|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku III
witajcie dziewczynki pod koniec weekendu
![]() witam nowe staraczki i mam nadzieje ze szybko sie tutaj zaklimatyzujecie i oczywiscie szybciutko zafasolinkujecie ![]() pozdrawiam
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Raczkowanie
|
Kłade sie spać dobranoc dziewczynki powodzenia dziś wieczorkiem ide śnić o fasolinach buziaczki i do juterka papa.
|
|
|
|
#2614 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, ja sie poddaje... mam depresjo-dolo-chandro-zalamke okresu nadal nie ma u lekarza zrobiono mi jedynie test ciazowy, i to z moczu nie krwi i powiedziano ze jak nie bedzie okresu do 16-stego to wtedy mam sie pojawic to mi zrobia badanie krwi (nosz kur#@# mac! jakbym byla w drugim miesiacu to juz raczej bym wiedziala!!!) i ewentualnie sprobuja mnie na wizyte u gina umowic. boze ja nie daje rady mam zle przeczucia dzis mialam male plamienia krwawe to nie pierwszy raz tak, nie wiem co sie ze mna dzieje. Po za tym samopoczucie nie najlepsze, raz mi niedobrze raz sie w glowie kreci raz za zimno to za chwile za goraco... wyc m sie chce nic wiecej. jutro dzwonie do kliniki chce do lekarza jak najszybciej
![]() ![]()
|
#2616 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki kochana
do pracy mam na 14 to bym jaszcze pospała |
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki z samego rańca
Jak u nas dziś ponuro i ciemno.... Mam nadzieję, że to przejdzie bo jak nie to humorek mi się dzisiaj popsuje....oj ![]() Popijam sobie Anisiową herbatkę i czekam kiedy się odezwiecie ![]() Na poprawę humoru buziaczki dla wszystkich |
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez witam, mam wrazenie ze w UK to dopiero srodek nocy, ciemno tak za oknem ze to poezja.. chyba zima tu idzie
) dzis rano bylo 12st, calkiem niezle co nie?W srode przylatuje moje kochanie ![]() ![]() ![]() , normalnie nie umiem sie doczekac tej mojej paskudy ![]() Gonia a czy ty czasem nie bloknelas sobie okresu poprzez intensywne mysli i np jestes w urojonej ciazy? Tak mi sie cos zdaje... mam nadzieje, ze te plamienia to zwiastujacy okres..
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam chwilowy dostęp do neta więc chciałam Was serdecznie pozdrowić i życzyć Wam miłego tygodnia! Aniu - Kinga prosiła o przekazanie podziękowań za herbatkę Urlopuje się, więc nie ma czasu wpaść do nas... Mam nadzieję, że szybko wróci Na pocieszenie powiem Ci, że u mnie dziś o 5 z hakiem jak wstałam było 5 st. Życzę Ci 100% wykorzystania wizyty męża - pod każdym względem...Gosiulku... przykro mi, domyślam się jak bardzo stresuje Cię ta cała sytuacja
Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2007-10-08 o 17:59 |
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przekaz Kindze ze zycze jej smacznego ![]() czyli wszystkie herbatki dotarly pod wlasciwe adresy, wiec jest git
|
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kobietki ... ja mam dzisiaj koszmarny poniedziałek... wszystko mi z rąk leci, klienci się uwzięli i mnie wyzywają od rana ... koszmar ... a jaki poniedziałek taki caly tydzien więc nieźle się zapowiada :P hehe niech chociaz @ sobie pojdzie to się czym innym zajmę na poprawę nastroju hihi
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce dluzej czekac jestem umowiona do kliniki 19 pazdziernika na 17.00 boje sie ale wkoncu bede wiedziec na czym stoje.Zanim jednak tam pojdziemy zrobie badnia na tsh i tz naasienia ... poza tym jestem dobrej mysli
pozdrawiam
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka praca..Dzisiaj co prawda jeszcze wrzasków nie było ale spokojnie..jeszcze 2 godzinki..hehe Ja juz myślami jestem w godzinach wieczornych jak tz wróci z pracy... zajmę sie tym czymś na poprawe nastroju |
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i milego wieczorku życzę
M jak MAMA - IGOR 29.10.2008 http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081100700730.png Edytowane przez becia_leszno Czas edycji: 2007-10-08 o 13:30 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja do pracki uciekam mam nadzieje że tydzień zacznie sie wesoło bo koleżanka z pracy ma dziś urodzinki
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reszta mi lata
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ,mam taką sprawę. niecały miesiąc temu skończył mi sie okres ,a po tygodniu strasznie zaczęły mnie boleć piersi,około tygodnia bolały tak że nie mogłam się ruszyć,czułam powiększone gruczoły,teraz już prawie wcale nie bolą,a do okresu nastepnego jeszcze 10dni.Nigdy tak nie miałam zawsze zaczynały trochę boleć przed okresem i w dzień okresu ból mijał.miałyście może takie objawy ???pozdrawiam
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio u ginki byłam w lipcu - wtedy też odstawiłam hormony. Miałam poobserwować organizm, brać luteinę od 16 do 25 dnia cyklu. Gdyby udało mi sie zajść w ciążę, byłoby super, a gdyby nie - mam iść do niej i tak jak się wyraziła "będziemy wspomagać". Szczerze mówiąc, chyba za bardzo nastawiłam się że się uda bez wspomagaczy ![]() A przy tej luteinie @ przychodzi jeszcze wtedy, gdy ją biorę - w 24-25 dniu ![]() Zmykam, bo mam awarię koma, piszę od rodziców. Pozdrawiam dziewczyny. |
|
|
|
|
#2629 |
|
Raczkowanie
|
Oj ciężki ten dzisiejszy dzień!! Za oknem ponuro, w pracy zamieszanie z poplątaniem i każdy czegoś tam chce... nerwy mi puszczają!! Misiek wróci wieczorkiem z pracy, pewnie skonany... no ale akcja "Bzyk" trwa, więc trzeba działać
. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!
|
|
|
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
wierzycie w cuda?? Ja już niedługo wam odpowiem,czy wierzę, czy nie... A. |
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie tragedii nie było aż dziw.... A może nie dałam sie wyprowadzic z równowagi - sama nie wiem? Z radością czmychnęłam do domciu, zrobiłam męzusiowi sałatke gyros (będzie miał niespodzianke jak wróci z pracy z 2 zmiany W końcu akcja Bzyk ma szerokie grono zwolenniczek
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
WIERZĘ!!! I kciuki zaciskam za Twój maly cud a ja mam dość ... chcę zapaść w sen zimowy i miec wszystko w ... nosie. Nie dość, że w pracy koszmarny dzień to jeszcze malzowi telefon ukradli, prawie 1000 w plecy pożarlam sie tym moim gamoniem bo troche w tym jego winy po co zostawia telefon na wierzchu na biurku, gdzie pelno ludzi sie kreci - kusi los to ma ... teraz sie nie oodzywa bo krzyknełam na niego :/
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leży telefon na biurku to se biorą bo po co leży?? Szok normalnie Może jutro wyjdzie słońce dla Ciebie? |
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Kapuściane Pole Agabi (Agnieszka)~~~~~ @ 24.09 / test ??? / Białystok Agabil1 (Agnieszka)~~~ @ 01.09 / test po 30.09 / Łodź AMILAMIJA (Ania)~~~~~ @ 09.09 / leczenie TŻ / test. ???/ Warszawa Anisia25 (Ania)~~~~~~~ @ 01.10 / test. ??? / Gliwice an.ka.b (Ania)~~~~ @ 24.09 / test. ??? / Wielkopolska Bazylia 222 (Agata)~~~~ @ 02.10 / test. ??? / Dublin becia_leszno (Beata)~~~ @ 6.10 / test. ??? / Leszno bombka666 (Sylwia)~~~~ @ 18.09 / test. nie będzie / Krapkowice Dorotka@ (Dorota)~~~~~ @ 11.09 / test. po opóź. @ / Włocławek Frida 26 (Dorota)~~~~~~~ @ 02.09 / test.??? / Wielkopolska Funieczka (Ewa)~~~~~~~ @ ??? / test.??? / Radom freshona (Agnieszka)~~~ @ 07.10 / test. nie będzie / Śląsk GoniaJ (Gosia)~~~~~~~~ @ 16.08 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad Gothika (Arleta)~~~~~~~~ @ 01.09 / test. nie będzie / Szczytno Grażina (Grażyna)~~~~~~ @ 23.09 / test. ??? / Gdańsk JoanC (Asia) ~~~~~~~~~~ @ 01.10 / Bad. w zawieszeniu / test. nie będzie / Ciechanów jukol (Justyna)~~~~~~~~~ @ 1.10 / test. ??? / Ząbkowice Śl. kachula27 (Kasia)~~~~~~ @ 17.09 / test. po opóź. @ / lubuskie Kasiulka22 (Kasia)~~~~~~ @ 19.09 / test. ??? / Rzeszów Kindzia1984 (Kinga)~~~~~ @ 18.09 / test. ??? / Nowy Sącz Madziorka (Magda)~~~~~ @ 14.09 / Leczenie TZ-a / Warszawa m@gd@len@ (Magda)~~~ @ 11.09 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Chojnów Mała75 (Monika)~~~~~~~ @ 26.09 / test. ??? / Wielkopolska mamz (Anna)~~~~~~~~~~ @ 27.08 / test. po opóź. @ / Kraków marta 8117 (Marta)~~~~~~ @ 02.10 / test. ??? / Wrocław meszsares (Gosia)~~~~~~ @ 29.09 / test. ??? / Gliwice milunia ania (Ania)~~~~~ @ 13.07 / test. ??? / Rzeszów moni.qa (Monika)~~~~~~~ @ 30.08 / test. ok. 26.09 / lubuskie niunieczek (Żaneta)~~~~~ @ 08.09 / test. ??? / okolice Dzierżoniowa roxi1980 (Kasia)~~~~~~~~ @ 03.10 / I cykl z CLO i E. / test. ???/ Sosnowiec Schmetterling~~~~~~~~~ @ 30.05 / test. 28.06 / Niemcy !!!!! + BRAK IMIENIA seona (?????)~~~~~~~~~ @ 09.09 / test. ??? / Rzeszów statmilka (Milena)~~~~~~ @ 06.07 / test. ??? / Poznań UnholyOne (Ola)~~~~~~~ @ 30.09 / test. ??? / okolice Warszawy Celka 2000 (Celina) -t.p. 05.11.2007 Adaś bb-m (Bożena) -t.p. 17.11.2007 parka: Joasia i Antoś Yoolia (Julia)- t.p. 17.11.2007 Małgosia *misia* (Monika) -t.p. 20.11.2007Mateusz martka 83 (Marta) -t.p. 25.11.2007 Mateusz Fiona_80 (Julita) -t.p. 04.12.2007 Jolineczka (Jola) -t.p. 05.01.2008 Alicja lub Tomasz Kasik B (Kasia) - t.p. 13.01.2008 Aleksandra Ramila (Milena) - t.p. 30.01.2008 Pola mała_majeczka(??????) - t.p. 27.02.2008 joasiunial (Asia) -t.p. 28.02.2008 Marek majula (Gosia) - t.p. ok. 15.03.2008 adatka (Agata) - t.p. 19.03.2008 ray (Justyna) - t.p. 25.03.2008 Myszka_ (Agata) - t.p. 11.04.2008 NIUNCIO (Jola) - t.p. ??.??.2008 Eenax (Ela) - t.p. 18.04.2008 Fredziunia (Fredzia) - t.p. ??.??.2008 83monia (Monika) - t.p. 6/16.05.2008 Kinga lub Artur Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia) - Krzyś - ur. 20.06.2007 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * PAŹDZIERNIKOWA AKCJA "BZYK"
Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2007-11-10 o 13:27 |
|
|
|
#2636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2637 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do dzisiaj to ja tez mialam koszmarny poniedzialek, wypilam kilka kaw, red bula, cole i po prostu bylam nieprzytomna caly dzien i do tego prawie nic nie zrobilam, bo komplenie nie kumalam, spalam z otwartymi oczami
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

do pracy mam na 14 to bym jaszcze pospała
Mam nadzieję, że to przejdzie bo jak nie to humorek mi się dzisiaj popsuje....oj 

) dzis rano bylo 12st, calkiem niezle co nie?

Kapuściane Pole