Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-31, 17:05   #151
Yoooko
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość

ale to to jakos sie wchłonie prawda ?

https://www.instagram.com/p/7KrFjdhh...en-by=horkruks
Pewnie tak
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:12   #152
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Dzięki, dziewczyny, Arturo, masz rację, powinnam zadziałać, ale zabrakło mi odwagi.

Najlepsze jest to, że nie mam takich różnic, jak dziewczyny, które linkujecie (prawda, Mostly? ; ) ), raczej nie rzucam się w oczy, a jednak jakoś tak trafiam na nieprzychylne komentarze i głośne śmiechy.

Ty to się, Mifiku piękny i pięknofigurowy, stuknij w główkę, zamiast nasłuchiwać głosy świata. Głupi chłop - głupia baba nie inaczej - zawsze ci dogada, nawet jak różnicy pomiędzy cycem a talià nie masz dużej. Głupi chłop chce na kogoś przerzucić własne kompleksy.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:13   #153
aimra
Rozeznanie

RudeOne, gratuluję i ściskam mocno ! Na pewno miałaś trochę stracha, ale najważniejsze, że już zniknął razem z torbielem. Przypomniałaś mi, że też muszę się zapisać na wizytę

Mifik, cooo ;oo Zanim zrobiłaś instagramowe czystki to po tym podwójnym zdjęciu z Anglii, pomyślałam, że to nie fair - takie ma piękne oczy i twarz i do tego jeszcze śliczne ciałko to smutne, że dobrze wyglądające dziewczyny mają kompleksy. Znaczy ja też mam, ale ja się czuję ze sobą przeciętnie, więc mogę mieć . Ale mierzi mnie, że Ty, w moich oczach pięknota, może o sobie myśleć źle, no jaaak.

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Ty to się, Mifiku piękny i pięknofigurowy, stuknij w główkę, zamiast nasłuchiwać głosy świata.

Edytowane przez aimra
Czas edycji: 2016-01-31 o 17:15
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:15   #154
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Na jakiej diecie jest Laura? Uda się jej schudnąć na takim żywieniu. To chyba nie jest dieta polecana przez tą jej trenerke?

Ja to widzę tak, że je zdrowo, bezglutenowo, beznabiałowo, kawusia bez mleczka, a tam od czasu do pizza, pełno zdrowych ciast, ciasteczek, placuszków i jedzenie przez kilka dni tego samego dania, od czasu do czasu jajka smażone z fasolką z puszki.

Nie powinno to jedzenie być bardziej urozmaicone jednak tzn. codziennie coś innego. Laurka chyba studiuje zaocznie więc teoretycznie czas na gotowanie ma.
Moim zdaniem to jest takie puste bieganie za napisem "bezglutenowe". Śmiać mi się chce kiedy mówi, że coś nie ma glutenu. Ogólnie bawią mnie takie osoby. "kto mi poleci mleko ryżowe bez cukru?" - odpowiedź jest prosta, zrób sobie sama taki NAPOJ bo mleko to to nie jest.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:18   #155
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Łapiesz mnie za słówka Wiadomo ze 1kg tluszczu wazy tyle co 1kg miesni Chodzilo mi o to ze np 1cm2 tluszczu wazy mniej niz 1cm2 miesni.

Stary 2016-01-31, 17:22   #156
201607131114
Konto usunięte

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI

Cytat:

Z tej listy polecam wszystko z dużym naciskiem na Deliver us from evil, the bridge i the act of killing. Dorzucę jeszcze Taxi to the dark side i Mr Death. The suicide tourist tez polecam bardzo, ale chyba już o tym wspominałam. Na kanale vice jest jeszcze ciekawy Suicide forest in Japan.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to jest takie puste bieganie za napisem "bezglutenowe". Śmiać mi się chce kiedy mówi, że coś nie ma glutenu. Ogólnie bawią mnie takie osoby. "kto mi poleci mleko ryżowe bez cukru?" - odpowiedź jest prosta, zrób sobie sama taki NAPOJ bo mleko to to nie jest.

Jako osobe z celiakią i uczuleniem na kazeine zarówno mnie ta wypowiedz bawi jak i lekko obraza :P czasem taka informacja mi sie osobiście przydaje :P
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:24   #157
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Z tej listy polecam wszystko z dużym naciskiem na Deliver us from evil, the bridge i the act of killing. Dorzucę jeszcze Taxi to the dark side i Mr Death. The suicide tourist tez polecam bardzo, ale chyba już o tym wspominałam. Na kanale vice jest jeszcze ciekawy Suicide forest in Japan.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Jako osobe z celiakią i uczuleniem na kazeine zarówno mnie ta wypowiedz bawi jak i lekko obraza czasem taka informacja mi sie osobiście przydaje
Wiesz, bardziej mi chodziło o osoby które ślepo patrzą na napis a się nie zastanowia czy dany produkt w ogóle może zawierać gluten :-P Np. jak pokazywała zakupy z Biedronki i podkreśliła, że pasta curry jest "gluten free" tylko niech się zastanowi czy w ogóle w takiej paście może być gluten.

Edytowane przez wraaakczasu
Czas edycji: 2016-01-31 o 17:30
Stary 2016-01-31, 17:26   #158
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Wiesz, bardziej mi chodziło o osoby które ślepo patrzą na napis a się nie zastanowia czy dany produkt w ogóle może zawierać gluten :-P

Wiem, wiem dlatego mowię, ze po części sie zgadzam.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:29   #159
Gopherowate
Raczkowanie

Cytat:

A Laura wspominała, że ma stwierdzoną celiakię? Czy po prostu płynie razem z nurtem?
Gopherowate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:31   #160
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Ooo, nie wiedziałam, że jest dokument o tym lesie, oglądałam tylko zdjęcia. Dziękuję po raz kolejny!
Jest jeszcze taki program HBO chyba - "Autopsy", niestety znalazłam na yt tylko kilka odcinków.

Aimra, dziękuję, nie umiem reagować na komplementy, więc posyłam kwiata
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:32   #161
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gopherowate Pokaż wiadomość
A Laura wspominała, że ma stwierdzoną celiakię? Czy po prostu płynie razem z nurtem?

Haszimoto.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:32   #162
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
już się bałam, że przepadłaś : (.

Czytam Was caly czas prawie, ale jedyne tematy, na które mam ochotę sie odezwać to offropy, bo youtube juz calkowicie stracił dla mnie wartość merytoryczną, przynajmniej ten urodowy a jak juz mam sie odezwać, to okazuje sie, ze jest juz 100 postów po ptokach Potrzebuje świeżej ytbowej krwi!
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:34   #163
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
Może nie o patologii, ale ja polecam "Warszawa do wzięcia" http://www.filmweb.pl/film/Warszawa+...ia-2009-530030, lubię taką tematykę.
I "Czekając na sobotę" - tu już się robi patologicznie

Obejrzałam dziś "Pokój" - był moment, że siedziałam sztywno z zaciśniętymi rękami, które mi się trzęsły.
Cytat:
Psychopaci ze wschodu
https://www.youtube.com/watch?v=SvbsiGzlJ2s
https://www.youtube.com/watch?v=9Y7YyVRAod8 drastyczne fragmenty filmów, które sam nagrywał ze swoimi ofiarami : / torturował i mordował młodych chłopców... : /
https://www.youtube.com/watch?v=6LE3nzweCFk
https://www.youtube.com/watch?v=Q4xFVXnNH18
W ogóle cały ten kanał na YT polecam
https://www.youtube.com/watch?v=S4W_zeiDp44 Jeffrey Dahmer - psychopata, który w "ciekawy" sposób opowiada o swoich odczuciach, przemyśleniach.
https://www.youtube.com/channel/UCm6...m_jaGVQ/videos
Nie mogę znaleźć kilku rosyjskich dokumentów - one są najmocniejsze.
No i dokumenty o narkotykach - tutaj o mecie:
https://www.youtube.com/watch?v=uTA3TGnQuac

Aaa i "Most samobójców" też polecam.
http://kulturawplot.pl/2013/12/16/na...ace-dokumenty/
dziekuję dziewczyny

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2016-01-31 o 17:37
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:35   #164
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Na jakiej diecie jest Laura? Uda się jej schudnąć na takim żywieniu. To chyba nie jest dieta polecana przez tą jej trenerke?

Ja to widzę tak, że je zdrowo, bezglutenowo, beznabiałowo, kawusia bez mleczka, a tam od czasu do pizza, pełno zdrowych ciast, ciasteczek, placuszków i jedzenie przez kilka dni tego samego dania, od czasu do czasu jajka smażone z fasolką z puszki.

Nie powinno to jedzenie być bardziej urozmaicone jednak tzn. codziennie coś innego. Laurka chyba studiuje zaocznie więc teoretycznie czas na gotowanie ma.
Z tego co wiem to Laura dowiedziala sie ze przy jej chorej tarczycy mozna schudnac na diecie bezglutenu i postanowila to wyprobowac.

Teoretycznie czas ma, ale moze tylko teoretycznie Poza tym nie kazdy lubi gotowac.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:35   #165
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość

Obejrzałam dziś "Pokój" - był moment, że siedziałam sztywno z zaciśniętymi rękami, które mi się trzęsły.
The room ten 2o15? Widzialam wczoraj w kinie trailer i uznalam, ze obejrze sciagalas czy bylas w kinie?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:36   #166
Gopherowate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Haszimoto.

I wszystko jasne. Dziękuję za doinformowanie
Gopherowate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:38   #167
Nike04
Raczkowanie

Zawsze podobały mi się sylwetki jak Beyonce, Scarlett Johanson czy Jennifer Lopez. Odstające krągłe pupy są dla mnie atrakcyjne. Jednak skręca mnie jak widzę wszędzie dziewczyny co ćwiczą i wykręcają się do oporu byle by na zdjęciu tyłek był większy. Podczas stania, podczas ćwiczeń ciągle pełne wypięcie czterech liter do granic możliwości.
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:39   #168
mevi_evi
wow

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
ciało piekne? ok zacytuje teraz Ciebie , " a kto wyznacza trend pieknego ciała"
no bo chyba nie tu
https://www.instagram.com/p/BAxrB8gr...en-by=iamiskra

" dla mnie sa w sam raz i co teraz/" ano nic ;-) dla mnie kuper definitywnie za duzy ;-) i daleki od ideału ;-)

https://www.instagram.com/p/BAafT_2L...en-by=iamiskra

no gdzie taka waltornia ludzie ??? ;-))))))

Są gusta i guściki. My wolimy takie ciała, Ty wolisz inne. Na całe szczęście świat jest tak stworzony, że każda potwora znajdzie swojego amatora.
Najważniejsze to żyć w zgodzie. My nie narzucamy nikomu takiego stylu życia ani figur i super by było, gdyby w drugą stronę też to działało

Edytowane przez mevi_evi
Czas edycji: 2016-01-31 o 17:50
mevi_evi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:40   #169
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Nie bulwersuj sie tak Moze normalnym mlekiem to nie jest, ale taka jest nazwa handlowa wiec pyta sie o mleko, a nie o napój. Nie rozumiem tez za bardzo dlaczego chce ci sie smiac z tego ze ktos mowi ze jakis produkt nie ma glutenu
Stary 2016-01-31, 17:42   #170
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Nie bulwersuj sie tak Moze normalnym mlekiem to nie jest, ale taka jest nazwa handlowa wiec pyta sie o mleko, a nie o napój. Nie rozumiem tez za bardzo dlaczego chce ci sie smiac z tego ze ktos mowi ze jakis produkt nie ma glutenu
a) nie bulwersuję się, b) już wytłumaczyłam o co mi chodzi z tym glutenem.
Stary 2016-01-31, 17:43   #171
Zamarzona
Rozeznanie

Cytat:
Z tego co wiem to Laura dowiedziala sie ze przy jej chorej tarczycy mozna schudnac na diecie bezglutenu i postanowila to wyprobowac.

Teoretycznie czas ma, ale moze tylko teoretycznie Poza tym nie kazdy lubi gotowac.
Co to za gotowanie? Stanie 15 minut przy garach codziennie. Przecież nic długo gotującego sę raczej nie gotuje.

To na normalnej by nie miała szans schudnąć tylko na bezglutenowej? Pytam z ciekawości.
Stary 2016-01-31, 17:45   #172
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
a) nie bulwersuję się, b) już wytłumaczyłam o co mi chodzi z tym glutenem.
a) napisanie wielkimi literami napoj moza bylo odebrac jako bulwes b)doczytalam
Stary 2016-01-31, 17:46   #173
201607131110
Konto usunięte

Andziaks ma 100 tysięcy subów i dzwoni do swoich widzów.
Stary 2016-01-31, 17:46   #174
mevi_evi
wow

Cytat:
W poprzednim wątku pod koniec jest kilka dokumentów poleconych. Z dokumentów o mordercach i patologiach mogę polecać : P

Mnie fascynują takie sprawy i nie czuję się jakaś psychiczna... przynajmniej nie z tego powodu, wink wink xD Choć wolę dokumenty, książki, teksty niż fabułę. Pytanie, gdzie kończy się przyzwoitość. Widziałam kiedyś film, który nakręcili mordercy - z zabijania człowieka. Sami wrzucili go do internetu, oczywiście oficjalnie został usunięty, ale w internecie nic nie ginie. Zastanawiałam się, czy to jest sposób beszczeszczenia ofiary, czy wręcz odwrotnie, bo ja po tym drastycznym filmie, oprócz szoku, czułam smutek ogromny i miałam ochotę oddać jakiś rodzaj hołdu ofierze... niestety to już kwestia indywidualna, acz temat obszerny i chętnie podyskutowałabym.

Jej, dziewczyny, nie wiecie, jak dobrze to czytać. Może nie mam wielkich rozmiarów, ale szczupła bardzo też nie jestem, no i mam spore różnice między biustem, talią i biodrami... co zawsze było moim kompleksem. W dobie siłki i sylwetki sportowej na ulicach widocznej ciągle, czuję się nie raz ogromna albo niedostatecznie umięśniona. Do tego słyszałam różne hasła dot. mojej figury. Kiedyś w UK w sklepie ochroniarz, który był Polakiem, a nie zdawał sobie sprawy, że go rozumiem, jechał mocno po mnie do kolegi... że cycki takie, że mogłabym go nimi udusić, że jaka dupa wielka (nie jest wielka, mam szerokie biodra po prostu, pupa normalna raczej...)... oczywiście uciekłam stamtąd, zamiast coś zrobić. Często jestem postrzegana jako osoba, która powinna trochę kg zrzucić, szczególnie w udach i ciągle czuję się w oczach ludzi za duża. Fajnie wiedzieć, że jednak nie każdy tak patrzy.

Na szczęście nie każdy! Nie chcę też przeginać w drugą stronę, bo skrajności są niezdrowe, ale jeśli czujesz się dobrze, to się nie łam. Tyle razy, ile słyszałam przytyk o moim tyłku i tyle samo padał komplement. Nie ma co się przejmować. Głowa i pupa do góry!

Edytowane przez mevi_evi
Czas edycji: 2016-01-31 o 17:49
Stary 2016-01-31, 17:47   #175
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
a) napisanie wielkimi literami napoj moza bylo odebrac jako bulwes b)doczytalam
"ODCINEK" Karoliny też piszę wielkimi literami, po prostu zwracam uwagę na to co mnie bawi. Ale dobra, czy to ważne? Po prostu napisałam swoje zdanie na ten temat.
Stary 2016-01-31, 17:53   #176
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Co to za gotowanie? Stanie 15 minut przy garach codziennie. Przecież nic długo gotującego sę raczej nie gotuje.

To na normalnej by nie miała szans schudnąć tylko na bezglutenowej? Pytam z ciekawości.
Na normalnej juz chyba probowala tylko nie wychodzilo, ale wlasnie dowiedziala sie ze na tej bezglutenowej wiele osob z jej choroba schudlo wiec postanowila sprobowac. Poza tym ta dieta jest polecana dla osob z jej chorobom.

15 minut to tez gotowanie Moze po prostu woli zaosczedzic czas.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:

Andziaks ma 100 tysięcy subów i dzwoni do swoich widzów.
Bosz jak ja jej nie trawie Wiadomo cos o jej konsekwencjach w sprawie jej nauki jazdy?
Stary 2016-01-31, 17:56   #177
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Na normalnej juz chyba probowala tylko nie wychodzilo, ale wlasnie dowiedziala sie ze na tej bezglutenowej wiele osob z jej choroba schudlo wiec postanowila sprobowac. Poza tym ta dieta jest polecana dla osob z jej chorobom.

15 minut to tez gotowanie Moze po prostu woli zaosczedzic czas.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Bosz jak ja jej nie trawie Wiadomo cos o jej konsekwencjach w sprawie jej nauki jazdy?
Hashimoto to choroba autoumminologiczna, przy niej dla lepszego samopoczucia i ograniczeniu negatywnych skutków poleca się dietę bezglutenową, beznabiałową ( a najlepiej to już w ogóle paleo na protokole autoimmunologicznym). A to że osoby przestawiające się z 'normalnej' diety na taką "wszystko-free" chudną poprzez zmianę stylu żywienia samą w sobie to druga strona

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 18:01   #178
mevi_evi
wow

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
Czytam Was caly czas prawie, ale jedyne tematy, na które mam ochotę sie odezwać to offropy, bo youtube juz calkowicie stracił dla mnie wartość merytoryczną, przynajmniej ten urodowy a jak juz mam sie odezwać, to okazuje sie, ze jest juz 100 postów po ptokach Potrzebuje świeżej ytbowej krwi!

U mnie to samo, odłożę telefon na chwilę i już nagle tyle postów do nadrobienia! Jutub urodowy chwilowo mnie nudzi, bo wszystko tam jedno to samo...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Hashimoto to choroba autoumminologiczna, przy niej dla lepszego samopoczucia i ograniczeniu negatywnych skutków poleca się dietę bezglutenową, beznabiałową ( a najlepiej to już w ogóle paleo na protokole autoimmunologicznym). A to że osoby przestawiające się z 'normalnej' diety na taką "wszystko-free" chudną poprzez zmianę stylu żywienia samą w sobie to druga strona

Hashimoto, PCO czy jakiekolwiek inne choroby powodujące wahania wagi to udręka. Sądzę, że ogólnie zdrowe, sensowne odżywianie w granicach rozsądku jest pomocne i korzystne i dla chorych i dla zdrowych. A kombinowanie i udawanie, że niby nie jem glutenu i nabiału, ale wciągnę pizzę z podwójnym serem to paranoja. Nie można być trochę w ciąży, tak i nie można być na diecie odchudzającej i nie być. Niepotrzebnie Laura to rozdmuchała i szumnie nazwała wielką akcją. Wystarczyło powiedzieć, że chce po prostu zmienić styl odżywiania na zdrowszy. Nikt by wtedy jej nie rozliczał z każdej kalorii.

Stary 2016-01-31, 18:03   #179
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam bardzo mieszane uczucia. Bardzo, bardzo.

Tak sobie porównuję z livem Adbustera, gdzie ludzie dzwonili i właściwie nie rozmawiali, tylko czekali na prezenciki, ewentualnie Adbuster pytał, kim są i co robią. Jeden koleś nawet, po tym jak AdB powiedział, że dostanie jakiś tam prezent, otwarcie przyznał, że jest średnio zadowolony i chciałby coś jeszcze. I to nie było w tonie żartobliwym.
Tutaj fajnie wyszło.
Stary 2016-01-31, 18:05   #180
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Myślałam, że tylko ja Puściutka słit panienka dla mnie. I też jestem ciekawa, czy coś wiadomo - Husky, chyba Ty zgłaszałaś?

I nie zdążyłam zacytować, Munka -tak, film ogólnie bardzo mi się podobał, będę go polecać dalej Nadal siedzi mi w głowie.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości