|
|
#1441 |
|
BAN stały
|
Dot.: Teksty facetów
Inteligentny ale wie co zrobić :P naszyje łate :P
|
|
|
|
#1442 |
|
Rozeznanie
|
kumpel: Ola, jak sprać tusz z bluzki
ja: ? kumpel: no dziewczyna miała to na twarzy i zostało mi na bluzce ja: ? kumpel: takie brązowe... całą twarz miała tym wymalowaną chodziło o podkład ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tego samego dnia . Kupiłam teżetowi koszulkę na dzien chłopaka. Niestety nie było jego rozmiaru(M) i wzięłam eSkę . Dałam mu ją u mnie w salonie. Obecny był również kumpel od tuszu ![]() on: o... największy rozmiar w sklepie ja: najmniejszy .... on: no jak... widzisz...napisane jest S ja: no właśnie...najmniejszy... on: ty durna babo .... zobacz...a b c d e f g h i j k L M n o p r S.... czyli L jest najmniejsze, M średnie, S największe... zawsze tak było...ja: hahahaaaa kumpel: ona dobrze mowi! nie masz racji... eMka to max!! potem sobie w telefonach zapisali : S M L |
|
|
|
#1443 |
|
BAN stały
|
HeHe nieźle ^^
Śmiać mi sie z nich chce :P |
|
|
|
#1444 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze trzeba bylo im kazac zapisac rozwiniecie tych skrotow Small, Medium, Large zeby lepiej zapamietali hehe
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
kolega do mojej koleżanki:czy ty chcesz zasugerowac ze Rafal<nasz drugi kolega>jest efektem gwałtu??
![]() jak to uslyszalysmy to nie moglysmy ze smiechu
|
|
|
|
#1446 |
|
Rozeznanie
|
Rozmowa na GG moja i kolegi z klasy na temat Studniówki
![]() Bartula (1-10-2007 15:07) to ja Ci pokażę jaka w szkole pierwszo klasistke wyłapałem, mysle ze dobry wybor ![]() Karolcia^^ (1-10-2007 15:10) Nie no ta fajna jest Karolcia^^ (1-10-2007 15:11) Wyrwałeś Ją? czy tylko tak Ci sie wydaje?? ![]() Bartula (1-10-2007 15:13) hahaha Bartula (1-10-2007 15:13) no narazie mi sie wydaje Bartula (1-10-2007 15:14) ale tak sobie pomyślałem ze ja pociągnę na studniówkę ;d Bartula (1-10-2007 15:15) no kurde, nie będę tak jak A. tylko stał i gadał ;] Bartula (1-10-2007 15:18) a tak ogólnie to pewnie pójdę sam ;d hahahaha Karolcia^^ (1-10-2007 15:20) hehehehhe;d Karolcia^^ (1-10-2007 15:20) no co Ty Bartula (1-10-2007 15:20) nie no sam napewno nie ;d Karolcia^^ (1-10-2007 15:20) ale to juz wcześniej zagadaj do Niej czy ewentualnie by poszla;P Bartula (1-10-2007 15:21) ale pewnie nie z nią ;d Karolcia^^ (1-10-2007 15:21) a wykazuje jakies zainteresowanie Toba?;d;d Karolcia^^ (1-10-2007 15:21) czy Ty do Niej "HEJ" a ona "SPADAJ" ![]() Bartula (1-10-2007 15:21) hmmmm tego nie jestem w stanie określić Bartula (1-10-2007 15:21) no ja do niej hej ona tez hej ale juz delikatniej ;d Bartula (1-10-2007 15:22) przecież jej książkę ODDAŁEM do pierwszej klasy ;d Karolcia^^ (1-10-2007 15:23) hahaha... nie no to pewnie masz Plusa;d Bartula (1-10-2007 15:23) taaaa jeszcze minus i bateria ;d Karolcia^^ (1-10-2007 15:23) Oj najwyżej pójdziesz z nia, a potem Cie oleje;d ważne żebyś mial dobre wejscie z fajna laską haha Bartula (1-10-2007 15:24) ;d nie nie Bartula (1-10-2007 15:24) jak juz pójdzie to dalej nie ma odwrotu ;d Bartula (1-10-2007 15:24) a wejście i tak musi byc dobre ;d Karolcia^^ (1-10-2007 15:29) ale pamietaj Karolcia^^ (1-10-2007 15:29) napnij mięśnie jak będziesz z nią gadał;d Karolcia^^ (1-10-2007 15:29) tylko się nie zbącz <hahaha> Bartula (1-10-2007 15:29) a po co? Bartula (1-10-2007 15:29) moze nie lubi takich ;d Karolcia^^ (1-10-2007 15:29) z tymi mięśniami to był dżołk;P Bartula (1-10-2007 15:29) będę sobą hahahahahaha Taka tam "inteligentna" rozmowa dwóch 18-sto latków
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ jeszcze na etapie zalotów, smsem:
"Wyglądasz na tym zdjęciu jak chomiś" Kiedy przez dłuższy czas nie odpisywałam: "Ale to miał być komplement nie odbierz tego źle. Ja lubię chomiki!" ![]() Teksty licealnego głupka Religia Ksiądz: Czy można chrzcić herbatą? Gracjan: Tak, tylko nie może być gorąca! Gracjan: chrzić można także przez zanurzenie! Kolega: Gracjana zanurzali... Ksiądz: chyba za długo przytrzymali... Historia Nauczyciel: To w starożytności tworzyli tak wybitni artyści jak Sofokles, Arystoteles Gracjan: Leonardo Da Vinci... |
|
|
|
#1448 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Rozeznanie
|
to dotyczy też dziewczyn bo przecież często sie też tak rozstają
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
Po ostatnich tekstach usłyszanych na imprezie, stwierdzam, że moja córka do trzydziestki na taką nie pojedzie...
1. sytuacja Siedzę sama i piję piwko. Podchodzi jakiś koleś: KOLEś- mogę się dosiąśc? JA- NIE. Patrzy na mnie dziwnie, i znowu próbuje podejśc. Ja odganiam go ręką. KOLEś- ty jesteś normalna czy "taka ten"? JA- Normalna... KOLEś- To loda nie zrobisz? JA- ![]() 2. sytuacja Przechodzę obok jakiegoś kolesia on sie do mnie uśmiecha. Ja nie wiem o co chodzi. On - Pamiętasz mnie? Ja - ![]() Potem dowiedziałam się że teraz w taki sposób wyrywa się panienki. Na sklerozę
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
Siedzę sama i piję piwko. Podchodzi jakiś koleś:
KOLEś- mogę się dosiąśc? JA- NIE. Patrzy na mnie dziwnie, i znowu próbuje podejśc. Ja odganiam go ręką. KOLEś- ty jesteś normalna czy "taka ten"? JA- Normalna... KOLEś- To loda nie zrobisz? JA- ![]() kiedys koles zarzucil mi podobnym tekstem, myslalem ze wyjde z siebie a potem zwymiotuje.Zalosne i przykre to jest, brzydza mnie tacy kolesie (doslownie)
|
#1452 |
|
Zadomowienie
|
kiedys koles zarzucil mi podobnym tekstem, myslalem ze wyjde z siebie a potem zwymiotuje.Zalosne i przykre to jest, brzydza mnie tacy kolesie (doslownie) [/quote]zgadzam się
|
#1453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Na imprezie 4 kolesi przechodząc próbowali mi wmówić, że mam na imię Magda (Agnieszka jestem) i NA PEWNO chodziłam z nimi kiedyś do szkoły ![]() Zaczęli tą rozmowę (a raczej monolog bo nie rozmawiałam z nimi) tak: "Magda? Magda!!!Kopę lat! Nie poznajesz nas? No ej ... Madzia..." Wkręcali mnie oczywiście, zdradził ich własny śmiech, który próbowali ukryć ja swojego rozbawienia nie ukrywałam
|
|
|
#1454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1455 |
|
Zadomowienie
|
a ja stoję w sklepie z kolegą i coś tam mówię. nagle on sie odwraca, podnosi rękę i ją cofa. potem mówi:
On-chciałem cię puknąć w czoło... Ja-no to puknij, {coraz bardziej zła}, no puknij mnie, no ! On-puknąć cię ? ![]() dostał za to.
|
#1456 |
|
Rozeznanie
|
nie ma jak kulturalne zaproszenie na studniówkę xD
Kolega 20:03:44 o i z kim idizesz? ![]() Ja 20:03:53 nie wieeem... Ja 20:03:57 z nikim xD Kolega 20:04:05 weź mnie ![]() Ja 20:04:10 ok ;d Kolega 20:04:28 tzn eghm...z wielką przyjemnością będę Ci towarzyszył
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
#1457 |
|
BAN stały
|
kiedyś jak sie ustawiałem z koleżanka z gg
zamiast "zobaczymy" napisałem "zrobaczymy" do tej pory mi to wypomina
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
z cyklu 'zalotka'
Ja: Wiecie co to jest zalotka? Kolega 1: Noo.. to taki typ kobiety.. Kolega 2: Ale debil, to jest coś od wędki! |
|
|
|
#1459 |
|
BAN stały
|
JeJku :P
|
|
|
|
#1460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1461 |
|
BAN stały
|
dwóch chciało zabłysnąć ale dwóm coś nie wyszło :P
|
|
|
|
#1463 |
|
Raczkowanie
|
Nauczycielka:Wiktoria przesiadz sie
Ja:Ale tam mnie nikt nie chce Nauczycielka:Pezsiedz sie bez gadania Ja:Ale przeciez pani mowie ze nie chca mnie tam na to moj kolega Krzyś sie odzywa:Wiki ja cie chce wrecz cie pożądam ![]() cala klasa wybuchnela smiechem ze mna na czele no i oczywiscie sie przesiadlam
|
|
|
|
#1464 |
|
BAN stały
|
nieźle :P
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jadę z TŻ-tem samochodem. On prowadził i co chwilę, że tak powiem łamał przepisy
Ale z czystego lenistwa, to nie włączył migacza jak nic za nami nie jechało, to się na STOP'ie nie zatrzymał...itp. Ja do niego żartobliwie:JA: Kto Ci prawo jazdy dał??? TŻ: Podobno już nie żyje...zginął w wypadku samochodowym...
|
|
|
|
#1467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przerażające
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmowa dwóch menszczysn w autobusie o jakiejś dziewczynie, randkach, chodzeniu etc.(trudno było nie słyszeć, mimo słuchawek w uszach)
-ona to jest poje****! raz chce, raz nie chce, zaraz chce i się jej odmienia! -(...) -to powiem jej czy wchodzi ze mną w układ czy nie, a jak nie to nara, bo mi szkoda na nią smsów.
|
#1469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja poranna rozmowa z tatą: T: (przygląda się mojej fryzurze) fajnie masz te włosy upięte... JA: Wiem tak bajernie ![]() T: No (po chwili) T: Nieee... Tak zalotnie
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tata ostatnio grzebał przy rybkach. Zmieniał im wodę wsypywał jakieś kamyczki i rybki przełożył do małego garnka z wodą.
Ja: Ale małe te rybki. One mają być takie małe? Tata: No tak, a jakie mają być. Ja: No nie wiem, jakies większe! To one nie urosną? Tata: A co Ty myślałaś, że one na patelnie są???
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

.... zobacz...a b c d e f g h i j k L M n o p r S.... czyli L jest najmniejsze, M średnie, S największe... zawsze tak było...

kiedys koles zarzucil mi podobnym tekstem, myslalem ze wyjde z siebie a potem zwymiotuje.