|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Cytat:
Więc spróbuj się zrelaksować na urlopie, bo zamartwianie w niczym Ci nie pomoże, jak piszesz, robiłaś, co mogłaś, z jedną "wpadką", która przydarzyła się, bo było coś ponad plan, ale chyba najważniejsze, jak grasz i jak pracowałaś przez cały rok? Zresztą, nieważne, analizy nic nie dadzą, tylko umysł wymęczą, odpoczywaj! Ja przed samymi egzaminami, nawet najtrudniejszymi, denerwowałam się chyba najmniej z moich znajomych, po prostu uświadamiałam sobie, że teraz to trzeba wejść i napisać, co mam w głowie to mam, trudno - z projektami już było inaczej niestety ; P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Dopiero obejrzałam filmik madzika z makijażem, wcześniej nie miałam odwagi. Co ona zrobiła z tym bronzerem?!
![]() ![]() A od 3:28 aż mam ciary... |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zdegustowanie
|
Cytat:
hmmmm , dziewczę wyglądające jak po ugryzieniu pszczoły, przyznaje ze powiększyła usta ;-) , no super ale nie rozumiem za co ten "szacun" w komentarzach ?
![]() |
#4864 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie martw się na zapas. Mam nadzieję, że to jedno potknięcie nie przekreśli roku pracy. Na pewno nie przekreśli! A za 10 dni cały wizaż będzie trzymał kciuki. ![]() ![]() Rozczulił mnie fragment o KOCIM OKU OMBRE, bo dokładnie wiem, jakie to uczucie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Czekoladożerca
|
Cytat:
Teraz bezpiecznie wracaj do domu (a może jak już to czytasz to jesteś w domu) i odpoczywaj, oczyść umysł i nie myśl o tym. Wszystko okaże się później, my będziemy trzymać kciuki! I wierzę, że będzie dobrze! Bo musi! ![]() A jak już tu swoje przygody z prawo jazdy opowiadamy to moja była dla mnie mega dziwna. "Za młodu" miałam zawsze wyrypane na stres, maturą się nie denerwowałam, a prawo jazdy uważałam, że być musi. Bo jakby inaczej. I jest to konieczność do zrobienia. Od małego mówiłam, że ja za X lat też będę jeździć i wozić rodzinkę... Do teorii podeszłam na luzie, za to jak wsiadłam do auta na egzaminie to lewa noga tak mi zaczęła ze STRESU latać, że obawiałam się, że mi zaraz na łuku zgaśnie. I obleję na placu, a tego samego dnia miałam ostatnie jazdy na placu i łuk albo wychodził, albo nie... instruktor się nawet ze mnie śmiał, że może do godziny egzaminu się rozbujam i zrobię to porządnie. A czułam się jakby to były moje pierwsze manewry na placu, zamiast ostatnich. Na całe szczęście udało mi się zrobić łuk i górkę. A gdy wyjechaliśmy i kazał mi zrobić zawracanie na trzy to tylko się zapytał czy auto musi mi tak wyć. A to moja wina była, że nie znałam pojazdu i pracował inaczej niż na którym się uczyłam? No żadne me wytłumaczenie, jednak czego oczekiwać od kursanta po 30h jazdy... momentalnego wyczucia pojazdu. ;/ Non stop patrzył na zegarek... ale nie w aucie czy na ręce. Z kieszonki sobie wyciągał takiego wielkiego cyfrowego. I jego zachowanie stresowało mnie bardziej niż jazda.... na jednym skrzyżowaniu kazał mi skręcić w lewo... ok przygotowałam się do manewru... ale kierunkowskaz włączyłam dopiero na skrzyżowaniu. Wyjeżdżając z drogi podporządkowanej puściłam na przejściu babcię z dzieckiem to się zapytał czemu to zrobiłam.... ![]() A gdy na rondzie kazał mi zawrócić i następnym skrzyżowaniu skręcić w lewo, a ja przez X metrów jak jechałam myślałam, że w prawo - wracamy do WORDa i nie zdałam. To chyba zauważył, że "lekko odpłynęłam" bo zapytał się w którą stronę skręcamy... Obwiózł mnie po całym mieście, a gdy myślałam, że uff udało mi się. To na jednych pasach auto się zatrzymało, żeby przepuścić pieszego... a ja poczułam jak mi hamulec zaczyna uciekać, więc go docisnęłam tylko. I jak już wróciliśmy do ośrodka to przypomniałam sobie wszystkie historie znajomych za go udupili ich na egzaminach... i byłam pewna, że nie zdałam. A on mi daje karteczkę i mówi "gratuluję". To byłam w szoku i wyskoczyłam z pytaniem "co ja mam z tym teraz zrobić" ![]() Mama oczywiście czatowała w ośrodku i stwierdziła "tak myślałam, że zdasz, bo najdłużej jeździłaś", to by się rozczarowała, jakby mnie tylko po mieście przewiózł. Niedługo później wyjechałam na studia i do auta wsiadałam sporadycznie jak byłam w domu. Na całe me szczęście nie bałam się i teraz nie wyobrażam sobie, żebym nie jeździła. ![]()
![]() |
#4866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Robię sobiė w marcu górnà warę (która prawie nie istnieje) i podekscytowana, ale boję się, ze będę wyglàdać jak debil. Oglàtam wszystkie takie filmy, jak leci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Jedyne co można zrobić to starać się nie przejmować, iśc dalej i nieco odpuścić nadmeirną kontrolę (która moim zdaniem może przynieść odwrotny efekt). Współczuję ci tego przeżycia, oby reszta potoczyła się po twojej myśli ![]()
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
Kanał chłopaka podróżującego autostopem przez Rosję, chyba jeszcze nie było. Ciekawy materiał dla osób interesujących się wschodem
![]()
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna! Ale nie martw się na zapas, musi być dobrze! Nie wierzę, że jedno potknięcie przekreśli Twoją karierę. Głowa do góry!
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam film Jagodzińskiej o weselu; ogólnie podejście ok, ale załamuje mnie jej ograniczone słownictwo (ile razy można powtarzać "kminić"??). Zawsze myślałam, że jak ktoś robi w mediach i nie jest z Warsaw Shore to powinien być jakkolwiek elokwentny. Cóż, pica pica pica!
Loku, kciuki najmocniej
#4872 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Plus chyba uważa, że używanie słowa "zaje*iście" jest cool i taaakie kontrowersyjne, bo ostatnio w każdym jej filmiku to słyszę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Wtajemniczenie
|
Loczku88- rooting for you! Zawsze mi imponował taki rodzaj pracy, a dodatkowo ujęło mnie, że byłaś byłaś pachnąca i uśmiechnięta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4875 |
Wtajemniczenie
|
Olimpia rozkręca się wizażowo, dzisiaj 4 klientki, fajnie, że spełnia się jej marzenie
https://www.instagram.com/p/BBIlfrtp...by=mrolimpia18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zadomowienie
|
Pozdrawiam białostoczanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Boszzz, a ja tu się zastanawiam kto to ta Jagodzińska ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jezu to naprawde jest lvl wyżej niż bogu. A moze nawet kilka leveli. Swoją drogą obejrzałam jej filmik najnowszy - w iagu dwóch minut dwa razy padło "mąż" (przy czym o zamykaniu szafy) i dwa razy Bartek. juz nie mówiąc o tym, ze na pytanie o spiewanie w samochodzie mówi, ze JEJ MĄŻ musi to często znosic. Spoko, szkoda, ze nie macie samochodu, wiec jakie spiewanie częste w aucie podczas jazdy z mężem :"D ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- szuszuszuszu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#4882 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Użyszkodniczka
|
Cytat:
![]() Loczku nie przejmuj się! Tak jak dziewczyny pisały- cały rok było tip top, wątpię żeby ta jedna sytuacja miała zaważyć ![]()
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2016-01-30 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Karolina dostała szminkę od męża --> Nie wiedziała, którą wziąć i Darek powiedział weź dwie.
![]() |
#4885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() edit: dobra, pomieszałam coś jednak to nie ten gość, sorki ![]()
“Success is 1% inspiration, 98% perspiration and 2% attention to detail.” - Phil’s-osophy ![]() Edytowane przez pesstka90 Czas edycji: 2016-01-30 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | ||
wow
|
Cytat:
Od węża, zgodnie z nowym nazewnictwem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Nie rozumiesz, bo ona jest ARTYSTKĄ!! I tylko prawdziwy koneser zrozumie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Konto usunięte
|
Madzik o ulbionych pędzlach, które sprawiły ze makijaż jej wychodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.