|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Nieznajoma, mój Tz mówi, ze albo akumulator jest zasiarczony i do wywalenia, albo regulator napięcia przy alternatorze a jeśli auto nie kręci, to mogą być szczotki w rozruszniku.:P mówi, że jest dużo opcji. Mogą być też jeszcze świece.
![]() Kurde, pospałam trochę i pewnie mam nockę z głowy.
|
|
#2042 | |
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Emma też dzisiaj zerkalam na nowe kolekcję,takie piękne komórki,już się nie moge doczekać jak sobie kupie coś ekstra i odzyskam moja figurę.
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
ja sie niemoge doczekac az wroce po porodzie i za jakiec 2 tygodnie wywale wszystkie"namioty na pck" okropne te ciuchy mam co w nie sie teraz mieszcze
moze czesc to pod koniec lutego wyciepe juz
|
#2045 | |
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
. Kopara mu opadla jak zaczelam wymieniac (musialam sobie na kartce te wsztstkie nazwy zapisac, zeby nie poplatac
|
|
#2047 |
|
Rozeznanie
|
32 za dwa tygodnie ruszam z masazem jeszcze chwilke poczekam, szyjke mam zamknieta ale lepiej nie kusic losu.
|
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2051 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie tak podczytuję i jakie nowinki motoryzacyjne
![]() 32-ja męża wysłałam do apteki po olej migdałowy. Pani nie wiedziała o co chodzi, bo myślała, że jakiś spożywczy. Chcę się za to zabrać, ale nie mam żadnego środka do masażu. Czym będziecie go robić? |
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w Tesco były przecenione półśpiochy i pajacyki w liski, ale na rozmiar "2,5kg" wiec szkoda :-/
Pokazałam tz kilka wzorów kocykow. Takie przykładowe jak Polly zamówiła, Emma, gwiazdki i liski które Wam pokazywałam. Zdecydowanie najbardziej podobały mu się lisy :-P
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Dark, to chyba wyjścia nie ma, bierz liski.
![]() A u kogo będziesz zamawiać?
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekam na wypłatę i czy nie będzie z tym problemów. Bo dowiedziałam się, że za styczniowe l4 płaci mi znowu pracodawca, bo w zeszłym roku nie wykorzystalam 33 dni, a od nowego roku liczy się od nowa. Wiec nie czekam na przelew z ZUS tylko z pracy. Wiec w tym tyg powinna być kasa i zamówię u Made M.
Musiałabym jeszcze zapytać Sto powodów, skoro mówicie ze ma taniej ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- I ogólnie liski z pomarańczowym średnio mi się Widzi, bo wózek jest szary i najlepiej byłoby coś stonowanego + mocny róż, na przykład fuksja. Nie wiem czy z tym lisim wzorze dobrze będzie wyglądał minky w różu. Chociaż same oceńcie: (wkleję wzór i minky który może pasować)
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam jeszcze tulisia, dlatego się zdecydowałam na Made M.
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.sprzedajemytkaniny.pl/env...b502364dac.jpg
Wzór plus minky w kolorze arbuzowym (pod kolor kwiatka jednego haha) http://www.barwy.net/images-colors/0...r-arbuzowy.png A może najlepiej będzie pasował zwykły beż?? Ale jasny znowu szybki może się ubrudzic.. A z drugiej strony przy takim gęstym wzorze gładki jasny pasowalby najlepiej.. :-P Poogladam jeszcze wzoru Milutkiej (jeśli dobrze pamiętam)
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Dark, a miętowy?
Kremowy jak najbardziej będzie pasował.
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Miętowy pasowalby super, ale będzie mało dziewczęcy :-( tak mi się wydaje.
A beż... nie ubrudzi mi się za szybko? ![]() No chciałabym coś z fajnym różowym ale też jakoś mi się to nie widzi do końca. A taki jasny budyniowy jak brzuszki lisów?
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wydaje mi sie zeby mieta byla malo dziewczeca
Pozatym nie musi chyba bic po oczach ze dziewczecy hehe ma byc ladny. Ja bym brala kremowy albo pomaranczowy. Minky nie ma az tylu odcieni chyba :p |
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Dupa nie chce się link wkleić z DOZ
"Wspinasz się, a lecisz w dół Stawiasz sto, dostajesz pół Zamiast rozbić bank rozbijasz bar.." Edytowane przez Darkanddark Czas edycji: 2016-01-30 o 22:30 |
|
|
|
#2062 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez używam. W drogeriach hebe koszt ok 10 zł za litrowa maskę. Zawsze robię zapas jak jedziemy do Lublina bo o nas niestety nie ma hebe. Moja fryzjerka używała. |
|
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem miętowy kolor nie jest mało dziewczęcy.
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zła bo robiłam zamówienie w aptece z odbiorem osobistym i mogłam pamiętać o tym olejku z migdałów. A tak to nie wiem czy będa mieli 'od reki'.
No niby niczym kocyka nie ubrudzi, ale przecież kupie go z przeznaczeniem na jesień i przyszła zimę tez. Wtedy dziecko będzie starsze to i łatwiej ubrudzi :-P Hmm miętowy jest śliczny, ale jakoś mnie nie przekonuje :-P
|
#2065 |
|
Zadomowienie
|
ja juz w domu
zrobilismy obchod po szpitalu, jestem bardzo zadowolona bylo tak spokojnie, cichutko, milo, ze juz nie moglam sie doczekac zeby w koncu tam ruszyc na porod choc strach w oczach byl dodatkowo maja 4 sale mega wypasne do rodzenia w wodzie, normalnie kopary nam opadly, co za klimat swiece, kadzidla, lampeczki, wanna podswietlana na rozne kolory, lozko dwuosobowe, drugie do porodu, wielgasna laznia, szal cial ![]() wyprawka tez juz u nas wozkiem smigamy po pokoju, maz buja lezaczek, jaka radosc ![]() kupilismy tez farbe do pokoi - mleczna kawa a na koniec poszlismy na zarelko teraz juz padam, a jeszcze musze sie wykompac..
|
|
|
|
#2066 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeyesblue-ale wypas z tego, co piszesz. Marzenie to trafić do tej sali z kadzidłami i wanną ;-)
Mooniaa-jutro sama pójdę do innej apteki. Myślę, że gdyby w tamtej mieli to podaliby ten olejek,a tak spojrzała na męża jakby aptekę ze spożywczym pomylił. Darkandark-liski są super, ale arbuzowy kolor nie pasuje. Ja bym wzięła jakiś beż nawet tę miętę. Nie lubię takiego sztampowego myślenia, że jak już wpada w odcień błękitu to, że chłopięce ;-) będziesz mieć córkę ładnie ubraną,a kocyk będzie jako dodatek. Ja już się szykuję spać. Spokojnej i bezbolesnej nocy! |
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam do syna arbuzowe minki z zolto malinowymi hipopotamami
jakos nie widze ze malo chlopiece
|
|
|
|
#2068 |
|
Zadomowienie
|
Ja lubie mietowy kolor. I bralabym go i do corki i do syna
ale kazdy wybierze cos innego dobranoc
|
|
|
|
#2069 | ||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
. ( u mnie chyba nie pod katem masazu. Troche strach w moim stanie)Mialam ktg. Troszke sie martwie bo momentami bylo ok 120-160, a czasem "wariowalo" i bylo 80,92, 174 - duze rozbieznosci... Mala wyczula chyba, ze tatuska dzis nie bylo, bo bardzo spokojna byla (jakby sie buntowala, ze nie ma jej kto po pupce calowac) ![]() Ostatnio robilismy eksperyment (tz niedowiarek) jak mu mowilam, ze mala sie ustawia po tej str co go slyszy. I tak przez jakis czas, w roznych syt wlasnie plynela w te strone gdzie on byl, skad dochodzil jego glos . Po mamusi taki tulis ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
. A potem dzielimysmy sie wysylka.A Ty jakich uzywasz? Wachalam ostatnio bananowa i odplynelam . Za mna chodzi jeszcze jedna (fioletowa chyba). Oj dawno juz nie przegladalam all w poszukiwaniu maski
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Dark ja bym wzięła z mięta albo pomaranczem, chyba najlepiej się będzie komponować i co tam ze nie super dziewczęcy, czy wszystko musi być?
![]() A co do tego masażu to nie można go jakimś żelem intymnym zrobic, np durexa itp. ? Ja boje się podrażnień przy tych olejkach jednak. Często mnie coś piecze jak np. Umyje się czymś innym niż specjalnym do miejsc intymnych albo nawet balsamem posmaruje w okolicy...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

moze czesc to pod koniec lutego wyciepe juz

swiece, kadzidla, lampeczki, wanna podswietlana na rozne kolory, lozko dwuosobowe, drugie do porodu, wielgasna laznia, szal cial 
teraz juz padam, a jeszcze musze sie wykompac..