|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
[QUOTE=Margosia__;54774206]Ja tak miałam poprzednim razem... ale bardzo dużo chodziłam...
min. 8 km dziennie a zdarzało się i 16 km, więc nie dziwne, że mało przytyłam Jedyny dzień, kiedy nie przeszłam swojego dystansu to dzień porodu... ale miałam skurcze od 1 w nocy![]() Ale z Ciebie maratończyk
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
A po ciąży niestety nie mogłam schudnąć dopóki karmiłam. To było najgorsze :-(
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#694 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie zmógł sen. Dziwnie opadłam z sił. Byle.tylko cos mnie znów nie łapalo bo dziwnie sie czuje, tak słabo. Zwlekę tyłek i idę piec ciacho, ochota wielka a samo sie nie zrobi.
|
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)))Jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę Ania wtedy nie pracowałam i nie miałam dziecka to mogłam chodzić... teraz nie mam szans
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa pisałam pisałam i wszystko mi się usunęło:/
Eh sorki za nieobecność przez kilka dni, ale dorwalam serial i sobie oglądam głównie, 6 sezonów do obejrzenia :p Byłam dziś u gina bo znowu krwawilam i wczoraj się czym zatrulam i wymiotowalam jak w 1 trymestrze, schudłam przez ten szpital tylko, jestem już 3 kg na minusie a to juz 17 tydzień skończony.. Ten krwiak strasznie wygląda, długi na 4 cm i gin mówi ze raczej czeka mnie kolejny taki krwotok, że się sam nie wchłonie, bo jest w takim miejscu, że jak macica się rozszerza to dziecko będzie go dociekać i pęknie. Mam zakaz chodzenia przez 4 tygodnie. Wiec leżę i serial oglądam... Znalazłam jakiś tam ciekawy i mam 6 sezonów do obejrzenia. Nie pamiętam już kto ale czytałam ze na l4 zajmie się szyciem. Ja sobie postanowiłam wydziergac na drutach kocyk ale to jak obejrzę serial strasznie mi się podobają takie tkane kocyki. Kupiłam chustę :p był pre-order pięknych chust firmy Loui, wybrałam kolor czarno - miętowy i juz nie mogę się doczekać, będzie gotowa dopiero na wiosnę. Ok idę poczytać co pisałyscie w tym wątku, bo nadrobilam tamten a tu kolejne strony w nowym wątku Przypomniało mi się, Trusia, ja miałam bugaboo cameleon tylko 2 i byłam zachwycona, kupiłam go po nieudanym tutku. Wszystko w tym wózku jest świetne, i teraz bez zastanowienia będę kupować 3. Ale używana bo nie ma sensu kupować nowki. Mój brat teraz kupił używany cameleon 3, jeszcze na gwarancji za 3200 i jeszcze udało mu się reklamować stelaż i wysłali mu nowiutki ja miałam cameleona tez używanego i sprzedałam go później w podobnej cenie, te wózki nie tracą praktycznie na wartości. Tylko przy używanych trzeba znać różnice wizualne między cameleonem 1,2 i 3 bo sprzedający lubią oszukiwać. |
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
WOW
Cytat:
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co oglądasz? Ja jestem na 9m sezonie Supernaturals. Jeszcze 3 mi zostały. Jakbyś coś potrzebowała, to pisz. Mam blisko i mam nadzieję, że w poniedziałek lekarka pozwoli mi już na jakieś spacery. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna mocno trzymam kciuki za Twoją formę!Chwal się co za serial oglądasz
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#702 |
|
Zadomowienie
|
Aclerya, uważaj na siebie
![]() C_w_k, mnie też sie strasznie ziewa, od 4:30 nie mogłam zasnąćâŚ2 godz później wstałam do pracy |
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
Przeleciałam przez ostatnie posty i dobrze, że miałam pod ręką lody bakaliowe to od razu poprosiłam TŻ o miseczkę, bo Wy głównie o jednym
![]() Curry robiłam w poniedziałek więc tym nie podkusiłyście mnie chociaż:P Teraz czekamy na pizze peperoni, bo brak pomysłu na obiad:P * Pizza dojechała, było pyyyyyyyyysznie! ![]() * Silver89 Gratuluję dziewczynki Co do imienia obie opcje są piękne (Kamila głównie dlatego, że mój TŻ to Kamil, a Oliwię ja mam na liście rezerwowej ) Ubranka śliczne! ![]() Kattoo u nas był złoty strzał za drugim razem! Byłam przekonana, że to nie jest takie hooop siuup po odstawieniu tabletek, które brałam ok. 8lat! 1czerwca zaczęłam łykać kwas foliowy, pod koniec sierpnia łyknęłam ostatniego tabsa anty, a 30 października były dwie kreski na teście ![]() Była mowa o TSH i większość z Was pisała, że norma do 2,5 a ja robiłam w pon badanie i mam już wyniki. Wynik to 3,3310 a norma od 0,270 do 4,200 Trusiulandia brzuch jak najbardziej ok! Olutka, ja też chcę tam do Ciebie! Pięknie!! I bardzo dobra oferta za taką kasę i z jedzeniem! super! Elfka86 fiu fiu, piękny brzuch! taki duuży ale zgrabny ![]() Mary zdrówka dla córeczki ![]() Ariada to koleżanka trochę przespała te 6 godzin obyło się bez przypału od szefostwa galerii? Nie możesz się tak przejmować czy inne osoby będą pamiętać, że dziś pracują, ale rozumiem Ciebie ja pracując w sklepie też nie raz pisałam do koleżanki czy aby pamięta, że ona otwiera ale tylko dlatego, że w grafiku niby ja też z nią otwierałam ;D a przychodziłam godzinkę później :PIza0808 super te rzeczy ![]() Deksterowa cieszę się, że z dzidzią wszystko ok! spokój jest warty każdej ceny, może Mąż za bardzo nie będzie krzyczeć:PKamila obrączki bardzo ładne! i już jedna rzecz do odchaczenia z listy ślubnej ![]() Aclerya ojj to nie dobrze, że ten krwiak jeszcze się nie wchłonął a jaki serial oglądasz? Dziewczyny z Wwa! Są zapisy do szkoły rodzenia na inflanckiej! Ja zadzwonie w poniedziałek, bo dopiero dziś rano zobaczyłam informację na fb
Edytowane przez dzojsticzek Czas edycji: 2016-01-29 o 19:57 |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Aclerya, ja też mam w planach kocyk. Z czego będziesz robiła? Na lipiec to chyba z bawełny? Jeszcze czekam na płeć i będę zakupy w hurtowni robiła. Mogę włóczkę kupić w hurtowych cenach, jak by co:-D
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio dla córki i dla siebie komplety zimowe robiłam Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki, żeby teraz już było spokojniej!
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak Ci pęknie już ten krwiak to będą coś usuwać, jakaś operacja? Jaki serial ogladasz ?
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Mamaniny sliczne 😍😍😍
|
|
|
|
#711 |
|
Zadomowienie
|
Aclerya. - duzo zdrówka! Odpoczywaj
MamaNiny - kolejny ukryty talent! Cudowne komplety Dzojsticzek - to jest ogólna norma, dla kobiet w ciazy jest niższa. |
|
|
|
#712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Cytat:
Świetne ten jaśniejszy chętnie bym też przygarnęła
|
|
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś padam. Zmęczona jestem i boli mnie głowa. Do tego jak coś dzwignę, albo zbyt szybko się przekręcę, to podbrzusze mnie boli. Czyżby to skurcz? Czy tylko macica się rozciąga... No nic. W poniedziałek ja mam lekarza. Muszę pogadać z nim i niech mi powie czy mam brac nospę już czy nie martwic się. Ja już czuję ruchy. Niezbyt regularnie. Bardziej wieczorem niz rano. Pewnie mi lekarz powie że mam się oszczędzać. Ciekawe jak? Sama jestem i caly dom na mojej głowie. Kurcze przydałby mi się teraz mój małz. Oki dobrej nocy i nie nudzę już. Idę córę ogarnę i wygonię spać.
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
od dziecka coś tam dłubię ;-) Świetna odskocznia od pracy w korporacji. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#716 | |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie też się namawiam na zrobienie samemu kocyka, tylko właśnie z czego? Pani w sklepie mówiła że z akrylu ale mnie on nie przekonał. Laik jestem w tym temacie. Proszę o podpowiedź
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
|
|
#717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja nie ogarniam czemu mi normę wpisali jak dla zwykłej pacjentki jak mają zaznaczone iż jestem w 18stym tygodniu ciąży |
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nigdy nie pisza norm w ciazy, bo wynikow sie nie czyta tak, ze jak masz leukocyty za niskie to cos jest zle. Bo jedno od drugiego zslezy |
|
|
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi też zjadło posta.
Lazurowa, wydaje mi się, że bawełna z niewielką domieszką wełny lub akrylu byłaby ok. Oddycha, bo jest naturalną, a akryl jest sztuczny. Dla takich maluchów coś z baby w nazwie. Może baby gazzal.. szukam jeszcze. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mąż i Twoja dobra forma szybko wrócą. Trzymam kciuki!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

Jedyny dzień, kiedy nie przeszłam swojego dystansu to dzień porodu... ale miałam skurcze od 1 w nocy

)))

mocno trzymam kciuki za Twoją formę!

?
[od 10.09.2011]