20+ cz. II - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-09, 11:13   #2581
ka.si
Wtajemniczenie

Dot.: 20+ cz. II

Navi który to był !!!!!!!! nakopie mu w tył
przykro mi szajbko

ja od wczoraj dalej wymiotuję , obecnie jestem w pracy, ale zwalniam sie o 15 bo ledwo stoje, miałam skasować klientke to dostałam takich mroczków, że nie widziałam ile dała mi pieniędzy. normalnie miałam ciemność przed oczami i jakbym nie usiadła to byłoby kiepsko. ojj tomograf wzywa, coraz gorzej sie dzieje i z poważniejszymi skutkami.
eh dziewczyny jak nie urok to sraczka ...

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-09, 11:26   #2582
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

sweetpinky nie ma za co

ka.si Ty do lekarza leć a nie w pracy siedzisz !!! żeby Ci się nic nie stało , masz na siebie uważać !!!

navi opowiadaj nam co i jak? jejciu

3.11.2012 killerek zaczęty -3 za mną
karaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-09, 11:29   #2583
navi
Zakorzenienie

GG do navi

dzięki dziewczynki
wiecie, na dokumenty jeszcze licze, ale reszta przepadła.
co chwile uswiadamiam sobie co jeszcze tam mialam.. np moje okulary za 300zł
wiem, ze to tylko rzeczy, ze dobrze ze mi sie nic nie stalo. ale to sie zdarzylo w tak beznadziejnie glupi sposob
ehh no nic. nie moglam dzis spac do 3 bo kazdy szmer mnie budzil...
teraz probuje zastrzec w szkole moj adres zamieszkania, ale od 5 min slysze biiip biiiip biiip
dzis jade zlozyc zeznania na policje, wyrobic nowa karte do bankomatu...
sweet mi tez nigdy nic nie ukradli.. do wczoraj, jak poszli po calosci

Ines, Wileński
pomyslalam wczoraj wlasnie o Tobie, jak Ci wspolczulam jak zabrala Ci ta baba telefon. no to poczulam na sobie to samo, tylko spotegowane o multum innych rzeczy

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
ja od wczoraj dalej wymiotuję , obecnie jestem w pracy, ale zwalniam sie o 15 bo ledwo stoje, miałam skasować klientke to dostałam takich mroczków, że nie widziałam ile dała mi pieniędzy. normalnie miałam ciemność przed oczami i jakbym nie usiadła to byłoby kiepsko. ojj tomograf wzywa, coraz gorzej sie dzieje i z poważniejszymi skutkami.
eh dziewczyny jak nie urok to sraczka ...
jejciu Ka.si!!!! biedactwo co z Tobą!! jakiegos lekarza masz umowionego?
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-09, 11:36   #2584
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karaa86 Pokaż wiadomość
ka.si Ty do lekarza leć a nie w pracy siedzisz !!! żeby Ci się nic nie stało , masz na siebie uważać !!!
Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość
dzięki dziewczynki
wiecie, na dokumenty jeszcze licze, ale reszta przepadła.
co chwile uswiadamiam sobie co jeszcze tam mialam.. np moje okulary za 300zł
wiem, ze to tylko rzeczy, ze dobrze ze mi sie nic nie stalo. ale to sie zdarzylo w tak beznadziejnie glupi sposob
ehh no nic. nie moglam dzis spac do 3 bo kazdy szmer mnie budzil...
teraz probuje zastrzec w szkole moj adres zamieszkania, ale od 5 min slysze biiip biiiip biiip
dzis jade zlozyc zeznania na policje, wyrobic nowa karte do bankomatu...
sweet mi tez nigdy nic nie ukradli.. do wczoraj, jak poszli po calosci

jejciu Ka.si!!!! biedactwo co z Tobą!! jakiegos lekarza masz umowionego?
dziwna sprawa z tą moją głową, od razu przypominają mi się słowa lekarza o krwiaku. oddalam to od siebie ... ale czasami czuje sie dziwnie, mam wrazenie ze ja to nie ja jezyk mi drętwieje i cała twarz, niestety to tez moja wina, bo nic z tym nie robie, tylko marudze, a ja naprawde niecierpie lekarzy!

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-09, 11:49   #2585
sweetpinky
Zakorzenienie

Navi opowiedz Nam wkońcu jak to było.
Ka.si nie zaniedbuj zdrowia, pędź do lekarza szybciutko. Na początku chciałam napisać, że to może grypa jelitowa ale teraz to nie wiem jak dalej przeczytałam.

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-09, 11:50   #2586
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
dziwna sprawa z tą moją głową, od razu przypominają mi się słowa lekarza o krwiaku. oddalam to od siebie ... ale czasami czuje sie dziwnie, mam wrazenie ze ja to nie ja jezyk mi drętwieje i cała twarz, niestety to tez moja wina, bo nic z tym nie robie, tylko marudze, a ja naprawde niecierpie lekarzy!
slonce, ale musisz pojsc do lekarza, bo to nie ma zartow!!!

wlasnie zabieram sie za pisanie tacie co sie stalo...
nawet nie wiecie jak mi ciezko mu o tym napisac

edit:
sweet wklejam z 30+:

tez sie ciesze, ze chociaz w leb nie dostalam, tylko bezbolesnie sie to odbylo... ale po prostu nie moglam uwierzyc.. to byl ulamek sekudny.
bylam umowiona z mama na dworcu (tzn takim centrum handlowym przy dworcu), bo szlysmy na koncert niedaleko. wiec weszlam sobie do srodka zeby poogladac wystawy. kupilam eyeliner (ktorego tez sie pozbylam 5 min pozniej...) i zainteresowaly mnie jedne buty na wystawie (widac co mnie zgubiło... ). wiec weszłam, usiadlam sobie na takiej pufie, torebke polozylam przy sobie, bo ja zawsze bardzo pilnuje rzeczy. caly czas widzialam ze stoi, schylilam sie po buta, wyprostowalam sie i co? nie ma torebki zrobilo mi sie slabo, niedobrze, myslalam ze to mi sie wydaje. trwalo do doslownie ulamek sekudny. wybieglam z tego sklepu, ale nikogo z ta torebka juz nie widzialam. biegalam, szukalam ochrony ale jak na zlosc nikogo nie bylo .wiec wrocilam do tego sklepu, bo stwierdzilam ze moze mi sie ta torebka zsunela pod pufe ale gdzie tam..
i akurat 2 ochroniarzy (minute pozniej ) weszło sobie buty kupowac.zaraz zaczeli ganiac, szukac, wezwali policje itd.
a Ci podli (okazalo sie, ze to bylo 2 facetow) gnoje wrocili do tego samego sklepu proponujac sprzedawczynim "fanty" i proponowali im moj eyeliner, pomadki.. one wezwaly ochrone, ale baly sie przy nich, wiec zrobily to zaraz po ich wyjsciu no i ochrona nie zdazyla ich zlapac
dokumenty moze jeszcze odeslą, albo podrzucą. dzis ide zlozyc zeznania na komendzie.

juz wszystko poblokowałam, wlasnie zastrzegam moj adres zamieszkania w szkole, zamek moze dolozymy jeden co najwyzej (bo klucze mam do mieszkania innego niz meldunek, a tego adresu nigdzie nie ma. na dowodzie itd jest zameldowania. jedyne co moga zrobic to zadzwonic do szkoly i sie dowiedziec (jak sie zorientuja ze klucze nie pasują do adresu z dokumentow) ale nie sadze, zeby im sie chcialo. opchneli telefony, wzieli te marne 30zł i tyle
Stary 2007-10-09, 11:51   #2587
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

ka.si to chyba tak jak ja ja ich nienawidzę jak mam sie wybrać do lekarza to mnie szlak trafia a teraz czeka mnie wizyta u gina jak znajdzie czzas bo tabletki muszę zdobyc bo mi się konczą eh... nienawidzę lekrzy i teraz nawet jak jestem przeziębiona troszke bardziej próbuje sama sie leczyć

alety już musisz iśc , musisz zadbać o to żeby wszystko do normy wróciło !! i to raz dwa jak sie zwalniasz leć do lekarza !!!

Stary 2007-10-09, 11:54   #2588
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Ka.si do lekarza marsz!!! to nie sa zarty moja Droga...

dziewczyny mam problem:| dotyczy studiow, zylam w przekonaniu ze mam na realizacje wf 2,5 roku czyli 5 semestrow i z roznych przyczyn teraz zadowolona zapisauje sie na wf a tu zonk:|:| wf trzeba bylo zrealizowac w ciagu 4 semestrow ;o;o;o no to ja migiem do dziekanatu i co robic...a koles z usmiechem: powinnismy pania wywalic ze studiow!! przez wuef??!!!! kur*aaaaaaaaaaaaa napisalam szybko podanko wyjasniajace do pani dziekan, fajna z niej babka i przychylna studentom, ale boje sie cholernie ze beda wieksze klopoty:| no juz jeden semestr mam zaliczony i tylko jednego brakuje boje sie, panikara jestem...
Stary 2007-10-09, 11:57   #2589
navi
Zakorzenienie

GG do navi

guanta, spokojnie, nikogo nie wywalaja ze studiow przez wf.. na pewno da sie to jakos załatwic
Stary 2007-10-09, 11:58   #2590
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

guantanamera nie przejmuj sie napewno pani dziekan Ci pomoże a poza tym to oni powinni chyba Cię wczesniej uprzedzic do kiedy masz to zaliczyć przynajmniej u nas tak jest że zawsze wiedzą co i jak i do kiedy mają zaliczyć bedzie dobrze

navi spokojnie napisz do Taty i nam też napsz jak to było , wiem że napewno Ci ciężko ale już teraz nic nie poradzimy eeh...

Stary 2007-10-09, 12:09   #2591
navi
Zakorzenienie

GG do navi

karaa juz napisalam, w edycji kilka postow wyzej
Stary 2007-10-09, 12:11   #2592
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

pocieszylyscie mnie normalnie mam nadzieje ze jutro zadzwonie i bedzie ok ale stresa mialam i mam nadal heh... Karaa u nas nie uprzedzaja...jeszcze indeks przeciez oddalam zaliczyli mi cacy 4 semestr bez zadnego ale a tu teraz taki klops
ogolnie u nas maja ludzi w ..duuuszy niestety

Navi...no co za TYPY...ale ze te baby sie baly przy nich ochrone wezwac to blad:|
Stary 2007-10-09, 12:15   #2593
sweetpinky
Zakorzenienie

Navi Ty to się nie przejmuj, grunt, że Ci się nic nie stało. A czemu tak się martwisz powiedzieć tacie? przecież nie było tam Twojej winy.

Stary 2007-10-09, 12:21   #2594
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

navi własnie zobaczyłam jejciu to straszne gnoje !! ja bym ich :killer: normalnie wkurza mnie to że ludzie są tacy podli ! ale powiem Ci że na szczęście się nic Tobie nie stało ! jak jak czasem poczytam akta aż mi słabo sie robi ludzie potrafią zabić za 20 zł lub pobić kogos tak że jejciu wiec całe szczęście nic Ci się nie stało

guantanamera napewno jak jutro zadzwonisz to wszystko bedzie si trzymamy kciuki Laska a własnie dawaj swoje focie bo Ciebie jeszcze nie widziałam i sweetpinky też nie proszemmmm

karaa86@wp.pl a i jeszcze na gronie dodam focie i będę was szukała hihih tylko to jak przyjde do domciu

Stary 2007-10-09, 12:25   #2595
navi
Zakorzenienie

GG do navi

wiesz guanta, to bylo jakis dwoch wyrostkow. fakt, ze jedna mogla ich zabajerowac, a 2 zadzwonic z zaplecza. ale coz, nie dziwie im sie, ze sie bały...

sweet wiem.. ale po prostu mi glupio

karaa zdaje sobie sprawe i tym sie pocieszam..
Stary 2007-10-09, 12:27   #2596
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

karaa poszly

Navi rozumiem...we mnie poprostu zawsze w sytuacjach stresowych budzi sie bunt, ktory konczy sie tym, ze potrafilabym faceta z nozem zaatakowac glupie wiem ale tak mam. Nie przejmuj sie Kochana
Stary 2007-10-09, 12:44   #2597
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
navi własnie zobaczyłam jejciu to straszne gnoje !! ja bym ich :killer: normalnie wkurza mnie to że ludzie są tacy podli ! ale powiem Ci że na szczęście się nic Tobie nie stało ! jak jak czasem poczytam akta aż mi słabo sie robi ludzie potrafią zabić za 20 zł lub pobić kogos tak że jejciu wiec całe szczęście nic Ci się nie stało

guantanamera napewno jak jutro zadzwonisz to wszystko bedzie si trzymamy kciuki Laska a własnie dawaj swoje focie bo Ciebie jeszcze nie widziałam i sweetpinky też nie proszemmmm

karaa86@wp.pl a i jeszcze na gronie dodam focie i będę was szukała hihih tylko to jak przyjde do domciu
Karaa moje focie są np na 51 stronie teg właśnie wątku, są najaktualniejsze

Cytat:
wiesz guanta, to bylo jakis dwoch wyrostkow. fakt, ze jedna mogla ich zabajerowac, a 2 zadzwonic z zaplecza. ale coz, nie dziwie im sie, ze sie bały...

sweet wiem.. ale po prostu mi glupio

karaa zdaje sobie sprawe i tym sie pocieszam..
nie rozumiem dlaczego jest Ci głupio, tata Cię zrozumie, przecież wie jaki jest ten świat, jacy ludzie (choć nie wiem czy można ich nazwać ludźmi) chodzą po świecie. Głowa do góry Navi

Stary 2007-10-09, 13:07   #2598
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Navi rozumiem...we mnie poprostu zawsze w sytuacjach stresowych budzi sie bunt, ktory konczy sie tym, ze potrafilabym faceta z nozem zaatakowac glupie wiem ale tak mam. Nie przejmuj sie Kochana
no wiem, one sie przestraszyly. ale nie moge miec do nich pretensji w koncu..

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
nie rozumiem dlaczego jest Ci głupio, tata Cię zrozumie, przecież wie jaki jest ten świat, jacy ludzie (choć nie wiem czy można ich nazwać ludźmi) chodzą po świecie. Głowa do góry Navi
wiesz, ja sie obawiam tego, ze on pomysli ze bylam nieuwazna. u nich kradna znacznie gorzej niz u nas, tata kilka razy zwracal mi uwage jak kladlam np w restauracji torebke na 2 krzesle ktore stalo obok. kazal mi ja trzymac na kolanach takze martwie sie co sobie pomysli...no ale juz mu wyslalam maila z wyjasnieniem.zly na pewno nie bedzie na mnie. mi jest po prostu glupio jakos przed nim

no nic, uciekam na poczte kupic nowa karte miejską, a potem na policję zlozyc zeznania i do banku po nowa karte platnicza. zaczyna sie przeprawa
papa
Stary 2007-10-09, 13:15   #2599
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
no wiem, one sie przestraszyly. ale nie moge miec do nich pretensji w koncu..

wiesz, ja sie obawiam tego, ze on pomysli ze bylam nieuwazna. u nich kradna znacznie gorzej niz u nas, tata kilka razy zwracal mi uwage jak kladlam np w restauracji torebke na 2 krzesle ktore stalo obok. kazal mi ja trzymac na kolanach takze martwie sie co sobie pomysli...no ale juz mu wyslalam maila z wyjasnieniem.zly na pewno nie bedzie na mnie. mi jest po prostu glupio jakos przed nim

no nic, uciekam na poczte kupic nowa karte miejską, a potem na policję zlozyc zeznania i do banku po nowa karte platnicza. zaczyna sie przeprawa
papa
no to powodzenia w tych przeprawach
podejrzewam, że Ci przejdzie (z tym, że Ci głupio) jak tata Ci odpisze, że nie masz się czym martwić

Stary 2007-10-09, 13:17   #2600
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

sweetpinky widziałam Twoje foteczki śliczna babeczka z Ciebie

Stary 2007-10-09, 13:47   #2601
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
sweetpinky widziałam Twoje foteczki śliczna babeczka z Ciebie
dziękuję

Stary 2007-10-09, 13:55   #2602
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

No to na dziś koniec pracy
Buziaki dla wszystkich i miłego dnia życzę

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-09, 13:57   #2603
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczekdid Pokaż wiadomość
No to na dziś koniec pracy
Buziaki dla wszystkich i miłego dnia życzę
miłego dnia! ja jeszcze troszkę i też kończę

Stary 2007-10-09, 14:19   #2604
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
slonce, ale musisz pojsc do lekarza, bo to nie ma zartow!!!

wlasnie zabieram sie za pisanie tacie co sie stalo...
nawet nie wiecie jak mi ciezko mu o tym napisac

edit:
sweet wklejam z 30+:

tez sie ciesze, ze chociaz w leb nie dostalam, tylko bezbolesnie sie to odbylo... ale po prostu nie moglam uwierzyc.. to byl ulamek sekudny.
bylam umowiona z mama na dworcu (tzn takim centrum handlowym przy dworcu), bo szlysmy na koncert niedaleko. wiec weszlam sobie do srodka zeby poogladac wystawy. kupilam eyeliner (ktorego tez sie pozbylam 5 min pozniej...) i zainteresowaly mnie jedne buty na wystawie (widac co mnie zgubiło... ). wiec weszłam, usiadlam sobie na takiej pufie, torebke polozylam przy sobie, bo ja zawsze bardzo pilnuje rzeczy. caly czas widzialam ze stoi, schylilam sie po buta, wyprostowalam sie i co? nie ma torebki zrobilo mi sie slabo, niedobrze, myslalam ze to mi sie wydaje. trwalo do doslownie ulamek sekudny. wybieglam z tego sklepu, ale nikogo z ta torebka juz nie widzialam. biegalam, szukalam ochrony ale jak na zlosc nikogo nie bylo .wiec wrocilam do tego sklepu, bo stwierdzilam ze moze mi sie ta torebka zsunela pod pufe ale gdzie tam..
i akurat 2 ochroniarzy (minute pozniej ) weszło sobie buty kupowac.zaraz zaczeli ganiac, szukac, wezwali policje itd.
a Ci podli (okazalo sie, ze to bylo 2 facetow) gnoje wrocili do tego samego sklepu proponujac sprzedawczynim "fanty" i proponowali im moj eyeliner, pomadki.. one wezwaly ochrone, ale baly sie przy nich, wiec zrobily to zaraz po ich wyjsciu no i ochrona nie zdazyla ich zlapac
dokumenty moze jeszcze odeslą, albo podrzucą. dzis ide zlozyc zeznania na komendzie.

juz wszystko poblokowałam, wlasnie zastrzegam moj adres zamieszkania w szkole, zamek moze dolozymy jeden co najwyzej (bo klucze mam do mieszkania innego niz meldunek, a tego adresu nigdzie nie ma. na dowodzie itd jest zameldowania. jedyne co moga zrobic to zadzwonic do szkoly i sie dowiedziec (jak sie zorientuja ze klucze nie pasują do adresu z dokumentow) ale nie sadze, zeby im sie chcialo. opchneli telefony, wzieli te marne 30zł i tyle
To na Wileńskim?? To mnie zaskoczyłaś... Obstawiałam że na Wschodnim lub Centralnym...

Navi, tak mi przykro wyobrażam sobie co poczułaś w momencie kiedy zobaczyłaś, że nie ma tej torebki... To jest okropny moment.

Mi też było strasznie glupio powiedzieć Wojtkowi o telefonie... A on wtedy zachował się cudownie (rzucił wszystko i natychmiast przyjechał do mnie do pracy, załatwiał wszystko z Erą żeby mi wydali za darmo duplikat, został ze mną do końca dnia...).
Twój tata na pewno też zrozumie i będzie Cię pocieszał.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-09, 14:50   #2605
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Navi, Ty się nic nie martw, przecież tata zrozumie.
To jest chwila nieuwagi, zdarza sie każdemu, nie Twoja wina ze mamy w kraju złodzieji.
Zresztą, na całym świecie są.

ja jeszcze 40 minut i do domciu, głodna jestem strasznie.
Stary 2007-10-09, 15:33   #2606
Ines1985
Zakorzenienie

Ale mam dzisiaj urwanie głowy
Jednak nie narzekam, bo nawet byłam dziś dwa razy w domu podczas godzin pracy

No i znowu zostaję sama na kilka dni

No prawie, bo ten US nadal tu siedzi...

Stary 2007-10-09, 15:49   #2607
oreganka
Zakorzenienie

cześć
navi współczuję co za ludzie brak słów na takich, mam nadzieję że przynajmniej dokumenty jakimś cudem się znajdą, bo wyrabianie nowych to tez nie mały wydatek
kasi bidulku idź jak najprędzej do lekarza, bo te objawy są conajmniej niepokojące

ja dzisiaj znowu w pracy siedziałam z tą dziewczyną, dziś nic praktycznie nie robiłam, tylko siedziałam oparta o biurko i odliczałam godziny do wyjścia, grypa mnie dopadła na maxa, nawet szef jak na mnie spojrzał powiedział że kiepsko wyglądam i kazał mi iść do domu!!! tak więc siedzę sobie teraz z kubkiem herbaty i sokiem z cytryny
zaraz wskakuję do łóżka

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-09, 17:25   #2608
sweetpinky
Zakorzenienie

wklejam Kochane parę fotek, niebawem mam nadzieję, że będzie więcej
musiałam zamalować buźki moich znajomych aby nie miały mi tego za złe, że je zamieszczam
to ostatnie to z poprawin
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03886.JPG (45,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03889.JPG (53,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03894.JPG (102,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03895.JPG (93,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03919.JPG (80,1 KB, 23 załadowań)

Stary 2007-10-09, 17:53   #2609
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

ale ekstra fotki:j upi:
Stary 2007-10-09, 17:53   #2610
Ines1985
Zakorzenienie

aaa, Sweet, sama nie wiem któa sukienka mi się bardziej podoba... Ta z poprawin czy ze ślubu
Masz może jakieś zdjęcie "w całej okazałości" w tej sukience z poprawin?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości