|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Cytat:
![]() ![]() zimna jak sztylet wschodu. "Trzeba wyrwać już pomidory Puchatku, są już zielone." [słiiit ]'Alfons swej śmierci co ją rymuje wciąż ze śmiechem' słońce świeciło gdzieś tam daleko, w oddali.. "dziewczynka z sinymi paznokciami" Oh, now is just a memory, a ghost in the fog... // Ah, teraz to po prostu wspomnienie, duch we mgle hey! imma good girl. // hej! jestem dobrą dziewczynką ujrzeć życia stronę jasną- jest cień, więc musi gdzieś być światło. "no chodź, chodź ze mną do łóżka" ![]() tylko ja.. rozpieprzona! mój rozpięty na strunie krzyk. moje wołanie nawet o samopomoc?! moja cicha wiara, że przyjdziesz.. moja nadzieja, że będziemy.. cieszyć się wspólnie kolejnym dniem |
|
|
|
|
#3272 |
|
Raczkowanie
|
rebelious <3 bosko, jak zwykle
)" kiedy Cie poznalem, nie wiedzialem, ze bedzie mi dane nie zostawic Cie samej, smutnej, przygnebionej i rozczarowanej, gdy ponownie Cie ujrzalem juz wiedzialem co jest grane. Ze przy Tobie pozostane, dlugo sie staralem, w koncu mam to co chcialem. Bardzo sie kochamy sercem duszą i ciałem" Jesteś dla mnie niezwykła, szybko do mnie przywyklas, poruszasz sie w moich rytmach. Do końca chciałbym przy Tobie wytrwać, wysłuchana została któraś moja modlitwa. Nakręca mnie Twa inteligencja, Twego smaku esencja " kocham ten tekst )
|
#3273 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki, cudowne opisy
![]() wiersz ode mnie może "ulepicie" coś z tego![]() Spotkali się w święto o piątej przed kinem Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem. Tutejsza idiotko! - rzekł kretyn miejscowy - Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy? Miejscowa kretynka odrzekła - Z ochotą, Albowiem cię kocham, tutejszy idioto. Więc kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko I poszedł do kina z tutejsza idiotką. Na miłym macaniu spłynęła godzinka I była szczęśliwa miejscowa kretynka. Aż wreszcie szepnęła: - kretynie tutejszy! Ten film, mam wrażenie, jest coraz nudniejszy. Więc poszli na sznycel, na melbe, na winko, Miejscowy kretyn z tutejszą idiotką. Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym Tutejsza idiotka z kretynem miejscowym. W ten sposób dorobią się córki lub syna: Idioty, idiotki, kretynki, kretyna. By znowu się mogli spotykać przed kinem Tutejsza idiotka z miejscowym kretynem. Julian Tuwim |
|
|
|
#3274 |
|
Raczkowanie
|
"Wspomnienie nie nasyci serca"
"Wspomnienia nie potrafią ranić tak jak nowe wydarzenia, mogą ratować przed teraźniejszością, chronią przed chmurnymi myślami o przyszłości." " Pragnę być Twoim oparciem w chwilach szczęścia i sumtku. Pragnę ofiarować Ci siebie, być przy Tobie zawsze. Chcę być dla Ciebie tęczą w pochmurne dni, światłem w bezgwiezdną noc, chcę by cpromieniem słońca, który rozświetla Twoją twarz"
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Takie zwykłe ... miłosne
![]() kocham...kocham gdy blisko jest... ...a w myślach czuję twój dotyk, smak i zapach... jesteś tym czego mi najbardziej do szczęscia potrzeba ;* Tak bardzo Cię kocham ...
|
#3277 |
|
Zadomowienie
|
* jak ta lalka z porcelany smutne oczy mam...
* kredka którą maluje uśmiech na twarzy powoli się kończy... * Nie lubię siebie dziś jeszcze bardziej niż wczoraj... * Popruło mi się niebo... * Tyle jest we mnie nie poskłafanych myśli... * Ukrywam swoje uczucia w sobie i nigdy o nich nie powiem...
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#3278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3279 |
|
Raczkowanie
|
Chociaż tak Ci się wydaje
to nie w każdym z uśmiechów kryje się tłuste kłamstwo i nie w każdym ze spojrzeń obojętność.. *Odróżniaj stan "zakochania się" od "miłości" i "miłość" od "Miłości". *Mówią, że jeśli piszesz o rzeczach nad którymi nie panujesz, łatwiej Ci je znieść. *Czasami nie robimy tego, co chcemy, by inni nie dowiedzieli się, że chcemy to zrobić. *Bo bez gorzkiego Skarbie, słodycz nie jest słodka. *Zbyt wiele razy obiecywałeś, że się zmienisz, kłamałeś - znowu chciałeś mnie oszukać *Mówisz do 3 razy sztuka, ale ja nie będę czekać, bo nic nie może trwać wiecznie. *Jesteś tylko resztką wspomnień *Chcę pamiętać to co dobre *I po co komu miłość, gdy jest nietrwała |
|
|
|
#3280 |
|
Rozeznanie
|
macie coś o czasie??
O tym, że go brak... nawet dla bliskiej osoby. I, że jest potrzebny żeby wiele zrozumieć... Proszeee
|
#3281 |
|
Rozeznanie
|
Wow
![]() Dzis skonczylam czytac caly poprzedni wątek tzn. pierwszą część topiku ![]() No jestem z siebie dumna, i ten watek takze zamirzam przeczytac caly ![]() Teraz dodam cos od siebie ![]() Kobiety mogą wszystko jeśli tylko trochę sie sprężą ![]() Wyciągnę broń i padną strzały...Tak zabijam miłość... Mów zawsze, co czujesz, i czyń, co myślisz. Jutro nie jest zagwarantowane nikomu, ani młodemu, ani staremu. Życie To Wielka Gra, Co Radość I Smutek Zna... ...nie żyj przeszłością: to ona ma żyć Tobą!... Po prostu mnie przytul… Po prostu pokaż, że coś dla ciebie znaczę...
|
#3282 |
|
Rozeznanie
|
Każda chwila przy Tobie jest wyjątkowa...
...i Ty też nie mów nic. - no może prócz tego że zależy Ci... Wiesz co to znaczy wiara? a właściwie jej brak...? Wiesz co to znaczy kochać i na siłę uczyć się przestać...? Widziałeś kiedykolwiek oczy , w których zgasła nadzieja...? Wiesz jakie to uczucie,że rozumiesz,że nie znaczysz nic...? Widzisz tylko jedną z dróg, jedną chwytasz nić . . . Można oczy zamknąć na rzeczywistość... ale nie na wspomnienia... Czy jeszcze kiedyś powtórzy się co zdarzyło się nam...? W dłoniach zamykam czas... ostatni raz... Może wciąż za mało wiem o tym co najważniejsze jest... Nie zapomnij mnie a będę zawsze tam gdzie Ty... =* Uważaj co mówisz bo słowa bardziej bolą niż ci sie wydaje! Miało być tak normalnie, miało być tak idealnie, miało być... =( Horyzont tonie w mroku... nadchodzi piękny koniec... ...Powiedz ze nie ma milosci, powiedz ze o tym wiesz... ...W rozbitym szkle moja twarz...cisza przyniosła niepokój... ...Zaufaj mi chcę spełnić Twoje sny... ...Nastrojona na miłość otwarta na kosmos... ...Jednoczy się czas i miejsce...przeznaczenie i nasze serca... ...Chce Ci podarować słońce,każdego dnia nowy początek...
|
#3283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczne..
|
|
|
|
|
#3284 |
|
Raczkowanie
|
Sabiiina...śliczne
*Nie potrzebuję słów, wystarczy dotyk ust, tylko bądź *Ja zostawiam za plecami to co kiedyś mogło ranić *Kuszenie twoich rąk, splecionych palców krąg, ożywia znowu zmysły me *Stek bzdur, którymi karmisz mnie *Czuję oddech twój, gdy twe palce krążą po mym ciele *Twoje obietnice…puste słowa *Może na mężczyznach się nie znam, ale o butach wiem wszystko. |
|
|
|
#3285 |
|
Rozeznanie
|
"List" Edyty Górniak
Aniele mój,szukałam cię,kiedy szczęście porwał wiatr Gdy złe słowa splotły sieć,nikt nie słyszał serca skarg Mój świat umierał w snach,myśli wrogiem stały się Moje serce lustrem jest i ciągle jeszcze szuka sił by wybaczyć Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil A dziś już nie pamiętam nic, czas uspokoić sny
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
są rzeczy, których nie pojmę nigdy..
dziwny jest ten świat . jeszcze długo wśród tłumu będę szukać Twojego cienia. czasem nie pozostaje mi nic innego, jak schować się przed całym światem . KAżDY WIELKI, BYł KIEDYś MAłY !!! ; ) /małe jest piękne, tak poza tym ; P . I'm not fot sale . /nie jestem na sprzedaż [do kupienia] koło mnie nie przejdziesz obojętnie .. ; ) tylko Ciebie mi brak . czy Ty wiesz ile dla mnie znaczysz ? to była pomyłka, że Cię poznałam . bawimy się w powietrze ? no i przepraszam za powtórki, jeżeli takie będą ;> ; ) |
|
|
|
#3287 |
|
Przyczajenie
|
A witam kochane Panie..
Uff ile juz tego jest...![]() To ja tez dodam cos od siebie... ![]() * wspomnienia-zapamietujemy te najbardziej wzruszajace, plynace z glebi serca,zapisane do konca.. *Boli,rani..sama zadalam nam cios skazany. Tobie-sobie.. *Przepraszam Cie za wszystko. Pozwol mi byc obok siebie blisko.. *Za jedna glupia chwile nie chce takiej ceny tracic.. *Nie na ta strone spadla zycia moneta. Na koncu podrozy nikt na mnie nie czeka.. *Widocznie tak byc musi. Ta chwila nigdy juz nie wroci.. * "Wspomnienia niosa Twoje slowa.." * Pyszny dzien szykuje niespodzianki,a wieczor straszy noca.. wiecej nie pamietam... ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#3288 |
|
Rozeznanie
|
W pustce oczu rodzi się obłęd...
Cisza jest przestrzenią, która pozwala rozwinąć skrzydła duszy... Było nas dwoje... znów zawiniło głupie zło... Było nas dwoje a zostało nie wiem co... Każda kobieta jest Księżniczką w oczach tego, kto sie o nią stara... Patrzeć poprzez mrok i widzieć, dostać więcej, niż dziś mam.. Cały w sobie krzyk wykrzyczeć, z losem wygrać w to, w co gram.. Poszybować chociaż raz ponad śmierć, ponad czas... Byłam Twym Aniołem, Twą Gwiazdą Na Niebie... Czekałam jak we śnie abyś ty objął mnie... Co takiego ona ma, a czego jest Ci we mnie brak?? ... z Tobą czekać na tę jedną najpiękniejszą z wszystkich chwil... Tam Na Dnie Został Twój Ślad ..
|
#3289 |
|
Konto usunięte
|
jeszcze jeszcze. ^^
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Statusy znajomych:
...It's not so easy loving me... "I pray to You. God help me..." /Modlę się do Ciebie. Boże pomóż mi. Wszystko przemija, Ty jestes zawsze... Smile for me ... Stygnie krew na ścianach. Pozdrawiam
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
z listy:
*zawsze trzeba wiedzieć kiedy kończy się jakiś etap w życiu... *Ty jesteś moim skarbem wiesz... *Wszystkie myśli, uczucia których nie mam gdzie pomieścić... ![]() *Pamiętaj by nigdy nie poddać się I ufać tym którzy sercem zawsze kochają Cię *Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nie... *Odsłaniam firany a za nimi ekran szklany... leci film czarno biały... *Ja liczę każdą chwilę ja liczę każdy dzień...
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#3292 |
|
Rozeznanie
|
*Będziemy w uczuciach marzyć...O smokach,szczęściu i czasie...kiedyś
*Schodami do nieba zaczęłem się piąć,tam nie ma autostrady... *Kochanie samotność można wypić do dna, choć to trudne... *Nie ma Cię. A byłeś!...A byłeś?
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam te wasze opisy już od bardzo dawna i stwierdzam, że są genialne i przyznaje się bez bicia, że kilka zapożyczyłam
"Jeśli któregoś dnia masz być szczęśliwa dlaczego nie zaczniesz od dziś" to mój teraźniejszy opis. A to moich znajomych z listy, które mi się podobają : * '... oczy patrzą gdzie indziej, patrzą tylko gdzie by się schować ...' * 'Prowadź mnie co dnia, wciąż wyżej i wyżej... * Nie cieszy już nic...Każdy nowy dzień-oczekiwaniem na zapomnienie... ![]() * uwielbiam sie śmiać...to chyba najlepsza rzecz, którą każdy może znać * Heej, ciut za mało jest tego życia żeby żyć, bo pstryk i nie ma nic * to moment kiedy myśle o Tobie...to chwila kiedy chce Cie przytulic ![]() * NaJpiĘkNiEjSZe w żYCiU sĄ tYLko ChwiLE.. więc ŁaP je!I duŚ jaK cYtRyKę * Budzić się i chodzić spać we własnym niebie...zawsze tam gdzie Ty ![]() * tylko nie mów mi, że chcieć to móc... Może jakiś wam się spodoba, pozdrawiam
|
|
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
___ nie ma czegos takiego jak przeznaczenie, są tylko różne wybory
**and now I'm flying like an angel to the sun **to ostatnia z dróg szuka twoich stóp **a gdy przyjdzie deszcz naucz się chodzić pomiędzy kroplami __a wolnośc leży w nas___
|
|
#3295 |
|
Rozeznanie
|
Lepszy stary wrog,niż nie znany przyjaciel...
Anioł zagubiony pośród szarej rzeczywistości. Ze SzKoŁy WiEm NiE wIeLe RaCzEj UcZe SiĘ nA bŁęDaCh! By nigdy Cie nie dopadł mrok.... "bo ona jest tylko plastrem na samotny dzień..." chciałbym wierzyć,że my,że życie to coś więcej.` "Nie dziw się, że masz ksywę wspólna [...] " Łza, która toczy sie po policzku..Jest zbyt ciężka.. LatarnieWszędzieDawnoZgas łyJedynieJeszczeŚwiecąGwi azdy(...)!
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
sory, że pytam ale wie ktoś jak założyć można swój własny wątek?
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
pamietacie moze wierszyk... bylo cos tam...
ze "... mozna kupic sex ,ale nie miłosc..." Tyle zapamietałam Swietne opisy by z tego byly...i przydały by mi sie na obecna chwile) pROSZE O POMOC
|
|
|
|
#3298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za pieniądze możesz kupić SEX, ale nie Miłość.
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szajbus, ty szajbus, oonii szajbuusyy.!
![]()
|
|
|
|
#3300 |
|
Raczkowanie
|
To niewiarygodne
Aby wiara mogła dzielić To niewiarygodne Aby rozkosz mogła spalić I niewiarygodne Aby słowa mogły ranić I niewiarygodne Aby miłość mogła zabić Ref.: A jednak są łzy szczęścia Które spływają z oczu mych I gładzą cicho moją twarz Kiedy w ramionach jestem Twych To jest niemożliwe Aby dusza mogła krwawić To jest niemożliwe By nadzieje mogła zgubić Ref. I jest niemożliwe Aby oczy mogły kłamać I jest niemożliwe Aby gwiazdy mogły spadać tak sobie pomyslala ja zeby te piosenke tu wkleic bo praktycznie cala mozena podzielic na opisy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

[słiiit
]

)