|
|
#361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świadomie zgrzeszyłam w dzień obiadek w znalezionej super knajpce, a od 18-tej w hotelu jest obiado-kolacja, i że de volaille uśmiechał się do mnie bardziej niż jakieś kanapki, śledzie czy galarety to wciągnęłam tż mnie pobił -na 2-gi obiad zjadł i de volaille i pierogi z mięsem i jakiś makaron Jutro pewnie poprawka z rozrywki - w dzień znów ta restauracyjka, a na kolację jak nie będzie nic super na zimno to znów obiad wciągnę ![]() Głodomór ze mnie... Zgaga - szczerze? Nie wiem, czy miałam kiedykolwiek w życiu chyba nie ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
Silver, super!! Bodziaki i czapeczki najsłodsze z ciekawości aż się pofatygowałam i z aplikacji do przeglądarki się wybrałam, żeby zobaczyć
|
||
|
|
|
#363 |
|
Wtajemniczenie
|
Olutka to tak świeże morskie powietrze działa na aptetyt
![]() Przypomniałaś mi, że mam jeszcze kilka pierogów ruskich, zjem na zimno. Silver królowa różu
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
a mam :P
lody mikado o takie tylko połamańcowe lub cytyrnowe :P |
|
|
|
#365 |
|
Wtajemniczenie
|
spać żarłoki! teraz w dupke idzie!
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos królowej różu - mam kumpelę, która uwielbia róż! Absolutnie nie nosi go na co dzień, bo wie, że mogłaby średnio biznesowo wyglądać, ale zawsze mówi, że córkę tylko w róże będzie ubierać. Jak dowiedziała się o mojej ciąży to od razu było: 'aaaaa! W końcu będziemy mieć różową landynę!!' Mało się nie posikałam ze śmiechu ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Wolę w dupkę niż nie daj Boże w uda!
|
|
|
|
|
#367 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie o tym różu to nawet mi nie mówcie.. ja rozumiem dziewczynki wszystko słodkie itp ale np ani w h&m ani w tesco nie znalazłam na dziewuszkę czegoś nie w różu, jak niebieskie to w samochody... dlatego chciałam coś przez neta zamówić w innym kolorze niż róż,albo chociaż coś w zdecydowanych kolorach.. na razie jak nie będę 100% pewna, że dziewczynka to więcej nie kupuję..A tak chciałam tego różu uniknąć
|
|
#368 |
|
Wtajemniczenie
|
Olutka to jeszcze nic, znam panią doktor, która uwielbia róż i ubiera się kiczowato jak landrynka, bluzki z Hello Kitty itp - babka grubo po 40tce
Można? można! Najśmieszniejsze jest to, że swój styl narzuca innym pod postacią prezentów.
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Cwk, i smacznego
|
|
|
|
#370 |
|
Rozeznanie
|
Ej noo nie jestem królową różu buu
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Geeez... Ale najwyraźniej nie ma problemów z poczuciem własnej wartości i nie przeszkadzają jej dziwne spojrzenia (bo tych na pewno nie brakuje )Uwielbiam takie prezenty, dopasowane idealnie do dającego, a obdarowywanego już niekoniecznie... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, paluchy mam tłuste, brudna klawiatura :/ żeby tylko żołądek od zimnego mnie nie rozbolał... będzie kara.
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie jadłam od 3h
2 szklanki wody poszły :P |
|
|
|
#374 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
Haha o nieee na pewno nie
|
|
#376 |
|
Wtajemniczenie
|
Agus nie głodź dziecka przecież!!!
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Ale ładne te ubranka, delikatny róż, więc spoko. Dziewczynce pasują do różu czarne, granatowe, szare spodnie, więc 'chłopackie' też pokupuj. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Ok, dobranoc! Dziś zaszaleję i położę się przed północą. Idę obudzić męża. Spokojnej nocki
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem w szoku! Dziś o 11:55 kliknęłam zakupy dla kota a już dostałam maila, że paczka dotarła do kuriera i jutro zostanie doręczona. Nie spodziewałam się tak ekspresowej dostawy... Na szczęście był link do zmiany daty dostawy. Inaczej Niunia sama musiałaby odbierać swoje zachcianki
|
|
|
|
#378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
Confused ale Ci się fartnęło w Lidlu
Mary kciuki za maluszka znajomej...miestety porody przedwczesne też się zdarzają... I zdrówka dla córuni, oby Ci się na amen nie rozłożyła.. Kamila mi najbardziej te zaproszenia z 2 linka się podobają Ja ostatnio jem bób codzień na kolację..co prawda mrożony ale pyyycha Munia ogórki z nutellą..no way, z wc bym nie wyszła ![]() Marcylina to u mnie w lumpku pod Warszawą mam ten luksus płacenia kartą Paprika do mojego z kolei zawsze mówili "O jaka śliczna dziewczynka" (mimo typowo chłopięcych ciuchów) bo trochę lokowaty był no i ma rzęsy długie..o ile do 2 lat to jeszcze ok, ale potem widziałam że go to mocno peszy... Silver super, że wizyta udana i wstępne gratki dziewczynki Kattoo biednaś Ty z tą zgagą...mnie narazie w tej ciąży oszczędza (dopiero ze 2 razy Rennie brałam)...a zauważyłaś jakąś zależność, że po czymś konkretnym albo o tej samej porze dnia? Lazurowa ja też na chwilę przed porodem jeszcze Rennie jadłam Ale mój miał sporo włosków, te na karku to koło 2-3 cm miały - to chociaz wiem, czemu tak cierpiałam ![]() Trusia widać brzuszek, nieduży ale już się zaokrągla Chyba od Misi przejęłam bóle głowy..dziś mnie cały czas męczy a Apap nie pomógł na długo.. U nas też moje ciąże to prawie cud wg ginów..Hashimoto, plus PCOS z wysoką prolaktyną bez żadnych leków i wspomagaczy..w lutym był złoty strzał ale skończyło się w kwietniu, potem przerwa i długo brak@, w sumie znowu staraliśmy się od września i w październiku zaszłam..a był to fart bo to miesiąc, w którym kochaliśmy się tylko 2 razy a ostatni raz jakieś 5 dni przed owu.. Co do różnicy wieku między dziećmi..ja chciałam max 3 lata ale jakoś tak odkładałam i będą 4 lata 3 miesiące...dużo, żałuję, że zwlekałam... Testy trzymam Ostatnio synek dorwał pudełko z nimi i pytał co to ![]() Ja w pierwszej ciąży przytyłam 13 kg (ale wszystko mi w brzuch poszło - bebzun taki że szok), a teraz póki co nic jeszcze - oby tych 13 nie przekroczyć to będzie dobrze... Ale rzeście dziś naprodukowały tych postów - myślałam że nigdy nie skończę nadrabiać
Edytowane przez Flowerbombka Czas edycji: 2016-01-29 o 02:20 |
|
|
|
#380 |
|
Rozeznanie
|
Ja juz mowie dzień dobry... Od prawie 2h na nogach, dziecko moje wlasnie zasnęlo... Na rękach... Myśle teraz jak je odłożyć bezpiecznie
|
|
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
Dzień bry babeczki,
ja dzisiaj kolejną nockę od 3 spędziłam na wierceniu w łóżku :/ Dobrze ze dzisiaj jeszcze mam wolne, bo bym była kapciem w pracy :/ Brawa dla mnie, że wczoraj uciekłam od Was tak szybko bo ogołociłabym lodówkę żarłoki :P
|
#382 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Co tu taka cisza? Pewnie jadły pół nocy teraz śpią ![]() Arida witam w klubie, ja od 2.10 do około 5 ... zasnęłam i kolejne budzenie 6.50.
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
miłego dnia 🌷 Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ile twoja latorośl liczy wiosen?
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Cię pokopie ktoś od środka to dotrze to do Ciebie szybko ![]() Czy tylko ja tu chodzę przed 22 spać?
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry. Zdecydowanie czuje sie lepiej, wczoraj to bylo jakies apogeum. Caly dzien nic jie jadlam, bo mialam obolaly jezyk i spuchniety. Flomberka mam zgage nawet na czczo rano, po kazdym najmniejszym posilku, teraz przed kazdym posilkiem biore syrop na zgage i po zapijam mlekiem jak cos zaczyna sie dziac. |
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem.. Witam się jeszcze z wyrka, ale muszę wstawać bo jadę do fryzjera, najlepsze jest to że nie pamiętam czy umówiłam się na 10 czy 10.30
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatmio mam ciazowa bezsenosc---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Ja dzis wizytuje u gina 😮 |
|
|
|
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry. Ale noc :-( przez wczorajsze obzarstwo pół nocy nie spalam, potem jak zasnąłem to snily mi się różowe body i pajace kiepskiej jakości, potem niby ktoś d drzwi walil, obudziłam męża żeby szedł na dol otworzyć, a on zdziwiony że o co mi chodzi, przecież jest 2 w nocy, nikt nie puka. Mam spać i mniej jeść przed snem :-o pół nocki z glowy oczywiście bo nasluchiwalam czy ktoś jednak nie puka. Jem m&m'sy, mąż już w pracy na szczęście :-D miłego dnia!
|
|
|
|
#390 | |
|
Rozeznanie
|
Udało o 6 rano
![]() Córka ma niecałe 15 miesięcy Cytat:
Nie każda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

chyba nie

Brawa dla mnie, że wczoraj uciekłam od Was tak szybko bo ogołociłabym lodówkę