![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trochę tego i owego
To ja proponuję Effaclar K i do wyboru miniatura 15 ml kremu do twarzy lub 5 ml kremu pod oczy w zamian za Zorac i Twoje obie miniaturki YR.Oczywiście ze swojej strony dorzucę jeszcze jakieś próbki jak zwykle to robię
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Sasia,
posiadam: - 2 x Vichy filtr 60 (7ml każdy) -> data: (jeden do 25.01.2008, drugi do 04.2008) - 2 x Vichy filtr 50+ (jeden 7 ml, drugi 1.5ml) -> data: (oba do 01.2009) - 1 x Vichy filtr 30 (7ml) -> data: do 11.2008 - 1 x SVR 50 (5ml) -> kod: AV01 09 Wszystkie te próbki są w saszetkach Posiadam też próbki wielu produktów Vichy Mnie interesuje żel do mycia twarzy YR Camille nowy Zapraszam też do mojego poprzedniego watku (cześć rzeczy jeszcze posiadam) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209259 oraz http://www.wizaz.pl/forum/showthread...49#post5424949 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Tak, posiadam zalotkę (kolor srebra, jak nowa)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za : Ives Rocher - żel do mycia buzi z serii Pure Camille - nowy, 200 ml - Klorane spray SPF 40 - - Normaderm Vichy - krem na dzień 50 ml - zużycie ok. 25%, - Normaderm Vichy - krem na noc - 50 ml - zużycie ok. 45-50%, - Toleriane LRP - podkład odcień 13 Sand Beige, saszetki 5 szt po 1 ml każda - Gal Allergal - kapsułki olejowe, tzw. złote rybki - 9 rybek, prosze o odp u mnie
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiedziałam u Ciebie. Pozdr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ives Rocher - Voile d'Ambre - miniaturka (taki mały flakonik, nie wiem, jaka pojemność , bo opakowanie wyrzuciłam, a okazało się, że to nie mój zapach, praktycznie nowy, bo tylko wypróbowałam, jak pachnie)
cos u mnie ![]()
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Jestem jeszcze zainteresowana zorackiem, gdybys znalazla cos wiecej, mam emusje avene albo ivostin z filtrow poza watkiem, i troszke innych aptecznych, jesli masz konkretne typy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Sasetko86, podrzuć mi swój wątek, nie mogę Cię znaleźć...
![]() już, znalazłam. Świetnie, wymieńmy się tak jak proponujesz. Zorac na razie trzymam w rezerwacji. A co byś chciała za emulsję Avene? Masz nową, czy używkę? Szukam też Dirosealu , mogą być próbki. Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2007-10-08 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. nie,z Twojej strony to koszt około 8 złotych ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Ives Rocher - tonik z serii Pure Camille - też nowy, 200 ml
- Ives Rocher - Voile d'Ambre - miniaturka (taki mały flakonik, nie wiem, jaka pojemność , bo opakowanie wyrzuciłam, a okazało się, że to nie mój zapach, praktycznie nowy, bo tylko wypróbowałam, jak pachnie), Douglas odżywka do włosów z serii Ultimate Shine - 10 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
No myslalam ze moze ten zorac..ale jak zarezerwowany to trudno:P To w takim razie probki effaclar+ clinique za
Toleriane LRP - podkład odcień 13 Sand Beige, saszetki 5 szt po 1 ml każda Toleriane Unifiance LRP -podkład nr 23 - do skóry suchej?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Euphoria CK edp - zostało ok. 1/4 z 30 ml(same wiecie, że flakonik taki,specyficzny, "bujający się" ,że ciężko precyzyjnie określić)
znalazlabys cos u mnie za to?? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam do mnie, moze cos Ci wpadnie w oko?
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
- Pure Poison Dior - została spokojnie połowa z 30 ml
i koniecznie Sheer Rose-Avon!!! Znjadz u mnie cosik ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.