|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Cytat:
Piekneeeeeeee... az sobie poplakalam
|
|
|
|
|
#3212 |
|
Konto usunięte
|
piekne
|
|
|
|
#3213 |
|
Konto usunięte
|
dawajcie nowe. ^^
|
|
|
|
#3214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też na bieżąco podkradam Wasze No to kolejna porcja ![]() Zgubiłam kapcie. I idź tu człowieku do wanny. Jestem stworzona do zycia w grupie ludzi niesamowitych. Biegnę, w milczeniu goniąc czas. Brak tchu nie przeszkadza. ciekawe, dlaczego lubię rozmawiać spojrzeniami... To się dzieje, to idzie naprzód, wciąż pędzi i pędzi. Siedzę i myślę. Dochodzę do wniosku, że do żadnego wniosku nie dojdę. Po prostu. Serce nie jest sługą, życie nie jest bajką, człowiek ideałem. Lubicie płakać? Ja uwielbiam. hola hola! a kto mnie obroni jak przyjdzie jesień? wytraca mi sie magnez a jutro będzie kiepski dzień. chyba mam depresję. i mało mnie obchodzi że dajciemięspokoju nie jest poprawne gramatycznie. Parzę kawę rozpuszczalną, gorzką, z mlekiem. Chcesz? taki dzień, że innego absolutnie nie. kusi mnie och kusi... bo mam do niego słabość.
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
czas wszystko zabiera
nie ważne gdzie jesteś ważne czy w każdym miejscu jesteś sobą...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szukam...poszukuje.. jakis totalnie glupich, zakreonych, wykreconych opisow..
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
if you want to be my fellow say to my pussy gently hello
|
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
Z dzisiaj:
You're still too weak. You don't have enough hate. And you know something? ... You never will
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki (i chłopaczki
) tłumaczcie proszę opisy obcojęzyczne, bo potem są problemy wynikające z ich niezrozumienia przez Wizażankę/i. tylko Tobie mogę siebie dać. tyle sił, trzeba by walczyć o swoje sny. ...i jeszcze o mnie usłyszycie. płynące z głębi serca, zapisane do końca życia - wspomnienia. but if you leave don't look back / ale jeśli chcesz odejść, nie patrz wsteczł (?) bez zastanawiania się nad słowami, w szaleństwie i uroku! ile razy zasnę z tą myślą, że nie tak miało być?
Edytowane przez hula_hula Czas edycji: 2007-10-07 o 10:42 |
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3221 |
|
Raczkowanie
|
...When you walk away I count the steps that you take.[B/ ]Do you see how much I need you right now......Gdy odchodziłeś liczyłam Twoje kroki.Czy nie widzisz jak bardzo Cię teraz potrzebuję... [/B]
mmm call me up hotline i can be your operator- mmm zadzwon na moja goraca linie. bede twoim operatoem I bet you want the goodies , bet you thought about it got you all hot and bothered-zaloze sie, ze chcesz moje slodkosci, i ze myslales o nich. sprawilam ze stales sie namietny i zaklopotany. `Seeing you, it kills me now. No, I don’t cry on the outside anymore .`/[Twój widok, zabija mnie teraz. Nie, nie zapłaczę nigdy więcej] And if I sleep just to dream of you ./I jeśli będę spać tylko po to, żeby śnić o Tobie] `Why you have to go and make things so complicated?` Dlaczego musisz tak bardzo wszystko komplikować?] ` I wanted you to know I love the way you laugh`/Chciałabym,żebyś wiedział,że kocham sposób w jaki się śmiejesz] These wounds won't seem to heal This pain is too real`/te rany nie wydają się wyzdrowieć. Ten ból jest zbyt prawdziwy] ` Story of my life Searching for the right But it keeps avoiding me ../[Oto historia mojego zycia:poszukiwanie dobra, ale ono chyba mnie unika] ` I'll Be Dreaming Of You ToniGht Till Tomorrow and For All of My Life! <3`[Bede Snić o Tobie Tej Nocy aż do Jutra i przez cale Moje Zycie <3] ` I wanna thank You couse You make me so much stronger.`/Chce Ci podziekowac bo dzieki Tobie jestem silniejsza]
|
#3222 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
Jak zwykle trudno zrobić dokładną translację, ale to będzie coś takiego:
You're still too weak. You don't have enough hate. And you know something? ... You never will Nadal jesteś [zbyt] słaby. Nie masz w sobie [wystarczająco dużo] nienawiści. I wiesz co? ... Nigdy nie będziesz miał.
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3226 |
|
Rozeznanie
|
[quote=_Anusia_;5467189]Jejku jakie to miłe
Ja też na bieżąco podkradam Wasze No to kolejna porcja ![]() ciekawe, dlaczego lubię rozmawiać spojrzeniami... o jaaaa boskie!!!!! |
|
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Rozeznanie
|
'Lata uciekają, tak jak uciekają dni...'
...wiec choc zdemoluj mi życie chodz pomaluj moj świat![]() "...w podtekście mieszkam gdzieś...w przenośni chowam się..." być małym światełkiem i zapalać wszystkie zgaszone gwiazdy Na jednej planecie ukladu slonecznego, pale z koleszka blanta grubego A Sąsiad Zamiast Pukać Żonę Puka W Kaloryfer...
|
#3229 |
|
Raczkowanie
|
-nie każdy może zostać wariatem, na to trzeba sobie zasłużyć.
-zawsze nadzieja, zawsze ta k***a w zielonej sukience. -Człowiek nie może żyć, nie wiedząc po co żyje. -Lepiej umrzeć, niż żyć na kolanach. -Czasie wolniej. Proszę wolniej! -Lubię mówic z Tobą. -Wiem czego chcę, lecz nic nie zdarzy się. |
|
|
|
#3230 |
|
Zadomowienie
|
You are weak. Why are you weak? Because you lack hatred. Hate me, detest me, survive in unsightly way
Jesteś słaby. Dlaczego jesteś słaby? Ponieważ nie masz w sobie nienawiści. Nienawidź mnie, nie znoś mnie, przetrwaj w (swojej) szkaradnej formie. ... That's why this time, at my whim, you'll lose your life ... i dlatego tym razem, z powodu mojej/-go zachcianki/-kaprysu, stracisz życie. it's over it's only over (when we pull the trigger) it's only over when we say Koniec Koniec jest tylko wtedy (gdy pociągniemy za spust) Koniec jest tylko wtedy, gdy powiemy [wypowiemy coś] - There's nothing in the world now that doesn't hold some sort of... - Fascination. - Yes. - Nie ma teraz w tym świecie nic, co nie posiadałoby chociaż trochę... - Uroku. - Tak.
|
#3231 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Raczkowanie
|
a ja nadal poszukuje opisów po hiszpansku lub wlosku. ma ktos takie? bede wdzieczna.
|
|
|
|
#3233 |
|
Rozeznanie
|
-...móc być dla kogoś wszystkim..nieosiągalne.. .
-dowiedz sie kim jestes i pozostan soba! -...wystarczy uwierzyc... -lek przed przegrana...nie moze powstrzymac przed gra! -sa slowa,ktore moga uniesc w gore moje sny! -...juz tylko slowa zostaly... -to jest milosc...to ciala sa dwa -...tu konczy sie czas...inna przestrzen -teraz juz wiem, ze nie wszystko proste jest -nie jest latwo mowic TAK,kiedy wszyscy mowia NIE -...serce jak szlone bije... -sprobuj tak zaczarowac swiat... -...zatrzymac czas...zachowac wspomnienia...
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem myślę, że życie płynie obok mnie.
Jakoś trudno wierzyć, że moje szczęście znajdzie mnie. A tymczasem żyję tak jakby wieczny był mój świat. Zapomniałem chyba już to co ważne - pokrył kurz. można czekać czasu szmat. Tylko kto cierpliwość ma gdy tak szybko płynie czas? Kiedy nie ma cię Nie ma trochę mnie Razem dopełniamy się Może kiedyś dowiem się o co chodzi gdzie jest sens Nie wiem i nie pytam już Czy żałuję? - no więc cóż. Jednym słowem trudno rzec Ile w sercu czułych miejsc. Gdy spod nóg umyka grunt wciąż góruje życia cud. Na tym nic nie kończy się jeśli szukasz, znaleźć chcesz, może coś wydarzy się może nie - a któż to wie? Muszę ruszyć z miejsca i pójść na spotkanie własnego spełnienia... Więc spleć palce z moimi palcami i chodź,prowadź i daj się prowadzić.. 'A ja nie chciał(a)bym tak po prostu, po prostu przeminąć...' Może wszystkiego jest za dużo wokół Ciebie i mnie... Przyjacielu, musisz tam być, przyjacielu, tylko Ty... Przyjacielu, ostatni raz potrzebny jesteś mi... Czas mija szybko i mijają lata, a ja nie mogę zebrać się... Jesteś moim aniołem...ale Twoje skrzydła już mnie nie okrywają... Nie lubię jak wyjeżdżasz wiesz, nawet niebo smutne jest... Czasem senność, czasem brak wolnej chwili... Już czas na sen...zachód słońca żegna dzień... Twój wzrok już zgasł...wokół tylko cisza... To, że milczę, nie znaczy,że nie mam nic do powiedzenia. "przedawkowałam marzenia..." "Ucichło. Coś szeptali.Na ziemię padli. Płakali." ' me marzenia w kaftanie uwięzione '
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
Moge prosic o opisy dotyczace, że tak porównam
ptaka zamknietego w zlotej klatce, który nie potrafi zdecydować co jest najwazniesze dla niego ? Jeśli miałby ktos jakies opisy pasujace do taiej sytuacji to byłabym wdzięczna bardzo bardzo
|
#3236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ode mnie: mogłabym być z Tobą. robilabym dwie kawy, wiedzialabym ile slodzisz. "...więc kłóci się w niej światło dzienne z nocnym..." nie wierz nigdy w to niebo, które jest ZAWSZE niebieskie. Upadłam. Leżę i kwiczę. Ale tak wytwornie i wyrafinowanie. Coś się kończy i coś się zaczyna. Dojrzewam? Możliwe. Ciało spokojne, mięśnie rozluźnione Jest bezpiecznie Po co się budzić? Udupienie totalne, ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył..? Niewiele potrzeba aby mnie wytrącić z wątłej równowagi. zrobię coś z gruntu złego, amoralnego i straszliwego. bo mam taki kaprys. A gdy dotkniesz dna, odbijaj się, odbijaj... o tak i już. "Po kobietach bardzo długo nie ma nic, a potem jest ferrari." Wpadam w pułapki, które sama zastawiłam. Sukcesywna eliminacja jednostek. Zbieram, wybieram szczęśliwe dni. Wczoraj liczyłam- mam siedem. Przy róży rozkwitłej stoję. Otośmy świadkami piękności- ja jej, ona mojej. Powiem jedno słowo. Słówko, wyraz, imię. Albo nie powiem. Wszystko oddam za jakiś tam mały uśmiech, ewentualnie za pomarańczę... I nie przepraszaj, że mnie uwiodłeś. To jakbyś przepraszał że żyjesz.
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
_Anusia_ super!
|
|
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
-nie każdy może zostać wariatem, na to trzeba sobie zasłużyć.
Dziękuję za ten opis, jest dla mnie idealny! |
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
czy ma ktos moze link do strony ze starymi opisami?
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Najważniejsze, że się nie powtarzają (co ci się bardzo, bardzo chwali

Ja też na bieżąco podkradam Wasze