![]() |
#1 | |
Przyczajenie
|
![]() Uwagi do moderacji![]() A o czym my rozmawiamy na tym watku? o 10 przykazaniach Bożych? ps. przepraszam w takim badz razie ze was urazilam tym postem ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- Cytat:
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2007-10-12 o 17:45 Powód: Dokleilam Cytat. Lexie zrobione. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
To jakis subtelny atak na moderatora?
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Moderator moja droga Cie nie atakuje, tylko ty wyskakujesz z twarza na Lexie, za to ze zwrocila Ci uwage na slownictwo.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Moment, jaki atak moderatora?
![]() Jeśli uważasz, że przekraczam swoje uprawnienia możesz to zgłosić do Zlosliwca lub AgiZ. W sumie w tej sytuacji zrobię to ja, skoro jestem oskarżana o ataki na bogu ducha winną użytkowniczkę. Jeśli administracja uzna moją winę, dobrowolnie poddam się karze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() wybaczcie mi " meskie polmózgi', "idiota", "q", "a", "spie", "ił" i chyba musze sie isc jednak wyspowiadac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. czepiacie sie czego mozecie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Umówmy się, to nie moderator, tylko Twoja nieznajomość regulaminu zaatakowała...
Cytat:
![]() Cytat:
Rób tak dalej, a otrzymasz nalepkę trolla. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
a czy ja nie przeprosilam wczesniej ze uzylam niedozwolonych wykropkowanych slow?
do lexie nic nie mam. w takim razie prosze o wtajemniczenie mnie co jeszcze bylo niedozwolone z tego co napisalam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie. Po prostu to (wizaz) nie jest miejsce gdzie zbieraja sie baby i psiocza na facetow. Ba! Mamy tu nawet nasza wlasna wizazowa paczke rodzynkow ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
przeczytalam ostatnie dwie strony i widze ze tu sie odbyl jakis lincz albo tez sad nad dziewczyna o imieniu aaaNNaaaa
![]() widze ze co niektórzy z was pozjadali juz wszystkie rozumy, ale ok, banda rodzynkow lupi kopac lezących którzy znizyli sie do poziomu aby poprosic o rade i pomoc. No bo chyba was (dziewczyn ) nie obrazala a tez sobie po niej pojechalyscie ![]() ![]() hmmm a moze ja tez dostane teraz za ten komentarz ostrzezenie co? a moze bana od razu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
kompletnie nie rozumiem tego calego ataku na aaaNNNaaa. co to ma byc? dziewczyna wyskoczyla z powaznym problemem w watku ktory sie na to nadaje.
lexie chcialas jej dac bana? za co? ja rozumiem ze jest regulamin. ale uzycie kilku niecenzuralnych slow nie konczy swiata. godne politowania natomiast sa komentarze uzytkownikow ktorzy niczego do sprawy nie wnosza tylko krytykuja i staraja sie obrazic owijajac wszystko w bawelne. nie sadze zeby dziewczyna byla jakims trollem. ludzie tutaj jest konkretny problem a wy czepiacie sie formy i nie wiadomo czego jeszcze. osobiscie wiem co to facet zamkniety w sobie z problemami o ktorych sie nawet przed lustrem nie przyzna. nieda sie duzo zrobic, mozna probowac, starac sie, stawac na rzesach ale to w koncu jednak przechodzi na kobiete i powoduje duza frustracje. gdyby wszyscy czytali posty dokladnie i nie mieli w sobie jakiejs niczym nie uzasadnionej zawisci czy zlosliwosci to to forum byloby idealne. ale to chyba niemozliwe. mozna sie z czyms nie zgadzac ale sie to tlumaczy normalnie, po ludzku. wiem ze sztuka rozmowy i skupienie sie na watku jest trudne ale daje dobre efekty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
[quote=grzegorz15;5482453]Czesc. Mam 15 lat, moj penis ma rozmiar w wzwodzie 16 cm dlugosci i 13,5 cm w bowodzie. Mierzylem w sposob prawidlowy opisany na innej www. Chcial bym sie dowiedziec czy mogl bym w pelni zadowolic rowiesniczke jak i dorosla kobiete? Pozdrawiam.[/quooj Grzesiu...daj ze ty spokój
![]() ![]() mam brata rok od ciebie starszego i jak sobie pomysle ze on tez sie nad tym zastanawia to mi sie slabo robi ![]() Des zobacz, ta aaaaNNNaaa ma ostrzezenie, pewnie jej dali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dostala na samym poczatku. no ale coz...regulamin. z tym, podobnie jak ze zle skonstruowana konstytucja klocic sie nie mozna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
refleksyjna, des dziekuje wam dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Zwróciłam aaaNNaaaa uwagę na formę jej wypowiedzi. Delikatnie. Spokojnie. Nie dając jej nawet żadnych punktów karnych. I dowiedziałam się po chwili, że ją atakuję. No jasne. ![]() Proszę nie wyskakiwać z tekstami "a może ja teraz dostanę bana", bo to zwykłe stawianie się w roli wyimaginowanej prześladowanej ofiary. Kopanie leżących? Tak naprawdę wszystko rozbiło się o reakcję aaaNNaaaa. To ona popełniła tu błąd. Gdyby napisała "Ok, przepraszam", lub nie napisała nic na temat mojej uwagi - żadnej afery by tu nie było. Nikt nie czepił się przedstawianego problemu. Poszło o formę wypowiedzi, która nie jest akceptowana na tym forum. Pobędziecie tu dłużej, to może same dostrzeżecie zalety takiej polityki. Cytat:
Czy chciałam dać jej bana? ![]() Wspomniałam coś o banie? Nie rozumiem o co Ci chodzi. Nie wiesz o czym mówisz, mam wrażenie - ale fajnie nakręcać jakąś pseudo-aferę. Użycie kilku niecenzuralnych słów nie kończy świata, ale nie jest tu akceptowane. Koniec, kropka. Gdyby tej zasady nie stosowano i każdy dorzucał parę takich słówek... Ale po co ja to tłumaczę. ![]() Cytat:
Za złamanie regulaminu można dostać punkty. To chyba normalne? Aczkolwiek tych punktów by nie było, gdyby nie jej reakcja na zwrócenie uwagi. Cytat:
Zdawało mi się, że to dość klarowne. Może się myliłam. --------------------------------------------------------------------- Uznaję temat za zakończony. To nie jest miejsce na dyskusję o regulaminie, moderacji i zasadach panujących na forum. W razie uwag - możecie zgłosić się do Zlosliwca. Ewentualnie założyć wątek na forum Pytania do Redakcji. Nie mam obowiązku tłumaczyć się przed Wami z podejmowanych przeze mnie działań mających na celu zachowanie porządku na forum, więc robić tego nie będę. Bo nie dość, że nie mam obowiązku - to ochoty ani czasu również nie mam. Kolejne posty odbiegające od tematu wątku będę usuwać. ![]() P.S. I chyba nie rozumiecie używanego tu słowa "rodzynek". |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
No dobrze Nexie, ale to jest ta jej odpwiedz na twoja uwage za która dostala ostrzezenie
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
i nie dajesz szansy na odpowiedz lexie. jak dobry madry krol
![]() a o regulaminie wspomnialam z tego wzgledu ze ogolnie rzecz biorac mam awersje do ustalanych regul. ale zdaje sobie sprawe z tego ze takie zasady bardzo ulatwiaja zycie. i gdyby tutaj puscic wszystko plazem to zrobilby sie balagan. ale jednoczesnie uwazam ze zgoda na regulamin nie jest podpisaniem cyrografu, juz jak sie urodzilam to sie niby zgodzilam na konstytucje ![]() i niech to bedzie wiadomosc tylko do ciebie jesli zamierzasz moja wypowiedz wykasowac. zgadzam sie ze rzeczywiscie do watku nie przystaje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
[quote=lexie;5482709]
Proszę nie wyskakiwać z tekstami "a może ja teraz dostanę bana", bo to zwykłe stawianie się w roli wyimaginowanej prześladowanej ofiary. quote] ok, rozumiem ton, sila wyzsza, Pani mi wybaczy Pani moderator. Przepraszm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
i jeszcze jedna odpowiedz nie przystajaca do watku
![]() ogladalam niedawno dyskusje polityczna w ktorej uczestniczyly trzy kobiety (pis, po, lid) i jeden mezczyzna (psl) i bardzo uradowana tym ze bedzie spokojnie i kobiety napewno normalnie porozmawiaja, no bo o co sie rzucac, usiadlam razem z moim mezczyzna na kanapie i wyciagnelam nogi na pufe. pelen relaks. usmiech na twarzach. moze wreszcie beda jakies konkrety... i panie zaczely rzeczywiscie milo ale po 5 minutach siedzielismy ze sztywnymi karkami wpatrzeni w monitor jak panie skacza sobie do oczu i czepiaja sie najmniejszych na swiecie detali. mialam wrazenie ze zaraz wejda na jakies totalnie prozaiczne tematy typu kretynskie buty masz dzisiaj! a bylas kiedykolwiek na Krecie ze sie tak wymadrzasz? oczko ci poszlo! uwazaj zebys swojego lapac nie musiala! istny cyrk. same baby... i w tym wszystkim maly spokojny pan z psl wygladajacy jak latarnia morska przy spienionym morzu, mowiacy spokojnie z rozwaga. psl! partia z najmniejszym poparciem z tych czterech, ale wypadla najlepiej. i tak patrzymy i powiesilismy juz wszystkie psy na formie tej dyskusji... ale ale przeciez tam sa reguly. jest etykieta, sa zasady ktorych przestrzegaja politycy. ale klotnia i brak konstruktywnosci jest dalej. i cala rozmowa bez sensu. juz wole siarczyste przeklenstwo niz stek bzdur. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Posty przesunięte z wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83871
(Proszę żeby ktoś w uprawnieniami tutaj edytował pierwszy post i dodał ten link - żeby było jasne o co chodzi) Ja w zasadzie napisałam już wszystko co napisać zamierzałam, ale - żeby uniknąć zarzutów o zamykanie ust użytkownikom - przesuwam tu posty dotyczące jakości moderacji na forum Seks ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uwagi do moderacji
kazda dyskusja jest sensowna jesli ma sie otwarta glowe na inny poglad tej samej sprawy.
i to rzeczywiscie najlepsze co mozna bylo zrobic z tym watkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
bo wiesz Des, tak to jest jak cos jest na rzeczy, jedna strone cos drazni w drugiej ale sie do tego nie przyzna bo na przyklad nie przystoi, a frustracja i gniew w nim rosnie, chce to jakos wyladowac, jakos sie na nim wyzyc, bo tak mu to cos w nim przeszkadza, i sie zaczyna gadanie durne....cokolwiek, aby tylko gadac, aby sie czepic...zeby zabolalo, zeby wwiercic szpile...
Z tego co napisalas o tej debacie to wiesz co mi na mysl przyszlo? Kiedys ktos powiedzial(nie pamietam kto, za pozno jest ![]() a facet jest od takich technicznych rzeczy ![]() od dobra, pozno juz sie zrobilo i chyba slonce juz zaszlo ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
co tam Piotr? co to ma byc za skladak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Po pierwsze - lexie upomniała pisemnie użytkowniczkę łamiącą regulamin.
Po drugie - użytkowniczka po upomnieniu zachowywała się skandalicznie. Po trzecie - uwagi do lexie tutaj w tym wątku są co najmniej nie na miejscu i na pewno niegrzeczne. Po czwarte - nie zauważyłem nigdzie śladu braku profesjonalizmu w reakcji lexie. Będę wdzięczny za: - wskazanie takowego - przeproszenie lexie, jeśli takiego nie ma. Na koniec dodam, że jesteście stażem młodymi użytkowniczkami i najwidoczniej nie znacie: * regulaminu forum - czyli biblii moderatora * sposobu zgłaszania uwag do pracy moderatora, który NIE OBEJMUJE DYSKUSJI NA FORUM; no, ale jest to zapisane w regulaminie... ![]() ![]() p.s. Lexie, podziwiam za klasę w obliczu takich zaczepek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Przeczytałam cały wątek o penisach. Nie dopatrzyłam się "linczu" na użytkowniczce aaaNNNaaa. I moja rada - to jest forum i słowo pisane. Nie oczekujcie, że ktoś będzie doszukiwał się drugiego dna i czytał w myślach użytkowników.
Nikt nie broni dyskutować, ale tutaj mamy zasadę - na poziomie. Bez wulgaryzmów!! Reakcja Lexie była bardzo dobra, a sarkazm niektórych osób, zupełnie niepotrzebny. Czasami warto powiedzieć, przepraszam, poniosło mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]() mlodsze stazem na forum ale nie mlodsze w zyciu ![]() tutaj nie powinno byc to wyznacznikiem chyba ze jest konkurs znajomosci watkow. ja sie jednak zgadzam z tym ze lexie postapila slusznie bo z tego co widze to regulamin jest zelazny. niech i taki bedzie. widocznie forum dziala w ten sposob i kropka. a dziala juz dlugo i dobrze sie trzyma wobec tego stwierdzam ze niema sie czego czepiac. cale zycie sa jakies zasady, ktorych nalezy przestrzegac, lepsze i gorsze. ja je omijam i patrze na konkretna sytuacje ale rozne sa charaktery. dyskusja nie powinna dotyczyc lexie bo nie o to nam z refleksyjna chodzilo. nie podoba mi sie ze aaaNNNaaa zostala tak strasznie potraktowana przez innych uzytkownikow, ktorzy raczej powinni jej pomoc albo chociaz trzymac sie tematu. i juz mi sie nawet nie chce komentowac. bo rzucac grochem o sciane w koncu kiedys sie nudzi. dziekuje za dyskusje. ja skonczylam. Edytowane przez des Czas edycji: 2007-10-09 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Refleksyjna, jesteś tu 2gi miesiąc, Des, może tylko forum podczytujesz, może rzadko jednak zaglądasz i nie bardzo się orientujesz, na jakich zasadach tu przebywamy, nie wiem - aNie polecam przeczytac regulamin i nie zadawać pytań, co jeszcze jest złe.
![]() ![]() Moderator też człowiek, święty nikt na pewno zawsze nie jest (gorącej wymiany zdań czytać mi się nie chce, również jakoś nie chce mi się uwierzyć w upierdliwość Lexie, ciekawe czemu ![]() ![]() ![]() Proponuję wyluzować i nie doszukiwać się spiskowych teorii akuratnie tam, gdzie ich nie ma. Refleksyjną i aNę witamy serdecznie; wszystkie Panie zapraszamy do częstego tu zaglądania. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.