|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
SpanishMyszko gratulacje
|
|
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie Wszystkim ![]() Cytat:
Nie Perfumy, ale też mam pachnąco - moderuję Ogród ![]() Dziękuję
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze niczym
![]() wlasnie sie dowiedzialam, ze wygralam 50 funcikow to jade sobie kupic jakies buty a moze perfumy ![]() moze wera wang? moze cinema? Anyway ide sie ubierac i jade testowac
|
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , ale mam nadzieję, że już wkrótce uda mi się wkleić foty z moją hodowlą ![]() Myszko - serdecznie gratuluję Ci nominacji na główną Ogrodniczkę Wizażu (jako "róża" muszę koniecznie wpaść) Oby wszelkie trolle omijały Twój teren i nie ważyły się zachwaszczać wątków ![]()
|
|
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Zielona Hiszpanska Myszko
Na razie pachne tylko balsamem AA z Zurawinami i Granatem.Musze pisac prace , ale wogole nie moge sie zmobilizowac ![]() |
|
|
|
#3876 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo koleżanki miały, a ja nie ale przekłuwanie 4 razy uszu, dziecku, które tego nie chce jest okrutne... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pachnę Mirrą TdO, ale zaraz zmykam pod prysznic, więc będzie mała zmiana zapachu
|
||||||
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
|
#3878 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pewnie ze bym chciała, ale co ja zaoferuje w zamian? ![]() Jutro dolecą do mnie HP Dopiero jadłam sniadanie, ale juz nie będę sie bardziej zapychać bo zaraz obiad. Rachelo piękna jesteś! Myszko gratulacje! Miałam okazje iść na grzyby ale za zimno i nie mam ochoty łazic po pajęczynach. |
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
rano założyłam szlafrok pachnący Dianthusem, zapach utrzymał się na nim chyba dwa tygodnie
jeszcze się nie wypachniłam, ale zapach szlafroka mnie natchnął i dziś będę pachnieć tak jak on![]() pooglądałam wczorajsze zdjęcia biżuterii, Rachelo, Tymeno ![]() dziś otworzyłam swoje pudełka i pudełeczka i doszłam do wniosku, że powinnam otworzyć sklep z biżuterią ![]() u mnie jest turkusowo-koralowo-perłowo-akwamarynowo-kryształowo-bursztynowo życzę Wszystkim miłego i pięknie pachnącego jesiennego dnia Tulipanko, miłego dnia w pracy ![]() Myszko
|
|
|
|
#3880 | |||
|
Zakorzenienie
|
Myszko, Szuger, dziekuję
Spanish Myszko, serdecznie gratuluję!!!! Cytat:
Cytat:
i ciesze sie Joasiu, że go doceniasz Cytat:
Z chęcią bym obejrzała Twoje zbiory
|
|||
|
|
|
#3881 |
|
Zadomowienie
|
Myszko, SERDECZNE GRATULACJE!!!
Taka Taka, z bizuteria mam dokladnie tak samo, tez sklep i to spory ;-))). Zuziuniu, zazdroszcze HP .A nie pachne jeszcze niczym, mogloby to zle wplynac na moj poimprezowy bol glowy ;-)). |
|
|
|
#3882 |
|
BAN stały
|
Ja HP poznałam w tamtym roku na jesień, jedna z wizazanek podsyłając mi Krizie, dołączyła buteleczkę z kilkoma kropelkami HP, zakochałam sie bardzo ale jakos ciagle nie mialam okazaji kupic, pocieszałam sie probeczkami. A w lecie HP jest troszkę za ciężkie, ale już jutro bede miała swoja wlasna buteleczke
|
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Córko na pewno załączę zdjęcia mojego kompleciku
Ja lubię wszystko co się świeci, jest ze mnie niepoprawna sroka, ale oczywiście wszystko w granicach rozsądku, nie chcę wyglądać jak choinka ![]() Pachnę Flowerbombką Extreme i dobrze mi, dziś będzie spokojna, leniwa niedziela
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję pięknie
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko, gratuluje pachnacej funkcji
![]() dzis NR edt. to bedzie chyba najszybciej wykonczona przeze mnie flaszka, niby zadnych smarow i trupow tam nie czuc a jednak te kwiatki bardzo do mnie przemawiaja (i mysle juz o zakupie nastepnej flaszki)
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Ogród.Wg znajomego wyglądam jak muminek
![]() Ale dziękuję ![]() Myszko, miłego moderowania!
|
#3887 |
|
Zadomowienie
|
Myszko, dużo cierpliwości przy moderowaniu!
Tymeno, przepiękna są te Twoje zbiory biżuteryjne. Uwielbiam takie starocie. A w temacie Ambre Russe. Trwaj niedzielo... |
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dziękuję Rejczel Dzięki wielkie
|
|
#3889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądałam Wasze zbiory biżuterii! Cudo!
Dziewczyny, jak w sklepie! Ja też zawsze lubiłam biżuterię, ale nie stać mnie na razie na coś droższego niż Avon.(w swojej kolekcji mam tylko jedne nie-avonowe kolczyki ;p) za bursztynami nie przepadam,ale oglądać to lubię wszystko! Ale zbiór Tymeny- biżuteria w starym stylu! Boska! ![]() To musicie już kupę lat zbierać!
|
#3891 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Powodzenia Myszko!
![]() Jeszcze nie pachnę, ale zaraz użyję Extraordinary i fruuu na spacer
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3892 |
|
BAN stały
|
Kochane wreszcie znalazłam podkład dla siebie
Ostatnio bedac w Sephorze poprosilam o probke podkładu Lovely Matt i okazło sie ze jest super, skóra mi się po nim nie świeci, fajna konsystencja, jestem po prostu zachwycona |
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
A ja po 'zakupach'
lewy nadgarstek - Diamonds Armani - zapach widmo prawy - chanel nr 5 ogolnie bloterowo kieszenie pelne black XS, i princess V. Wang... koniec koncow nie mialam dnia zeby cos wybrac, chylilam sie ku XS zeby moj tz dal mi spokoj ale poszlismy na ugodne... Armani jako zapach mnie rozczarowal to ide kupic ich okulary ![]() I kupilam ![]() Meskie zapachy tez niestety polegly... meskie Opium nas rozczarowalo, allure to juz na maks, Pi tak samo... paco i jego XS klasyczny jakos najlepiej wypadl w tescie ale Tz nie jest na niego jeszcze zdecydowany... |
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na prawym mam Lovely SJP, żeby sobie przypomnieć i niestety ale |
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze nie konwaliowe mydlo ale mocno rozwodnione owocowe aromaty..., gdyby nie ta absolutnie beznadziejna trwalosc a raczej kompletny jej brak to moglabym uzywac tych niezobowiazujacych perfum... ja lubie zapach 'czuc', lubie sie nim otulac i uwielbiam kiedy sie za mna ciagnie a nie... jestes ale cie nie ma... |
|
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Czytając Wasze wypowiedzi o Diamentach , boje sie , ze to naprawde bedzie kicha
A podniecona frezja i wanilia pokladam w nim chyba zbyt duze nadzieje
|
|
|
|
#3897 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A moje smoki biorą się bardziej z miłości mojego męża do mnie, niż z mojej miłości do biżuterii. ![]() Cytat:
Za to lubię męskie Opium. Bardziej, niż damskie - ale kupowałam jeszcze w czasach, kiedy wydawało mi się, że kobiety powinny używać damskich perfum. Dziwna byłam... ![]() Jakże to inaczej kojarzy się na Wizażu określenie "zzielenieć". Hiszpańska Myszko - gratuluję serdecznie, życzę wiele satysfakcji i niezbyt wiele roboty. Oby wszelkie Twoje moderatorskie problemy rozwiązywały się same.
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakrecilo mi sie w glowie, taki zbyt mocny, nachalny zapach... taki Chanel 5 dla kobiet - niby oh i ah a meczacy i raczej nie nosilabym... |
|
|
|
|
#3899 | |||||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Uwielbiam moją biżu i szczerze mówiąc nawet w żartach nikt nie powiedział na temat mojego wyglądu, ciuchów czy dodatków złego słowa. Wręcz zdecydowanie przeciwnie To chyba zależy od tego jak się wszystko ze sobą łączy Twoje kolczyki te są ekstra ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I to nie dlatego, że zapach jest niesłodki Po prostu uważam, że brak mu czegoś przykuwającego uwagę, wyróżniającego czy przyjemnego. Dla mnie to tania cytrusowa woda kolońska, która później eweluuje w kwiatuszki często wykorzystywane przy produkcji odświeżaczy do szaf z półciężką bazą. Nie zachwycił mnie Tym sposobem pożegnaliśmy się z Midnigh Charm, Wishem oraz Princess...Miniaturka poleci na charytatywną aukcję dla koników naszej wizażowej Minerwy. Powinna się pojawić za jakiś czas - serdecznie zachęcam do zakupu ![]() Myszko, przykro mi że Cię zawiodłam ![]() Ja naprawdę lubię Insolence ![]() Tak więc tym bardziej się cieszę, że na 99% stanę się posiadaczką pełnej seteczki :jupi SERDECZNIE GRATULUJĘ ZAZIELENIENIA Cytat:
Błaaaaaagam Cytat:
![]() Pachnę znów Amour de Cacao - czyli wdg domowników świeżą drożdżówką
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to takie mocno rozwodnione pranie, znaczy się zapach prania, takie jakby popudrowane, ale mogę zmyślać, bo nadinterpretuję te ledwo ledwo opary ![]() Cytat:
Rachelo, nie wyglądasz jak muminek. NA PEWNO.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

)
, ale mam nadzieję, że już wkrótce uda mi się wkleić foty z moją hodowlą 

- za dziś.

i dobrze mi, dziś będzie spokojna, leniwa niedziela ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)