, i nie mrówie tego bo mi przykro i ją idealizuje, zawsze tak uważałam. I jestem tego pewna, że już jest aniołem. Zawsze będzie w moim sercu. Dziewczyny powiedzcie mi jak najskuteczniej nauczyć sie angielskiego, kurcze mam straszny kłopot, uczę sie i jakoś nic nie umiem Wiem, że Ines i Oreganka bardzo dobrze umieją angielski.... dziewczyny poradźcie coś bo strasznie chciałabym umieć wysłowić sie w tym języku....
|
#2444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł pierwszy raz na dziś
![]() Kochane przecież pisałam, że nie będzie mnie w pracy dziś byłam w Lublinie i załatwiałam sobie inne studia. Złożyłam podanie i kserokopię indeksu i muszę czekać na telefon. Miejmy nadzieję, że mnie przyjmą![]() Właśnie siedzę sama w domciu bo TŻ tzn mąż na drugiej zmianie. Pepsi mi się mrozi w zamrażalce bo w szafce czeka na mnie Johnnie Walker Red Label![]() Uwielbiam... ale ze mnie pijaczka, sama w domu i będzie pić
|
#2446 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
![]() Udało mi się dzisiaj zapisać na kursy ![]() I właśnie jestem w trakcie "internetowej" rozmowy o pracę W ogóle dopiero pisząc to zdanie wpadłam na pomysł, żeby sprawdzić czym on się zajmuje, bo nie napisał nic na temat firmy czy pracy... Ale przejrzałam www i wygląda to nieźle ![]() Cytat:
Cytat:
To tylko ja tak marnie zarabiam, że na nic nie mogę sobie pozwolić A o kupnie takich drogich rzeczy jak samochód czy mieszkanie to nawet nie myślę, bo portfel się wywraca na drugą stronę Owszem udaje mi się parę złotych miesięcznie odłożyć, ale to są grosze Cytat:
Ciągle coś mi wyciąga kasę z portfela...Cytat:
Teraz jest fajnie, ale inaczej... No dobra nie wiem jak to opisać ![]() Cytat:
To ode mnie tez masz paczuszkę ![]() Cytat:
Cytat:
I miło z ich strony, że docenili Twoją pracę Cytat:
Sporo pomagają też listy. Na różnych stronkach można poszukać adresy ludzi, którzy chcą pisać do siebie e-maile (np. na stronach dla Polonii), są również serwisy internetowe, na których ludzie wymieniają się numerami gg... Inny sposób to zainstalowanie sobie jakiegoś programu do nauki słówek...
|
|
#2447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heloł założenie jest a co z tego będzie hmmm .... się zobaczy.dom - też bym chciała, z dwoma garażami, w jednym BMW M6 (moje) w drugim BMW X5 (moje) hihihihihiii .... OK spadam na ziemie BUUMM ... ała. mieszkanie z tżtem hm ma swoije + i - , ale to zwykła normalność i czasami ... rutyna. każdego to czeka. dlatego czasami jak mi mówi że jedzie z pracy do Anglii zawieźć maszyny to się cieszę - np. jutro o 11 wyjeżdza i wraca we wtorek
|
|
|
#2449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eeeeee hhheeee uuuhuuu mniam, nie no nie żeby jeżyk mi wystawał, ale też lubię takie napoje - czasami ... rzadko.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dzisiaj od rana głowa pęka. Jeszcze neta dostałam dopiero teraz bo tata coś tam potrzebował i pewnie znowu mi kabel zwinie
![]() Kombinuję ćwiczenia z ciężarkami nad kolanami - w końcu mama dostała w sklepie. W ogóle wczoraj na wizycie (prywatnej, bo wiadomo jak to u nas teraz wygląda) lekarz mi powiedział, że L4 widzi jeszcze na 3 tygodnie , mało nie palnęłam czegoś w stylu "chyba pan żartuje", tylko wytargowałam 2,5. Od dzisiaj przykładam się bardziej do ćwiczeń, bo chcę skrócić do 2 tygodni. Nie chcę chodzić na komisje lekarskie (ponoć po 30 dniach L4 obowiązkowo), poza tym mam umowę o pracę na czas określony, to nie chcę przeginać. Że nie wspomnę, że kasy mam tylko 80%
|
#2451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzę na callana, tzn rok chodziłam, teraz czekam aż mi grupę znajdą boję się strasznie bo w pracy tej nowej będą chcieli żebym korespondowała z kontrahentami po ang a ja zielona nadal mi się też wydaje że się uczę i uczę i nic, efekty mizerne najlepsze efekty są wtedy kiedy człowiek jest zmuszony gadać po angielsku i przebywać w towarzystwie tylko spikających u nas na callanie zatrudniają tylko nativ speker i to całkiem przystojnych, ale jak się gdzieś z nimi w knajpie spotkam to mi głupio że coś palnę i ograniczam się tylko do kilku słów po ang Cytat:
ja dzisiaj abstynencko na imprezę idę, zdeklaruję się jako kierowca, ale jutro sobie odbiję... a co ![]() ja się objadłam popcornem, normalnie nie mogłam się powstrzymać
|
|
|
#2452 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie TŻ czasem męczy Tzn. ja najczęściej zaczynam do niego mówić po angielsku, a że on jest w tym lepszy to się ze mną droczy i używa słówek, których czasem nie znam![]() Cytat:
Czasem nie mogę się doczekać, żeby pobyć sama... Pewnie już kiedyś pisałam, że mam domek jednorodzinny na wsi. Obok moi rodzice mają "piętrówkę" - połączyliśmy obie działki. Na "mojej" części już stoi dwustanowiskowy garaż, z którego korzystają rodzice i brat. I tak się zastanawiam co ja zrobię jak tam kiedyś zamieszkam W tej chwili są tam już 3 autka, a jak kiedyś dojdzie moje i TŻ-a to chyba będę musiała pomyśleć o wielopoziomowym
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, coś Ci się pokręciło Fakt, mówie po angielsku w pracy, ale to jest angielski bardzo słaby, niegramatyczny... Pozbyłam się bariery językowej, mimo że mam ogromne kompleksy na punkcie mojego angielskiego. Nie uczę się go Jedyną skuteczną metodą nauki w moim przypadku okazał się częsty (codzienny) kontakt z tym językiem. Ale teraz nie czuję żebym się rozwijała... Strasznie mi się plącze język, szczególnie kiedy czasem musze się z szefem pokłócić (jak np. dzisiaj przez telefon - jakże "pozytywnie" mnie nastroił na nadchodzący weekend ). Tak więc.... według mnie musisz po prostu mówić, mówić, mówić... I gdzieś tam na boku powtarzać słówka i gramatykę. Ja jestem zbyt leniwa i niestety poza pracą się nie douczam .P.S. Navi BARDZO dobrze spik inglisz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!!
stskniłam si.ę strasznie za Wami! Niestety nie było mnie baaardzo długo ![]() po pierwsze sweet wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!! i o fotki proszę ładnie bamsia@o2.pl jeśli jakieś już są przepraszam że tak późno po drugie nie wiem co u Was wszystkich słychać po trzecie witam wszystkie nowe wizażanki ![]() a po czwarte czekam na lanie ![]() czasu mi brakuje przepraszam i buziaki dla wszystkich
|
|
|
|
#2455 |
|
Zadomowienie
|
Dziwczyny dziękuje za odpowiedzi
![]() W takim razie Navi co mi radzisz? Mówie Wam tak strasznie mi wstyd, ci ludzie 3 lata odemnie młodś dobrze mówią po angielsku, a ja zalewam sie potem..... Myślałam, żeby może 3 razy w tygodniu wziaśc sobie prywatne lekcje, ale musiałabym poszukac kogoś tanszego (ten do którego teraz chodze bierze 60zł za lekcje , chodze z siostrą bo jest taniej, ale teraz jak zaczełam zajęcia nie możemy zgrać sie co do godziny zajęć) Przeglądałam oferty korepetycji ale nie mam pojecia kogo mogłabym wybrać?
|
#2456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
|
#2458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I wpadaj częściej do nas Byłam z TŻ na zakupach i dostałam śliczny żakiecik w C&A Super dzionek dziśA teraz muszę iść odremontować sobie twarz i posprzątać pokój
|
|
#2459 |
|
Rozeznanie
|
Rayne Ty uważaj, bo jeszcze Cię o "forumowe" korepetycje poprosimy :P Albo zmusimy do pisania do nas po angielsku
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam mamę kochaną, zmieniła mi pościel i wysprzątała pokój
, moja mamcia to skarb
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.

ja własnie zroobiłam sobie budyń mniam czekam aż wystygnie stoi przy oknie bo ciepłego jakos nie mam ochoty jeśc
-3 za mną 

i po weekendzie i znowu poniedziałek w pracy eh...
Polak głodny - Polak zły. Mam jakąś kanapkę ale nie wygląda smakowicie
a tam salata, ser, pomidor, jajko, rzodkiewka, papryka.. 
moje wypocinki
.

A o kupnie takich drogich rzeczy jak samochód czy mieszkanie to nawet nie myślę, bo portfel się wywraca na drugą stronę
, mało nie palnęłam czegoś w stylu "chyba pan żartuje", tylko wytargowałam 2,5. Od dzisiaj przykładam się bardziej do ćwiczeń, bo chcę skrócić do 2 tygodni. Nie chcę chodzić na komisje lekarskie (ponoć po 30 dniach L4 obowiązkowo), poza tym mam umowę o pracę na czas określony, to nie chcę przeginać. Że nie wspomnę, że kasy mam tylko 80%