|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Stylizacje i buble
|
|
|
|
#4202 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Kleczkowska u Karo... Oj chyba nie do końca pamięta jak wyglądała Kleczkowska ^^ poza tym nie radzę oglądać na dobrej jakości bo ciasto na buzi zbyt dekoncentruje i zniesmacza.
Jednak wolę vlogi naszych dziewczyn niż Lindy z NYX'a. Strasznie macha tą kamerą i ręka jej drga ale niby nie ale kilka razy migneły tam Katosu i RLM Swoją drogą ona chyba miała jakąś opcje Vip? Coś wspomniała mimo chodem, poza tym ten pokój z maskami i tym grubaskiem manekinem co wygląda jak żywy Jej widok z hotelu to Szusz znow przyszła do nas z haulem. Skusiłam się wejść by zobaczyć, która stronka go sponsoruje a ty jak zwykle bit ly zamiast stricte linku ze to dresslink. Denerwuje mnie to lekko... No i zanim mi się tam załadowało i kuknełam w komcie to filmik doszedł mi do ŻAKIETU. Serio...Ja to będę wyczekiwać kiedy ona się w nim gdziekolwiek pojawi. Bo mam wrażenie, że znów na siłe szmatki do łażenia po domu i jakies dziwactwa paznokciowe. No nie. Dla mnie czitos całkowity. Dalej trzeba trzymać się detoxu Sz. Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-01-27 o 13:21 |
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się, że to masakra co ona ma na twarzy.. a to co sie dzieje nad górną wargą
|
|
|
|
|
#4204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale tak czy siak to są rzeczy do zakrycia, bo mimo przebarwień skóra wydaje się być dość gładka. Gorzej jak ma się nierówności, blizny, aktywne zmiany itd. Niestety wiem coś o tym.
Edytowane przez aimra Czas edycji: 2016-01-27 o 13:24 |
|
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 30 letnia kobieta z mnóstwem kosmetyków? która nagrywa filmy?
|
|
#4206 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4207 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4208 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny co mówi facet w 0:16?
https://www.youtube.com/watch?v=D9Gx65ROboA Stylizacje Z góry dzięki
|
|
|
|
#4209 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
ale mi podobno słoń nadepnął więc mogę się mylić
|
|
|
|
|
#4210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=LhIMA1xfLL4 tutaj ma spódnice z Chin i wygląda w niej przekomicznie
|
|
|
|
|
#4211 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Rozeznanie
|
Przy okazji ktoś mógłby mnie oświecić czy dobrze mi się wydaje, że tak małe dzieci jak Alex nie powinny jeść grzybów w tym wieku? Ps. Tak, wiem.. grzybów w tej "zupie" będzie tyle co nic ale jednak zastanawia mnie to bo są one ciężkostrawne.
https://youtu.be/8VWVqrzjBIQ?t=2m16s |
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
|
|
|
#4215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pogrubione: Głównym sensem mojej wypowiedzi była kwestia UBRANIA ADEKWATNEGO DO OKAZJI. O swoim guście i swojej opinii na temat ubrań eleganckich napisałam niejako na marginesie, więc myślę, że troszkę zbędne jest to dyskredytowanie moich słów na zasadzie "dla niektórych to jest wciąż nieładne, niegustowne, sztywne". Ja naprawdę nikomu swojego stylu na siłę nie wciskam, zwłaszcza że jest on w sporej mierze zdeterminowany charakterem pracy. I przy okazji nie kręcę filmików z prezentacją swojej szafy, a także nie dorabiam do niej jakieś grubej ideologii. Dla rozluźnienia spiny ubraniowej polecam dylematy Marka Zuckerberga ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater |
|
|
|
|
#4216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak Przeczytałam kiedyś, że Mark stosuje tylko 3 takie same części garderoby, bo codziennie podejmuje dziesiątki istotnych decyzji - chce się odciążyć chociaż z tą jedną. Odkąd mam w szafie tylko 3 odcienie + sukienki w kwiaty, w ogòle nie myślę o ubraniach, a do sklepów przestałam chodzić.
|
|
|
|
|
#4217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS Chyba pisałam kiedyś, że zginęła mi konurówka Inglot 74, no i dzisiaj ją znalazłam zachomikowaną w kalendarzu książkowym, chyba się do niego wślizgnęła w którejś torebce. Czuję się prawie jakbym wróciła z zakupów z nowym kosmetykiem hahaha |
|
|
|
|
#4218 |
|
Raczkowanie
|
mangosteen jak zaczęła się Twoja przygoda z jogą? Profesjonalne zajęcia czy w zaciszu domowym? Zabieram się za jogę już od kilku miesięcy i planuje zacząć od zajęć z instruktorem bo ciagle słyszę, że on wyłapie wszystkie nieprawidłowości, których ja sama nie widzę ale z drugiej strony znam też kilka osób, które zaczynały zupełnie same, w domowym zaciszu z książką czy filmikami.
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
madzik jara się, że maseczka nie prześwietla jej twarzy
poza tym gąbka z nanshy jest lepsza od beautyblendera (oczywiście madzik nigdy go nie miał, ale wiadomo, tańsze to lepsze)
|
#4220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W pozycjach jogi jest dużo niuansów, których nie widać na zdjęciach czy filmach. Ja na początku jak oglądałam w domu niektóre asany, to sobie myślałam: co niby jest w tym trudnego? A jak to potem zaczęłam robić na zajęciach, to ledwo mogłam złapać oddech. ![]() Dobry nauczyciel będzie Cię na bieżąco poprawiać, wyłapywac błędy i przede wszystkim uczyć, jak ich nie popełniać. Mając te podstawy można potem ćwiczyć samodzielnie i nawet robiąc coś nowego już ma się zakodowane, jak nie wolno ustawiać danych części ciała, jak ochronić nadgarstki, kolana. No i na pewno nie polecam próbowac samemu pozycji takich jak stanie na głowie, na rękach i inne wygibasy. To naprawdę ktoś musi dobrze wytłumaczyć - bo na przykład w jogowym staniu na głowie tak naprawdę nie stoi się na głowie, tylko cały ciężar trzeba przekierować na przedramiona i ramiona. No i poza tym ja bardzo lubię jak zajęcia wprowadzają w stan głębokiego relaksu - muzyka, przygaszone światła i kojący głos nauczycielki. W domu ciężko mi tak w pełni się wyłączyć. ![]() |
|
|
|
|
#4221 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4222 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4223 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze w kwestii tych osób, które zaczynały w domu pojawia się pytanie, czy w końcu dotarły na zajęcia i zweryfikowały tam to, czego nauczyły się w domu? Bo jeśli nie, to być może cały czas trwają w błędnym wykonywaniu pozycji i nawet o tym nie wiedzą.
|
|
|
|
#4224 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy warto zainwestować w Beauty Blender czy odpuścić sobie?
|
#4225 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzięki za rady, w takim razie zacznę od zajęć z instruktorem.
Jakieś porady co do wybrania odpowiedniej szkoły, instruktora? Na co powinnam szczególnie zwrócić uwagę? mangosteen tak dotarły, właśnie poszły na kilka zajęć by sprawdzić czy wszystko wykonują poprawnie i teraz praktykują jogę znowu w domu. |
|
|
|
#4226 |
|
Rozeznanie
|
E? Obejrzałam właśnie ulubieńców Madzika i zastanawia mnie jej tekst, że ona trzyma ta gabeczke w opakowaniu bo po to ono jest. Hm.. Rozumiem, że jest to coś na zasadzie BB więc ja bym jej nie trzymała lepiej w tym plastiku bo przecież to tam zaplesnieje o.o Idąc jej tokiem rozumowania każda dziewczyna, która posiada BB powinna go trzymać w opakowaniu w którym go kupiła? Przecież jak umyjemy taka gabke to później musimy dać jej wyschnac i ogólnie musimy jej dać dostęp do powietrza a nie "kisic" ja w plastikowym pudełku.. O.o
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4227 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gorzej z konserwantami i masą chemii
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że ogólnie ciary żenady, to inna kwestia. mnie rozwala to jej gadanie, że coś tańszego jest lepsze niż droższe. ona tego nie miała, ale wie. tak samo pędzle ril tekniks- ona wie, że są takie same jak oryginały, bo ona DOTYKAŁA u kogoś.
|
|
#4229 |
|
Life is a drink ...
|
Madzik nie pochodzi z okolic Poznania ? znaczy się chodzi mi o rodzinne strony czy od zawsze mieszkała w Słupsku ?
|
#4230 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2016-01-27 o 16:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

Swoją drogą ona chyba miała jakąś opcje Vip? Coś wspomniała mimo chodem, poza tym ten pokój z maskami i tym grubaskiem manekinem co wygląda jak żywy
Jej widok z hotelu to
ale tak czy siak to są rzeczy do zakrycia, bo mimo przebarwień skóra wydaje się być dość gładka. Gorzej jak ma się nierówności, blizny, aktywne zmiany itd. Niestety wiem coś o tym.

)
poza tym gąbka z nanshy jest lepsza od beautyblendera (oczywiście madzik nigdy go nie miał, ale wiadomo, tańsze to lepsze)