Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku! - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-28, 14:21   #3841
Elena_22
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Ja zawsze kupowałam w pl takie dwa opakowania tego po 250 g i śmietanę 18%. Wszystko do miski i np cukier waniliowy i mieszalam - śmietany tyle żeby było jak budyń konsystencja. I tym nadziewana. Raj w gębie
U nas w domu nigdy nie jadło się makaronu z serem.Czasem córka jak wraca ze szkoły, to narzeka, że na obiad był ten makaron, nie lubi ( czasem zje jak jest bardzo głodna i kanapek jej za mało) więc ja też tego nie robiłam, ale najwyższy czas spróbowac, skoro zachwalasz
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:22   #3842
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
My jak zaklepywaliśmy datę ślubu to jak policzyłam to też mi wypadał ale ja jakoś więcej energii podczas @ mam więc nie przeżywałam. Ale akurat przez te półtora roku się przesunął.

Za to dostałam w weekend podczas, którego miały być robione sesje plenerowe a a mnie często czyści przy @. To sobie wyobraźcie ściśniętą Pannę Młodą z bólem brzucha w białej kiecce szukającą w Wilanowie raz za razem krzaka bo nie dobiegnie w pantoflach do restauracji. Wtedy się chciałam zapaść pod ziemię ale teraz to mam ubaw z filmu plenerowego gdzie do połowy jestem wpatrzona w TŻ-ta a od drugiej połowy szukam ustronnego miejsca na horyzoncie

PS....ale jak to? dobry marynarz to i po Morzu Czerwonym popłynie
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:22   #3843
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
skąd ja to znam... pytanie kiedy i kiedy doprowadzały mnie do szału bo ile można pytać o to samo ciągle...oj nie zapomnę jak rok temu teściowa przyszła do nas z dnia babci wracała a ja zaryczana bo 2 tyg mi się okres spóźniał i miałam taką nadzieję że się udało a tu nic....a ta od razu pytanie: to kiedy będzie wnuk? zero taktu
A Ciebie jeszcze bardziej te pytania drażniły...takie sa te teściowe
Moja natomiast jak jej oznajmiłam ze jestem w ciazy a Karolcia miała wtedy rowno rok to była w szoku i było mi przykro bo zupełnie sie nie ucieszyła tylko powiedziała ze to mała różnica wieku i bedzie mi ciezko ...odniosłam wrażenie ze była pewna ze to wpadka
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:22   #3844
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja jak podejrzewałam ze jestem w tej ciąży to moją jedyną obawa bylo jak zareaguje M....
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:24   #3845
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
O taki mi chodziło, żeby był mały, z moimi łapami- grabiami boję się, ze taki większy ( bo jeszcze wczoraj oglądałam takie te duże) upuściłabym dziecku na twarz . I dzis zmieniłam zdanie, mąż wpłacił zaliczkę na ten mały

Ja też lunatykowałam, i nie tylko jak pełnia była, mama za mną chodziła i bała się mnie obudzić- kiedyś ściągała mnie ze sciany, bo wdrapywałam się na nia( bez skutku większego zresztą), raz weszłam do szafy ( w pokoju babci, taka solidna na nóżkach i sobie kostki i piszczele obiłam), bo pomyliłam z wc- dobrze, ze w porę mnie tam nakryła , inne razy to tylko łażenie było, mama zamykała drzwi na klucz, zebym z korytarza na dół po schodach nie spadła .
hahaha to ja raz przez sen przyszłam do pokoju, gdzie mama z tatą oglądali tv. Wyłączyłam im tv, zdjęłam dół piżamki i usiadłam na fotelu. Myślałam, że zapalam światło i siadam na wc, bo się chciałam wysikać. Mama w ostatniej chwili uratowała fotel, bo mnie obudziła jak właśnie miałam sobie popuścić
Stary 2016-01-28, 14:25   #3846
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Może zestresowałaś się tym mopem?
Ja zgiąć się zegnę nad brodzikiem, żeby umyć włosy, ale podnieść się to katorga, zawsze potem parę minut chodzę zgięta w pół
Ja tam tego mogą w dupie mam
Najwyżej kurier będzie

Cytat:
makaron z sosem, ryż, kasza plus warzywa w każdej postaci a tam pewnie to ona będzie gotować a Ty odpoczywać to coś sama wymyśli 2 lata nie jadłam mięsa ale wróciłam do niego
Ona tez tak mówi

Ale ja chyba wole gotować a ona x mała niech siedzi i się na cieszy
Ja będę miała. Czas na to

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Paula ty moze sie oszczędzaj :-D do wtorku musisz wytrwać.
Na ktg bylo ok a moja gin nawet mnje na wizyte wzięła sprawdzila wody i lozysko i jest ok.

Ooo to super

Ciekawe co mi dzisiaj powiedzą na ktg
To o której jutro idziesz do szpitala? Bo jutro tak ?

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:25   #3847
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też lunatykowałam, i nie tylko jak pełnia była, mama za mną chodziła i bała się mnie obudzić- kiedyś ściągała mnie ze sciany, bo wdrapywałam się na nia( bez skutku większego zresztą), raz weszłam do szafy ( w pokoju babci, taka solidna na nóżkach i sobie kostki i piszczele obiłam), bo pomyliłam z wc- dobrze, ze w porę mnie tam nakryła , inne razy to tylko łażenie było, mama zamykała drzwi na klucz, zebym z korytarza na dół po schodach nie spadła .
Ja podobno też raz na ścianę się wdrapywałam i kilka razy znalazłam się rano w łóżku ubrana w jeansy i gruby sweter zamiast piżamki.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:26   #3848
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość

Moja natomiast jak jej oznajmiłam ze jestem w ciazy a Karolcia miała wtedy rowno rok to była w szoku i było mi przykro bo zupełnie sie nie ucieszyła tylko powiedziała ze to mała różnica wieku i bedzie mi ciezko ...odniosłam wrażenie ze była pewna ze to wpadka

Jak powiedzieliśmy teściowej ze jestem w ciąży z Mikolajem jakos w czerwcu 2012 (prawie 2 lata po ślubie) to tylko powiedziała"pierniczysz". ..a z Lilka to byl gdzieś koniec sierpnia i ona się pyta to kiedy. Mówię ze na koniec listopada...a ona taka w szoku byla ze sie zapytala "przyszłego roku?" 😃
Stary 2016-01-28, 14:27   #3849
butterfly20
Zakorzenienie

Gaduły wy:P

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
No wlasnie, podwozie nietkniete i to tez duzy plus

A co do zajscia w ciaze to nam tez sie udalo za drugim cyklem. Jak powiedzial moj gin w PL to jest b. szybko, bo pary zwykle zachodza tak po ok. pol roku, innym znacznie dluzej schodzi. Ale jak nam sie w pierwszym miesiacu nie udalo to bylam baaardzo rozczarowana ;-)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Nam teraz się udało szczęśliwie w 3 cyklu. W pierwszym też, ale nie na długo- na szczęście samo się oczyściło, nie miałam łyżeczkowania.

Za to z Tusią niepokalane poczęcie niemal, 2 sekundy zapomnienia raz w życiu i traaach

Cytat:
u mnie nic nie bylo bo tez wszyscy na kupie, dopiero na drigi dzien jak wrocilismy na nasza stancje do innego miasta... a potem 2 dni i sru w podroz na Krete - tam sie działo :coje st:

ja nie mam sera to bym z checia zrobila takie... ale chyba zrobie z dzemem albo nutella

i chyba popsułam mopa parowego

nalałam wode, zatkalam i poszlam do kuchni zeby sie nagrzal, wracam a ten kubeczek z woda wylecial i rozlal wode. Odlaczylam go, posprzatalam wlaczylam i tylko burczy juz para nie leci

tz mnie zabije
to u nas był poranek poślubny, ale był W hotelu, kit,że byliśmy tam o 7.30 rano a pokój trzeba było zwolnić o 11 ale tradycji stało się za dość. A też dwa dni potem jechaliśmy w podróż poślubną do Turcji na 2 tygodnie.Z tym,że my żadnej ciąży nie chcieliśmy, plan był jakoś 2 lata po ślubie

Cytat:
Napisane przez SzczesliwaNarzeczona Pokaż wiadomość
my mieliśmy intymnie bo sala weselna zapewniała nam apartament małżeński więc z nikim na kupie nie spaliśmy to i harce były
też mieliśmy taki apartament nad salą, ale właśnie tam nie było intymnie jak dla mnie i chcieliśmy w hotelu

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:28   #3850
agaczilla21
Zakorzenienie

Aninis Ty to zawsze masz jakies ciekawe historie 😃
Stary 2016-01-28, 14:29   #3851
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Ale zonk, dziś w nocy przypomniało mi sie ze zwolnienie mam w teczce zamiast u księgowej, od razu wstałam i go wyciągnęłam, dobrze ze w porę sie obudziłam bo mam do jutra ostatecznie
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:29   #3852
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
I ja i ja

Ja oglądałam kiedyś wiernie Małysza jak skakał. I kiedyś w nocy jak były skoki w saporro w Japonii to u nas o 3 w nocy transmisja. I Małysz rekord pobił 152 m

Po wszystkim poszliśmy spać a ja z zamkniętymi oczami stanęłam na łóżku i w kucki do skoku się szykuje i krzyczę 152 metry !!!!! Rekord świata proszę państwa

Ojciec się zerwał jak by się paliło i mnie złapał zanim na dywan wyskoczylam

Kilka lat się śmieli ze mnie po tym
Stary 2016-01-28, 14:30   #3853
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Jak będzie P to nie wiem czy w ogóle będę miała czas na cokolwiek...teraz dwojka dzieci zajmujaca sie sobą...a teraz znów wszystko od początku...
Ja mam teraz czas tylko dla siebie aż do 16ej, potem mąż i córka wracają i harmider, ze nie wiem, co
Stary 2016-01-28, 14:31   #3854
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zonk, dziś w nocy przypomniało mi sie ze zwolnienie mam w teczce zamiast u księgowej, od razu wstałam i go wyciągnęłam, dobrze ze w porę sie obudziłam bo mam do jutra ostatecznie

Mi różne ważne sprawy przypominają się jak się obudze w nocy albo jak w kościele jestem 😉
Stary 2016-01-28, 14:32   #3855
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość

Aż sama się smieje z siebie )

Ooo Mia się obudziła i tańczy
Chyba ze śmiechu mojego

Mia i Tosia <3

Stary 2016-01-28, 14:33   #3856
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam tego mogą w dupie mam
Najwyżej kurier będzie

Ona tez tak mówi

Ale ja chyba wole gotować a ona x mała niech siedzi i się na cieszy
Ja będę miała. Czas na to

Ooo to super

Ciekawe co mi dzisiaj powiedzą na ktg
To o której jutro idziesz do szpitala? Bo jutro tak ?
No jutro. Na 10 jade jakos..
A moja gin do mnie no szkoda ze nie u nas ale moze tak bedzie bezpieczniej.. Moze i bedzie. Tu bym lepsza opieke miala bo sami swoi ale tam no jest laryngolog i w ogole. Dalej nie wiem czh to na pewno dobra decyzja
Stary 2016-01-28, 14:34   #3857
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
I ja i ja

Ja oglądałam kiedyś wiernie Małysza jak skakał. I kiedyś w nocy jak były skoki w saporro w Japonii to u nas o 3 w nocy transmisja. I Małysz rekord pobił 152 m

Po wszystkim poszliśmy spać a ja z zamkniętymi oczami stanęłam na łóżku i w kucki do skoku się szykuje i krzyczę 152 metry !!!!! Rekord świata proszę państwa

Cała Polska entuzjazmowała się Małyszem, a ja jakąś alergię na niego mam, moze przez tę jego posturę i wąsik ?
Stary 2016-01-28, 14:34   #3858
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
no jasne małżeństwo drugie dziecko i wpadka....ot teorie nigdy nie zrozumiem jak można nie cieszyć się z dziecka...no ok jak ma się 15 lat to szok...ale w wieku powyżej no powiedzmy 20 lat? a brak radości w rodzinie to już wogóle dla mnie kosmos a jak się dziecko urodzi to każdy się cieszy...no powiedzmy każdy
Cytat:
Ja jak podejrzewałam ze jestem w tej ciąży to moją jedyną obawa bylo jak zareaguje M....
a jego reakcja jaka była?
Cytat:
Jak powiedzieliśmy teściowej ze jestem w ciąży z Mikolajem jakos w czerwcu 2012 (prawie 2 lata po ślubie) to tylko powiedziała"pierniczysz". ..a z Lilka to byl gdzieś koniec sierpnia i ona się pyta to kiedy. Mówię ze na koniec listopada...a ona taka w szoku byla ze sie zapytala "przyszłego roku?" 😃
jak szok to szok
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Gaduły wy:P

Nam teraz się udało szczęśliwie w 3 cyklu. W pierwszym też, ale nie na długo- na szczęście samo się oczyściło, nie miałam łyżeczkowania.

Za to z Tusią niepokalane poczęcie niemal, 2 sekundy zapomnienia raz w życiu i traaach

to u nas był poranek poślubny, ale był W hotelu, kit,że byliśmy tam o 7.30 rano a pokój trzeba było zwolnić o 11 ale tradycji stało się za dość. A też dwa dni potem jechaliśmy w podróż poślubną do Turcji na 2 tygodnie.Z tym,że my żadnej ciąży nie chcieliśmy, plan był jakoś 2 lata po ślubie

też mieliśmy taki apartament nad salą, ale właśnie tam nie było intymnie jak dla mnie i chcieliśmy w hotelu
to mi się zawsze podoba jak wspominasz no widzisz jakie szczęście masz teraz na dwóch nóżkach na drugie jej "zapomnienie"

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:35   #3859
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam teraz czas tylko dla siebie aż do 16ej, potem mąż i córka wracają i harmider, ze nie wiem, co

Taki prawdziwy czas dla siebie ze nikt nic ode mnie nie chce to mam tak od 18.30 do pobudki dzieci 😊
Stary 2016-01-28, 14:36   #3860
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
A moja gin do mnie no szkoda ze nie u nas ale moze tak bedzie bezpieczniej.. Moze i bedzie. Tu bym lepsza opieke miala bo sami swoi ale tam no jest laryngolog i w ogole. Dalej nie wiem czh to na pewno dobra decyzja
decyzja zapadła więc musi być dobrze ale odzywaj się jak dasz radę wiesz że tu myślami wszystkie z Tobą będą i Jankiem

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:37   #3861
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
decyzja zapadła więc musi być dobrze ale odzywaj się jak dasz radę wiesz że tu myślami wszystkie z Tobą będą i Jankiem
Przez weekend to dam rade pewnke tam umrr z nudow i stresu :-P ale jutro dam znac jaka decyzja na pewno.
Stary 2016-01-28, 14:37   #3862
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Kolezanka z drugoe watku przeprowadzala sie 2 dni do nowego miejsca a wieczorem po przeprowadzce odeszly jej wody takze ten
Powodzenia z przeprowadzka, nie umecz sie za bardzo
oretyyyy, to ja wracam we wtorek na chatę

Nie lubię makaronu z serem. Dla mnei to bezpłciowe i poza tym co to za robota ugotować makaron i posypać serem. Mój tata miał wczoraj taką propozycję na obiad to się na niego obraziłam,że mu się gotować nie chce

A dzisiaj w radiu słyszałam,że ten luty ma być WYJĄTKOWY. Bo będzie aż po cztery wtorki,środy,czwartki,pią tki, soboty i niedziele. A poniedziałków aż 5! Podobno taki luty był ostatnio 824 lata temu.
Ha wiedziałam,że to będzie wyjątkowy miesiąc:P

Stary 2016-01-28, 14:38   #3863
agaczilla21
Zakorzenienie

Kasia na początku to za bardzo zadowolony nie byl. Bo mieliśmy nacieszyć sie domem, pojechać w przyszłym roku po raz pierwszy na jakies fajne wakacje...ale jak zobaczył małego na usg w 13 tyg to mu się odmieniło i sie cieszy...
Stary 2016-01-28, 14:38   #3864
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi różne ważne sprawy przypominają się jak się obudze w nocy albo jak w kościele jestem 😉
Mnie tam w kosciele zawsze jakieś głupie mysli nachodzą i się chichram, np. że ludzie idąc rządkiem do komunii kiwają się jak kaczki , zawsze mnie to śmieszy- stary człowiek a głupi
Stary 2016-01-28, 14:40   #3865
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tam w kosciele zawsze jakieś głupie mysli nachodzą i się chichram, np. że ludzie idąc rządkiem do komunii kiwają się jak kaczki , zawsze mnie to śmieszy- stary człowiek a głupi

No bo to akurat śmiesznie wygląda 😃
Stary 2016-01-28, 14:40   #3866
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:
skąd ja to znam... pytanie kiedy i kiedy doprowadzały mnie do szału bo ile można pytać o to samo ciągle...oj nie zapomnę jak rok temu teściowa przyszła do nas z dnia babci wracała a ja zaryczana bo 2 tyg mi się okres spóźniał i miałam taką nadzieję że się udało a tu nic....a ta od razu pytanie: to kiedy będzie wnuk? zero taktu
Niektórzy to powinni się co najmniej dwa razy zastanowić zanim cokolwiek powiedzą...
[QUOTE=badzia987;54691591]

Za to dostałam w weekend podczas, którego miały być robione sesje plenerowe a a mnie często czyści przy @. To sobie wyobraźcie ściśniętą Pannę Młodą z bólem brzucha w białej kiecce szukającą w Wilanowie raz za razem krzaka bo nie dobiegnie w pantoflach do restauracji. Wtedy się chciałam zapaść pod ziemię ale teraz to mam ubaw z filmu plenerowego gdzie do połowy jestem wpatrzona w TŻ-ta a od drugiej połowy szukam ustronnego miejsca na horyzoncie
/QUOTE]

Mnie też czyści podczas okresu. W sumie to już nawet nie pamiętam jak to jest mieć miesiączkę, ostatnia w maju była

Cytat:
niee za plecami gadanie. Ale ja mam takich teściów, że książkę mogłabym napisać. Nie raz już coś tutaj o nich pisałam, to dziewczyny, które są dłużej na wątku wiedzą.
Ale tak w skrócie napiszę Ci, że my ślub braliśmy w 2008 roku i z różnych względów wcześniej się o dziecko nie staraliśmy, a teściowa po prostu zamiast zapytać, dlaczego jeszcze dziecka nie mamy, to sobie teorię dorobiła o bezpłodności, bo nie mogła uwierzyć, że jak to tak po ślubie dziecka nie ma
Musi się bardzo nudzić ta Twoja teściowa, że ma w ogóle czas na wymyślanie takich teorii.
Moja jest za to bardzo bezpośrednia, czasem aż za bardzo
Cytat:
Ja myje nad umywalka lub w wannie jak się kąpie 😊 nad wanna raz myłam kiedys niedawno to myślałam że ducha wyzionę...
Ja myję normalnie pod prysznicem. Nienawidzę tej czynności, bo mam długie włosy, jeszzce maskę trzeba nałożyć, chwilę potrzymać, potem czesanie, znowu odżywka, jakiś olejek, suszenie... jakby nie te wszystkie czymmości to bym miała miotłę na głowie
Cytat:
I ja i ja

Hahaha, musiałaś być bardzo przejęta tymi zawodami
Stary 2016-01-28, 14:41   #3867
Elena_22
Wtajemniczenie

Do wieczorka dziewczyny- idę sie szykowac, bo za niecała godz. wyjazd.
Stary 2016-01-28, 14:42   #3868
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha to ja raz przez sen przyszłam do pokoju, gdzie mama z tatą oglądali tv. Wyłączyłam im tv, zdjęłam dół piżamki i usiadłam na fotelu. Myślałam, że zapalam światło i siadam na wc, bo się chciałam wysikać. Mama w ostatniej chwili uratowała fotel, bo mnie obudziła jak właśnie miałam sobie popuścić
DObre

Ja może nie lunatykuję, ale kiedyś jak miałam z 8 czy 9 lat i mieliśmy gości to spałam z moim bratem w jednym łóżku i mówił,że go mocno pobiłam i skopałam,że gadałam,ze jestem bokserem itp... hehe

Cytat:
no jasne małżeństwo drugie dziecko i wpadka....ot teorie nigdy nie zrozumiem jak można nie cieszyć się z dziecka...no ok jak ma się 15 lat to szok...ale w wieku powyżej no powiedzmy 20 lat? a brak radości w rodzinie to już wogóle dla mnie kosmos a jak się dziecko urodzi to każdy się cieszy...no powiedzmy każdy

a jego reakcja jaka była?

jak szok to szok

to mi się zawsze podoba jak wspominasz no widzisz jakie szczęście masz teraz na dwóch nóżkach na drugie jej "zapomnienie"
No bo kto to widział?Taka wykapana córka haha
W życiu się nawet nie spodziewałam,że mogę być w ciąży (chociaż małż mi to sugerował jak się nagle rzuciłam na ogórki kiszone) no bo jak to tak z niczego?I akurat trafić w dni płodne?No way Brak @ zwalałam na schizy ze zmianą pracy, a dni płodne po prosut miałam rozjechane wtedy przez chorobę, całe mierzenie tempki poszło na marne

to była wpadka, ale przez mojego meża bardzo wyczekana, bo od dawna mnie namawiał, a ja tylko,że praca i praca. Jak zrobiłam pamiętne testy 27.01 to na początku się popłakałam,bo myślałam, że skoro dopiero podpisałam umowę to nie będę mieć macierzyńskiego. ALe jak pogadałam z koleżanką,że jestem chroniona to była wielka radość
Jutro mijają 3 lata odkąd o tym oznajmiłam mężowi Też się bardzo cieszył, łezki mu popłynęły

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2016-01-28 o 14:45
Stary 2016-01-28, 14:42   #3869
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
I ja i ja

Dobre !!!

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:44   #3870
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

To będziemy nadawać z sal szpitalnych

Tylko musze wykupić neta w komórce a nigdy tego nie robiłam i nie wiem co i jak bo teraz np siedzę na komórce ale mam z domowego wfi neta

Mówiłam dla tż ze w week musi to zrobić mi bo ja umrę bez neta tyle dni w szpitalu

Mia i Tosia <3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości