Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-07, 00:02   #3241
mezatka07
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Nikitka ja tez chce heja banana
cos po tej ciazy mi chyba odbilo i ciagle mam ochote.................
w ciazy nie chcialam wcale, nie czulam potrzeby za to teraz........
maz chyba niedlugo zacznie sie przede mna ukrywac
Stary 2007-10-07, 00:05   #3242
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

no widzisz Asiu, a jednak slepa jestem, bo nie zauwazylam wczesniej tych suwaczkow

Kachulko masz racje, u mamy jeszcze jestem, ale zaraz brykam pod kolderke ksiazeczke sobie jeszcze troche poczytac

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 00:08   #3243
kina2807
Zakorzenienie

no Asiu, ale nowe zdjoatko to widze, sliczne jak zwykle

Mąż i żona...
Stary 2007-10-07, 00:08   #3244
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
no widzisz Asiu, a jednak slepa jestem, bo nie zauwazylam wczesniej tych suwaczkow

Kachulko masz racje, u mamy jeszcze jestem, ale zaraz brykam pod kolderke ksiazeczke sobie jeszcze troche poczytac
Kinus milego czytanka
a ja nie zauwazlam, ze pisalas, ze jestes u mamy i zyczylam Ci milego treningu wieczorkiem tylko ciekawe z kim, nie
Stary 2007-10-07, 00:09   #3245
kina2807
Zakorzenienie

dziewczynki zycze Wam milej nocki i slodkich snow, ja zmykam juz do lozeczka, buziaki
do jutra

Mąż i żona...
Stary 2007-10-07, 00:10   #3246
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Kinus milego czytanka
a ja nie zauwazlam, ze pisalas, ze jestes u mamy i zyczylam Ci milego treningu wieczorkiem tylko ciekawe z kim, nie
hmmmm, chyba ze we snie...

Mąż i żona...
Stary 2007-10-07, 00:10   #3247
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
no Asiu, ale nowe zdjoatko to widze, sliczne jak zwykle
hehe dziekuje
zobaczylas bo kolorki sie zmienily z bialego na czarnehihi
Stary 2007-10-07, 00:11   #3248
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
hmmmm, chyba ze we snie...
oooo Kinus w takim razie milych i "kolorowych" snow
Stary 2007-10-07, 00:20   #3249
mezatka07
Zakorzenienie

Kachulka a Ty co nie spisz?????????
Stary 2007-10-07, 07:47   #3250
kasiasiar
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki.Ja to już o 7rano wstałam bo przypuszczałam, że podczas mojej wczorajszej nieobecności na wizazu napiszecie mnóstwo stronek. I nie pomyliłam się
Ale wszystkie zaległości już nadrobiłm

Ray gratuluję pięknej córci.A co do tyvh czkawek to bardzo dobrze, że dzidzia ma I życzę Ci żeby miała jak najczęściej bo w ten sposób maluszki trenyją przeponę, która potem bierze udział w oddychaniu

Pomidoro witaj Ja też jestem Kasia. Rocznik '79 I ja też jeszcze jestem tableciarą ale pomału trenuję mojego TZ żeby i w nim odezwał się w końcu instynkt ojcowski

Emi a jak Twoja ręka

Czy JAa22 odzywała się??? Pewnie balowała na oblewaniu obrony, że nie miała czasu
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 08:05   #3251
Ray
Zakorzenienie

dziewczyny ja tylko nie wiem juz jak liczyc w korym ja tygodniu jestem... bo na kazdym usg jest inaczje zawsze jest tydzien roznicy... sama nie wiem oni licza to na podstawie pomiaru wiek ciazy ale mi sie wydaje ze niektorzy jakos to zle licza albo ten system nie pasuje bo mi sie wydaje ze wedlug usg jestem 17 tydzien a ostatniej mc 18 bedzie bo w ciaze zaszlam wedlug mnie 16 czerwca to jest tydzien po miesiaczce a oni jakos to po swojemu licza no nic ja podaje zawsze wiek wedlug ostatniej miesiaczki bo sie sama gubie hehe... przyjelam ze ciaza ma 40 tygodni i tak licze od ostatniej miesiaczki
Stary 2007-10-07, 08:14   #3252
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
kurcze jak wy fajnie macie... a ja tylko pomarzyc moge sobie....
Emi sama wiesz że w pracy kierowcy rzadko jest się w domu, wiec trzeba korzystać jak jest

Cytat:
Pomidora serdecznie witam na wateczku, jak juz dziewczynki wczesniej pisaly, my tu wszystkich przyjmujemy z otwartymi ramionami
Ray ale masz sliczna dzidzie, gratuluje corci, a Zuzia to piekne imie, wymarzone imie mojej mamy dla wnusi
Gizelciu cos Ty ostatnio jakas taka smutna jestes, az to do Ciebie nie podobne, cos mi sie wydaje, ze Olisia juz sie zbliza do Nas wielkimi krokami
Nikitko zycze milego wieczorku z mezusiem
Emi na razie marzysz, ale pomysl, ze pozniej te wszystkie pikantne marzenia zrealizujesz
Asiu wydaje mi sie, czy dodalas dzis suwaczki? bo chyba wczesniej ich nie bylo, no chyba, ze ja slepa bylam
Dziekuje wieczorek był milusi

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Nikitka ja tez chce heja banana
cos po tej ciazy mi chyba odbilo i ciagle mam ochote.................
w ciazy nie chcialam wcale, nie czulam potrzeby za to teraz........
maz chyba niedlugo zacznie sie przede mna ukrywac
Nie martw się ja też miałam faze że cały czas chciałam sie kochać a Partner nie potrzebował tyle i udało sie jakos to rozwiązać wiec sie nie smutaj fajny masz awatarek

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki.Ja to już o 7rano wstałam bo przypuszczałam, że podczas mojej wczorajszej nieobecności na wizazu napiszecie mnóstwo stronek. I nie pomyliłam się
Ale wszystkie zaległości już nadrobiłm

Ray gratuluję pięknej córci.A co do tyvh czkawek to bardzo dobrze, że dzidzia ma I życzę Ci żeby miała jak najczęściej bo w ten sposób maluszki trenyją przeponę, która potem bierze udział w oddychaniu

Pomidoro witaj Ja też jestem Kasia. Rocznik '79 I ja też jeszcze jestem tableciarą ale pomału trenuję mojego TZ żeby i w nim odezwał się w końcu instynkt ojcowski

Emi a jak Twoja ręka

Czy JAa22 odzywała się??? Pewnie balowała na oblewaniu obrony, że nie miała czasu
Kasiu własnie nie pamietałam twojego nicka sorki
Karolinka sie nie odzywa a na gg ma ten sam opis od piątku
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 10:10   #3253
kasiasiar
Zakorzenienie

Nikitko ależ nic nie szkodzi...
Stary 2007-10-07, 10:38   #3254
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Cześć Kochane.
Juz wrocilam
Po obronie jechalam prosto do tesciow i tam mialam byc do wieczora ale nie wytrzymalam i juz od rana jestem w domciu.
Obrone przezylam ale nie obeszlo sie bez stresu.
Mialam chyba ciezki dzien bo jak wyszlam z sali to maz czekal z aparatem zeby zrobic fotke. Pamiatki nie ma bo zaslonilam sie kartka. Zaczelam ryczec, moze dlatego ze nerwy mnie puscily.
Moja mama mowi ze ciezarne tak mają
Obronilam się na 4. Ciesze sie ze zdalam, bo naprawde nie bylo latwo.
Na magisterke wybiore sie za pare lat jak zapomne o tej obronie wrrr....

Mialam sie do Was odezwac przed wyjazdem na uczelnie ale wizaz byl niedostepny przez 30 minut a ja musialam juz jechac. Nawet fotke wam zrobilam przed wyjazdem zeby pokazac jak wygladam.

Ray z calego serduszka gratuluje corci

Zaraz zabieram sie za nadrabianie czytania tego co pisalyscie podczas mojej nieobecności.
Stary 2007-10-07, 10:51   #3255
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane.
Juz wrocilam
Po obronie jechalam prosto do tesciow i tam mialam byc do wieczora ale nie wytrzymalam i juz od rana jestem w domciu.
Obrone przezylam ale nie obeszlo sie bez stresu.
Mialam chyba ciezki dzien bo jak wyszlam z sali to maz czekal z aparatem zeby zrobic fotke. Pamiatki nie ma bo zaslonilam sie kartka. Zaczelam ryczec, moze dlatego ze nerwy mnie puscily.
Moja mama mowi ze ciezarne tak mają
Obronilam się na 4. Ciesze sie ze zdalam, bo naprawde nie bylo latwo.
Na magisterke wybiore sie za pare lat jak zapomne o tej obronie wrrr....

Mialam sie do Was odezwac przed wyjazdem na uczelnie ale wizaz byl niedostepny przez 30 minut a ja musialam juz jechac. Nawet fotke wam zrobilam przed wyjazdem zeby pokazac jak wygladam.

Ray z calego serduszka gratuluje corci

Zaraz zabieram sie za nadrabianie czytania tego co pisalyscie podczas mojej nieobecności.
Karolinko gratuluje obronionej pracy, tylko juz sie nie denerwuj, bo Amelcia tez bedzie smutna
czekam na zdjecie

Mąż i żona...
Stary 2007-10-07, 10:54   #3256
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Przegladnełam wczesniejsze stronki.

Ray jesli chodzi o liczenie. Ostatnio zapytalam sie gina jak mam liczyc. Powiedzial ze te tygodnie co sie liczy od ostatniej miesiaczki to są miesiące ksiezycowe i ze narazie mam sie trzymac tej daty porodu co mi podal.

Mężatka bardzo ładna foteczka

Nam udalo sie wymienic prezent (na roczek) w galerii
Teraz jestem bardzo zadowolona i wiem że mój chrzesniak też będzie.

Wklejam wam dwie fotki ktore robilam sobie przed obrona dla was i jedna fotke mojego slodkiego chrzesniaka

Nie wiem czy już Wam pisalam ze moj mężus poszedl jednak na magisterke. Wlasnie teraz jest na uczelni. Smutno mi bo nie bedziemy sie prawie wogole widziec ale niestety trzeba cos poswiecic.
Jeśli chodzi o kase to stwierdzilam ze nie bedziemy gorsi od Titanika i tez idziemy ostro na dno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (19,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (20,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg antos.JPG (62,7 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez ja22
Czas edycji: 2007-10-07 o 17:29
ja22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 10:56   #3257
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Fotki nie sa za cudowne ale byly robione w stresie i na szybkiego hehe...

Kinuś dziękuję i Amelcia kopniaczkiem równiez bardzo dziękuje cioci Karolci
Stary 2007-10-07, 10:59   #3258
kina2807
Zakorzenienie

to fajnie, ze maz dalej studiuje, w przyszlosci to bedzie tylko na Wasza korzysc
slicznie wygladalas

Mąż i żona...
Stary 2007-10-07, 11:04   #3259
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Fotki nie sa za cudowne ale byly robione w stresie i na szybkiego hehe...

Kinuś dziękuję i Amelcia kopniaczkiem równiez bardzo dziękuje cioci Karolci
oj ciesze sie, ze Amelcia tak dziekuje cioci, ale to fajnie byc ciocia

ja juz zmykam, bo przyszla przyjaciolka i ogladamy poczatek ze slubu mojej siostry, a pozniej o 13tej jade juz do Szczecina

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze milego slonecznego dzionka

Mąż i żona...
Stary 2007-10-07, 11:10   #3260
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Kinus milego dnia Ci zycze

Jeszcze musze Wam się pochwalić że moja córcia wczoraj w nocy obudziła kopniaczkami swojego tatusia
Stary 2007-10-07, 11:29   #3261
Pomidora
Zakorzenienie

Rany, chwilkę mnie nie było a Wy już tyle nachlapałyście
ja22- gratuleje obrony!!! Wiem jakie to szczęście, bo sama obroniłam się w lipcu Ale ja z kolei nie wytrzymałam braku studiów i poszłam na następne, tylko jeszcze nie wiem kiedy zaczynam zajęcia i to mnie wkurza A Tobie pewnie kamień spadł z serca i dziwnie Ci bez nauki, co?

Kasiu- ja jestem rocznik 83', wiec chyba najmłodsza z Was, jak zauważyłam. No i ja męża nie muszę przekonywać do instynktów ojcowskich, bo mój TŻ jest starszy i to on trochę mnie przekonywał

A jeżeli chodzi o wczorajszy wieczów, to widziałam, że mojej koleżance jest dziwnie. Niby się cieszy z powrotu narzeczonego, ale zachowywała się nieswojo. W końcu pożaliła mi się, że po tak długim niewidzeniu się ze swoim marynarzem ma wrażenie, że to trochę obca osoba. Ale pocieszyłam ją, że to normalne i muszą się znowu do siebie przyzwyczaić.

Nikita jak ja zazdroszczę Ci córeczki! Powiedziałam mojemu TŻ, że ma tak robić, żeby córa była, na syna się nie godzę

Kobitki, podajcie, jak Wy macie po kolei na imię, bo się gubie!!
Buziaczki
Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 11:51   #3262
mezatka07
Zakorzenienie

Ja 22 serdecznie gratuluje obronyklask i:

Pomidora ja mam na imie Asia
Stary 2007-10-07, 12:10   #3263
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o kase to stwierdzilam ze nie bedziemy gorsi od Tytanika i tez idziemy ostro na dno

Ja22 nie martw się po chudych latach przychodzą tłuste a najważniejsze że humor wam dopisuje

Gratuluję obrony

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Kasiu- ja jestem rocznik 83', wiec chyba najmłodsza z Was, jak zauważyłam. No i ja męża nie muszę przekonywać do instynktów ojcowskich, bo mój TŻ jest starszy i to on trochę mnie przekonywał
Najmłodsza jest nasza Emi

A ja za to najstarsza jestem
Stary 2007-10-07, 12:31   #3264
gizelcia
Zadomowienie

Pomidora witaj serdecznie na Naszym wateczku To mile ze dolaczylas do Nas bo potrzebujesz z kims porozmawaic..ciesze sie ze akurat Nasz watek wybralas Ja jestem gizelcia a rzeczj Agatka i wcale nie jestes tu najmlodsza Mnie jutro stuknie 20-tka Niby malo ale czuje ze stara dupa ze mnie

..a corcia Nikitki jestem ja..

Emi22 Olisia bedzie razem ze mna gotowac wiec spokojna Twoja rozczochrana Damy rade

Kina nie mam pojecia co ze mnie taki smutas ostatnio Starosc nie radosc Tez mi sie wydaje ze juz niedlugo Olisia bedzie z Nami.. Wczoraj cala impreze brzuszek mnie bolal..

mezatka a mowilam NIE CZYTAC!!! oj.Ty niedobra..bedzie lanie

Ja nie mialam plamien w I trymestrze..w poprzedniej ciazy mialam krwawienie ale skonczylo sie to tym ze moj pierwszy aniolek czeka na mnie w niebie..

hihihihi..moj Tomus tez przede mna ucieka i robi wszystko zeby nie bylo heeeeeja banana ..ale ja i tak go dorwe..

ja22 GRATULUJE OBRONY!!!!Widzisz..nie potrzebnie sie stresowala..Agatka wiedziala ze zdasz.. Brakiem kasy sie nie przejmuj..Nam tez sie nie przelewa i na dno zejdziemy chyba jeszcze szybciej nic Titanic

..a ja po imprezce jako tako..Tomek do tej pory trzezwieje..Wszyscy sie swietnie bawili a oczywiscie ja bylam tam najwiekszym smutasem..grali na gitarze i akordeonie a ja jakos nie umialam sie przemoc zeby bawic sie razem z Nimi..meza mi nawalili tak ze az fikolki strzelal i nic biedak nie pamieta..a mnie strasznie bolal brzuszek i myslalam ze w nocy bede rodzic ale naszczescie juz przestalo..Ogolnie impreza byla udana ale bawilabym sie jeszcze lepiej gdybym mogla sobie golnac jednego
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 12:38   #3265
gizelcia
Zadomowienie

..no ladnie ladnie..znowu sobie z nikim nie porozmawiam Kiedy ja przychodze wszystkie dziewczynki uciekaja..halllo ja nie gryze
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 12:39   #3266
kachula27
Zakorzenienie

Karolinko gratuluje obrony,wiedzialam ze to tylko formalnosc i ze Ci sie wszystko uda,slicznie wygladalas i chrzesniak tez fajny dzieciaczek

Mezatko ja nie mialam zadnych plamien az do tego nieszczesnego wieczoru w 8 tc,poprostu zobaczylam krew i polecialalm w nocy do szpitala i to juz byla oznaka poronienia wiec mialam tylko cos takiego

Pomidora ja jestem tez Kasia rocznik 80,jeszcze raz milo mi Cie przywitac na wateczku

Kinus milej podrozy do Szczecina

Ray ja tez nigdy nie wiedzialam jak sie wkoncu liczy te tygodnie ciazy,ja poronilam w 8 ale bylo to liczone od ostatniej miesiaczki wiec licze ze od zaplodnienia to bylam w 6,tez jak bylam na usg i mialam wg miesiaczki 5t3d a na usg wykazalo ze 4t 6d wiec juz sama nie wiem jak oni to licza,niewazne czy lekarze licza wg @ czy wg zaplodnienia te tydodnie,najwazniejsze zeby dzidzia sie dobrze rozwijala i zeby te tygodnie szybko lecialy i wszystko bylo ok

Buziaki i milej niedzieli zycze dziewczynki
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 12:40   #3267
mezatka07
Zakorzenienie

a u mnie dziewczynki tempki sa niskie, takze owulacji nie bylo
moze to i na szczescie, takze ciazy na 99% nie ma, hehe farciara jestem
jezeli owulka by przyszla jutro to jest maly odsetek szans na zaplodnienie, ale za 2 dni to juz nie, bo za dlugo
takze prawdopodobnie wszytsko jest ok i pojde sobie na badanka

teraz tylko nie wiem czy mam robic poziom hormonow, bo jak nie bedzie owulacji to to chyba nie ma sensu, bo mialo byc robione w 2 fazie cyklu czyli po owu.. zobaczymy

milego dzionka dla wszystkich
Stary 2007-10-07, 12:43   #3268
kachula27
Zakorzenienie

Gizelciu ja jestem ale widze ze juz zwialas,pewnie do mezusia podac mu cos na kaca hihi,a co popil to teraz niech ponosi konsekwencje i cierpi hihi
Stary 2007-10-07, 12:46   #3269
mezatka07
Zakorzenienie

Kachulka moj skarbus tez umarl w 8 tygodniu liczac od miesiaczki... a w 9 tyg. byl zabieg... okropnosc......
Stary 2007-10-07, 12:47   #3270
kachula27
Zakorzenienie

Mezatko ale tobie to kochana szybciutko przylazla ta @ po zabiegu,ja to czekalam prawie 6 tyg na pierwsza po zabiegu a nastepna tez nie przyszla zbyt szybko bo w 40 dc,teraz tez nie wiem kiedy przylezie ta trzecia juz od zabiegu,mam cicha nadzieje ze wogole jej nie zobacze ale watpie bo przy tak rzadkich przytulankach (tylko w weekendy)z tz(taka praca tz)to ja chyba zafasolkowanie z rok czasu sie nie doczekam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości