|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: małe stopy
Cytat:
szpadaj ![]() to jest wlasnie bardzo zgrabna stopenka ![]() ni za duza, ni za mala, a w sam raz i ten chuchro, aj tam mam 169, i waze max.50 kg
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 165 [ej Ty, wcale zes nie taka mala
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;5452363]Lemoorko, ja mam co prawda 36, ale za to moje stopy są wąziutkie Znam ból niemożności kupienia fajnych butków. Zaopatruję się, gdzie popadnie - w różnych sklepach trafiam na mniejsze butki.[/quote]Witaj koleżanke z naszego kochanego city 1. Sonsowiec w przejściu podziemnym- ambra- maja buty syreny od 35 i z reguły buty sa na osoby szczupłe. Nigdy nie wiem , która litera oznacza jaką tegość 2. Kolejna ambra- dabrowa górnicza- centrum, na prost natury ![]() 3. Zaraz jak wchodzisz na Modrzejowska w Sosnowcu to po lewej stronie jest obuwniczy z butami firmy krisbut- tez maja malutkie i szczuplutkie. 4. Brado- Katowice przy Heliosie Ryłko zapewne wiesz, gdzie można dostac Pozdrawiam |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Zizek bu ja swego wystrzelilam w gore
![]() wczesniej to zawsze bylam najnizsza, i mialam niskoroslosc i w ogole :P ale pozniej urooooslam
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem warto wejść na dział dziecięcy, chociaż nie zawsze można znaleźć dziecięce buty wyglądające jak dorosłe..
Ale w H&M można dostać fajne, jak tam kupowałam baleriny z działu dziecięcego.Jak kupowałam peep-toe na wesele, to rozmiar 35 był ciutkę za długi, bo paluszków nie widać tak jak być powinno, ale kupiłam co zrobić ![]()
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zem se jest z tych niskopiennych i stopki mam male... jestem najnizsza w rodzinie i mam najmniejsze stopy - chyba nie jestem dzieckiem moich rodzicow
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam rozmiar 35
.. Buty najczęściej kupuje w Gemo, jestem z nich bardzo zadowolona ![]() Więc zdecydowanie mogę Wam polecić ten sklep
|
|
|
|
|
#38 |
|
żona
|
ja tez rozmiar 35
dokladne 20 cm![]() Ehh nienawidze kupowac butow!! |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? To siec sklepow, forma obuwnicza??
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Gemo - francuska sieć sklepów wielkopowierzchniowych obuwniczo-odzieżowych. W Polsce posiada sklepy m.in. w Katowicach (CH 3 Stawy), w Warszawie (CH Janki), w Gdańsku (CH Matarnia) i Poznaniu (CH Komorniki)
/wikipedia/
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Lemoorku, dzięki za upatrzone sklepy
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
O jeny jak ja bym chciała mieć tak małe stopy a nie 40-okropieństwo
|
|
|
|
|
#43 |
|
żona
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 36 niestety polbuty zawsze sa szerokie i but mi spada ze stopy...
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to jest każdy narzeka na to co ma ![]() ale wydaje mi się, że tak małe stopy po prostu ładniej wyglądają niż takie duże, bo dostać ładne buty w tak dużym jak i małym rozmiarze jest równie trudno<przynajmniej jak ja kupuje buty wszytskie ładne kończą się na 39 >.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Mi osobiscie podobaja sie male stopy. Nie chciala bym miec wiekeszych. Tylko troche szersze
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz ja jestem mała z natury- odz dziecka była "krasnalem" i byłam drobna
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
żona
|
Nie narzekalabym na mala stope, gdyby tylko byly dostepne buty na nia
![]() Chce miec chociaz te pelne 36, zeby sie dalo jako tako ubrac w buta ![]() dzisiaj bylam za balerinkami pochodzic, i oczywiscie nic nie ma 36 rozmiar jak ubralam to jeszcze palec mi sie z tylu miescil;/
|
|
|
|
|
#49 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ok 170 cm. Zastanawiam się jakie by tu na studniówke buty kupic, żeby stopa wyglądała jak stopa a nie jak płetwa nurka
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Tez mam problem z doborem butów dla siebie.. niby nosze spokojnie rozm, 36 czasem 37 - zalezy jeszcze od fasonu ale jak mam zakupic baleriny to zadne nie pasują a mam bardzo wąskie stópki... Ostatnio zrobilam najgorszy blad w swoim zyciu iz zamowilam baleriny na allegro w szpic o rozm 36- dl wkladki byhl niby ok, wydawaly sie wąskie chociaz po przymierzeniu okazaly sie ciut za duze bo przy chodzeniu zsuwają mi się z pięty nawet z wkładkami i zapiętkami...
![]() na szczescie one nie byly drogie ale i tak zaluje zakupu
Edytowane przez Mala83 Czas edycji: 2009-05-09 o 13:48 |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszcze wam ,ze macie taki malutki rozmiar stupki, bo ja niestety obuwie kupuje w rozmiarach 38-39 i mam wrażenie że w niektórych butach mam ogromną stopę co dość niekorzystnie to wygląda
|
|
|
#56 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
Niestety ja też noszę rozmiar 35. Kiedy wchodzę do sklepu i widzę piękne szpilki to chce mi się płakać.Czy polscy producenci obuwia niemogą zrozumieć że niektóre kobiety noszą mniejsze rozmiary niż 36
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety tez mam ten problem. Jest to szczegolnie dziwne biorac pod uwage ze mam prawie 180cm wzrostu :/ Zazwyczaj rozmiar buta 36 jest na mnie za duzy. Ech ile to juz razy rezygnowalam z zakupu jakichs pieknych bucikow, tylko dlatego ze rozmiar 36 spadal mi ze stopy a byl najmniejszym dostepnym rozmiarem.
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Też mam 35, a czasem i 34,5... Kupiłam sobie fajne sandałki na lato w Deichmannie 2 lata temu, bo udało mi się trafić tam o dziwo na rozmiar XS-35... W tym roku mi się przetarły no i niestety tego lata w CCC nie było żadnych klapek na płaskim obcasie w rozmiarze 35 (a właśnie ten sklep mnie ratował zawsze...) i w żadnym innym sklepie w którym byłam
Dlatego całe lato chodzę na obcasach i na koturnach. Raz udało mi się kupić płaskie klapki (miały być nad morze) 36 za 15zł ![]() o zaniżonej rozmiarówce (Deichmann) i o dziwo trzymają się do dzisiaj Mimo wszystko z małymi rozmiarami jest masakra. Nie kupuję butów, które mi się podobają, a głównie takie które po prostu pasują. Nie rozumiem czemu normalnie w asortymencie nie ma rozmiaru 35, mnóstwo osób ma takie stopy. Jedynie co mogę polecić, to kupowanie butów na początku sezonu, bo wtedy jeszcze jakieś 35 jest...
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kopciuszki
Też mam małe stópki i z wiekiem chyba one maleją. Kiedyś miałam rozmiar 35, teraz 34, 33 i nawet 32. Rozmiar wkładki to jakieś 20, może i 21 cm. Kupuję buty, kiedy są, na szczęście często te dziecięce wyglądają bardzo "dorośle" i to mnie ratuje. Ostatnio znalazłam gdzie.ś na kafeterii kilka adresów z rozmiarami nawet od 31. Minusem jest cena, ale mam mocne postanowienie oszczędzania i kupienia sobie jakiejś pary.http://male-buty.pl/ http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9844573 (Te najtańsze.) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14329537 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13954233 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15287590 http://allegro.pl/listing.php/search...4051&country=1 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9174760 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12519445 Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2010-08-07 o 02:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

Ale w H&M można dostać fajne, jak tam kupowałam baleriny z działu dziecięcego.
?? To siec sklepow, forma obuwnicza??