|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Fjolek ja planuje kupic 3do kosza Mojżesza do bujaczka i wózka ale bujaczek jest mniejszy niz reszta takze musze pomierzyc zeby złego nie kupic co Tobie tez polecam po drodze jak będziesz wychodzić
Ja tez bym bez samochodu to chyba z domu nie wychodzila tak mnie wszystko meczy nawet 3h na miescie gdzie polowe siedze dobrze ze można kupic wszystko na necie bo zakupów nie lubię a w ciąży szczególnie ![]() Dark zapytaj czy można wyslac wątpię ze każdy wszystko osobiście zalatiwa |
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ciesze sie ze juz dzisiaj wychodzicie
jesli ktoras dzis wizytuje No a tak w ogole to dzien dobry!
|
#994 |
|
Wtajemniczenie
|
Rano to sie jeszcze jakos czuje ale wieczorem to dramat.. Chciałabym w 38tyg urodzić..
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Dziewczyny super ze wychodzicie :brawo: |
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie robię latte waniliowe.
chce któraś?
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Ja dziś robie dzień lenia. Mam w planach tylko woskowanie
![]() Kombinezon miky jest śliczny, ale ja bym nie brała. Dziecko się w tym zapoci. MadeM odradzała mi np prześcieradła minky, bo to nie przepuszcza powietrza. Co do liczenia ruchów, to ja tez nie mam do tego weny. Wiem już mniej więcej czego i kiedy sie spodziewać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#998 |
|
Rozeznanie
|
Darolka u mnie siara nie leci w ogole. Co do przytulania to u nas nie wystepuje wiec problem nie istnieje.
|
#1000 |
|
Rozeznanie
|
Co do liczenia ruchow to ja nie licze. Sprawdzam tetno jak wydaje mi sie ze cisza trwa zbyt dlugo.
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
Słoneczko super, że już wychodzisz !!!!
Polly piękny ten kombinezon Ja też nie liczę ruchów. Ale mały jest bardzo aktywny, ciągle się kręci.
|
#1002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie u nas też nie występuje bo ja nie mogę się przez stan moich cyckow przemoc :-\ całekiem mi to na głowę siadlo.
|
|
#1004 |
|
Wtajemniczenie
|
Emma według mojego prawa należności to Oliwke tyle wczesniej powinnaś urodzić ile Agatke przenosilas + 3dni rekompensaty
![]() Malinka wszystkiego najlepszego! Szybkiego porodu!!
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem kiedy na wątku zacznie się popłoch w związku z nadchodzącymi terminami
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#1006 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ona się będzie 3 dni zastanawiać ![]() Cytat:
![]() Może i ja taką zrobię ![]() Słoneczko, Emma Miłego pakowania toreb do domu! Cytat:
![]() Ja to podejrzewam, że moja to nocny marek w dzień na każdym usg jakie miałam, o różnych porach - spała.Ja chcę ja chcę! Nadia Ja nie znam sposobu ze spryskiwaniem włosów tylko z robieniem wcierki i to w skalp tylko wmasowujesz Darolka Ja nie wiem jak to będzie u nas bo na razie nic mi nie leci, ale mnie samą to odrzuca. Mojego tż ani mnie nie śmieszą żarty typu "będzie mleko do kawy" itp. :P wydaje nam się to obleśne. A mój mąż ma fioła na punkcie moich piersi. Także no ciekawa jestem jak to będzie. Może skończy się cyckowym postem przez 6 m-cy bo innego rozwiązania nie widzę. Chyba, że mam mylne wyobrażenie i mleko nie leci na lewo i prawo
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2016-01-27 o 10:35 |
||||
|
|
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
Nawet wstałam o 7.00 na tego lumpa ale stwierdziłam, że jednak nie idę bo brzydka pogoda i trzymam kasę na Lidla na luty może mnie tam mamuśki nie zgniotą, mam niedaleko to będę koczowała w aucie od rana ![]() ja chcę! ![]() Bez auta sobie nie wyobrażam życia wszędzie podjeżdżam autem, a i tak się zawsze ochodzę po mieście poza tym teraz to już szczególnie bo już kondycja nie ta, a to bożena, a to plecy bolą ![]() Do okulisty trzeba skierowanie od zeszłego roku.
Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2016-01-27 o 10:33 |
|
|
|
#1009 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedy sie zacznie?
poploch juz jest ze ostatnie tygodnie nie chce wiedzieć co będzie za miesiąc ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Ja tez nie liczę, jak chodzę to nie czuje a jak siądę to zawsze tam cos puknie i sie poprzewala ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Tez wątpię ze któryś tz by sie podawał za kobietę w ciąży tylko laski sa zdolne tak kombinować oni po najmniejszej linii ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Ja nie moge patrzeć na te moje cyce a mąż zachwycony rozmiarem i sutki mu nie przeszkadzają
|
|
|
|
#1010 |
|
Zadomowienie
|
U synka potwierdził się rumień
![]() Usiłuje się dodzwonić do gina bo nie wiem teraz co ze mną. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mam szarlotki, ale mam WZ i ptysie .
więc zapraszam.
|
|
#1012 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolejna lutowka urodzila wczoraj o 21
z zezowata polozna maja juz 7dzieciaczkow
|
|
|
|
#1013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Po porannych żalach stwierdziłam, że pojadę jutro. Trudno, najwyżej urodze na mieście albo zajmie mi to cały dzień.
A nie chce się nikogo prosić, tz w pracy a z bliskiej rodziny nikt auta nie ma. Zawsze starałam się być samodzielna i chyba nawet honor nie pozwala mi czekać do poniedziałku na tz, bo on nie jest moja taksówką. I ta myśl, że jestem niesamodzielna.. Moja mama w szoku ze tak zareagowałam na to płaczem i tz w sumie też, bo skoro się nie żale i nie stękam to znaczy ze mnie nic nie boli? Jakbym miała na każdym kroku jojczeć ze coś mnie boli albo że nie potrafię chodzić dłużej niż godzinę to sama bym ze sobą nie wytrzymała. Wole tego nie załatwiać przez pocztę, tylko mieć pewność że mnie na podstawie tego dokumentu wyrejestruje od reki i nie będę miała za 2 tygodnie problemu z zusem - oby. Juz przepraszam za marudzenie, nic nie mówię. Jakieś pomysły na obiad?
|
#1015 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniaa ja przy sprzedawaniu zastrzeglabym ze pierwszej zdecydowanej a nie kolejka sie robi a ksiezniczka myśli
jakby byla zdecydowana to by od razu brala taka cena a ta myśli..
|
|
|
|
#1017 |
|
Wtajemniczenie
|
Dark nie to ze czekać na tz ale chyba 24h nie pracuje moze po to pismo do Twoich rodziców skoczyć przed praca czy po, a najwyżej Ty do urzędu juz podjedziesz a nie będziesz musiała sie sto razy przesiadac
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaciekawiłaś mnie.
|
|
|
#1019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie takie żarty wcale nie śmieszą, aje ja w ogóle mam spaczone podejście do karmienia. I jak słucham tych opowiesci że babki do naleśników dają to całkiem mam ochotę zapasc na amnezje :-\ No właśnie ja też na nie patrzeć nie mogę, mój twierdzi że są fajne jak u babki w ciąży. To pytam ile Ty tych ciążowych cyckow widziales? ;-)
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinga pierwszy raz słyszę o czymś takim jak rumień.. Oby bylo wszystko ok i maly wyzdrowiał
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

dobrze ze można kupic wszystko na necie bo zakupów nie lubię a w ciąży szczególnie 

jesli ktoras dzis wizytuje
chce któraś? 

chyba należy mi się jakaś rekompensata za przenoszenie pierwszej córki??

a ona się będzie 3 dni zastanawiać 

więc zapraszam.