|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
|
|
|
|
#3962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
śMIERDZIDłO JAK SIę PATRZY ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ach, w temacie - Innocent
|
||||
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Sadystka, absolutnie
Zaprawdę, gdybym miała zrobić listę 3 ŚMIERDZIELSTW WSZECHCZASÓW byłoby to w kolejnośći: Czarna Koszmara, Davidoff Cool Water i Perles de lalique. Zabijcie, ale nie poradzę ![]() No coś on takiego w sobie ma, że zabija, i jak widać nie tylko mnie ![]() Fakt faktem, zapach bardzo nietuzinkowy, bardzo nietypowy i pewnie na swój sposób ... uwaga, ciekawe czy przejdzie mi to przez palce ... PIĘKNY (PRZESZŁO ), ale ... No właśnie.W każdym razie coś dobrego mogę o nim napisać - buetlka mi się podoba |
|
|
|
#3965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pachnę dzisiaj czarną Coco, rany, jaka ona piękna Ja to się stało, że odkryłam ją dopiero teraz?
|
||
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie Sama zrobiłam to przypadkiem Przedwczoraj w Quality rozmawiałam z Panią Konsultantką na temat drzewnych zapachów - pokazała mi Lalique - Noir. Wczoraj, korzystając ze sposobności, chciałam go sobie przypomnieć. A obok stał Equus - więc psiknęłam sobie beztrosko na pasek, powąchałam i .... odpłynęłam ... szkoda, że w Douglasach nie dają próbek - chciałabym poczuć go na moim Mężu - chyba bym go wtedy zgwałciła publicznie Chciałabym powąchać resztę Lalique'owych wód męskich, Liona i Faune ... |
|
|
|
#3967 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pachnę NR edt i jest mi potwornie zimno.
|
#3968 |
|
Piers do przodu
|
A ja dziś patrząc co za oknem - bez zastanowienia psiknęłam się oszczędnie Ambre Rousse ... i teraz w pracy łażą koło mnie różni tacy mówiąc, że przy mnie czują się tak "rozgrzewająco" (ech faceci)
|
#3969 |
|
Zadomowienie
|
Jaisalmer. Dzisiaj może odrobinę kapryśny. Ale przecież swoim miłościom wybaczamy takie drobne wybryki.
|
|
|
|
#3970 |
|
Wtajemniczenie
|
Globalnie Scent klasyk z kroplą Scenta Intense na łapce.
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pachne Pure Woman Banani - probuje sobie przypomniec, po co ja je kupilam i dlaczego jeszcze ta flaszke trzymam (ech, te zbiorowe szalenstwa zakupowe na wizazu |
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Koto, zgłaszam się jako ochotniczka abyś mnie katowała Perłami
Możesz się do mnie przeprowadzić i codziennie katować Nie mam nic przeciwko Jeszcze jak czytam, że balsam też pachnie mocno to coraz bardziej chcę je mieć Piękne są, wyjątkowe i w ogóle ehh i o co chodzi ludziom z tą kamforą |
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj męskim Mexx Waterlove - podczas porannej toalety dorwałam flakonik mężusia. Fajny zapach, ale zdecydowanie zły wybór na chłodny i wilgotny dzień.
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Twojej opinii i tak jestem ciekawa.Monia, Kota ... Ście się dobrały Monia, nie wiem o co ludziom chodzi z kamforą, ale wiem o co chodzi w Perles z ... naftaliną |
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś już totatalnie zmęczyła rodzinkę Perłami i groziłaby Ci eksmisja to z chęcią przyjmę Cię pod swój dach Koto, chciałam jeszcze dodać, że to właśnie dzięki próbce od Ciebie poznałam Perełki |
|
|
|
|
#3977 |
|
BAN stały
|
Ja jeszcze niczym nie pachnę, ide zaraz pic kawę uwielbiam jej aromat. Ciekawe czy sa perfumy Z kawą???
Wczoraj na noc pachniałam Poeme, mój TZ był zachwycony Czekam na HP. |
|
|
|
#3978 |
|
Raczkowanie
|
mademoiselle
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
przylaczam sie do Koty
![]() Cytat:
butelka tez mi sie podoba ![]() pochmurno i deszczowo, nie pachne jeszcze niczym, dzis pierwsze zajecia wiec musze przywdziac cos fajnego moze Perly? ![]()
|
|
#3981 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie Kawy
|
|
|
#3983 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja kocham wizyty u lekarza...
Niestety zaraz mnie taka czeka... w dodatku u mojego "ulubionego", czyli u dupomaca. Wrrrrr... Miłego dnia moi mili. Na pocieszenie... The Parfum.
|
|
|
|
#3985 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Kenzo Amour dzień trzeci... TŻ jest nim zachwycony
tzn. był, bo kolejna dwutygodniowa rozłąka
|
|
#3986 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Właśnie zostałam zbudzona i zaproszona jutro do kina, więc miło zaczęłam dzień
Tylko czym mam jutro pachnieć... Nie znam gustu faceta, a jak się poznaliśmy to chyba pachniałam Musc Ravageur. Odrazu "włożyć" HP czy może nieinwazyjną Euphorię???A na dzisiaj wybieram Euphorię. Miłego dnia
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super nazwa.kokakola - szkoda, że tylko butelka, ale nie poradzę, Perles mnie duszą. W bólu powstają i ból przynoszą A tak nota bene ale bez związku z dupomacami Oglądam właśnie reklamówki wyborcze i jak patrzę na Jarosława ... Wybaczcie, jeśli któraś głosuje na PiS, ale ja naprawdę nie mogę na niego patrzeć, już pal sześć to co mówi, zrobiłam się nieczuła i do mnie nie dociera. Ale jaki On jest PRZEOKRUTNIE BRZYDKI No po prostu zaprzeczenie mężczyzny jak dla mnie - niski, grubiutki, ta twarz, te włoski, te nóżki jak serdelki ... Brrrrrrr .... Ciarki mnie przechodzą ![]() Ja nie mówię, że Tusk jest ładny ( bo nie jest ), ani Olejniczak też nie (wybaczycie, ale o Lepperze i Giertychu nie wspomnę, oni oboje są poza jakąkolwiek deliberacją), ale Jarosław to po prostu ... Nie wiem, brak słów ![]() Nie wiem czemu tak czuję, ale może to podświadomość ? Może miałam będąc maluczką koszmary senne i gonił mnie potwór do Niegoż podobny ?
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2007-10-08 o 12:08 |
|
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() ja chwile temu wstalam omylam sie ![]() pachne narazie niczym nie liczac antyperspirantu ![]() Nie mam pomyslu czym mam ochote dzis pachniec... Szugar ))) ![]() jesliby glosowac pod katem 'urody' kandydujacych to ktoz nam zostaje? jA dzis wybiore kandydata na perfumy pod wzgledem urody - flakonu ![]() popijam kawe, kaszle i dalej smarkam... Ah ![]() Jade na Swieta do Polski zamowi8lismy bilety na prom juz kilka dni temu a rodziny nasze nic nie wiedza... Jesli podroz pojdzie zgodnie z planem to w moim domu pojawimy sie 23 grudnia Troche przeraza mnie znow ta perspektywa 'niekonczoncej sie opowiesci' czyli jazdy przez Niemcy (bo inne kraje jakos leca) No ale swieta - nie zebym jakos niesamowicie 'swietowala' ale 2 lata swieta spedzalismy sami i 24 zawsze mnie lapie taka placzliwa dolina, ze postanowilam sobie oszczedzic tego w tym roku. Sobie i . ktory tak bezradnie patrzy na mnie kiedy lkam... Sugar : bo Jaroslaw wyglada jak OPP ![]() rozwiniecie skrotu na zyczenie
|
|
|
|
#3989 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
chociaż ja to odrazu bym zaaplikowała HP jak nie toleruje moich perfum to WON! homyczku choinki są wszędzie bez względu na porę roku |
||
|
|
|
#3990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale oooki, przetestuje i tak, z kronikarskiego obowiazku... ;-))). |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

, pięknych Perles...
Zlalam sie nimi obficie przed wieczornym wyjsciem ze znajomymi, do pokoju weszla znajoma i mowi: Co tu tak smierdzi?? Co ty na siebie wylalas?? Kamfore???? 

coś zaraz wybiorę...

, zawsze mówi: a feee...