|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Konto usunięte
|
Dot.: I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!
Bry
![]() wolne, a i tak musiałam rano wstać... ale to nic, może dzień będzie dłuższy ![]() Dzisiaj mam dzień chodzenia z Młodym po lekarzach. |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;54596931]Bry
![]() wolne, a i tak musiałam rano wstać... ale to nic, może dzień będzie dłuższy ![]() Dzisiaj mam dzień chodzenia z Młodym po lekarzach.[/QUOTE] no tak..Ty wolne,on wolne.Ważne ze cos zalawicie,taka przynajmniej mam nadzieję
![]() |
#873 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Właśnie mówią w tc na temat Hashimoto i diety. Kurcze, jednak nie na darmo przeszłam na DB. Tylko, mówią też o odstawieniu nabiału, to co mi lekarz mówił, a ja się nie chciałam do tego zastosować. Poza tym trzeba uzupełniać magnez i wit C. Kurde, to ja się nie dziwię, że mi powieka skakała. Dlaczego mi lekarz o tym nie powiedział? Podobno to budzenie się w nocy to też jest "normalne" przy tej chorobie. Cholera, ona daje tak skrajne różne objawy u różnych osób, że nie da się objawów ujednolicić. Strasznie dużo kobiet w Polsce na to choruje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Kasia tak wlasnie tez go podpytać jak tylko go zobaczę. Bo jego tutaj nie ma codziennie. Ostatnio mi mówił ze przyjdzie kości trawę jak tylko sie troche osuszy.
Hania czylimpracujacy dzien Ci sie szykuje. Szkoda ze musisz do lekarza z Młodym isc. A Jak Towje wyniki? Kiedy planujesz sprawdzać? I faktycznie to prawda z tym poliestrem. Mam dwa szlafroki. Jedne juz od wielu lat szwedzkiego producenta i drugi francuskiego ktory kupiłam tylko na tymczasowy czas przeprowadzki był bardzo tani. Oba sa tylko do ogrzania czyli jak siedze na kanapie rano i wieczoram juz w piżamach. i oba maja skład 100% poliestru. Ten szwedzki jest bardzo mięciutki i wcale sie w nim nie pocę (jestem zachwycona jakością pomimo tak częstego prania, No jest biały i niewiele sie zmienia od 10 lat) a w tym francuskim normalnie cieknie mi pot pod pachami nieznosze go. Także Jasia miała znowu racje... Zalezy od jakości poliestru ![]() Dzien Dobry Ireny. Joy znowu zwymiotowała ![]() Mysle ze moze dałam jej wczoraj za duzo jedzenia. Bo rano dostała cała porcje i wieczoram zjadła pol. No nic poczekam jeszcze dzis i jak znowu bedzie wymiotować to jutro zabiorę ja do veta. ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Hania a myslisz ze byłabyś w stanie całkowicie wykluczyć nabiał z diety? Byłaby ona dosyc regorystyczna. Ja chyba nabiału nie dałabym rady. Chociaz gdyby to miało pomoc mi na jakies dolegliwości... Wczoraj oglądałam jakis program "Sugar free farm" (farma bezcukrowa). 6 celebrytów zaproszono na farmę do świadomego wykluczenia z diety cukru na jakies farmie razem gotowali i zajmowali sie zwierzętami. Do jednej dziewczyny nawet musieli wezwać karetkę bo po kilku dniach od odstawienia bardzo zle sie czuła... ![]() Nie wiem czy to był jeden odcinek czy to jakis reality show... |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
na drugie mam Irena
|
Hania a przyzwyczaiłas sie juz do tej diety. Odpowiada ci?, nadal patrzysz na skład każdego produktu. ?
#876 |
O Ireno! ;-)
|
Bry!
![]() Hania odstawienie nabiału? ale bedziesz suplementowac wapń i inne takie? A jak Twoja dieta bez glutenu? Chyba lepiej sie czujesz na niej? Karola - faktycznie to dziwne z Joy... Musisz poobserwowac co i ile jadła. Moze to to?
#877 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Hania - to jak już przyzwyczaiła się do diety bezglutenowej to zamierzasz odstawić powoli nabiał? A to żadnego nabiału nie można - nawet mleka koziego?
#878 |
Zakorzenienie
|
Powinnam była wczesniej o tym pomyslec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Konto usunięte
|
moj pies to ma teraz legowisko, juz tak nie wskakuje na kanaoy z racji wieku, wiec ma poduche-legowisko, na tym zlozona na 4 kołdrę i jeszcze kocyk
albo dwa |
![]() ![]() |
![]() |
#880 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;54578786]Kupiłam sobie dzisiaj cudowny kondonik z kryształkami Svarovskiego , na mój cudowny telefon
![]() Załącznik 6142181 Załącznik 6142186[/QUOTE] Bardzo, bardzo ladny pokrowiec na twoj cudowny telefon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehh ja tez musze jeszcze jeden miesiac przebidowac, a premii niestety nie mam zadnej na horyzoncie ![]() Dzien Dobry. Nie ma zadnych nowych wiesci w sprawie wczorajszego incydentu w szkole. Cora jakos szczegolnie tego nie przezywala, mowi, ze gdyby ktos chcial naprawde bombe podlozyc, to by nie zadzwonil z taka informacja... jest w tym sporo racji. Oby juz nic wiecej sie nie wydarzylo ![]() Kawy!!! Potrzebuje energii ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |||
Lena
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja właśnie rozszarpałam te "slady małych stóp..." w dwie noce.... popłakałam się... ![]() o cholender... walentynki za winklem już.. nie wiem co mojemu dam.. może sie uda dzidziolca zmusić do wyjścia ![]() chyba mam syndrom wicia gniazda... wymyłam wczoraj łazienkę.. dzisiaj kuchnia... Gwiazda- ale przezycia, nie tylko dla młodej ale i dla ciebie... Gosia- super że randka z mężem wyszła!
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() zakupy każdego dnia - tzn nie dopisałam, ze każdego dnia kiedy moge sie wyrwać do sklepu, a to juz nie jest tak często ![]() Ma racje córa ![]() przyłączam sie do kawki ![]() ![]() asystent znowu mnie wk...%^$%$^ ![]() ![]()
![]() |
#883 | |
Lena
|
Cytat:
![]() dlaczego jesteś zła! to ty odpowiadasz za swoją komórkę i z tego jesteś rozliczana... a jesli on nie wykonuje poleceń! to szkodzi tobie!
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy do Walentynek dotrzymasz ![]()
![]() |
#885 | |
Lena
|
Cytat:
![]() jeszcze mam jedno spotkanie z moją gin 5 lutego; a potem juz czekamy ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#886 | ||
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
W sumie czasem mozna by sie przychylic do tych jego tłumaczen pozytywnie ale pewne rzeczy są "niemierzalne" - jak np. kontakty z współpracownikami z centrali, a te ma złe i robią sie coraz gorsze. Niestety ten zły kontakt ma fatalny wpływ na to jak jestesmy tam postrzegani i zaczynają nas trakjtowac troche "per noga". Nie pilnują naszych tematów tak jak dawniej, nie mamy juz takiego priorytetu, cieżej nam przeforsowac cos itp. Oczywiśćie obiektywnie nikt nikomu niczego nie utrudnia, ale same rozumiecie o co mi chodzi... No i co ja mam zrobic?? ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() a może 5 to sie juz na porodówce spotkacie?
„Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.” Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez yyahyoo Czas edycji: 2016-01-27 o 10:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Konto usunięte
|
u mnie w robocie pare osob sie nadaje do wylania, przez nich tracimy pieniadze, zadne tlumaczenia nie pomagaja
zeby to byl okres probny to bym zrozumiala, kazdy sie myli, ale mijaja lata a tu nadal jest to samo niedbalstwo ale nie ma takiej praktyki, zeby zwalniac ludzi, im sie grzecznie tlumaczy, zeby ich przypadkiem nie urazic takze przemyslalabym sprawe, czy faktycznie to jest jego wina, czy faktycznie to sie da latwo zalatwic inaczej, czyt o wynika z jego niedbalstwa i powtarzania tych samych bledow i czy Ty musisz za nie placic bo ja sie z takich kwot tlumacze przed klientami, takich glupot, ze po prostu czasem mam dosc, mimo ze i tak juz sobie skore wyhodowalam, wolalabym nie musiec, kosztem nawet spojrzenia komus milemu w oczy i kazania sie spakowac |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Lena
|
Cytat:
ale chyba nie... póki co nic sie w tej kwestii nie dzije.. brzuchol wysoko dalej pod brodą... ![]() na razie chłop zdziwiony trochę porodówką... wszystko piękne, ładne, nowe, sale pojedyncze; nikt mi sie plątać nie będzie... ale fotel dla osoby towarzyszącej obgryziony, odrapany ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#889 | ||
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Dbaj o siebie i atmosferę w firmie. Nie ma sie co patyczkować. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Bo jak juz wszystko wyremontowali to na fotele nie wystarczyło, dali stare. Zreszta on tam siedzieć nie będzie, będzie stał na baczność przy łożku. ![]()
![]() |
#890 | |||
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
najgorsze, ze żeby nie tracic nerwów i pieniędzy to coraz czesciej nie zlecamy mu pewnych zadan. Wiem, ze to błąd, ale na poprawki i błedy momentami juz nie ma miejsca. nie wiem sama... kumpel, który zna sytuacje mówi "no zastanów sie, to tylko człowiek, przeciez on ma życie, potrzebuje pracy itp" no ale ja tez potrzebuje pracownika i przede wszystkim potrzebuje normalnie pracowac a nie co chcile gasic pozary Cytat:
![]() a fotel to z nerwów obgryżli ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#891 |
Lena
|
chyba tak.. choć ja mojemu zapowiedziałam że jak tylko mnie wkurzy to pierwszy wyleci z sali!
![]()
![]() |
#892 |
Irenosława Pierwsza
|
Bryyyy
Tez potrzebuje dużą kawkę. Brzuch mnie boli... blehhh I jestem jaak bomba zegarowa... Jasia Zwolnić asystenta to jedno. Ale pytanie czy masz na jego miejsce kompetentną osobę?
#893 |
Konto usunięte
|
Ty tez masz prace, a przez niego jest trudniejsza. Tez jestes czlowiekiem, wez sie zastanow. Wywaliłabym dyscyplinarnie i znalazła kogos na jego miejsce, a jak bedzie tak samo, to znowu. Sa na tym swiecie pracujacy ludzie, ktorym nie wisi.
Zamiast sie skupic na pracy musze sie skupiac na poprawianiu bledow, tak sie nie da. Czasem nie znajde bledu, bo im zaufam, bo sama jestem roztargniona, nie wyspalam sie, i wtedy jest katastrofa. To meczy psychicznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Irenosława Pierwsza
|
Karola u mnie psy czasami wymiotowaly kilka razy pod rząd. Na szczęście samo przechodziło. Mam nadzieje ze tak bedzie i Joy.
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Hania moja znajoma tak wlasnie nie je glutenu i nabiału. Tylko sery kozie. Mleko sojowe. Ona jest w tym taka dzielna... normalnie podziwiam... ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Mus i gdzie dorwalas Slady stop...? ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Mus przypomnij mi na kiedy masz dokładnie termin? Tu Ireny z wódką juz beda czekac ![]()
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2016-01-27 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Konto usunięte
|
ale jakby psu nie przeszlo to trzeba podac kontrast i sprawdzic, czy zoladek jest drozny
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Lena
|
Cytat:
![]() termin mam na okolice 16 lutego... ![]() ![]() ps. jeszcze czeka na was flacha weselna.. czeka czeka... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#897 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]()
![]() |
#898 |
Konto usunięte
|
to wodnik będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Lena
|
a co wy tak z tymi znakami zodiaku
![]() ![]()
![]() |
#900 |
Konto usunięte
|
a taki small talk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.