![]() |
#65 |
Witchdoctor
|
Dot.: Kerastase, Tigi, Furterer, Shiseido, Clinique, Lancome, Kanebo, E. Lauder H.R.
Vilandro jednak musze zrezygnować z szamponów, fryzjerka doradziła mi inny i kupiłam - musze pozuzywać zapasy
![]() Nie wiem czy "nazbieram" na korektor i czy wymiana kilku rzeczy za jedną Cię interesuje? ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kerastase, Tigi, Furterer, Shiseido, Clinique, Lancome, Kanebo, E. Lauder H.R.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie za:
1. DIOR SkinFlash korektor kolor 002 użyty ok.10 razy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...n-booster.html 10. LANCOME RENERGIE LIFT DUO CONCEALER Korektor rozświetlająco-liftingujący pod oczy z bazą kolor 01 ( kartonik) uzyty 2 razy. Za jasny dla mnie (ubytek widoczny na zdjęciu ) 3. KANEBO OIL CONTROL WASCH END MASK emulsja do mycia twarzy, zuzycie ok.1cm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-and-mask.html pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może masz cos z mojej listy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
z tych wyminienionych z imienia i nazwiska to nie mam nic na wymiane, nasze gusta sie troche pokrywaja z tego co widze
![]() mam podklad diora, ktorego nie zamierzam juz uzywac; peeling do twarzy TBS tea tree oil oczyszczajacy, zestaw olay do mikrodermabrazji i peeling i mikrodermabrazja uzyte dwa razy. Mam tez 2 razy uzyta maseczke dead sea products peeling mask; glinke zielona argiletz w tubie, uzywana kilka razy ale okolo polowy jest. to chyba wszystk z oczyszczajacych pory. I jeszcze sypki korektor mineralny Rhea niebieski na cienie pod oczami. Tylko nie wiem czy chce sie tych rzeczy pozbywac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
mam jeszcze kilka pomadek, m.in. diora addict, bourjois
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
diora jestem prawie pewna bo nie moge teraz podkladow uzywac a pozostale rzeczy uzywam na zmiane, tyle ze mam ich troche duzo a mieszkanie a co za tym i lazienke mala
![]() jesli cos chcialabys zobaczyc to moge wrzucic fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, interesuje Cię może euphoria CK? 22/50ml?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
znalazłabys cos u mnie? mi podoba sie chyba ktorys z korektorów
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.