Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-06, 21:34   #3811
rachela
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Na oficjalną prośbę naszej cudownej moderatorki Racheli wklejam moje zdobycze, oglądajcie bo warto!!!! produkty Dianne Brill są świetne, normalnie już myślę jak taniej ściągnąć je ze stanów
Dopiero po zobaczeniu zdjęć, przypomniałam sobie że niedawno te cuda testowałam w Douglasie. Fajne, bardzo fajne - szczególnie ten róż, ale gdybym tak chciała mieć wszystko co fajne... Ech

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 21:47   #3812
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87
Smile

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Dam głowę, że w sklepie kosztuje 49. 90 zł , bo pamiętam
No to mamy anty-aukcję na Allegro
W nowej galerii w Gdańsku otworzyli właśnie ten sklep, kupiłam już tam dwie bluzki... dzisiaj z kolei nawet nie odważyłam się wejść - full ludzi

Po za tym mam chyba jakiś kompleks... ciągle kupuję same bluzki/koszule/golfy, spodnie zaś sporadycznie, też tak macie ? czy tylko ja jestem jakaś inna heh

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Łał, czarne perły

Kocham perły i póki co jestem szczęśliwa. Zaraz wkleję swoje ulubione

Nevadka zaraz dostanie w dupsko
Byłam tam dzisiaj, widziałam, zachorowałam bo sa cudne te mazidła Jeszcze powiedz ile zapłaciłaś Agatko za DB bo nie znam cen
Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Cudeńka .Podziwiałam jej produkty jakiś czas temu w Douglasie.Mówisz,że dobre tak ?Co najlepsze?
Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Dopiero po zobaczeniu zdjęć, przypomniałam sobie że niedawno te cuda testowałam w Douglasie. Fajne, bardzo fajne - szczególnie ten róż, ale gdybym tak chciała mieć wszystko co fajne... Ech
Wiedziałam ,że Wam się spodobają
A więc ceny są zbójeckie ,ale dawno nic sobie nie kupowałam i chciałam sobie podarować chwilę ,,luksusu'' (jak to brzmi)
Za paletkę z 6 błyszczykami zapłaciłam ok170zł, za jeden większy błyszczyk z pędzelkiem 100zł, za róż ok130zł... wiem ,że jestem chora ale Tż ostatnio zrobił kilka kredytów hipotecznych i w końcu mogliśmy raz zaszaleć

Acha, cienie kosztują ok100zł, już namierzyłam dwa cudne kolorki ehh

Co do pytania Burn to powiem tak produkty DB cechują się:
- niezwykłą urodą
- oryginalnością kolorów - koniecznie przetestujcie róże! ,błyszczyki, szminki i cienie - niektóre kolory są naprawdę niespotykane
- trwałość błyszczyka jak pomadki, po za tym mają słodki smak, nie są tak mocno lepkie jak JT , równomiernie się nakładają
- na pierwszy rzut kolory niczego sobie, dopiero po przetestowaniu ukazuje się ich piękno np
*błyszczyki mają w sobie piękne iskrzące drobinki i np róż połyskuje na lekko zielono co daje niespotykany wspaniały, ale zarazem elegancki efekt - trudno to opisać
*cienie nie zawsze mają taki sam kolor jak na palecie, np testowałam bodajże turkus ,a na skórze wyszedł zielony nie mniej jednak kolory nie są szałowe, są delikatne, eleganckie ,a sam produkt bardzo dobrej jakości

Testowałam też podkłady, tutaj się rozczarowałam ,bo na pewno nie są do tłustej cery są bardzo nawilżające także sprawdzą się na ,,suchych'' buźkach
Podkłady w kompakcie po nałożeniu wyglądają dosłownie jakby zacekolował ścianę nie podobają mi się... w dodatku kolory są raczej ciemne
Były też trzy rozświetlacze, złoty, bezbarwny-perlisty, ''ultrafioletowy'', ten ostatni najbardziej oryginalny, po za tym nie zainwestowałabym w żaden
Korektory - trzy kolory, żółty, beż i róż, jak dla mnie znowu ,,cekol'' nie wiem jak to się da w ogóle rozsmarować
Tusze wyglądają na fajne, ale nie wiem jak w praktyce

To chyba tyle

Edytowane przez rachela
Czas edycji: 2007-10-06 o 21:49 Powód: post pod postem
Nevada87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 21:59   #3813
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Zakochałam sie od wczoraj w Poeme
Agnysko i jak moje propozycje, znalazłaś coś dla siebie?
Przeglądałam, na pewno znajdę coś dla siebie. A jakbyś chciała, to miniaturę Poeme (perfumy ) też mam do oddania

Cytat:
Ale boję się pereł, może to zabobonne, ale czułabym się w nich niepewnie. Ponoć przynoszą nieszczęście, co słyszałam już od naprawdę wielu dobrze mi znanych i zaufanych osób.
Ja tam przesądna nie jestem. Perłowe kolczyki miałam na sobie w dniu ślubu i jak na razie wszystko ok (a żeby było śmieszniej: ślub był 13 o godzinie 13 )

Za wywołaną burzę przepraszam.

Pachnę resztką Shalimara. Sobota wieczór, a ja siedzę sama w domu, przed komputerem, w grubym swetrze i skarpetach Dobrze, że choć wirtualnie ktoś mi towarzyszy.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:06   #3814
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

No to wrzucam ulubione, metrowe perły i fotkę z kolekcją moich przedwojennych skarbów Emalie i turkusy wyszły prześwietlone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg perły.JPG (82,7 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bizu.JPG (111,6 KB, 75 załadowań)
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:13   #3815
Ondine
Rozeznanie

Cytat:
No to wrzucam ulubione, metrowe perły i fotkę z kolekcją moich przedwojennych skarbów Emalie i turkusy wyszły prześwietlone
Tymeno, piękne .Bardzo podoba mi sie pierscionek z pierwszego zdjęcia. I szeroka bransoleta z drugiego. Cudne. Gratuluję.
Ondine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:14   #3816
rachela
Zakorzenienie

Tymeno, prawdziwe skarby. Kocham przedwojenną, starą biżuterię - te ażurowe wzory, bogate, ale takie delikatne. Powtórzę aż - prawdziwe skarby

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:14   #3817
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
No to mamy anty-aukcję na Allegro
W nowej galerii w Gdańsku otworzyli właśnie ten sklep, kupiłam już tam dwie bluzki... dzisiaj z kolei nawet nie odważyłam się wejść - full ludzi

Po za tym mam chyba jakiś kompleks... ciągle kupuję same bluzki/koszule/golfy, spodnie zaś sporadycznie, też tak macie ? czy tylko ja jestem jakaś inna heh
Tymeno-piękna biżuteria.Bardzo lubię taką stylistykę

Wiedziałam ,że Wam się spodobają
A więc ceny są zbójeckie ,ale dawno nic sobie nie kupowałam i chciałam sobie podarować chwilę ,,luksusu'' (jak to brzmi)
Za paletkę z 6 błyszczykami zapłaciłam ok170zł, za jeden większy błyszczyk z pędzelkiem 100zł, za róż ok130zł... wiem ,że jestem chora ale Tż ostatnio zrobił kilka kredytów hipotecznych i w końcu mogliśmy raz zaszaleć

Acha, cienie kosztują ok100zł, już namierzyłam dwa cudne kolorki ehh

Co do pytania Burn to powiem tak produkty DB cechują się:
- niezwykłą urodą
- oryginalnością kolorów - koniecznie przetestujcie róże! ,błyszczyki, szminki i cienie - niektóre kolory są naprawdę niespotykane
- trwałość błyszczyka jak pomadki, po za tym mają słodki smak, nie są tak mocno lepkie jak JT , równomiernie się nakładają
- na pierwszy rzut kolory niczego sobie, dopiero po przetestowaniu ukazuje się ich piękno np
*błyszczyki mają w sobie piękne iskrzące drobinki i np róż połyskuje na lekko zielono co daje niespotykany wspaniały, ale zarazem elegancki efekt - trudno to opisać
*cienie nie zawsze mają taki sam kolor jak na palecie, np testowałam bodajże turkus ,a na skórze wyszedł zielony nie mniej jednak kolory nie są szałowe, są delikatne, eleganckie ,a sam produkt bardzo dobrej jakości

Testowałam też podkłady, tutaj się rozczarowałam ,bo na pewno nie są do tłustej cery są bardzo nawilżające także sprawdzą się na ,,suchych'' buźkach
Podkłady w kompakcie po nałożeniu wyglądają dosłownie jakby zacekolował ścianę nie podobają mi się... w dodatku kolory są raczej ciemne
Były też trzy rozświetlacze, złoty, bezbarwny-perlisty, ''ultrafioletowy'', ten ostatni najbardziej oryginalny, po za tym nie zainwestowałabym w żaden
Korektory - trzy kolory, żółty, beż i róż, jak dla mnie znowu ,,cekol'' nie wiem jak to się da w ogóle rozsmarować
Tusze wyglądają na fajne, ale nie wiem jak w praktyce

To chyba tyle
dziękuję takim razie potestuję przy najbliższej okazji-szczególnie błyszczyki,róż(ten Twój odcień jest śliczny,wydaje mi się,że by mi właśnie taki odpowiadał) i rozświetlacze mnie zainteresowały
Stary 2007-10-06, 22:15   #3818
bieta
Zadomowienie

Cytat:
Cudowne, zwłaszcza perły i bransolety. Do takiej klasycznej w formie biżuterii z pereł trzeba mieć odpowiedni styl i klasę, ja się nie czuję na siłach. Tym bardziej podziwiam na kimś - Tymeno, naprawdę brakuje mi słów na wyrażenie podziwu. Biżuteria prawdziwej damy.
bieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:25   #3819
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87
Smile Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Cytat:
Zazdraszczam i oczami wyobraźni widzę Cię w tych cudach, na pewno bosko wyglądasz w perłach, garniturze i czerwonej szmince...
Szkoda ,że ja jestem za ,,gówniarowata'' na takie cuda, nie wyglądam w tym dobrze

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
dziękuję takim razie potestuję przy najbliższej okazji-szczególnie błyszczyki,róż(ten Twój odcień jest śliczny,wydaje mi się,że by mi właśnie taki odpowiadał) i rozświetlacze mnie zainteresowały
Koniecznie kolor różu ,który kupiłam jest bardzo naturalny, ale nadaje widoczny lekko różowy połysk - cudo
Stary 2007-10-06, 22:27   #3820
.ups
Wtajemniczenie

GG do .ups
Wink Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Ja pachnę moim ukochanym zapachem Cacharel- Noa =] Miodzio=] Poleecam gorąco Wizażanki =]

Edytowane przez rachela
Czas edycji: 2007-10-06 o 22:28 Powód: nie wszystkie wizażanki są wizażystkami ;)
.ups jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:27   #3821
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez Ondine Pokaż wiadomość
Tymeno, piękne .Bardzo podoba mi sie pierscionek z pierwszego zdjęcia. I szeroka bransoleta z drugiego. Cudne. Gratuluję.
Cytat:
Tymeno, prawdziwe skarby. Kocham przedwojenną, starą biżuterię - te ażurowe wzory, bogate, ale takie delikatne. Powtórzę aż - prawdziwe skarby
Cytat:
Napisane przez bieta Pokaż wiadomość
Cudowne, zwłaszcza perły i bransolety. Do takiej klasycznej w formie biżuterii z pereł trzeba mieć odpowiedni styl i klasę, ja się nie czuję na siłach. Tym bardziej podziwiam na kimś - Tymeno, naprawdę brakuje mi słów na wyrażenie podziwu. Biżuteria prawdziwej damy.
Dziekuję dziewczyny, strasznie mi miło Pierścionek z perłą został przywieziony z Chin - to pierścionek zareczynowy mojej mamy. Chyba nie przyniósł jej szczęścia ale ja go noszę od kilku lat i póki co jest dobrze

Bransolety to nabytki z jarmarku dominikańskiego - lubię szperać w starociach Spinki po dziadku - noszę do białego prążkowanego garnituru a przepiękne kolczyki kwiaty to mój pierwszy zakup przez internet - był kiedys taki sklep stare-skarby.pl One przyleciały do mnie ze stanów listem zwykłym, do skrzynki Myślałam, że na zawał padnę
Stary 2007-10-06, 22:30   #3822
Kota
Zakorzenienie

Tymeno, jakie ładne okazy, szczególnie podoba mi się z kolei wąska bransoleta i pierścionki. Lubię też rzeczy z filigranem. Kiedyś to umieli robić te biżuty...
Wiesz, że sprzedawałam taką biżuterię, mówiłam Ci kiedyś, gdzie. (Stare to czasy).
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:31   #3823
kokakola
Zakorzenienie

Kasiu, piekna bizuteria Jak pisaly wczesniej dziewczyny, czarny garnitur, szminka i te cuda.. Pięknie to musi razem wygladac
http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho
kokakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:37   #3824
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
Córko D`artagnana - ostatnio mam nieregularny dostęp do internetu i tryb życia też dość nieregularny Mam nadzieję, że się to wkrótce zmieni, bo na dłuższą metę to dość wyczerpujące Do zobaczenia - mam nadzieję - wkrótce
Boszzz, co ja z tą nadzieją
Anuschko do szybkiego zobaczenia tu na forum. Wracaj do nas

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Demoniczku Jaś jest przecudnej urody, naprawdę przekochane dzieciątko

...
Apropo kamulców to ja dziś dostałam od mężula komplecik z oszlifowanymi kryształami górskimi. Kolczyki i wisior, są tak piękne że nie mogę się napatrzeć. Jak aparat przyjedzie w wycieczki to wkleję Kryształy są dość duże w kształcie łezek w takich srebrnych koszyczkach zawieszone
Tak Demoniku, masz przeuroczego Jaśka

Kasiulko wklejaj zdjęcia kryształów. Bardzo mi sie podobają

Cytat:
normalnie oczu nie mogę oderwać od tych skarbów. Piękne i bardo w moim guście.

______

Na dobranoc...

Moon river Uwaga! to nie jest ostry kawałek

Dobrej nocy dziewczyny

Umyłam się tak... żeby nie zmyć z nadgarstków Soir de Lune
Córka D'artagnana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:39   #3825
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Zazdraszczam i oczami wyobraźni widzę Cię w tych cudach, na pewno bosko wyglądasz w perłach, garniturze i czerwonej szmince...
Szkoda ,że ja jestem za ,,gówniarowata'' na takie cuda, nie wyglądam w tym dobrze

Agatko, ja tak nie chodze na codzień Zresztą same wiecie bo widziałyście to taki mój wieczorny, odświętny look
Stary 2007-10-06, 22:41   #3826
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez .ups Pokaż wiadomość
Ja pachnę moim ukochanym zapachem Cacharel- Noa =] Miodzio=] Poleecam gorąco Wizażanki =]
Witam serdecznie na forum perfumowym
BTW-też uwielbiam Noa

Tak jak zapowiadałam rano, na dziś wieczór zapodałam coś kuszącego, a jest to Escada Magnetism

Moja fragrantica

WYMIANA

Edytowane przez golgie
Czas edycji: 2007-10-06 o 22:45 Powód: skleroza:D
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:44   #3827
neonka28
Zakorzenienie

OO co tu się dzieje? Kusicielski wątek

Tymeno mam coś wspólnego. Tez jestem maniaczką turkusów. Mam nawet pasek ze skóry z turkusami

Nevada
kiedyś w dupsko dostaniesz za kuszenie, różami szcególnie. Golden Rose upolowalam w koncu. Niestety eyeliniery byly w dwóch kolorach: róż i fiolek oczywiście blyszczaly cudownie.

Pachnę globalnie Joop All about Eve a testuje Midnight Poison i Zen
Stary 2007-10-06, 22:47   #3828
Ondine
Rozeznanie

Zwróciłam przede wszystkim uwage na pierścionki , bo sama chetne nosze , bez nich czuję sie jakby mi czegos brakowalo. Piekne to chińskie cudeńko.Rzadziej nosze bransoletki, ale lubię. Natomiast nigdy nie nosilam kolczykow, nie mam przekłutych uszu. Nie moglam sie na to zdecydowac, toteż one nie przyciagnely aż tak mojego wzroku.
Ma racje [B]Kota[/B], kiedyś umieli robić przepiękne rzeczy.
Ondine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 22:47   #3829
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Tymeno, jakie ładne okazy, szczególnie podoba mi się z kolei wąska bransoleta i pierścionki. Lubię też rzeczy z filigranem. Kiedyś to umieli robić te biżuty...
Wiesz, że sprzedawałam taką biżuterię, mówiłam Ci kiedyś, gdzie. (Stare to czasy).
Dziękuję Oj, Wy tam miałyście skarby Strasznie mi szkoda tej galerii Ewo
Ach te filigranowe koronki, te misternie zdobione formy, ręcznie malowane emalią... Nawet zwykle zapięcie naszyjnika to było mistrzostwo świata...

Cytat:
Napisane przez kokakola Pokaż wiadomość
Kasiu, piekna bizuteria Jak pisaly wczesniej dziewczyny, czarny garnitur, szminka i te cuda.. Pięknie to musi razem wygladac
Dziękuję Klaudio

Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
normalnie oczu nie mogę oderwać od tych skarbów. Piękne i bardo w moim guście.
_____

Na dobranoc...

Dobrej nocy dziewczyny
Dziekuję Dartagnanko Dobranoc

Neonko, wygląda na to, że Kaśki lubią turkusowe oczka
Stary 2007-10-06, 22:53   #3830
neonka28
Zakorzenienie

Oj lubią ale szmaragdowe też( tylko poparzeć)
Stary 2007-10-06, 23:04   #3831
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Sabbath
Jak widać - walnęłam kulą w płot. Zdarza się każdemu.

Wobec powyższego nie wiem, z czego wynika Twoje przygnębienie i nie dociekam już.

Poprawy humoru życzę.
Zdarza się Dziękuję za życzenia

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Aniołku, chodź szybko, niech no kolczasta ciotka przytuli na pocieszenie Mam nadzieję, że Twoje smuteczki szybko miną
Och, jakże ja bym chciała mieć same takie kolczaste ciotki

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Your Angel, E milo was widziec!

Cytat:
Napisane przez olik04 Pokaż wiadomość
dziś pachnę jakąś escadą letnia limitówką

your_angel

Ty wiesz, że mi się też za jakąś Escadową limitowanką zatęskniło ? To znaczy nie jakąś, tylko tak już konkretniej - Rockin' Rio Piękne jest...
Ale tak sobie zaplanowałam, że najbliższy zakup perfumeryjny to Insolence Testowałam dziś ponownie w Sephorze i boleśnie pożałowałam, że tak bezmyślnie oddałam moją flaszkę Pasuje do mnie pod każdym względem (nazwą szczególnie ).

Poza tym muszę Ci powiedzieć, że do próbeczki Ange ou Demon od Ciebie przypięła się moja rodzicielka Piękny zapach i rewelacyjnie na niej leży - zdecydowanie lepiej niż na mnie

Cytat:
Zatrważające wiadomości słyszę i czytam Ponad 41% wyborców chce głosować na PiS
... a co robią sponiewierane wykształciuchy, bo chyba nie one oddały głos na PiS?
Córko, wiesz, ja mam takie wrażenie i podejrzenie, że sondaże publikowane przez media prywatne i prasę nie-propisowską celowo wskazują na przewagę PiS. A to po to, żeby skłonić ludzi do głosowania i w efekcie odsunąć tych ciemniaków od władzy
Niby są one tworzone w oparciu o badania na grupach ludzi, ale coś mi się tak mocno wydaje, że jest w tym drugie dno..

Cytat:

Może ktoś jeszcze wrzuci fotki swoich skarbów? Uwielbiam podglądać biżuterię tak samo jak flaszki
Tymenko, ja też kocham biżuterię Z tym że w kompletnie odmiennym stylu niż Ty i Rachel
Faktem jest jednak, że bez założenia przynajmniej kilku moich skarbów czuję się naga. Zupełnie jak bez perfum

Na urodziny dostałam np tą opaskę, która jest na zdjęciu z załącznika - główną rolę grają na niej Liliowy Angel i Covet, ale opaska z gwiadką też jest chyba widoczna Bardzo mi się podoba, sama ją sobie wybrałam

Nie podejmuję się sfotografowania wszystkich moich biżu

Anuschko, już jesteś w Gdańsku ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01159.JPG (113,8 KB, 62 załadowań)
Stary 2007-10-06, 23:13   #3832
olik04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ty wiesz, że mi się też za jakąś Escadową limitowanką zatęskniło ? To znaczy nie jakąś, tylko tak już konkretniej - Rockin' Rio Piękne jest...
Ale tak sobie zaplanowałam, że najbliższy zakup perfumeryjny to Insolence Testowałam dziś ponownie w Sephorze i boleśnie pożałowałam, że tak bezmyślnie oddałam moją flaszkę Pasuje do mnie pod każdym względem (nazwą szczególnie ).

Poza tym muszę Ci powiedzieć, że do próbeczki Ange ou Demon od Ciebie przypięła się moja rodzicielka Piękny zapach i rewelacyjnie na niej leży - zdecydowanie lepiej niż na mnie
mam próbeczkę od Ciebie rockim'rio, fajny zapach (u mnie jakoś szybko się ulatnia )
uwielbiam insolence angel, może trafisz na okazje na allegro? ja kupiłam swoje 50ml za 100zł
ciesze się, że Twojej mamie lezy ange ou demon teraz bardzo popularny zapach u nas

p.s. fajne prezenty urodzinowe
Stary 2007-10-06, 23:19   #3833
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
Na dobranoc...

Córko, Audrey...
Kiedyś była taki wątek o perfumach J. Lo. Zdałam sobie wtedy sprawę, że mnie osobiście sama jej osoba zniechęca (abstrahując od zapachu), natomiast gdyby to była Audrey- to od razu w tri miga bym popędziła do buteleczki. Kuszą mnie zupełnie w ciemno L`Interdit, tylko ze względu na nią.
Urok, klasa, bez natrętnych wygibasów, bez dosłownej cielesności- tak sobie wyobrażam ten zapach- bo taka była Hepburn, ale czy taki jest, to nie wiem. Czy ktoś wie?

Aniołku, czy to być może? Przegapiłam Twoją uroczystość! Przyjmij spóźnione całusy od Koty
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 23:27   #3834
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Na urodziny dostałam np tą opaskę, która jest na zdjęciu z załącznika - główną rolę grają na niej Liliowy Angel i Covet, ale opaska z gwiadką też jest chyba widoczna Bardzo mi się podoba, sama ją sobie wybrałam

Nie podejmuję się sfotografowania wszystkich moich biżu

?
O, o Ja tez przegapilam. Aniołku, sto lat w szczęściu żyj

I wklejaj fotki biżu
Stary 2007-10-06, 23:32   #3835
tulipanka
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z mojego pierwszego w życiu pierwszego dnia w pracy i powiem tyle - padam. Więcej nie mam siły.
Pachnę Lovely.
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 23:35   #3836
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87
Smile Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Cytat:
Napisane przez neonka28 Pokaż wiadomość
Nevada kiedyś w dupsko dostaniesz za kuszenie, różami szcególnie. Golden Rose upolowalam w koncu. Niestety eyeliniery byly w dwóch kolorach: róż i fiolek oczywiście blyszczaly cudownie.

Pachnę globalnie Joop All about Eve a testuje Midnight Poison i Zen
Neonko to super!...
Powiem szczerze,że ja do dzisiaj noszę swoje eyelinery w torebce na wypadek gdybym Cię gdzieś spotkała
Nie byłam w końcu na targach, Tż mnie przekonał ,że po co wydawać kasę na wejście jak co roku jest to samo ,a ja mam tyle kosmetyków

Idę spać, jestem strasznie zmęczona tymbardziej,że moja sunia wariuje w nocy i często się budzę
Stary 2007-10-06, 23:47   #3837
agnyska81
Zakorzenienie

Tymeno - śliczności Spodobały mi się zwłaszcza perły, czarne spinki do mankietó i kolczyki z niebieskim kamieniem. W ogóle mam ostatnio jazdę na kolczyki (uszy sobie przekłułam jak skończyłam 18 lat, bo zawsze bardzo chciałam, ale mama się nie zgadzała).
A przy okazji: czy Twój syn ma na imię Tymon, czy to tylko zdrobnienie? Pytam, bo mam chrześniaka Tymona, a to chyba rzadkie imię.

Pachnę Tea Rose Amber. Piękny, słodko-miodowo-korzenny. Szkoda że tak bardzo przy skórze.

Tulipanko i

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 23:59   #3838
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Tymeno - śliczności Spodobały mi się zwłaszcza perły, czarne spinki do mankietó i kolczyki z niebieskim kamieniem. W ogóle mam ostatnio jazdę na kolczyki (uszy sobie przekłułam jak skończyłam 18 lat, bo zawsze bardzo chciałam, ale mama się nie zgadzała).
U mnie było podobnie, też przekułam po 18, bo rodzice się nie zgadzali, niestety jakoś nie mam za dużo kolczyków, ale uwielbiam wszystkie wiszące, z koralikami też chętnie
Cytat:
Tulipanko i

Zaliczyłam 8 godzin biegania po piętrach, zamiatania popcornu, przedzierania biletów i rozdawania zestawów Nivea... Nogi mnie bolą niesamowicie...
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 23:59   #3839
your Angel
czyli Endżi

Tulip, pierwszy dzień jest zawsze przełomowy. Teraz to już z górki

Cytat:
Napisane przez olik04 Pokaż wiadomość
mam próbeczkę od Ciebie rockim'rio, fajny zapach (u mnie jakoś szybko się ulatnia )
uwielbiam insolence angel, może trafisz na okazje na allegro? ja kupiłam swoje 50ml za 100zł
ciesze się, że Twojej mamie lezy ange ou demon teraz bardzo popularny zapach u nas

p.s. fajne prezenty urodzinowe
Nosku, co do Insolence to jakieś dwie minutki od napisanie powyższego posta dostałam PW od przenajukochańszej Perfumki, dzięki propozycji której najprawdopodobniej wejdę w posiadanie pełnej seteczki

Jakie to szczęście, że Was mam

No właśnie to beznadziejne, że taki popularny Ja co prawda wywąchałam na ulicy może ze dwa razy, ale faktem jest, że każdy chciałby być unikatem i święcie wierzy, że jakiś zapach został stworzony tylko i wyłącznie dla niego

Rockin' Rio ze mnie uciekał po jakichś 3 godzinkach natomiast na mojej siotrze trzymał się cały boży dzień Perfumowała się zawsze bladym świtem przy wyjściu z domu a na naszych wspólnych wieczornych lekcjach angielskiego jeszcze je na niej bezproblemowo czułam . Zazdroszczę jej jak cholera

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Aniołku, czy to być może? Przegapiłam Twoją uroczystość! Przyjmij spóźnione całusy od Koty
Cytat:
O, o Ja tez przegapilam. Aniołku, sto lat w szczęściu żyj [/url]
Nic nie przegapiłyście Jedna impreza urodzinowa skończyła się kilkanaście godzin temu a następna za parę dni Tak więc Wasze życzenia są idelanie wypośrodkowane Serdecznie dziękuję

Cytat:
I wklejaj fotki biżu
Nieeee... Musiałabym całą kliszę zapełnić Poza tym ona w większości jest dość oryginalna i ...powiedziałabym kontrowersyjna
W załączniku maleńki wycinek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19749.jpg (80,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19750[1].jpg (52,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30_1_b.jpg (16,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 252682154.jpg (45,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 250376377.gif (84,7 KB, 11 załadowań)
Stary 2007-10-07, 00:09   #3840
mskladaczek
Zakorzenienie

Tulip, za pierwszy dzien pracy

Tymeno, bizuteria niesamowita najbardziej podoba mi sie pierscionek zareczynowy i spinki.
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości