|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Hej
![]() Ja jestem w 16+5 i nic jeszcze nie czuje ani trzepotania ani tym bardziej kopniakow ![]() Też nie moglam spać w nocy... Pies mnie obudził, musialam z nim wyjść o 3 i potem leżałam do 8 i przysnelam do teraz :p
Wzięliśmy ślub 26-09-2015 Lipcowa mama 2016 Edytowane przez deksterowa Czas edycji: 2016-01-29 o 11:38 |
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga chyba zostane pracownikiem roku i pomnik mi postawia. Właśnie robie ściąge dla szefostwa gdzie co jest w kompie i biurze co bym nie odbierala pierdyliona telefonow dziennie
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Elfka, bardzo fajny brzuszek
super wyglądasz!Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#484 |
|
Rozeznanie
|
a co do szpitali i wysokich procentów przy cesarkach - np w krakowie i szpital na kopernika i ujastek mają wysokie, ale to szpitale wyspecjalizowane bardzo wysoko, połowa ciąż tam to ciąża zagrożone, przedwczesne, itp itd i siłą rzeczy kończą się cesarką. NA SZCZĘŚCIE
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Elfka ale masz konkretny brzuch! 😁 ja takiego spodziewam sie od koniec ciąży widząc tempo przyrostu mojego 😉
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
A jak wymyślić trzeba nowy termin i tyle ![]() Rok temu byłam jakoś w lutym czy marcu tydzień z moją mama nad morzem - mama wstawała co dzień przed 6-tą, żeby spacerować! (W dzień miałyśmy po 4 czy 5 zabiegów, więc miała za mało czasu ) - serce by jej chyba pękło, gdybym jej powiedziała, że tż prawie całe dni tu przesypia
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bym pojechała nad morze... Maz nie cierpi polskiego morza ale że względu na tłumy w sezonie. Może go namowie na weekend w kwietniu.
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Niech jakas siła ściągnie mnie z łóżka bo chyba się przykleilam :p
|
#491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Jak śliczny brzusio zazdro 😍 |
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu jak ja tęsknię za morzem
ten wiaterek... szum fal... nie musi być upalnie. Chcę nad morze! W marcu pojadę choćbym miała się... Skichac! Mieliśmy plany jechać do Włoch jeszcze w tym roku ale ja się boję już w maju jechać to 700 km od nas jednak :/
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
A ja myślałam żeby w maju jechać do Polski 600 km + nad morze. Nie wiem czy to wyjdzie 😑
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do miasta rodzinnego mam 1000 km :/
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam polskie morze. Co prawda wybierany takie pośrednie miejscowości nie tłumne jak wladek ale też nie dziury,uwielbiam klimat nadmorski i generalnie to całe zamieszanie w sezonie stragany, lodziarnie i te inne
|
#496 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie śpicie? Polecisz jakiś pensjonacik?
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zatesknilam
Ten zapach morza...
|
#498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() przy kolejnych ciążach jednak to wszystko już rozciągnięte w środku i wychodzi na wierzch szybko ![]() Cytat:
niedługo się będę toczyć Z tej, z tej w poprzedniej taki miałam koło 21 tc dopiero ![]() Druga od razu widać ![]() Niestety już cała wieś wie Dzięki Oj duży, pewnie będę jeszcze większa niż poprzednio ![]() Cytat:
niektórym się bardziej rozchodzi na boki, mój idzie mocno w przód, chce być dużo przede mną ale do końca ciąży to się nie łudzę, będę ogromna ![]() Dla porównania i pokazania jak ja się umiem rozrosnąć, mój brzuch z poprzedniej ciąży - parę dni przed porodem
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię przepłacać więc przed każdym wyjazdem przeglądam oferty portali mydeal itd. Teraz jesteśmy w hotelu Orle, pobyt kupiony właśnie na mydealu. Ze 2-3 razy w roku wyjeżdżam w ramach takich ofert i nigdy się nie nacięłam ale zawsze przed kupnem dokładnie sprawdzam ofertę, stronę hotelu, i przede wszystkim czytam opinie na wielu portalach ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Elfka, te Twoje dzieciaki to lubią wygodę a nie jakąś ciasnotę, nie ma co!!
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na tel nie widzę :/
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie działa u mnie klub na przegladarce. A nie chce mi się skakać od kompa do tel. Ale spróbuję tu wejść z przegladarki.
|
#503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj na hotel to nas nie stać .
|
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh nadrobiłam Was, pocytowałam i mi skasowało wiadomość
Co do ruchów to ja niby jeszcze ich nie odczuwam, ale wczoraj poczułam nad wzgórkiem takie wypełnienie i ucisk jakby, to trwało chwilę nie wiem czy to były ruchy hmm..
|
|
#505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w kąpieli najbardziej, najczęściej czuję ruchy |
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tż w hotelach w każdym tygodniu nocuje - delegacje... Więc to nie to twierdzi, że tutejsze powietrze tak na niego wpływa ![]() A ceny takich ofert nie są złe -nasze 3 noclegi ze śniadaniami i obiadokolacjami to 439 zl. |
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, Lipcóweczki!
melduję się po drzemce! Łączę się w bólu z tymi, które miały słabą nockę. U nas niestety chorobowo i Hania przyszła do nas kolo 3 rozpalona jak grzejniczek, więc syrop, picie i głaskanie, słabo się spało. Teraz dospalam![]() Hanuta leczy się Krainą Lodu na DVD i kompotem ![]() w kwestii różowego koloru, to ja też byłam na nie, ale przy dziewczynce po prostu się nie da! Na szczęście mało tego różu u nas, ale suknie księżniczkowe są ![]() jeśli chodzi o ruchy, to może nie tyle czuję, jak się dziecko rusza, tylko codziennie wieczorem czuję, że mi się mości po prawej stronie z Hanią czułam ruchy koło 18-19 tygodnia, poczułam jakby węgorza w brzuchu ![]() Kamila, dobrze, że Ci takie zaświadczenie wypisał, mam nadzieje, że lekarz podejdzie do tego życiowo ![]() Trusia, super brzuszek, szczuplutka jesteś, ciesz się! ![]() Olutka, piękny widoczek! Silver, zgrabniacha! ))Misia, powinnaś dostać medal, ciekawe czy to docenia
|
|
|
|
#508 |
|
Zadomowienie
|
o, to faktycznie dobra cena. Dużo wcześniej zamawialiście?
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba w sobotę. Ta oferta jest dalej w sprzedaży. I w ogóle sporo takich jest. Warto czasem jak człowieka nosi poprzeglądać i zawsze coś fajnego się znajdzie. I ceny są bardzo różne -bo różne wille i hotele się wystawiają. Z moją mamą w zeszłym roku za tydzień ze śniadaniami, obiadokacjami, basenem, sauną i po 4 czy 5 zabiegów leczniczych dziennie (typu naświetlanie lampą solux bolącego miejsca, drenaż boa na zastój wody, kąpiele perełkowe itd) zapłaciłam za nas 1700 zł przy czym miałyśmy apartament 3 pokojowy! moja mama tak chrapie, że nie mogłam wziąć normalnego pokoju bo bym ją zamordowała naprawdę polecam pogrzebanie na tych portalach
|
|
|
|
#510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może uda nam się chociaż na dwa dni gdzies wybyć, bo ostatnio byliśmy gdzieś w podróży poślubnej 4 lata temu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

ani trzepotania ani tym bardziej kopniakow
Wzięliśmy ślub 26-09-2015 

jest nas już trochę 

[od 10.09.2011]