![]() |
#481 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Najbardziej na świecie boję się samotności. Uważam chyba podświadomie że na wszystkie inne aspekty mojego życia mam wpływ, ale w tym aspekcie - nie. Mogę zwiększać swoje szanse wychodząc do ludzi, ale nie mam wpływu na to że naprawdę kogoś spotkam i że ten ktoś mnie pokocha. Boję się że się do kogoś przyczepie na siłę. Boję się że będę nieszczęśliwa, boję się że będę wchodzić do domu i nikt nie będzie na mnie czekał. Boję się że można mnie tylko lubić ale nie kochać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do przyszłości to ja w ogóle o dzieciach nie myśle, na ten moment nie chciałabym ich mieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami warto odwrocic sytuacje i zwizualizowac sobie jaka mogla by byc nasza reakcja na zachowanie faceta, wtedy troche zmienia sie optyka ![]() A to, ze ludzie lgna do radosnych osob to fakt. Nikt nie chce byc z nieszczesliwym ponurakiem ![]()
![]() |
#484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odespać imprezę, czytać książki, ogarnąć jakieś sprzątanie, pranie i zakupy Cytat:
ktoś mądry kiedyś powiedział, ze trzeba najpierw nauczyć się być szczęśliwym samemu ze sobą, a dopiero potem można uczyć się dzielić szczęście z drugą osobą. dokładnie co do słowa nie pamiętam, ale się zgadzam z tą opinią ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-29 o 20:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
BAN stały
|
Dlatego jak nie mam humoru to nawet gdyby do mnie sama zagadała dziewczyna to i tak by się ze mną nie umówiła.
Przyjaciółka mówiła, że jak jestem wkurzony to takim chłodem ode mnie bije. Nawet jak żartuje to tak jakby żartował Stannis xD |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Plany to praca, niestety. W ogóle dostałam rekomendację na awans, ale to duża odpowiedzialność i się trochę boję. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mi takich koleżanek by nie było szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja o sobie tez kilka razy slyszalam od koleżanek, ze przy pierwszym spotkaniu wydawalam się niedostepna ![]()
![]() |
#490 |
BAN stały
|
Moja arystokratyczna niedostępność chyba jest raczej atrakcyjna dla niektórych kobiet
![]() Ale kobieta która wydaje się niedostępna ma przewalone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, u mnie to zwykła nieśmiałość i introwertyzm ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-08 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Widziałam swojego exa jak weszłam na zakupy do tesco, przytyl dość sporo i ogólnie nie wygląda zbyt korzystnie. Chciałam go uniknąć ale mnie zawołał i zaczął mówić że zmienił numer i czy może chce jego nowy. Ja ze nie za bardzo i ze musze spadać bo jestem z koleżanką, a on ze co się stało temu mojemu koledze ze umarł, bo wszyscy o tym gadają. Ja mówię że nie ważne, że ja nie przekazuje takich informacji. Nie każdy musi wiedzieć że się zabił. No i poszłam. Przykro mi bo widzę ze jemu wciąż trochę zależy, ale ja nigdy w życiu nie wróciła bym do niego, zerwalismy jakieś 14 miesięcy temu.
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#495 |
BAN stały
|
Zależy od kilku czynników ale np. widuje taką jedną dziewczynę w autobusie. Żadna wytapetowana lala, normalna wysoka, szczupła dziewczyna ale zagadać do niej to bym nie zagadał za cholerę ![]() Dla podrywacza pewnie tak ale przeciętnego faceta raczej nie. Tak samo jak ja za czasów nastoletnich cieszyłem się większym zainteresowaniem pomimo, że teraz ponąć jestem przystojniejszy. Zresztą o czym tu gadać ![]() Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-01-30 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
E tam :P Nawet nie wiesz ilu chłopa pociąga opcja "tajemniczej i niedostępnej". Bo jest postrzegana jako intrygująca i jako swego rodzaju "wyzwanie".
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, że taka niedostepnosc może byc po części intrygująca. Tak sięgajac pamięcia, to właśnie jak miałam, brzydko mówiąc, wywalone
![]() ![]()
#499 |
Miss Pudernica
|
Siedzę na zajęciach i to kolejny tydzień, gdzie jedynym tematem są śluby... nie ma szans porozmawiać na inny temat, w grę wchodzi jeszcze wakacje z misiaczkiem lub kontemplowanie, że ja to jeszcze mogę wybierać facetów na jedną noc, a one są wierne swoim mężom. Dobrze, że mam czytnik, bo ileż można o tym samym... nie wynika to z zazdrości, ale po prostu z chęci porozmawiania o czymś normalnym.
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do drugiego zdania to zdanie jest mega banalne w swej oczywistosci, ale tak jest ![]() ![]()
![]() |
#501 | |
BAN stały
|
Hah. Jakiś czas temu, stanęła obok mnie i się oparła o to do kasowania biletów niczego się nie trzymając. A ja nie miałem ochoty jej łapać jak poleci na zakręcie więc ją puknąłem palcem w ramię bo miała słuchawki. Chciałem jej powiedzieć żeby lepiej usiadła bo nie mam ochoty jej łapać jak poleci. A ona się wystraszyła chyba bo takie oczy zrobiła wielkie, ja byłem zrąbany po nogach i ledwo żywy. Gdy ona takie oczy zrobiła jak wystraszona łania to ja się wystraszyłem
![]() ![]() Ostatnio jak gadałem z taką nowopoznaną znajomą na siłowni to powiedziała, że kiedyś mnie widziała z żoną :V ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() Ekstremalnie piękna babeczka rzuciła studia i postanowiła się stać bogata. Dość szybko znalazła sobie bogatego i napalonego siedemdziesieciopieciolet niego staruszka, planując zerżnąc go na śmierć zaraz podczas nocy poślubnej. Uroczystości ślubne i bankiet poszly doskonale, pomimo pólwiecznej różnicy wieku. Podczas pierwszej nocy miesiąca miodowego rozebrała się i czekała rozkosznie w łózku aż małżonek wyjdzie z łazienki. Kiedy się pojawił, nie miał na sobie nic, za wyjatkiem kondoma skrywajacego 30 centymetrową erekcję. Niósł ze sobą zatyczki do uszu a na nosie miał klamrę do bielizny. Przestraszona, że coś jest nie tak, zapytała: - A po co ci te gadżety?! Na to dziadek odpowiedział: - Są dwie rzeczy, których nie mogę znieść. Kobiecego krzyku oraz smrodu palonej gumy! Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-01-30 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
BAN stały
|
hmm różne są formy niedostępności.
Można nie mieć czasu bo ma się różne zajęcia, swoje życie itd. - no i to jest spoko bo nie ma się tego wymalowanego na twarzy ![]() Natomiast można też mieć taki jakiś chłód, niedostępność wymalowaną na twarzy - nie wiem jak to do końca wytlumaczyć - trochę taki chłód, wyniosłość, niedostępność, wrażenie, że coś im "na nos siadło", wymixowane i maźnięta tym twarz ![]() Nie jest to dla mnie w ogóle intrygujące - to już bardziej mnie intryguje cicha dziewczyna siedząca smutna w kącie ![]() Spotyka się dwóch facetów. Kawaler i żonaty. No i ten kawaler pyta żonatego: - Słuchaj Tomek, jak to jest, że jesteście z żoną już tyle razem i dalej tacy szczęśliwi, zadowoleni. - To proste - odpowiada Tomek. 2x w tygodniu wychodzimy, wiesz, romantyczna kolacja przy świecach, dobra muzyka, wino, tańce i seks do białego rana. Ja wychodzę we wtorki, ona w piątki. Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-01-30 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Raczkowanie
|
Byłam na tym spacerze, wymarzłam oczywiście. Pierwszy i ostatni raz takie coś, było w sumie drętwo i średnio, czułam się jak organizatorka spotkania i zabawiacz, on ani ziębi ani grzeje, niższy ode mnie - ale powinnam była już to wiedzieć, że kiedy facet mówi, że ma 170 cm, to tak naprawdę ma w okolicach 165... Cieszę się, że już po wszystkim i teraz "tylko" muszę coś wykombinować, żeby się z tego wymiksować... to u mnie standard, że faceci nigdy mi wizualnie nie odpowiadają przy takich spotkaniach internetowych... i tego tu się najbardziej obawiałam i niestety się spełniło... Spotkałyście jakiegoś przystojnego faceta poznanego przez internet? Bo mnie się 1 (słownie: jeden) trafił, ale sporo starszy ode mnie...
Cytat:
Edytowane przez Zadomowienie Czas edycji: 2016-01-30 o 15:08 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dość często podczas spotkań z dalszymi znajomymi (do bliskich znajomych takich osób nie dopuszczam) spotykam się z tym, że te, którym "coś na nos siadło" cieszą się naprawdę dużym zainteresowaniem. Bo przecież "trzeba rozwikłać" o co takiej chodzi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
A ja uważam, że trzeba być przede wszystkim naturalnym. Jeśli facet lubi gonić króliczka i kręcą go niedostępne to pytanie co jak w końcu ta dziewczyna przestanie być niedostępna jeśli np od początku to tylko gra?
Jeśli z natury jesteśmy otwarte to bądźmy otwarte, jeśli z natury zdystansowane i niedostępne to też takie bądźmy. Jedni wolą taki, inni takie. Wiadomo że nie ma po co komuś nadskakiwać, wchodzić na głowę, słodzić i osaczać od samego początku, ale dawanie komuś swoimi czynami do zrozumienia "tak lubię Cie", jeśli to działa w obie strony wcale nie jest złe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
BAN stały
|
Ja poznałem ze dwie niedostępne bo mi się załączyło gonienie króliczka. I jak przestawały być niedostępne to mi się odechciewało
![]() Także to granie niedostępnej jest raczej nieopłacalne. |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak wogóle to co Panowie mają z tym wzrostem ... aż tak się wstydzą przyznać że do koszykarza im daleko ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z zawyżaniem wzrostu spotkałam się już ileś razy, więc coś jest na rzeczy, ale znowu stara durna baba uwierzyła na słowo... Teraz muszę jakoś wybrnąć, bo pojawiło się pytanie o wrażenia. Zatem, jakie są moje wrażenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepsze to niż bez sensu dawać jakieś nadzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.