You Can Dance - Po prostu Tańcz - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-10-05, 13:02   #331
Daria_P
Wtajemniczenie

Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz

No zatańcza gościnnie, na stronie YCD jest napisane. WYdaje mi się, ze na początku programu zatańczą. Zobaczymy w niedzielę.
Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 14:58   #332
Cerfona
Zadomowienie

GG do Cerfona

kurcze mam nadzieje, że dam rade obejrzeć.. bo jak nie to będe musiała zapolować na powtórke

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych ale i za te, które w innych budzi...

Cerfona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 15:21   #333
y_ulia
Rozeznanie

ooo, dzieki za infooo :PPP musze obejrzeeeec

[ Uciekaj moje serce! ]

y_ulia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-06, 12:42   #334
Patka90
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
dokładnie, też jestem zawiedziona, że ten chłopak nie wszedł. Wg mnie ten cały Mariusz jest sztuczny no i szkoda że Basia nie przeszła
Ten chłopak ma na imię Karol) i dosłownie go uwielbiam...tak 3małam za niego kciuki...uważam że to juri się nie zna...Rafał był zawiedziony że Karol się nie dostał...ja też...kurcze...dla mnie chłopaki z Grajewa wygraliby ten program...wielki szacun dla nich...pzdr
Patka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-06, 16:11   #335
fergina
Przyczajenie

siemka znalazlam cos dla dziewczyn ktorym podobal sie ten koles w tulejkach ! tu macie linka ! http://pl.youtube.com/watch?v=plM5QDc-WIg
i jeszcze ma myspace z tego wiem jakos www.myspace.com/faraon_ds
fergina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-06, 16:44   #336
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fergina Pokaż wiadomość
siemka znalazlam cos dla dziewczyn ktorym podobal sie ten koles w tulejkach ! tu macie linka ! http://pl.youtube.com/watch?v=plM5QDc-WIg
i jeszcze ma myspace z tego wiem jakos www.myspace.com/faraon_ds
To Patryk ze sklepu Diverse
Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-06, 16:58   #337
fergina
Przyczajenie

no teraz juz wiem i nawet ze prowadzi warsztaty w sopocie (tu tez daje linka) http://www.fgpgdy.pl/studium/kurs/3,3.html

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-06, 18:15   #338
Kasioola
Rozeznanie

Super program
Moim faworytem jest Rafał - ten, który często płacze
Lubie Ide, Basie - wg mnie b. fajnie tańczyła, Piotrek, Diana - ale tylko jak tańczy swoje układy i Łukasz - ten, który odpadł w Paryzu na początku.
Kasioola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-06, 19:52   #339
marthusia
Zadomowienie

GG do marthusia

Cytat:
Napisane przez fergina Pokaż wiadomość
no teraz juz wiem i nawet ze prowadzi warsztaty w sopocie (tu tez daje linka) http://www.fgpgdy.pl/studium/kurs/3,3.html
Czemu mi nie spadłaś z tego nieba wcześniej z tą informacją
Mam wielkie zapotrzebowanie na taniec,a nie wiem gdzie się zgłosić,bo od niedawna mieszkam w Gdaniu i gubię się w tej dżungli,a tu patrz jak mi koło nosa przeleciało

Ja po raz kolejny składam zażalenie na program
Mam nadzieję,że to tylko ta edycja jest kreowana głównie na szoł(i nic więcej wg.mnie)
to co ktoś napisał wcześniej,dopiero po przeczytaniu do mnie dotarło - osoba zauważona przez Wade'a została odrzyucona.How come?
Została Ida,co mnie drażni,naprawdęPrzecież zabrała komuś spod nosa jedną z niewielu lub jedyną szansę,którą ona już miała,coś co już przeżyła.Eeeeszz...dlacze og więc nie wzięli tamtego chłopaka,który w sumie pokazywał to samo,co ona - wygimnastykowany,szybko się uczył.Dla mnie proste - on nie zrobiłby show,bo nie ma swojej stronki www i nie jest o nim głośno,no aaaaaaaaaale...
marthusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-06, 20:54   #340
Karolciavp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
być może, ale nie pamiętam

Znalzazłam w necie, ze był to program MTV Skakedown.

No to napewno Ashanti

Basia rulezz
Stary 2007-10-06, 20:57   #341
ercoire
Raczkowanie

GG do ercoire

co do Karola - muszę się pochwalić, że byłam na przedstawieniu, gdzie występował razem z Rafałem. miałam okazję z nimi pogadać są naprawdę rewelacyjni, mają świetne wyczucie rytmu i bardzo żałuję, że Karol nie przeszedł. oni są z Grajewa, lecz mieszkają w Białymstoku, mają swoją szkołę - Fair Play Crew. Karol ma 23 lata, Rafał 26
ercoire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-06, 20:57   #342
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Została Ida,co mnie drażni,naprawdę
Mnie też drażni, bardzo nawet.

Oglądałam własnie dziś na stronie oficjalnej YCD jak była jakaś konferencja prasowa, ale Oni tam tylko tańczyli, a w profilach każdego jest wywiad.
Stary 2007-10-06, 22:54   #343
Abuba
Zadomowienie

Daria, fajne te kwestionariusze finalistów, miło się czyta.

Już myślałam, że na oficjalnej stronie nic się nie dzieje, o przez długi czas nie dodawano żadnych informacji, a tutaj proszę.

Jeszcze nie przejrzałam wszystkich notek, ale myślę, że moja sympatia będzie bardziej po stronie takich niepełnych profesjonalistów jak na przykład Rafał Kryła, który jest samoukiem albo innych osób, które nie szkoliły się w Stanach czy Londynie (aczkolwiek z przyjemnością na nich popatrzę)

Podam link do tych profili uczestników, bo Google tak łatwo nie wyrzuca tej strony:
http://youcandance.onet.pl/uczestnicy.html

No i jeszcze jak ktoś ma ochotę obejrzeć boje Michaliny, to też są na tej stronie (i inne filmiki z Paryża, w końcu):
http://youcandance.onet.pl/63234,multimedia_detal.html
Stary 2007-10-07, 10:04   #344
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasioola Pokaż wiadomość
Super program
Moim faworytem jest Rafał - ten, który często płacze
Lubie Ide, Basie - wg mnie b. fajnie tańczyła, Piotrek, Diana - ale tylko jak tańczy swoje układy i Łukasz - ten, który odpadł w Paryzu na początku.
również uważam, że ten Rafał jest niezły ma w sobie to coś co sprawia że fajnie się go ogląda
Stary 2007-10-07, 20:44   #345
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Rafał jest genialny!! 3mam za niego kciuki
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-07, 21:14   #346
Blair
Zadomowienie

GG do Blair

Ja również jestem za Rafałem Gałczyk , Dianą i Błażejem
Stary 2007-10-07, 23:17   #347
fergina
Przyczajenie

[quote=marthusia;5466204]Czemu mi nie spadłaś z tego nieba wcześniej z tą informacją
Mam wielkie zapotrzebowanie na taniec,a nie wiem gdzie się zgłosić,bo od niedawna mieszkam w Gdaniu i gubię się w tej dżungli,a tu patrz jak mi koło nosa przeleciało

- ale jeszcze mozesz sie zapisac na te warsztaty bo to studium jest chyba caly czas otwarte w kazdym razie lepiej tam zadzwon
Stary 2007-10-08, 01:08   #348
lygrys
BAN stały

GG do lygrys

ogładam i kibicuje Marija'i z White Slide
lygrys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-08, 09:53   #349
Daria_P
Wtajemniczenie

Kurde, myślałam że w TzG pokażą jakiś nowy układ, a to ciągle ten sam z gazetami. Trochę się zawiodłam, ale zatańczyli super.

W najbliższą środę TVN pokaże pierwsze zmagania w rytmie funky, hip-hop, elektro i popping. Szczęśliwa szesnastka pochwali się niebanalnymi umiejętnościami. Finał to wyzwanie nie tylko dla uczestników programu. Jak zapowiada jury (Weronika Marczuk-Pazura, Augustin Egurrola i Michał Piróg), ma to być też wojna choreografów, którzy będą czuwać nad tancerzami dobranymi w pary.

W każdym kolejnym programie uczestnicy będą prezentować wylosowany taniec. Będą mieli tylko tydzień na przygotowanie układu. Nie każdy trafi na swój styl, ale, jak podkreśla prowadząca program Kinga Rusin, nie ma dla nich rzeczy niemożliwych: - To są fenomenalni tancerze, którym program "Po prostu tańcz!" daje ogromną szansę na karierę. Każdy z nich jest inny. Ma swój świat - dodaje.

A ponieważ, jak mówi Augustin Egurrola, taniec bez osobowości jest tylko ruchem, tancerze zaprezentują widzom nie tylko umiejętności techniczne, ale też to, co jest dla nich charakterystyczne - swój styl.

W finale zobaczymy: Agatę Bogońską (21 lat, Poznań), Mariusza Jasuwienasa (24 lata, Kraków), Annę Bosak (19 lat, Łódź), Rafała Kamińskiego (26 lat, Grajewo), Dianę Staniszewską (18 lat, Koszalin), Macieja Florka (26 lat, Gdańsk), Idę Nowakowską (17 lat, Warszawa), Rafała Krylę (28 lat, Mysłowice), Magdalenę Choroszy (21 lat, Wrocław), Artura Frontczaka (17 lat, Łódź), Magdalenę Górę (21 lat, Kraków), Zbigniewa Karbowskiego (25 lat, Wrocław), Marię Foryś (24 lata, Gdańsk), Piotra Gałczyka (19 lat, Białystok), Natalię Madejczyk (22 lata, Łódź) oraz Błażeja Ciszka (24 lata, Warszawa).

Jurorzy przyznają, że mają niewdzięczną rolę w show - nominują kandydatów do odejścia. Zagrożeni uczestnicy wykonują solowy "taniec ostatniej szansy". Muszą przekonać widzów, żeby ocalili ich w głosowaniu smsowym. To właśnie publiczność przed telewizorami decyduje, kogo pozostawić w programie. Co tydzień odpada dwoje tancerzy, którzy zrobili najmniejsze wrażenie na publiczności. Najciekawszy tancerz wygra stypendium taneczne na Broadwayu, gdzie będzie mieszkać w wynajętym apartamencie.

Źródło: poprostutancz.onet.pl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-08, 10:19   #350
Abuba
Zadomowienie

Przegapiłam wczoraj występ finalistów w Tańcu z Gwiazdami. Kiedyś powtórki TzG były w soboty, ale teraz są w poniedziałek o 12:05, czyli już za chwilę.
Ale jak piszesz Dario, że wykonali ten sam układ, to już mi się nie chce tak ich oglądać.
Jestem jeszcze tylko ciekawa, że finaliści po powrocie z Paryża mieli jakąś przerwą, czy też od razu zaczęli ćwiczyć w parach? I czy uczestnicy będą przez całe finały tańczyć w tych samych parach, z tymi samymi partnerami? I czy może ktoś ma jakieś przecieki, kto z kim zatańczy???
Stary 2007-10-08, 10:47   #351
Daria_P
Wtajemniczenie

Z tego co mi wiadomo, przynjmniej tka było w edycjach w USA, zawsze losowali partner/partnerkę i styl tańca w jakim wystąpią. Czyli teoretycznie co tydzien powinny być inne pary.

Abuba, wykonali ten sam układ niestety....

E, a nawet jkabym miała przeciek z kim kto tańczy, to bym nie psuła niespodzianki.

A co do przerwy to pewnie mieli jakąś. Ciekawi mnie co porobili ze studiami i szkołą a co niektórzy z pracą.
Stary 2007-10-08, 11:09   #352
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Z tego co mi wiadomo, przynjmniej tka było w edycjach w USA, zawsze losowali partner/partnerkę i styl tańca w jakim wystąpią. Czyli teoretycznie co tydzien powinny być inne pary.
O to fajnie! Prawie wszystko w rękach losu... Oprócz talentu trzeba będzie miec jeszcze szczęście do partnera/partnerki.
Oceny też dla pary, czy dla uczestników indywidualnie? Z tego co wkleiłaś, to dla pary.

Cytat:
Abuba, wykonali ten sam układ niestety....
Już po powtórce. Było szybko i dosyć ciemno , jakoś nie mogłam się na nikim dłużej skupić
Stary 2007-10-08, 11:14   #353
Daria_P
Wtajemniczenie

No własnie jak dla mnie to za ktrótko zatanczyli. MOgli jeszcze zamiast takije babki co pod koniec programu spiewała zatanczyć.

Cytat:
Napisane przez Abuba
Oceny też dla pary, czy dla uczestników indywidualnie? Z tego co wkleiłaś, to dla pary.
Raczej kazdy uczestnik byłby oceniany indywidualnie, bo w koncu to nagroda jest dla solisty, a nie dla pary :P

Jestem ciekawa tych par.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-08, 12:46   #354
smerfeta01
Zakorzenienie

ja tez już się nie mogę doczekać środy
Stary 2007-10-08, 12:56   #355
Daria_P
Wtajemniczenie

No moze być ciekawie
Mam nadzieję, ze sie nie zawiodę na żadnym z uczestników, ciekawe czy jeden ocinek będzie ochronny, że nikt nie odpada, czy od razu 2 osoby wylatują.

Ja bym chciała, zeby dwie osoby odpadły pierwsze: Ida i Mariusz, bo uważam, że Ida ma juz takie znajomości, ze bez tego programu uda jej się kariera, a Mariusz bo lepszy od Niego był chłopak w dłuższych włosach. I tyle ode mnie.
Stary 2007-10-08, 13:00   #356
smerfeta01
Zakorzenienie

też jestem za tym, żeby Mariusz odpadł, co do Idy drażni mnie dziewczyna, ale tańczy nieźle, więc pewnie dojdzie wysoko, pozatym denerwuje mnie też laska Mariusza...
Stary 2007-10-08, 13:19   #357
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Abuba Pokaż wiadomość
Przegapiłam wczoraj występ finalistów w Tańcu z Gwiazdami. Kiedyś powtórki TzG były w soboty, ale teraz są w poniedziałek o 12:05, czyli już za chwilę.
Ale jak piszesz Dario, że wykonali ten sam układ, to już mi się nie chce tak ich oglądać.
Jestem jeszcze tylko ciekawa, że finaliści po powrocie z Paryża mieli jakąś przerwą, czy też od razu zaczęli ćwiczyć w parach? I czy uczestnicy będą przez całe finały tańczyć w tych samych parach, z tymi samymi partnerami? I czy może ktoś ma jakieś przecieki, kto z kim zatańczy???

jeśli przegapiłaś to nic straconego-w sobotę o 15:45 będzie powtórka
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-08, 13:23   #358
Daria_P
Wtajemniczenie

Smerfeta no Oni jako para mnie trochę drażnią. Co do Idy to pewnie masz rację, że daleko zajdzie.

Cytat:
jeśli przegapiłaś to nic straconego-w sobotę o 15:45 będzie powtórka
Abuba napisała, ze oglądała dziś, też była powtórka
Stary 2007-10-08, 13:37   #359
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Smerfeta no Oni jako para mnie trochę drażnią. Co do Idy to pewnie masz rację, że daleko zajdzie.

Abuba napisała, ze oglądała dziś, też była powtórka

powtórkę jedynie TzG dziś widziałam a powtóki tego programu nie zauważyłam
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-08, 13:56   #360
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
powtórkę jedynie TzG dziś widziałam a powtóki tego programu nie zauważyłam
Tak Patusiu, zgadza się. Ale finaliści "Po prostu tańcz" mieli wczoraj swój gościnny występ w Tańcu z Gwiazdami, i właśnie ten występ chciałam zobaczyć
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości