![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique - kolorówka
A juz się chwaliłam
![]() Zdjęciucho efektu na dłoni niestety nie wyszło dobrze.
Edytowane przez majade Czas edycji: 2007-10-05 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Aaa... to o tym slyszalam - ciemniejsza wersja Mleczaka, tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
kupiłam
![]() - w perfumerii M. powiedziano mi że Superbalanced nie jest dla mnie, a w Douglasie babka powiedziała że oczywiście tak. Najpierw poleciła mi Perfecty Real.. ale nie byłam na niego zdecydowana po wypróbowaniu. Noo i mam Superbalanced - kolor wanilia. Mam go na sobie dopiero jakoś od 17.30 i do tej pory twarz wygląda idealnie ![]() Mam jeszcze do niego nowy puder True Match w kamieniu - cudowne połonczenie.. Zobaczymy puźniej.. zazwyczaj po jakimś czasie zmieniam zdanie bo twarz chyba przyzwyczaja mi się do kosmetyków (?) i nie ma takiego efektu jak na początku, tak było z Ravlonem Colorstay. |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Przyjaciółka KWC
|
Drogie specjalistki od Clinique'a
![]() ![]()
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, wiecie wszystko o CLINIQUE, wiec moze mi doradzicie. szukam dobrej bazy pod cienie i natknelam sie na to http://www.allegro.pl/item252907358_...u_i_cien_.html
chcialabym wiedziec jak to sie sprawuje. jezeli ktoras z was to posiada lub po prostu zna, to prosze o wypowiedz. podobno jest tez w kolorze bezu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako dobra baze pod cienie polecam Lumene - rzeczywiscie dziala i jest higieniczna w uzyciu ze wzgledu na tubke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Za to pani w Sephorze powiedziała, że jeszcze w październiku ma się pojawić nowy nawilżający podkład Clinique. Więc chyba będę czekać z niecierpliwością, bo mimo że nastawiłam się na Soft Finish, to chyba mogę o nim zapomnieć. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
vril, dziekuje za odpowiedz. pozdr.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
hehe narazie jest dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item254631487_...ych_cieni.html
Paletka szóstka w fajnej cenie ![]()
#253 |
Zadomowienie
|
Dzięki Waszym kusicielskim opiniom i targowiskowej wymianie stałam się posiadaczką eyelinera w słoiczku - nr 04 deep brown. Naprawdę świetny. Łatwo się nim maluje (oryginalny pędzelek robi dośc grubą krechę, ale przy brązie mi to odpowiada, będę jeszcze probować pędzelkiem do kresek - jak tylko go nabędę
![]() Wiecie może jaki efekt daje czarny (tzn. jaka to czerń - najbardziej mi się marzy głęboka, lekko połyskująca, jakby ciągle kreska była mokra, YSL, który mam nie spełnia tych wymagań, czekam tylko aż się skończy i już szukam typów do sprawdzania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Ty kusicielko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Cale szczescie\nieszczescie, ze to brazy
![]() Sunkissed z Truskaway zniknal blyskawicznie. Majade, skusilas sie? Ja musze obaczyc na zywca, bo wciaz mi sie na zdjeciach wydaje za ciemny. |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Oprócz C. strasznie spodobały mi się słoiczki - linerki Shiseido. Oglądałam wczoraj pędzelek do nich dołączony i - wydaje mi się boski. Zresztą sama konsystencja S.też przekonująca - chyba ciut twardszy od C. MAją ładny brąz i taką głęboką czerń.
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
Czy to jest ta nowość - nawilżający podkład?
http://www.clinique.com.au/templates...T_ID=PROD76104 Na Allegro dostepny w odcieniu Ivory http://www.allegro.pl/item254414995_..._04_ivory.html |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi się wydaje, że ten słoiczek jest o wiele prostszy w obsłudze niż linery klasyczne - zwłaszca dzięki bardzo przyjaznej konsystencji - trzeba lekko docisnąć pędzelek, żeby zostawił ślad, natomiast przy tych płynnych wystarczy leciutko doktnąć skóry, a już robią się paćki. A Egyptian to jaki? ![]() Shiseido widziałam na allegro jedynie. Też jestem go ciekawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mówicie o tym Shiseido?
http://www.allegro.pl/item252213935_..._eyeliner.html |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Egyptian to limitowanka o kolorze bliżej nieokreślonym pomiędzy zimnym brązem khaki a złotym. Bardzo ładny. Cytat:
Drugi załącznik- kolor Egyptian
![]() |
#261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Pakosta, tak to ten nowy podklad nawilzajacy. Na MUA ma sprzeczne opinie ale podsumowujac - nic nie kryje, mnostwo drobinek i twarz wyglada po nalozeniu na mokra. Dla zainteresowanych podaje sklad.
Clinique Supermoisture Makeup Ingredients: water, butylene glycol, glycerin, cyclopentasiloxane, neopentyl glycol diheptanoate, dimethicone, lauryl peg-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, evening primrose oil, peg-10 dimethicone, cladosiphon okamuranus extract, olive fruit extract, cranberry fruit extract, birch bark extract, aloe leaf water, cholesterol, sodium mannose phosphate, trehalose, tocopheryl acetate, sorbitol, peg-30 dipolyhydroxystearate, sodium hyaluronate, lecithin, trihydroxystearin, lauroyl lusine, dimethicone/peg 10-15 crosspolymer, zinc stearate, methyl methacrylate crosspolymer, laureth-7, triethoxycaprylysilane, dextrin, magnesium aluminum silicate, sodium chloride, caprylyl glycol, xanthan gum, hexylene glycol, disodium edta, sodium dehydroacetate, phenoxyethanol, mica, iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), titanium dioxide (ci 77891) [iln32599]. |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W kremie - tzn. ten w słoiczku Clinique? Jeszcze tak na marginesie tylko zapytam, czy są one dostępne w naszych perfumeriach? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie wie która z Was gdzie można kupić kosmetyki Clinique, oprócz allegro dokładnie pytam o jakiś sklep internetowy.. Będe wdzięczna za odpowiedź. Chciałam nabyć puder w kompakcie oraz róż..
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np.w www.lumiere.pl
![]() Edytowane przez Aneta??? Czas edycji: 2007-10-10 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moze sprobuj tu: http://pulpa.pl/?dir=produkty&act=showcategory&cid=902 Towar sprowadzaja chyba z USA. Kupowalam u nich pare razy. Sa w porzadku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.