|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Szugar, on jest transparentny, prawda?
Ja mam manię mlecznych, w których ponoć najmniej korzystnie wyglądam (czyt. - blado i widmowo jak śmierć na koniu); ale które wg mnie są po prostu najpiękniejsze. A połączenie bursztyna z drewnem, och... --- Kota, ja z kolei nie przepadam za tradycyjnymi kamieniami pół- i szlachetnymi , są takie... zimne, obce. Chociaż na widok obsydianu wyjątkowo oczy mi się świecą.(O opalach powinnaś pogadać z moją mamą, wielbicielką opali australijskich i wszelkich innych niezwykłych kamieni).
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie lubię te bransoletki, które pokazujesz na 1 zdjęciu, te z malutkich szlifowanych, mam ich chyba z 15, każdą w innym odcieniu Mam też torebkę Batyckiej z takimi dużymi brązowymi transparentnymi przy uszach |
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
24F zapsikany
New Harlemem wydawałoby się, że na śmierć pachnie nadal i muszę powiedzieć, że teraz nawet mi się podobabursztyny lubię, mam ulubione przywiezione z Maroka, są pomarańczowo-czerwone i niektórzy mylą je z koralami może kiedyś je obfotografuję |
|
|
|
#3784 |
|
Wtajemniczenie
|
Musc Ravageur
|
|
|
|
#3785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trza nam siać, siać siać ![]() _____________ Rachelo, na zdjęciu wyglądasz jak śliczna Audrey Hepburn w filmie "Sabrina" Cytat:
![]() Bursztyny zawsze mi się podobały ze względu na barwę i ciepło. Lubię je w połączeniu ze srebrem. Ale nosic nie noszę, bo mi nie pasują. Co innego torebka z bursztynami.W ogóle to perły mi pasują, szmaragdy, diamenty,brylanty,kryszta ły...też ![]() ______________ Anuschka witaj
|
||
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam dzisiaj na jednym stole prawie czarne perły, strasznie długo tam stałam...
Ale boję się pereł, może to zabobonne, ale czułabym się w nich niepewnie. Ponoć przynoszą nieszczęście, co słyszałam już od naprawdę wielu dobrze mi znanych i zaufanych osób. No nic, odchoruję te czarne piękności. Wolę bankrutować przez bursztyny.
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko, gdziezes byla jak Cie nie bylo?
na nadgarstku Etra, czuje jeszcze na sobie poludniowa Glorie, a ogolnie to.. kawa i ciepla szarlotka
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Kola, Etra w końcu do Ciebie dotarła czy to ciągle próbka i oczekiwanie
?Anuschko
|
#3789 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Córko D`Artagnana
kolu - a latam tu i tam Teraz też jestem w przelocie. Pozdrawiam.Cześć Rachelko
|
|
|
|
#3790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
instynktownie pereł nie noszęCytat:
---------- aaa..pozdrawiam
|
||
|
|
|
#3791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
Rachelo, dziękuję za zdjęcia. Bursztyny przepiękne - zwłaszcza te surowe nieobsadzone w niczym, no i te czarne (właśnie takie mi się marzą - i oprócz czarnych mogłyby też być miodowe i zielone, i przejrzyste, i matowe - oczywiście nie pojedyczne koraliki, tylko poszczególne ich sznury
Zachęcona, obfotografowałam swoje - choć światło bardzo marne i nie wiem, czy cokolwiek widać, ale nieśmiało wrzucam (na środkowym piękny, niepraktyczny i okaleczony pierścionek, muszę go zanieść do naprawy, już drugi raz kamyk się ułupał i niedługo naprawy będą mnie kosztować więcej niż on sam był wart )
Edytowane przez bieta Czas edycji: 2007-10-06 o 20:32 Powód: inaczej się załadowały zdjęcia :) |
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Bieto, o pierścionek warto zawalczyć, jest bardzo oryginalny!
Podobają mi się kolczyki z pierwszego zdjęcia (te na samej górze, okrągłe) i te skrajnie z prawej strony na ostatnim zdjęciu. No właśnie, kolczyki... Zamierzam przekłuć uszy, to wtedy będę miała dodatkowe źródło do spłukiwania się. Czarne bursztyny niestety trochę kosztowały... Chyba 45/50zł, ale musiałam je mieć!
|
#3794 |
|
Wtajemniczenie
|
Córko D`artagnana - ostatnio mam nieregularny dostęp do internetu i tryb życia też dość nieregularny
Mam nadzieję, że się to wkrótce zmieni, bo na dłuższą metę to dość wyczerpujące Do zobaczenia - mam nadzieję - wkrótce ![]() Boszzz, co ja z tą nadzieją
|
|
|
|
#3795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
):https://ssl.allegro.pl/item251239011...uahua_r_m.html Śliczna jest ,ale jak na t-shirt to nieźle sobie liczą ![]() Narazie inwestuję w zabawki dla mojej ,,cziłały'' na otwarcie smyka zrobili obniżkę -15% , zakupiłam jej śliczne zabawki m.in tygryska z ,,kubusia puchatka'' i poduszeczkę z głową prosiaczka (uwielbia na niej spać), kupiłam również kołderkę dla maluszków i jestem happy![]() Wczoraj byłam na szczepieniu i miała być podobno ospała i wydawać się smutna, a śmiga jak trzeba od rana ma nieziemską głupawkę jakby się co najmniej czegoś ,,nażarła'' ale cieszę się,bo doktor powiedział ,że jest w pełni zdrowa i bardzo silna, po za tym cytuję ,,bardzo sympatyczna''![]() ![]() Nie będę się więcej rozwijała w jej temacie co by nikogo tutaj nie podburzyć ![]() Dzisiaj w sumie pachnę ,,przeziębieniem'' i odrobiną truflowej mgiełki z VSTruflowy zestawik pachnie jak ,,bombonierka'' nic więcej nie mogę powiedzieć ,bo mam jeszcze osłabiony węch, cały czas lecę na coldrexach, teraflu i rutinoscorbinie ![]() Po południu byłam w Galerii Bałtyckiej, w końcu otworzyli Body Shop ) i passion fruit ...Żadna z zaprezentowanych wód nie ujęła mnie zapachem, wąchałam różę, jaśmin, coś tam jeszcze... niestety nie mieli wszystkich zapachów ,a zależało mi chociażby na powąchaniu ALTARO ( z tych serii wód w ogóle nic nie mieli Po za tym Douglas i kolejne testy Etro, bardzo chciałabym mieć Heliotrope, podoba mi się również Etra i Dianthus jest śliczny Pogrążona w zakupowej posusze na Allegro i korzystając z karty Tż ( z czego wcale nie jestem zadowolona ) zakupiłam kilka kosmetyków Dianne Brill są takie cudowne, piękne kolory, bardzo dobra jakość i estetycznie to wszystko fajnie wyglądaJak chcecie to mogę Was pokusić i wkleić fotki nabytków ![]() ?Rachelo kochanie, dziękuję za PW z wiadomością o paczuszce, wiesz szukałam czegoś dla Ciebie w kosmetykach ,niestety nie miałam tego zbyt wiele, ale mam nadzieję ,że kolorki Ci odpowiadają Cieszę się ,że kurteczka pasuje... liczę na seksowną fotkę Ciebie w niej heh ![]() ![]() Nosku nie odzywasz się paczusia z pudrem doszła?Demoniku gratuluję PRZEPIĘKNEGO i zdrowego synka, tak sobie myślę jaki to będzie przystojny chłopak w przyszłości ![]() ![]() Kto mi pomoże powystawiać aukcję na Allegro, tak strasznie mi się niechce od tygodnia jak nie lepiej z tym zwlekam, a wszystko stoi i się marnuje buuu...
|
|
#3796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eh, muszę się wybrać na jakąś giełdę jak będzie w pobliżu, choć z moim stanem konta to tylko ślinotoku bym dostała Ale już wiem, czego będę szukać
|
|
|
|
|
#3797 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Rachel, Szugar, Bieto - kolekcje bursztynowe macie przepiękne W temacie niczym nie pachnę, nie moge sie doczekać gorącego prysznica we własnej odnowionej łazience i z niecierpliwością czekam aż ponadchodzą meblowe zakupy.
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poki co racze sie jeszcze mala odlewka od przemilej forumki
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja go dzisiaj w ogole na sobie nie czulam
Jaś jest cudny! Nawet wczoraj na wroclawskim spotkaniu Jasia obgadalysmy- ze to najpiekniejsze dziecko wizazowe jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Dopachnilam sie Smokiem
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2007-10-06 o 21:33 |
|
|
|
|
#3800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wklejaj, poćwiczymy silną wolę ;]
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widziałam zdjęcie stolika, który kupiłaś - bardzo ładny odcień drewna.
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nevadko cieszę się, że psinka szaleje po szczepieniu i jest nie do zdarcia Apropo kamulców to ja dziś dostałam od mężula komplecik z oszlifowanymi kryształami górskimi. Kolczyki i wisior, są tak piękne że nie mogę się napatrzeć. Jak aparat przyjedzie w wycieczki to wkleję |
|
|
|
|
#3802 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
mam nadzieję, że równie ładny okaże się, jak go już przywiozą i skręcą....
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak lubie bizuterie, ale nie na sobie
![]() Sliczne te Wasze bursztyny
|
|
|
|
#3804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Problem leży w tym, że nie lubię sztucznej biżuterii, co wyszłoby znacznie taniej
|
|
|
|
|
#3805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, bo pamiętam Cytat:
![]() Magda, a co to za koszmary na zdjęciach ? Ogródkus umarlakus ? Ja z biżuterią też tak mam jak Ty, że czuję się jak choinka, nie umiałabym np. nosić takich wieeelkich kolczyków koralikowych tudzież podobnych. Wszystko zawsze kupuję małe, najmniejsze jak się da, ale śwecące Jak sroka ![]() Bieta - cudne, kolczyki szczególnie, piękne brązy ![]() Margot -
|
|||
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
G-Agatko, widzę, że psiaka masz
Gratuluję
|
#3807 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewuniu
niechcę Ci zasmucać... mam nadzieję ,że chociaż u Ciebie jest dobrze?Dziękuję za gratki, mimo ,że nie waży nawet kg to daje mi tyle ciepła i miłości ,że w życiu od człowieka tyle nie dostałam chyba że był to mój Tż![]() P.S - czemu G-Agatko ?Na oficjalną prośbę naszej cudownej moderatorki Racheli wklejam moje zdobycze, oglądajcie bo warto!!!! produkty Dianne Brill są świetne, normalnie już myślę jak taniej ściągnąć je ze stanów
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham perły i póki co jestem szczęśliwa. Zaraz wkleję swoje ulubione ![]() Nevadka zaraz dostanie w dupsko ![]() Byłam tam dzisiaj, widziałam, zachorowałam bo sa cudne te mazidła
|
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
A nie widac ?
![]() Cytat:
![]() Takie molabym nosic, gdzie takie nabyc mozna? |
|
|
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Co najlepsze?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

, są takie... zimne, obce. Chociaż na widok obsydianu wyjątkowo oczy mi się świecą.

Mam też torebkę Batyckiej z takimi dużymi brązowymi transparentnymi przy uszach
Wydaje mi się... że problem polega na tym, iż ludzie głosują albo na PO, albo na LiD - przez co głosy, teoretycznie przeciwko PiSowi, rozkładają się i żadna z partii nie ma przewagi nad PiSem, chociaż razem (po zsumowaniu) miałyby - i to dziesięcioprocentową. Niestety.

)

są takie cudowne, piękne kolory, bardzo dobra jakość i estetycznie to wszystko fajnie wygląda
?

?Co najlepsze?