I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24! - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-27, 07:17   #871
d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b
Konto usunięte

Dot.: I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!

Bry
wolne, a i tak musiałam rano wstać... ale to nic, może dzień będzie dłuższy .
Dzisiaj mam dzień chodzenia z Młodym po lekarzach.
d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 07:24   #872
brzydula_81
Zakorzenienie

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;54596931]Bry
wolne, a i tak musiałam rano wstać... ale to nic, może dzień będzie dłuższy .
Dzisiaj mam dzień chodzenia z Młodym po lekarzach.[/QUOTE]

no tak..Ty wolne,on wolne.Ważne ze cos zalawicie,taka przynajmniej mam nadzieję

J. Allen

brzydula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 07:49   #873
d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez brzydula_81 Pokaż wiadomość
no tak..Ty wolne,on wolne.Ważne ze cos zalawicie,taka przynajmniej mam nadzieję
Załatwimy, załatwimy, tak przynajmniej myślę . Tym bardziej, że ta druga wizyta odpłatna, więc nie ma zmiłuj .

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Właśnie mówią w tc na temat Hashimoto i diety. Kurcze, jednak nie na darmo przeszłam na DB. Tylko, mówią też o odstawieniu nabiału, to co mi lekarz mówił, a ja się nie chciałam do tego zastosować. Poza tym trzeba uzupełniać magnez i wit C. Kurde, to ja się nie dziwię, że mi powieka skakała. Dlaczego mi lekarz o tym nie powiedział? Podobno to budzenie się w nocy to też jest "normalne" przy tej chorobie. Cholera, ona daje tak skrajne różne objawy u różnych osób, że nie da się objawów ujednolicić. Strasznie dużo kobiet w Polsce na to choruje.
d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 08:28   #874
KarolinaK
Zakorzenienie

Kasia tak wlasnie tez go podpytać jak tylko go zobaczę. Bo jego tutaj nie ma codziennie. Ostatnio mi mówił ze przyjdzie kości trawę jak tylko sie troche osuszy.

Hania czylimpracujacy dzien Ci sie szykuje. Szkoda ze musisz do lekarza z Młodym isc.
A Jak Towje wyniki? Kiedy planujesz sprawdzać?

I faktycznie to prawda z tym poliestrem. Mam dwa szlafroki. Jedne juz od wielu lat szwedzkiego producenta i drugi francuskiego ktory kupiłam tylko na tymczasowy czas przeprowadzki był bardzo tani. Oba sa tylko do ogrzania czyli jak siedze na kanapie rano i wieczoram juz w piżamach. i oba maja skład 100% poliestru. Ten szwedzki jest bardzo mięciutki i wcale sie w nim nie pocę (jestem zachwycona jakością pomimo tak częstego prania, No jest biały i niewiele sie zmienia od 10 lat) a w tym francuskim normalnie cieknie mi pot pod pachami nieznosze go. Także Jasia miała znowu racje... Zalezy od jakości poliestru . Mozna pewnie znalesc dobrej jakości ale pewnie jest droższy.

Dzien Dobry Ireny.
Joy znowu zwymiotowała . Wczoraj juz było dobrze. Cały dzien jadła i ok. Dzis o 5 nad ranem zeskoczyła z lozka i poszła zwymiotować do klatki Cookiego. Mądra mała. Nie wiem skąd ona wiedziała ze na lozku nie wolno ani ze na białym dywanie tez nie wypada. Także mam jedyne koc do prania...
Mysle ze moze dałam jej wczoraj za duzo jedzenia. Bo rano dostała cała porcje i wieczoram zjadła pol. No nic poczekam jeszcze dzis i jak znowu bedzie wymiotować to jutro zabiorę ja do veta.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Hania a myslisz ze byłabyś w stanie całkowicie wykluczyć nabiał z diety? Byłaby ona dosyc regorystyczna.
Ja chyba nabiału nie dałabym rady. Chociaz gdyby to miało pomoc mi na jakies dolegliwości...

Wczoraj oglądałam jakis program "Sugar free farm" (farma bezcukrowa). 6 celebrytów zaproszono na farmę do świadomego wykluczenia z diety cukru na jakies farmie razem gotowali i zajmowali sie zwierzętami. Do jednej dziewczyny nawet musieli wezwać karetkę bo po kilku dniach od odstawienia bardzo zle sie czuła... .
Nie wiem czy to był jeden odcinek czy to jakis reality show...
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 08:32   #875
evela28
na drugie mam Irena

Hania a przyzwyczaiłas sie juz do tej diety. Odpowiada ci?, nadal patrzysz na skład każdego produktu. ?

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 08:36   #876
yyahyoo
O Ireno! ;-)

Bry!

Hania odstawienie nabiału? ale bedziesz suplementowac wapń i inne takie? A jak Twoja dieta bez glutenu? Chyba lepiej sie czujesz na niej?

Karola - faktycznie to dziwne z Joy... Musisz poobserwowac co i ile jadła. Moze to to?
Stary 2016-01-27, 08:42   #877
NibyNic
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Hania - to jak już przyzwyczaiła się do diety bezglutenowej to zamierzasz odstawić powoli nabiał? A to żadnego nabiału nie można - nawet mleka koziego?

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-27, 09:00   #878
KarolinaK
Zakorzenienie

Powinnam była wczesniej o tym pomyslec . Mam dwie szuflady po bokach moze powinnam je przerobić na posłania dla psow .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg image.jpeg (94,3 KB, 12 załadowań)
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 09:27   #879
201604250941
Konto usunięte

moj pies to ma teraz legowisko, juz tak nie wskakuje na kanaoy z racji wieku, wiec ma poduche-legowisko, na tym zlozona na 4 kołdrę i jeszcze kocyk
albo dwa
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 09:46   #880
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;54578786]Kupiłam sobie dzisiaj cudowny kondonik z kryształkami Svarovskiego , na mój cudowny telefon .
Załącznik 6142181
Załącznik 6142186[/QUOTE]

Bardzo, bardzo ladny pokrowiec na twoj cudowny telefon

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
Ja kupiłam sobie w nagrodę, że tak ładnie ćwiczę - rękawiczki. Mięciutka skórka, wygodne i nawet niedrogo. Hania ten Twój TK Max nie jest taki zły
Prawdziwa strongwomenka z ciebie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
No nie!! Wcięło mi posta!!
Tyle nadrobiłam, nacytowałam się... grrr.
To z pamięci:

Gwiazdka współczuję spadku nastroju Oby szybko było lepiej!
Nieciekawa sytuacja w szkole

Kasiu fajne zakupy
I super dzień za wami! Bardzo fajnie go spędziliście

My jutro idziemy do jakiegoś wielkiego play centre z młodymi. W ogóle jutro też mam trochę załatwiania, m.in do przychodni na wymaz muszę iść. I... znowu będę na zakupach. Tym razem z koleżanką

Witam nową koleżankę
Bardzo ciekawe masz zainteresowania

Haniu super etui na fona

Mag zaciekawiłaś mnie książką. A sama to nie wiem na co mam ochotę do czytania jak skończę z tym tomem "Krystyny"...

Na zakupach niby niewiele kupiłam. W sensie nie to czego szukałam Ale w sumie siat trochę przyniosłam
Tak wam wrzucam prawie wszystko. Chociaż nie są to jakieś interesujące zakupy.

I na randce byłam z tż
Chłopakami zajmowały się babcie, a my poszliśmy na kawę i deser. SAMI. To chyba nazywa się randka, nie?

Zaraz dam foty.
Fajnie, ze taki mily dzien spedzilas No i ta randka!!! Fantastycznie

Cytat:
Mój może nie będzie fantastyczny, ale na pewno rozrywkowy
Mam spotkanie a potem służbową kolację
ah te sluzbowe kolacje

Cytat:
Dlatego ja sobie będę dawkować zakupy. Po troszkę każdego dnia. Muszę trochę pozbyć się długów.

Może jakaś ekstra premia za miesiąc się trafi.... wtedy poszaleje
Kazdego dnia? To chyba troche za czesto?

ehh ja tez musze jeszcze jeden miesiac przebidowac, a premii niestety nie mam zadnej na horyzoncie

Dzien Dobry.
Nie ma zadnych nowych wiesci w sprawie wczorajszego incydentu w szkole. Cora jakos szczegolnie tego nie przezywala, mowi, ze gdyby ktos chcial naprawde bombe podlozyc, to by nie zadzwonil z taka informacja... jest w tym sporo racji. Oby juz nic wiecej sie nie wydarzylo

Kawy!!! Potrzebuje energii
Stary 2016-01-27, 09:58   #881
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
A widzisz! bo likier z Lidla pije sie w dwa dni, a nie w miesiąc

To jest Hania i Mag!
Hania i Mag piją likier z Lidla w dwa dni.
Hania i Mag sa mądre.
Bądź mądra!
Bądź jak Hania i Mag - pij likier w dwa dni

Cytat:
Napisane przez letitiah Pokaż wiadomość
Cześć
Mogę dołączyć?
Cytat:
Napisane przez letitiah Pokaż wiadomość
Mnie to nie wygląda na żart. No bo po co ktoś miałby dla takiego żartu wybierać kilka szkół, jeszcze z różnych części kraju?

Dziękuję
Mam cocer spaniela, 6 lat w tym roku kończy
Najbardziej chyba romańskie. Kiedyś się uczyłam samodzielnie francuskiego, ale nie szło mi najlepiej ze względu na wymowę - a nie miałam ani jak słuchać, ani z kim rozmawiać. Więc zaczęłam się uczyć hiszpańskiego, również w większej mierze sama, a teraz jak już zdałam DELE, to chcę tylko szlifować hiszpański i w końcu wziąć się porządnie za francuski, ale do tego potrzeba czasu No i angielski oczywiście, ale to wiadomo. Chcę niedługo robić certyfikat na native speakera, ale jeszcze się nie zorientowałam co i jak.
witaj; lubię ludzi z pasjami!

Cytat:
Muszę psychicznie odpocząć

Skończyłam Ścieżki północy.
Książka na pewno godna Nagrody Bookera!!!
Wstrząsająca, brutalna, realistyczna, okrutna... I wspaniale napisana.
Temat ciężki, ale myślę, ze warto przeczytać dla samego kawałka historii - budowy Kolei Śmierci. Książka na prawdę godna uwagi!

Ehhh... jaki człowiek potrafi być okrutny i ile człowiek, ludzkie ciało może wytrzymać. Targały mną same emocje: smutek, niedowierzanie, niesprawiedliwość, nienawiść...

zapisuję...

ja właśnie rozszarpałam te "slady małych stóp..." w dwie noce.... popłakałam się...

o cholender... walentynki za winklem już.. nie wiem co mojemu dam.. może sie uda dzidziolca zmusić do wyjścia

chyba mam syndrom wicia gniazda... wymyłam wczoraj łazienkę.. dzisiaj kuchnia...

Gwiazda- ale przezycia, nie tylko dla młodej ale i dla ciebie...

Gosia- super że randka z mężem wyszła!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-27, 09:59   #882
yyahyoo
O Ireno! ;-)

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
ah te sluzbowe kolacje

Kazdego dnia? To chyba troche za czesto?

ehh ja tez musze jeszcze jeden miesiac przebidowac, a premii niestety nie mam zadnej na horyzoncie

Dzien Dobry.
Nie ma zadnych nowych wiesci w sprawie wczorajszego incydentu w szkole. Cora jakos szczegolnie tego nie przezywala, mowi, ze gdyby ktos chcial naprawde bombe podlozyc, to by nie zadzwonil z taka informacja... jest w tym sporo racji. Oby juz nic wiecej sie nie wydarzylo

Kawy!!! Potrzebuje energii
Gwiazdka - slużbowe kolacje pomagają w oszczędzaniu

zakupy każdego dnia - tzn nie dopisałam, ze każdego dnia kiedy moge sie wyrwać do sklepu, a to juz nie jest tak często

Ma racje córa

przyłączam sie do kawki Juz druga dzisiaj. Ostatnio za duzo kawy piję

asystent znowu mnie wk...%^$%$^ Ja ja nie lubie takich ludz!!i. Moze jestem złym człowiekiem, ale coraz czesciej myślę, zeby go wylac na zbity pysk. I mam gdzies, ze on nie bedzie miał pracy. Jak sie nie ogarnie to nie wytrzymam Ila razy można dawać "ostatnią" szansę???
Stary 2016-01-27, 10:04   #883
Mustique
Lena

Cytat:
Gwiazdka - slużbowe kolacje pomagają w oszczędzaniu

zakupy każdego dnia - tzn nie dopisałam, ze każdego dnia kiedy moge sie wyrwać do sklepu, a to juz nie jest tak często

Ma racje córa

przyłączam sie do kawki Juz druga dzisiaj. Ostatnio za duzo kawy piję

asystent znowu mnie wk...%^$%$^ Ja ja nie lubie takich ludz!!i. Moze jestem złym człowiekiem, ale coraz czesciej myślę, zeby go wylac na zbity pysk. I mam gdzies, ze on nie bedzie miał pracy. Jak sie nie ogarnie to nie wytrzymam Ila razy można dawać "ostatnią" szansę???
to ja się przyłaczam do waszej kawy z herbatką!

dlaczego jesteś zła! to ty odpowiadasz za swoją komórkę i z tego jesteś rozliczana... a jesli on nie wykonuje poleceń! to szkodzi tobie!
Stary 2016-01-27, 10:05   #884
yyahyoo
O Ireno! ;-)

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
o cholender... walentynki za winklem już.. nie wiem co mojemu dam.. może sie uda dzidziolca zmusić do wyjścia

chyba mam syndrom wicia gniazda... wymyłam wczoraj łazienkę.. dzisiaj kuchnia...

Gwiazda- ale przezycia, nie tylko dla młodej ale i dla ciebie...

Gosia- super że randka z mężem wyszła!
No to wygląda na to, ze poród tuż tuż
Nie wiem czy do Walentynek dotrzymasz
Stary 2016-01-27, 10:09   #885
Mustique
Lena

Cytat:
No to wygląda na to, ze poród tuż tuż
Nie wiem czy do Walentynek dotrzymasz
no z jednej strony bym chciała już.. a z drugiej tak sie boję że jeszcze odwołam poród

jeszcze mam jedno spotkanie z moją gin 5 lutego; a potem juz czekamy !
Stary 2016-01-27, 10:13   #886
yyahyoo
O Ireno! ;-)

Cytat:
to ja się przyłaczam do waszej kawy z herbatką!

dlaczego jesteś zła! to ty odpowiadasz za swoją komórkę i z tego jesteś rozliczana... a jesli on nie wykonuje poleceń! to szkodzi tobie!
Mus jestem zła, bo on jak juz go opieprze to zawsze znajduje milion wytłumaczen dlaczego to nie on jest winny albo , ze rozumie i sie poprawi. Skrucha działa na 2 tygodnie a potem znowu. Powiedzcie mi ile mozna tak??

W sumie czasem mozna by sie przychylic do tych jego tłumaczen pozytywnie ale pewne rzeczy są "niemierzalne" - jak np. kontakty z współpracownikami z centrali, a te ma złe i robią sie coraz gorsze. Niestety ten zły kontakt ma fatalny wpływ na to jak jestesmy tam postrzegani i zaczynają nas trakjtowac troche "per noga". Nie pilnują naszych tematów tak jak dawniej, nie mamy juz takiego priorytetu, cieżej nam przeforsowac cos itp. Oczywiśćie obiektywnie nikt nikomu niczego nie utrudnia, ale same rozumiecie o co mi chodzi...
No i co ja mam zrobic??

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
no z jednej strony bym chciała już.. a z drugiej tak sie boję że jeszcze odwołam poród

jeszcze mam jedno spotkanie z moją gin 5 lutego; a potem juz czekamy !
Odwołać nie dasz rady, bo znając życie to mała ma charakterek po mamusi i z uległoscią niewiele ma wspólnego
a może 5 to sie juz na porodówce spotkacie?

Edytowane przez yyahyoo
Czas edycji: 2016-01-27 o 10:12
yyahyoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 10:17   #887
201604250941
Konto usunięte

u mnie w robocie pare osob sie nadaje do wylania, przez nich tracimy pieniadze, zadne tlumaczenia nie pomagaja
zeby to byl okres probny to bym zrozumiala, kazdy sie myli, ale mijaja lata a tu nadal jest to samo niedbalstwo
ale nie ma takiej praktyki, zeby zwalniac ludzi, im sie grzecznie tlumaczy, zeby ich przypadkiem nie urazic

takze przemyslalabym sprawe, czy faktycznie to jest jego wina, czy faktycznie to sie da latwo zalatwic inaczej, czyt o wynika z jego niedbalstwa i powtarzania tych samych bledow i czy Ty musisz za nie placic
bo ja sie z takich kwot tlumacze przed klientami, takich glupot, ze po prostu czasem mam dosc, mimo ze i tak juz sobie skore wyhodowalam, wolalabym nie musiec, kosztem nawet spojrzenia komus milemu w oczy i kazania sie spakowac
Stary 2016-01-27, 10:18   #888
Mustique
Lena

Cytat:

Odwołać nie dasz rady, bo znając życie to mała ma charakterek po mamusi i z uległoscią niewiele ma wspólnego
ona też tak ostatnio mówiła...

ale chyba nie... póki co nic sie w tej kwestii nie dzije.. brzuchol wysoko dalej pod brodą...

na razie chłop zdziwiony trochę porodówką... wszystko piękne, ładne, nowe, sale pojedyncze; nikt mi sie plątać nie będzie... ale fotel dla osoby towarzyszącej obgryziony, odrapany nie wiem co na tych fotelach mężowi i partnerzy robili przy porodzie żon
Stary 2016-01-27, 10:26   #889
evela28
na drugie mam Irena

Cytat:
Mus jestem zła, bo on jak juz go opieprze to zawsze znajduje milion wytłumaczen dlaczego to nie on jest winny albo , ze rozumie i sie poprawi. Skrucha działa na 2 tygodnie a potem znowu. Powiedzcie mi ile mozna tak??

W sumie czasem mozna by sie przychylic do tych jego tłumaczen pozytywnie ale pewne rzeczy są "niemierzalne" - jak np. kontakty z współpracownikami z centrali, a te ma złe i robią sie coraz gorsze. Niestety ten zły kontakt ma fatalny wpływ na to jak jestesmy tam postrzegani i zaczynają nas trakjtowac troche "per noga". Nie pilnują naszych tematów tak jak dawniej, nie mamy juz takiego priorytetu, cieżej nam przeforsowac cos itp. Oczywiśćie obiektywnie nikt nikomu niczego nie utrudnia, ale same rozumiecie o co mi chodzi...
No i co ja mam zrobic??

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Dbaj o siebie i atmosferę w firmie. Nie ma sie co patyczkować.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:

ale chyba nie... póki co nic sie w tej kwestii nie dzije.. brzuchol wysoko dalej pod brodą...

na razie chłop zdziwiony trochę porodówką... wszystko piękne, ładne, nowe, sale pojedyncze; nikt mi sie plątać nie będzie... ale fotel dla osoby towarzyszącej obgryziony, odrapany nie wiem co na tych fotelach mężowi i partnerzy robili przy porodzie żon

Bo jak juz wszystko wyremontowali to na fotele nie wystarczyło, dali stare. Zreszta on tam siedzieć nie będzie, będzie stał na baczność przy łożku.

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-27, 10:30   #890
yyahyoo
O Ireno! ;-)

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
u mnie w robocie pare osob sie nadaje do wylania, przez nich tracimy pieniadze, zadne tlumaczenia nie pomagaja
zeby to byl okres probny to bym zrozumiala, kazdy sie myli, ale mijaja lata a tu nadal jest to samo niedbalstwo
ale nie ma takiej praktyki, zeby zwalniac ludzi, im sie grzecznie tlumaczy, zeby ich przypadkiem nie urazic

takze przemyslalabym sprawe, czy faktycznie to jest jego wina, czy faktycznie to sie da latwo zalatwic inaczej, czyt o wynika z jego niedbalstwa i powtarzania tych samych bledow i czy Ty musisz za nie placic
bo ja sie z takich kwot tlumacze przed klientami, takich glupot, ze po prostu czasem mam dosc, mimo ze i tak juz sobie skore wyhodowalam, wolalabym nie musiec, kosztem nawet spojrzenia komus milemu w oczy i kazania sie spakowac
candy to wynika z niedbalstwa, niechciejstwa i tumiwisizmu głównie. On sie nie zmieni. To juz trwa, trwa i trwa....
najgorsze, ze żeby nie tracic nerwów i pieniędzy to coraz czesciej nie zlecamy mu pewnych zadan. Wiem, ze to błąd, ale na poprawki i błedy momentami juz nie ma miejsca.
nie wiem sama... kumpel, który zna sytuacje mówi "no zastanów sie, to tylko człowiek, przeciez on ma życie, potrzebuje pracy itp" no ale ja tez potrzebuje pracownika i przede wszystkim potrzebuje normalnie pracowac a nie co chcile gasic pozary
Cytat:

jak juz wijesz gniazdo to poród blisko

a fotel to z nerwów obgryżli

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
Zreszta on tam siedzieć nie będzie, będzie stał na baczność przy łożku.
albo zemdleje i padnie
Stary 2016-01-27, 10:36   #891
Mustique
Lena

chyba tak.. choć ja mojemu zapowiedziałam że jak tylko mnie wkurzy to pierwszy wyleci z sali!
Stary 2016-01-27, 10:43   #892
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Bryyyy

Tez potrzebuje dużą kawkę. Brzuch mnie boli... blehhh
I jestem jaak bomba zegarowa...

Jasia
Zwolnić asystenta to jedno. Ale pytanie czy masz na jego miejsce kompetentną osobę?

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 10:44   #893
201604250941
Konto usunięte

Ty tez masz prace, a przez niego jest trudniejsza. Tez jestes czlowiekiem, wez sie zastanow. Wywaliłabym dyscyplinarnie i znalazła kogos na jego miejsce, a jak bedzie tak samo, to znowu. Sa na tym swiecie pracujacy ludzie, ktorym nie wisi.

Zamiast sie skupic na pracy musze sie skupiac na poprawianiu bledow, tak sie nie da. Czasem nie znajde bledu, bo im zaufam, bo sama jestem roztargniona, nie wyspalam sie, i wtedy jest katastrofa. To meczy psychicznie.
Stary 2016-01-27, 10:49   #894
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Karola u mnie psy czasami wymiotowaly kilka razy pod rząd. Na szczęście samo przechodziło. Mam nadzieje ze tak bedzie i Joy.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Hania moja znajoma tak wlasnie nie je glutenu i nabiału. Tylko sery kozie. Mleko sojowe. Ona jest w tym taka dzielna... normalnie podziwiam...

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Mus i gdzie dorwalas Slady stop...?

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Mus przypomnij mi na kiedy masz dokładnie termin? Tu Ireny z wódką juz beda czekac

Edytowane przez magnolia79
Czas edycji: 2016-01-27 o 10:57
Stary 2016-01-27, 10:51   #895
201604250941
Konto usunięte

ale jakby psu nie przeszlo to trzeba podac kontrast i sprawdzic, czy zoladek jest drozny
Stary 2016-01-27, 10:56   #896
Mustique
Lena

Cytat:
]

Mus i gdzie dorwalas Slady stop...?

Mus przypomnij mi na kiedy masz dokładnie termin? Tu Ireny z wódką juz beda czekac
książkę kupiłam w matrasie.. tak z głupia! weszłam sie tylko zapytać a ona tam jedna jedyna na mnie czekała!

termin mam na okolice 16 lutego... czekajcie czekajcie... flachy wyjmujcie.. ja sie z wami wiortualnie napiję!

ps. jeszcze czeka na was flacha weselna.. czeka czeka...
Stary 2016-01-27, 11:03   #897
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
książkę kupiłam w matrasie.. tak z głupia! weszłam sie tylko zapytać a ona tam jedna jedyna na mnie czekała!

termin mam na okolice 16 lutego... czekajcie czekajcie... flachy wyjmujcie.. ja sie z wami wiortualnie napiję!

ps. jeszcze czeka na was flacha weselna.. czeka czeka...
Jest szansa ze będzie mała Wodniczka

Stary 2016-01-27, 11:03   #898
201604250941
Konto usunięte

to wodnik będzie
Stary 2016-01-27, 11:09   #899
Mustique
Lena

a co wy tak z tymi znakami zodiaku już któaś osoba mi mówi o znaku zodiaku jak podaję tp...
Stary 2016-01-27, 11:10   #900
201604250941
Konto usunięte

a taki small talk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości