![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
Może źle się wyraziłam , on nie uważa wszystkich polskich facetów za złych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Raczkowanie
|
No to faktycznie niezłe ziółko z niego. Mam nadzieję , że kiedyś jego dziewczyna się na nim pozna .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
To znaczy, niezłe ziółko z niego, ale ja go lubie...
![]() Podobno skońcyzł z romansowaniem na boku.. ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Raczkowanie
|
No chyba, że tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Tak, ma starszego brata, ale ten brat to tak jak mlodszy troche
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
I jak wam się kontakty układają ? Brat mojego chłopaka był bardzo nieśmiały na początku, unikał nawet mojego wzroku, ale po czasie się otworzył, okazało się , że ma świetne poczucie humoru
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
A nie narzekam, bardzo sympatyczny, troche infantylny bym powiedziala
![]() Chociaz fajniej mi sie gada z jego wujem ![]() Poza tym narzeczona brata Tż to dziwny czlowie, o czym gdzies tutaj pisalam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,ta cala zazdrosc o ktorej piszecie..tez przez to przeszlam.
Teraz mam porownanie na przestrzeni czasu (jestem z moim kochanym juz 6 lat) i teraz zupelnie sie nie klocimy. Wczesniej ta zazdrosc wynikala razcej z dystansu ktory nas dzielil i z tego ze nie widzielismy jaki styl zycia prowadzi kazdy z nas, mimo ze mozna bylo caly dzien odtworzyc z sms-ow ![]() teraz oczywiscie tez jestem zazdrosna bo to chyba nieunikniony element milosci no ale ta zazdrosc na pewno nie jest obsesyjna. Olga,wenedka a wasi faceci skad pochodza? jak ich poznaliscie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
Moj Tz to Anglik poznany w nowoczesny sposób
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
ALE POSZALALYSCIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!
no ale watek zyje ![]() moj Tz na szczescie nie jest typem zazdrosnika. nasz zwiazek jest oparty na zaufaniu. czasem tylko poudajemy i podroczymy sie.. tak zeby pokazac ze jestesmy dla siebie najwazniejsi
#1452 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie zdaje Ci się, kropciu
Mi tez glowa peka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
a mi sie chce spac
a jeszcze ksiazka z prawa komercyjnego czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Raczkowanie
|
Cuciola , mój tż to Hiszpan i tak jak Wenedka poznaliśmy się...przez internet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
ja poznalam mojego w wakacje..
Wiec bylo to tak: Pojechalam z rodzicami do Wloch nad morze na wakacje,mialam niecale 15 lat. Codziennie chodzilismy z cala rodzinka na plaze,potem wracalismy,troche mi sie nawet nudzilo,do tego stopnia ze marudzilam rodzicom ze codziennie robimy to samo. Pewnej nocy snilo mi sie ze ide po plazy z facetem z dlugimi wlosami Czesto miewam sny ktore potem mi sie sprawdzaja,wiec postanowilam to sprawdzic. Rodzice akurat nastepnego dnia poszli na zakupy a ja sama poszlam na plaze. Zostawilam recznik na plazy i poszlam sie kapac w morze. Wracam..a tutaj nie ma recznika. Mowie "nie mozliwe zeby ktos mi ukradl recznik,to nie Polska" noi i bladzilam oczami gdzie ten recznik. Patrze,a tu grupka facetow a moj recznik obok nich. No to nic-podchodze i zabieram recznik a jeden z chlopakow zaczal sie ze mna przeciagac,nie chcial mi go oddac. No to usiadlam z nimi i jeden z nich zaczal costam po angielsku gadac (to byl najlepszy kumpel mojego faceta). Potem dopiero doszedl do nich moj facet, a ja sobie pomyslalam "szkoda ze ten z dlugimi wlosami nic do mnie nie gada" Dobra,kolega oddal recznik i sobie poszlam. Nastepnego dnia pojechalam z rodzicami do Wenecji na wycieczke,choc w myslach mialam chlopaka no i chcialam jak najszybciej wrocic. Wrocilismy dopiero ok 19,poszlam do lazienek a tu patrze: on z kolega. podchodzi do mnie: "caly dzien od rana cie szukalem po kampingu,spotkamy sie o 21?" ha! bylam w niebiosach! Potem sie dowiedzialam ze podobalam sie jego najlepszemu kumplowi (temu co zabral recznik) ale zrobili uklad pomiedzy nimi,ze skoro moj facet chce powazna historie a kolega tylko wakacyjna przygode--to nie oplaca sie mnie ranic ale historia nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
cuciola bardzo ladna historia wg mnie.
#1457 |
Wtajemniczenie
|
kurcze ale fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() witam ![]() ![]() widze temat zazdrosci tż sie wywiazal... moja czekoladka jest tak zdrowo zazdrosna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Wtajemniczenie
|
a jak sie poznaliscie?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Konto usunięte
|
cuciola: bardzo fajna historia
![]() Przypomnialo mi sie jak poznalam mojego TZ, tak romantycznie, w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz polecialam do Wloch jak mialam jakies niecale 17 lat wiec znalismy sie juz 2 lata i moi rodzice poznali jego rodzicow-na wakacjach wlasnie. A najlepsze to bylo to ze jak on do mnie przylatywal to spal w pokoju z moim bratem a ja w pokoju z rodzicami.. ale za to latem moglam leciec do niego potem spokojnie i nikt sie nie dopytywal gdzie spie ![]() takie to maja glowy ci nasi rodzice.. ale pamietam ile sie naplakalam ze chce leciec,a nie pozwalali mi za to on zawsze byl w naszym domu mile widziany,tak ze jak wracal potem do siebie to mama szykowala dalej o jedna herbate wiecej z przyzwyczajenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
![]() dziewczyny ktora wie co sie dzieje z traci?? Traci heeeej... odeeeezwij sieeee ![]()
#1463 |
Wtajemniczenie
|
rany... jakie to romatyczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
imagine jak idzie zalatwianie formalnosci?? ja sie zapisalam na listy wyborcze do krakowa. Ide glosowac na KOBIETY
![]() ![]() ![]()
#1465 |
Zakorzenienie
|
Traci chyba żyje...
![]() Widziałam ją gdzieś na Wizażu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() to zbyt skaplikowane.. szczerze Wam zazdroszcze ze tak fajnie Wam sie uklada... ja poki co same klody mam rzucane pod nogi.. watpie zebym dala rade... rodzice zawsze traktuja to jako moja kolejny wybryk.. a teraz jak widza ze coraz blizsze jest 'zrealizowanie moich planow' no to wpadaja w panike... czasem odczuwam ze sa strasznymi rasisatmi.. nie wiem jak ja taka choler*** tolerancyjna osobka tam sie wyklula ![]() Edytowane przez kasientos Czas edycji: 2008-08-28 o 10:43 Powód: ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zadomowienie
|
kasientos a ile masz lat?
Rodzice poprostu się o Ciebie troszczą nic więcej,myślę,że potrzeba czasu by się z tym wsyztkim oswoili i zobaczyli,że wam na sobie naprawdę zalezy. U mnie dobrze,9 dni,tż ciągle dzwoni i mówi,że tęskni....ja strasznie nie lubię otwierać oczu po pierwszej nocy bez niego i widzieć to puste miejsce obok mnie,ale tule sie do błękitnego kocyka z IKEI z którym spaliśmy i czuje jego perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi to nie mają problemów z puszczaniem mnie tam.. W sumie to woleliby, zebym ja sobie pojechala, a Tz przyjechala tutaj ![]() Twoi rodzice pewnie się martwią, ze to bardzo daleko, ze nikogo tam nue znasz oprocz Tz, ale pewnie w koncu to zaakceptuja.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Wtajemniczenie
|
nie sadze zeby byli rasistami. Najzwyczajniej w swiecie martwia sie o swojego dzieciaka
![]() O Tz'a tez mialam spiecie z rodzicami, moze nie z tata, bardziej z mama, pomimo tego ze uporczywie twierdzi, ze nic do niego nie ma to i tak czuje jakas nutke niezadowolenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
kasientos moi rodzice przyzwyczajali sie stopniowo.
Zanim wyjechalam z kraju to minely 3 lata,skonczylam liceum i przyzwyczajalam ich od poczatku liceum ze jak to wszystko wypali to wyprowadzam sie do Wloch do niego,no i na studia. W mojej rodzinie bardzo pielegnuje sie ncotygodniowe spotkania z babcia na obiad i odwiedzanie sie. Ja to zlamalam,bo teraz mam mozliwosc odwiedzenia ich raz albo dwa w ciagu roku. Ale na szczescie moi rodzice twierdza ze w Polsce mlodzi ludzie niczego nie dadza rady sie dorobic a Unia Europejska daje nam troche wieksze mozliwosci. Tesknie za nimi,mimo ze codziennie rozmawiamy przez internet..czasami jak mam dola to mysle jakby to bylo jakbym to wszystko tutaj rzucila i wrocila.. ale potem dochodze do siebie i potwierdzam ze nie wyobrazam sobie zycia bez kochanego ![]() Malaja ja kiedys spalam z ogromnym bialym misiem pluszowym ubranym w koszulke mojego faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.