|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Cytat:
super kradne ![]() teraz ode mnie : To ostatnia noc, już wyjeżdżam stąd Opowiedz mi jak beze mnie jest Opowiedz mi jak pamiętasz mnie A wszystko to co miałam już powróci do mych snów Nie wierz mi,nie wierz mi że jestem dla Ciebie Namaluję twoją twarz na jednej z pustych ścian Namaluję ciebie jeszcze raz w moich myślach Kashmir
|
|
#3182 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie mów mi Kocham Cię. . .
Jeśli naprawdę Ci nie zależy. . . Nigdy nie mów o uczuciach. . . Jeśli one na prawdę nie istnieją. . . Nigdy nie bierz mnie za rękę. . . Jeśli masz mi złamać serce. . . Nigdy nie mów że coś będzie. . . Jeśli nie masz zamiaru nawet zacząć. . . Nigdy nie patrz w moje oczy. . . Jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem. . . Nigdy nie mów witaj. . Jeśli tak na prawdę myślisz żegnaj.
|
|
#3183 |
|
Przyczajenie
|
prosba
|
|
|
|
#3184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie przestane mrzyć (snić) o Tobie
|
|
#3187 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje
|
|
|
|
#3188 |
|
Raczkowanie
|
_Anusia_ - świetne opisy
Poprosze o jeszcze tego typu Co ostatnio ![]() buśka
|
|
|
|
#3189 |
|
Raczkowanie
|
Opisy znajomych:
![]() Życie pisze się przez „ż” z kropką… Ale wtedy jest krótsze :P Rozpędzić się łatwo, zatrzymać się możesz nie mieć już okazji c.n.o.t.a. czyli codzienny nawał obowiązków trwa aktualnie |
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
I love the thrill of the chase! // Kocham ten dreszcz pościgu
![]() bailando bailando .. ![]() "Światło jest nietrwałe, gaśnie na wietrze, zapala się od błyskawicy, trudno je uchwycić, niczym promień słońca - a jednak warto o nie walczyć." Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2007-10-06 o 16:54 |
|
|
|
#3191 |
|
Raczkowanie
|
nie zakocham się w Tobie to jest pewne to fakt wybij sobie to z głowy!
'mieszanina wzniosłości z mową pospolitą' Biegnę gryząc pomarańcze, ziemia pod nogami tańczy. Byłeś zwykłym człowiekiem... Który zamienił się w Księcia z Bajki... Don't waste your time on me, you're already the voice inside my head..//Nie trać swojego czasu na mnie, jesteś już tylko głosem w mojej głowie.. First day of the rest of our lives, I miss you already...//Pierwszy dzień reszty naszych żyć, już za tobą tęsknię... nadzieja(?)...po cholerę ją komuś dawać skoro nic nie znaczy... I KILKA WIERSZY: Ona: Krzyczała - proszę nie odchodź Płakała - błagam zostań ze mną Mówiła - kocham Cię - jesteś moim sercem Szeptała - umrę - ... bo nie da się życ bez serca On: - spojrzał na Nią z uśmiechem Po czym odwrócił się i odszedł ... Po dwóch dniach przeczytał na klepsydrze: Ona krzyczała, - ale On nie zwracał na Nią uwagi Płakała, - ale On nie widział jej łez Mówiła, - ale On nie sluchał Szeptała, - ale On odwrócił się i odszedł .. Umarla - bo stwierdzono brak serca ... Wtedy w Jego oczach pojawiły się łzy Krzyczał - przepraszam Płakał - proszę wróć Mówił - naprawię to wszystko, obiecuję Szeptal - tylko wróć, proszę Ale było już za późno ... Jej już nie było... Ona Go nie słyszała... ......................... ......................... ......................... ................... Ona: Włosy koloru ciemniego blądu. Niebieskie oczy, ktore niegdyś sie śmiały... Dłonie, które chcą jego dłoń... Zranione serce, które kocha i chce byc kochane... Smutne oczy, w których drzemie nadzieja... Lecz jak długo??? On: Wysoki brunet. brązowe oczy. niegdyś w nią wpatrzone... W tych oczach, kiedyś była miłość, Była nadzieja... Dłonie, które czekały na dotyk jej dłoni... Zranione serce, które czakało na jej miłość... Czekało... Ale czekac przestało... Oni: Niegdyś zakochani, Wpatrzenie w siebie... Choć nie do końca pewni wzajemnych uczuć... kiedyś, w rytm piosenki roztańczeni, szczęśliwi... Dzis każde szuka szczęścia osobno. Choć jedno z nich ciągle kocha... i czeka...
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
misia_TKA slicznie, przeslicznie
![]() rebelious - jak zwykle . podziwiam
|
#3193 |
|
Rozeznanie
|
hejka,
a macie może coś kiedy się ucze najlepiej coś smiesznego )
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
misia_TKA - coś cudownego. skąd to ?
|
#3195 |
|
Raczkowanie
|
prześliczne te wiersze misia_TKA
-rządzę na mieście -A little tipsy / trochę wstawiona -And then she runs to the pastor…And he tells her: there will be a new chapter/ i potem biegnie do pastora...a on mówi jej: będzie nowy rozdział -Naucz się zamieniać ból w przyjemność, a nic Cię nie złamie. -Nawet najgorsze sytuacje mają jakieś plusy. |
|
|
|
#3196 |
|
Wtajemniczenie
|
chodzi o nauke czy bycie w szkole? ja mam takie.
studying. notice how they put DYING in the end of this word // uczę się. zauważ UMIERAĆ na końcu tego słowa (ma sens tylko po angielsku!!!!) edókuję się. / óczę się. (koniecznie z ortem )słońce świeci, ptaszek śpiewa, a mnie w szkole krew zalewa. edukuję się, przyspypiam, zgonuję... co za różnica? szkoła óczy i wyhowóje.
|
#3197 |
|
Raczkowanie
|
'Siąść za marzeń ster
i wystrzelić się do gwiazd. ' 'Ty przychodzisz tu i przepięknie teraz jest kosmicznie jest. ' 'Patrzę w Ciebie tak jak się patrzy letnią nocą w gwiazdy ' 'Prędkośc światła w nas W tyle został czas ' 'Obejmij mnie mocno nim ta noc nam kaze zasnąć' 'Wśród dymu papierosów I wielu nudnych rozmów Ja szukam ciebie. ' 'Tyle godzi, tyle dni Patrzę tylko w jedne drzwi Na ciebie czekam. '
|
#3198 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny znacie coś na sytuacje że ktoś Nam bliski (Tż) wyjechał i nie wiadomo kiedy wróci i wogóle że jakoś smutno tak...odległość i te sprawy....
|
|
|
|
#3199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z premedytacją ![]() Kilka nowych: przekroczyłam dawkę śmiertelną czekolady, i nadal żyję (; Przyjaciele czy nieśmiała para kochanków... ? "lunatycy lewitują nierealnie orbitują lunatycy lewitują nierealnie." I dobrych chwil, czasem też lepiej nie wspominać. Omiatał nieboskłon cukrzaną chmurką na lepkim patyku. Nic wiecznego na świecie, radość się z troską plecie.. a ciebie mam obok. i pachnę latem. ![]() za dużo myślę, więc za dużo jestem. świat to taki wielki, ciężki słoń, prawda? za szybko. życie proszę, zwolnij. z pół rozdartą sukienką, trochę wschodnia, wsciekle rasowa i ponętna. a ja jak dziewczynka co się krępuje powiedzieć tak w oczy, co naprawdę czuje.. no bo to życie a nie popierdółka jakaś tam
|
|
|
#3200 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję bardzo...ciesze się że wam się podobają
![]() a co do tego skąd to?...znalazłam na jakiejś stronce ![]() mam jeszcze kilka takich
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
wciaż patrzę w sufit, wciąż to samo... mam problem..
In my dreams I've kissed your lips a thousand times... ...Każdy z nas, Drugą twarz, Każdy z nas, Znamię ma... I nic nie obchodzi mnie zdanie innych jesteś tylko Ty
|
#3202 |
|
Raczkowanie
|
ja znam tylko taki:
na randce--->z zeszytem od...(np.od biologi) ;p
|
#3203 |
|
Raczkowanie
|
bez Ciebie tak tu pusto właśnie wyjechałeś/aś znów
|
#3204 |
|
Wtajemniczenie
|
albo romansuję z podręcznikiem (i tu nazwa przedmiotu)
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na randce/wieczór z angielskim. Pie*dolę ten związek! Nauka to balsam dla duszy... Ale kto normalny balsamuje się za życia Nauka to dla mnie przyjemność. A ja na przyjemności nie mam czasu ![]() Jestem z dobrego domu. Wszystkiego co złe nauczyłam się w szkole ![]() Zapałki 10gr. Benzyna: 50zł Widok płonącej szkoły: bezcenny...c
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
||
|
|
|
#3206 |
|
Raczkowanie
|
hejj
są po prostu przesłodkie... no i oczywiście cała masę podkradłam bezczelnie a mój obecny opis to:Krzyczę milcząc, tak już mam . . . może i nie za bardzo optymistyczny, ale jakoś mi sie podoba ![]() pozdrawiam
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
_Anusia_ wklejasz świetne opisy
Najważniejsze, że się nie powtarzają (co ci się bardzo, bardzo chwali![]() ![]() z ostatniego postu kilka skradłam ![]() szkolnych trochę: dzień bez kosy -> dzień stracony... [?] "We don't need no education!" ;p <sql> /'co ja robię tu?!'/ SqL | Egzorcyzmy sorki (tu nazwisko) [!] :P Początek budy czy wojny? Na jedno wychodzi... W pogoni za wiedzą... Opis poszedł na piwo - dobrze mu! A ja do szkoły - to już gorzej... wybyłam w poszukiwaniu wiedzy... jak nie zabłądzę to wrócę xD Jak nie zboczyłam z kursu to jestem w sql ![]() Sezon na sprawdziany. I żywi pozazdrościli umarłym... Poszerzam horyzonty (edukuję się) w końcu kiedyś trzeba zacząć Uczę się... A może to tylko Matrix :PRomans z matematyką... - mam gdzieś taki związek... ![]() 'Puk, PuK' - Kto puka? - Nauka. - A, to pomyłka ![]() uczę się // mam przynajmniej taki zamiar (wklejałam je już kiedyś )
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Niech zawieje ciepły wiatr, niech się buja cały świat...
.Bo do mnie anioły wchodzą bez płukania i kawę mi słodzą uśmiechem' ![]() CZasmai realne chwile niszczymy marzeniami... =( "...Płynące Z Głębi Serca, Zapisane Do Końca Życia... - Wspomnienia" rozpadłem sie jak domek z kart, czy ktos pomoze mi sie pozbierać ![]() Biec w deszczu, by dostać nic za wszystko... "Ciągle czekam na Twój znak! Wśród tłumu odnajdź mnie..." MNIE! ![]() "Rozsądni ludzie zostawiają ostatnią flaszkę na rano..." Zdobądź się na zwykły gest, odnajdź radość zwykłych chwil... Mędrzec szuka mądrości, głupi ją znalazł... Ja znalazłem Miłość... ***ten tylko wie, kto sie dowiedział*** "Siła człowieka bierze się z tego kim jest, a nie z tego co czyni." JEŚLI NIE CHCESZ BYC OFIARA SYSTEMU ZACZNIJ DECYDOWAĆ SAMEMU!!! *...wierze, ze kazdy z nas ma swoja gwiazde...* od kwiatu żąda się zapachu, od człowieka-uprzejmości. Pragnienie cudu jest najwyższą niezgodą na rzeczywistość." ...szczęście - ma naturę wiatru i jak wiatr umyka... Jeśli mijasz się z prawdą, to przynajmniej jej się ukłoń ! "Każda religia trwa tylko dwa tysiące lat."
|
#3210 |
|
Raczkowanie
|
ONA - bardzo chora ON - zapracowany Godz.17 Ona: Chodz, przytul sie do mnie na chwilę... On: Zaraz. (I zapomniał.) Godz.18 Ona: Chodź na moment. On: Po co.? Ona: Przytulimy się. On: Dobra, ale za chwile, bo muszę tu skończyć... (Nie przyszedł.) Godz. 19 Ona: Kochanie, przytulimy się.?! On: (Z drugiego pokoju) Jasne! za moment. (Znowu nie dotarł.) Godz. 20 Ona: I co z tym przytuleniem.? On: Za parę minut. Tylko wezmę prysznic. (przyszedł wreszcie, usiadł koło niej, przytulił się na kilka sekund.) On: Już.? Ona: Co już.? On: No, czy już wystarczy.? Ona: Taak krótko.? On: Przecież się przytuliłem. Ona: Ale za krótko. On: Nie mówiłaś, że miało byc dłużej. Ona: Ja tylko chciałam na koniec mieć troche czułości i ciepła. On: Jak to.? Ona: Żegnaj. Na zawsze bede Cie kochać. [I odeszła.. tam daleko.. na drugą stronę] A on.? On żałował że tak mało okazywał jej uczucia chociaż bardzo ją kochał. I że ten ostatni czas bliskości trwał tylko kilka sekund. "Pamiętasz ten dzień, kiedy pożyczyłam od ciebie Twój nowych samochód i rozbiłam go? Myślałam, że mnie zabijesz, ale nie zrobiłeś tego. Czy pamiętasz, jak kiedyś wyciągnęłam cię na plażę, chociaż twierdziłeś, że będzie padać, i rzeczywiście padało? Myślałam, że zawołasz: „A nie mówiłem?”. Ale nie zrobiłeś tego. A pamiętasz, jak kokietowałam wszystkich, żeby wzbudzić twoją zazdrość, u ty byłeś zazdrosny. Myślałam, że odejdziesz ode mnie, ale tego przecież nie zrobiłeś. Czy pamiętasz, jak zrzuciłam tort truskawkowy na dywanik twego samochodu? Myślałam, że mnie uderzysz, ale nie uczyniłeś tego. Czy pamiętasz, jak zapomniałam ci powiedzieć, że na pewnym przyjęciu obowiązują stroje wieczorowe i ty przyszedłeś w dżinsach? Myślałam, że mnie wtedy spoliczkujesz, ale nie zrobiłeś tego. Zawsze miałeś dla mnie cierpliwość, kochałeś mnie i broniłeś. Mam na sumieniu tyle win wobec Ciebie. Tak bardzo chciałam Cię prosić o przebaczenie, kiedy wrócisz z Wietnamu. Lecz ty nie wróciłeś..."
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

kradne