|
|
#721 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
pięknie! GPS gotowy..
![]() ![]() Cytat:
mówił, ze widzieliśmy się 2 tygodnie temu na prenatalnym, więc nie ma sensu go męczyć.. ![]() od 12tc chodzimy razem.. wchodzimy, lekarz pyta mnie o co ma pytać, zaprasza obok do pokoju zeby sie przygotować do badania, w tym czasie Tż zadaje mu ciagle te same pytania, czy poznamy płeć i kiedy można przyjść na 3d ![]() potem mnie bada dowcipnie, a jak jest brzuszne to wola Tż i pokazuje jak rybka pływa ![]() Cytat:
a dziecię z jaką wagą? ![]() aclerya zmylilaś mnie nowym avatarem! mówię kto sie wita kurcze to ci sie podziało, życzę duzo zdrówka i spokoju! uwazaj na siebie!!hej hej! dziś miał być panieński drin, muza i tańce? mam koktajl!!
|
||
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam cappuccino zamiast koktajlu :P
Chyba poczułam brzuch! Nie były to jelita z pewnoscia. 3 razy takie dziwne coś od środka. Wmawiam sobie, że to był dziec
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
a po której stronie teraz mają girki? bo ja dwa razy miałam wrażenie ze dostałam kopa po lewej stronie od pępka...to było inne uczucie niż jelita i wężownica
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego wszystkiego to ja nie wiem po której stronie.
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym coś uszyła, choć nigdy tego nie robiłam to lubię takie zabawy, mam maszynę do szycia..muszę się zagłębić w temat, jak coś to będę Was pytać o rady moje specjalistki
ACLERYA, zdrówka Ci życzę, dbaj o siebie
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam ciasto - już pachnie z piekarnika, zjemy na ciepło z lodami!
![]() Rozlewajcie drinki dziewczynki
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Przezornie wypiłam wielgachną szklankę koktajlu owocowo-jarmużowego, żeby mnie te Wasze wieczorne pokusy kulinarne nie prześladowały ![]() Piszecie o połówkowym, ja jeszcze nie mam terminu, bo wizytę u prowadzącej mam 15 lutego i potem się umówię. Chciałabym wziąć męża i Hankę, myślicie, że to przejdzie? Mąż to wiem, ale czy Hania też mogłaby? Jak będę się umawiać to podpytam ![]() Aclerya, dobrze, że odpoczywasz! jaki serial oglądasz?![]() Dzojsticzek, fajnie że jesteś, dzięki za dobre słówko dla Hani! ![]() Marcylina, mam koktajl! Doleweczkę ![]() Iza, wypraweczka git majonez! Super ciuszki ![]() Dziewczynki, chyba mam nowego ulubieńca do smarowania! Skończyłam Babydream i jakoś nie miałam ochoty na kolejne opakowanie, więc w ramach zmiany kupiłam ten po lewej olejek Bardzo fajny, dobrze się wchłania, pięknie pachnie, nietestowany na zwierzakach! Miejmy nadzieję, że skuteczny
|
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamila bardzo ładne obrączki, niech się lekko noszą
|
|
#730 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziergam na drutach od niedawna, teroetycznie umiem tylko jeden splot :P no ale na l4 będę miała czas się nauczyć. Są takie włóczki specjalne dla dzieci chyba, no ale będę szła pewnie w 100% bawełnę i może bawełna z domieszką bambusa jeżeli jest taka włóczka w ogóle.Cytat:
Cytat:
no i mąż ogarnia wszystko, Milę przestałam nosić i jakoś tam leci dzień za dniem, teraz gorzej będzie w weekend bo raczej sobie za długo nie poleżę.Cytat:
Oglądam Pretty Little Liars, taki serial o nastolatkach, morderstwie, itp, nawet trzyma w napięciu ![]() Cytat:
na razie tylko jeden odcinek jest, ale przypadł mi do gustu.
|
|||||
|
|
|
#731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
ciasto pachnące z piekarnika
![]() no przecież zastrzelić się można
|
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Aclerya dobrze, że sytuacja opanowana i wiesz czego się spodziewać. Oszczędzaj się i pochwal radosną twórczością. Ja muszę się zebrać i przytachać maszynę od mamy i skombinować jakieś materiały. Mama obiecała, że pokaże mi jak okiełznać maszynę hahaha
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
jakie ciachoo?? no dalej..pogadajmy o zarciu haha
|
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
Na razie mogę pochwalić się chustą którą kupiłam
wprawdzie inny kolor ale chodzi o piękny wzór
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
no wlacha, Cala_w_kwiatkach, jakie ciasto!
|
|
|
|
#737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę musiała zagłębić temat. ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Jak ostygnie i posypię pudrem + lody to zabiję was fotką! :p Kruche ciasto z mixem owoców: maliny, jeżyny, porzeczki, jagody. Właśnie pyrka gorące.
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Niemnawidze Cie za to ciasto! :P
Dziewczyny czy Wasze brzuchy też tak pulsuja? Mój tak pulsuje, że nawet jakby mnie dziecko kopalo jak stary piłkarz to bym tego nie zobaczyła... Cały chodzi
|
#739 | ||
|
Raczkowanie
|
bardzo fajne połączenie, mam zaręczynowy z białego złota. Ale obrączki braliśmy standard☺ Cytat:
najważniejsze że dzidzia ma się dobrze 😊 Cytat:
Właśnie wróciłam z Ikei swoją drogą co tam się człowiek nachodzi 😕 obejrzałam łóżeczko które mnie interesuje i sama nie wiem. Czy ten wyższy poziom dna łóżeczka nie będzie za nisko, gara dostane jak co chwile będę się tam schyłku. Może ktoś ma doświadczenie z tymi łóżeczkami z Ikei ? 😊 Przez wasze wypieki zachciało mi się piec rogaliki 😂 |
||
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Pierścionek też mam z białego złota
jest taki skromny i ładny ![]() Mój T nie chce z Ikei mebli. Na allegro znalazł jakąś tanioszke podobno nowe
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmmm... ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Kruszaniec... Jak tylko w znajomej mini kawiarni mają, zawsze jem takie kwaskowate, mniam!!
|
||
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W tym wypadku można powiedzieć że tak jakby było to na zamówienie. Dziewczyna która tworzy te chusty zaproponowała na facebooku pre-order i dziewczyny wymyśliły taki sam wzór jak serduszka tylko że gwiazdki i chmurki. No i ona jeszcze dorzuciła serduszka w kolorze miętowo czarnym i miętowo szarym. Od kilku miesięcy podobała mi się ta chusta więc postanowiłam kupić. Tym bardziej, że jest do dobra inwestycja, bo takie chusty zazwyczaj później można sprzedać drożej. A to jeszcze będą limitowane chusty, ale wątpie abym ją kiedykowliek sprzedała, jest piękna
|
|
|
|
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
cwk, can't wait!!!
![]() mi tylko drga w rytmie serca )wlasnie kupiłam, zgrzeszylam..: http://www.aliexpress.com/item/summe...442582749.html http://www.aliexpress.com/item/2014-...564638880.html http://www.aliexpress.com/item/2015-...354243649.html http://www.aliexpress.com/item/1-Pcs...364542581.html http://www.aliexpress.com/item/3pcs-...355601641.html http://www.aliexpress.com/item/Sleev...393645257.html |
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam sie nad chusta ale latem to chyba bym się ugotowala... czy taka chusta wystarczy na długo?
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Tak. Jak będę w Pl to odbiorę.
|
#747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zreszta tysiace ludzi ma w nich dzieciaki
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Moge prosić link do tej chusty?
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
Marcylina piękne są te ciuszki 😍 ja nie umiem na takich stronach kupować 😕
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Marcylina, dzieciątko 3,150 52 cm. Ona na początku bardzo wymiotowala, więc waga jej spadała. Zaczęła przybierać dopiero po 24tc. Nawet sąsiedzi nie zauważyli, że jest w ciąży
Aclerya, Lucyfer brzmi zachęcająco ten mój serial to fantastyka. Trzeba lubić Piękna chusta Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

białe złoto i rozowe. Mi się strasznie podobają