Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-31, 12:11   #481
ewka555
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Nooo ja też się rozmarzyłam

Ewka pokażesz aukcję którą wygrałaś?

Poszlo pw 😉
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 12:17   #482
Weronia93
Rozeznanie

Witam was,rano wstałam z myślą ze super dzień bedzie a tu lipa. Poszłam na 11 do kościoła dobrze ze szedł zemn maą bo zaczęły mi się robić ciemno przed oczami i zemdlałam ledwo co mnie z kościoła wyprowadził dobrze ze mu taka pani pomogła. Teraz leżę w luzku i odpoczywam ale latem do ubikacji bo co zjem to zwymiotuje tak samo co wypije. Mam nadzieje ze nic nie bedzie mojemu maleństwu. A takie plany były cały dzień miałam pisać prace inz. Wrrrr

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Leze a maz robi lasagne. Dobrej niedzieli
Ale bym zjadła ale nie dziś jutro pewnie zrobię
Stary 2016-01-31, 12:21   #483
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Poszlo pw 😉
Dzięki
Bardzo ładne ubranka

Edytowane przez kanwa
Czas edycji: 2016-01-31 o 12:23
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 12:54   #484
masuriangirl
Raczkowanie

Dziewczyny ja dopiero melduję się po piatkowej wizycie - Aleksander pięknie rośnie, waży już 450 gram - u mnie juz 23 tydzień, wiec początek6 m-ca

Następna wizyta 19.02

Gratuluję wszystkich udanych wizyt i nowo poznanych płci
masuriangirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 13:01   #485
ania230
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Ostatnio jakiś spokój na wątku

My dzisiaj przenosimy tyle rzeczy ile nam się uda potem zakupy i będziemy coś układać i kolacja.

Drugi dzień mnie trzyma katar i kicham , ale mam nadzieje że mi przejdzie.

A co do wichury masakra nie mogłam spać , budziłam się cały czas.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 13:22   #486
ttuska
Rozeznanie

Kochane nie chcę ingerować w Wasz szczęśliwy wątek, ale potrzebuję waszej pomocy poszukuję dziewczyn z Krakowa, które mogą polecić dobrego ginekologa na NFZ sama jestem w drugim miesiącu ciąży - do tej pory chodziłam do ginekologa prywatnie, ale jak wiadomo ciąża zobowiązuje do częstych wizyt jeżeli jesteście w stanie mi pomóc to proszę o wiadomość na priv, bo tak jak wspominałam nie chce prowadzić tego typu rozmowy na Waszym wątku
Z góry dziękuję za pomoc!!
A wszystkim przyszłym mamusiom życzę wszystkiego najlepszego
ttuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 13:33   #487
haneczkab92
Ania

Misia- w telewizorze w weekend zazwyczaj nic nie ma;/ jak nie masz swoich filmów to tylko dlaczego ja, trudne sprawy i to powtarzane milion razy..;/

Ania- powodzenia na nowym mieszkaniu, oby Ci się dobrze spało i pamiętaj nie dźwigaj! aha i choróbsko niech Ci minie

Kaśka- świetne wieści z wizyty-jeżeli chodzi o dzidzię! a płeć na pewno potwierdzi się przy kolejnej wizycie! a co do Twojej anemii, to oby szybko przeszła!

Asiek- piękne ubranka!

Soffinka- zazdroszczę tego że szyjesz- pięknie, ja nawet guzika nie umiem i nie lubię przyszywać

Ewka555- oby małej szybko przeszło;*

Lalare- niech się mała przyzwyczaja do takiego "stresu") nic jej nie będzie, a właśnie chciała Ci pokazać że jej się podoba
O- no to udanego lotu życzę
I pięknie to jedzonko wygląda, ale nie mój gust kulinarny, nie przepadam za sushi i tym smakiem

Weronia- odpoczywaj ile możesz oby to objaw ciążowy a nie jakieś zatrucie czy coś w tym stylu

Masuriangirl- dobrze, że się meldujesz i jeszcze z dobrymi wieściami

A ja witam się w niedzielę Wczoraj miałam bardzo intensywny dzień. Dziś oddawaliśmy wynajmowane mieszkanie właścicielowi a więc trzeba było resztę rzeczy zabrać no i posprzątać całe mieszkanie. O ile nic nie dźwigałam, to sprzątałam i cały czas na nogach. Jak wróciłam wieczorem do domu to myślałam że nie usnę tak mnie kręgosłup bolał;/ na szczęście dziś wstałam i jest lepiej. Oddaliśmy już klucze więc mam mieszkanie z głowy. Czekam tylko aż mąż z tatą wyremontują w końcu pokój żebym zaczęła rzeczy z kartonów wypakowywać! bo już mnie to irytuje- takie życie na kartonach
Tymczasem idę zjeść cieplutki rosołek bo coś gardło mnie boli więc trzeba coś ciepłego zjeść
Miłej niedzieli!

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 13:36   #488
Madzia9999
Zakorzenienie

Ania to przeprowadzka już na finiszu? Fajnie, że w domku siedzisz poukladasz sobie wszystko na spokojnie i w swoim czasie Będziesz moglar się cieszyć mieszkaniem we dwoje i spokojnie oczekiwać na córeczkę

Ja z niecierpliwością czekam aż tz przywiezie mi rosół i kotlety z indyka Obiad tutaj dzisiejszy to kolejny koszmarek :P
Dresiki i leginsy też ma mi podrzucić bo te które oststnio mi zabrał są trochę za,wąskie i mnie uciekają :/

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 13:48   #489
olinka012
Zadomowienie

Madzia lepiej się czujesz?
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 14:05   #490
Paula_ck
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez masuriangirl Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja dopiero melduję się po piatkowej wizycie - Aleksander pięknie rośnie, waży już 450 gram - u mnie juz 23 tydzień, wiec początek6 m-ca

Następna wizyta 19.02

Super że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Liliana i Melania :-D
Piękne imiona

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej
ja po wizycie, wszystko z dzidzia ok wazy 371g wymiary jak trzeba tylko ja mam anemie mimo tego, że codziennie em buraki na razie nie dal mi żelaza bo i bez tego mam zaparcia płeć niepotwierdzone bo dziec nie współpracował ale za tydzień mam polowkowe
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
te pierwsze 3 bodziaki na jednym zdjęciu są z F&F a cała reszta z Nexta,
Śliczne
Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Załącznik 6152366kolderka jest z tych samych materiałów tylko ze mniejsza i z wypełnieniem
Piękna wyszła!
Stary 2016-01-31, 14:23   #491
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Ania to przeprowadzka już na finiszu? Fajnie, że w domku siedzisz poukladasz sobie wszystko na spokojnie i w swoim czasie Będziesz moglar się cieszyć mieszkaniem we dwoje i spokojnie oczekiwać na córeczkę

Ja z niecierpliwością czekam aż tz przywiezie mi rosół i kotlety z indyka Obiad tutaj dzisiejszy to kolejny koszmarek :P
Dresiki i leginsy też ma mi podrzucić bo te które oststnio mi zabrał są trochę za,wąskie i mnie uciekają :/
Madzia no właśnie jak tam się czujesz? Cisza na oddziale weekendowo? Ja w szpitalu leżałam miesiąc w ciąży z młodym i tylko bluzka i leginsy. Dziewczyny podpatrzyły i cały oddział przedporodowy zaczął chodzić tak samo Jakoś takie inne samopoczucie jak człowiek nie paraduje z ledwie zakrytym (...) w koszuli nocnej - wiadomo jak to w wysokiej ciąży ;-)

Ania, Haneczka- przeprowadzka to kupa harówy- współczuję! Sprowadzaliśmy się w sierpniu z 4 piętra bez windy...

Masurian- kawał chłopa jednym słowem

Lala- odnośnie dźwięków-dzidzia dzisiaj tak dawała czadu w kościele w trakcie śpiewu, że chyba na księdza/zakonnicę pójdzie ;-)

Ttuska- nie pomogę, jestem z Podkarpacia i zamierzam rodzić w Rzeszowie.
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 15:12   #492
Asiek121
Zakorzenienie

a tsh robicie na czczo??
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 15:23   #493
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
a tsh robicie na czczo??
Nie musi być na czczo
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 15:26   #494
Asiek121
Zakorzenienie

A jak pobiore mocz do badania np o 8 rano to moge go zaniesc o 12? sorki za glupie pytanie haha :-P ale podobno do badania trzeba poranny czy nie?

bo u mnie takie kolejki w labolatorium do 12 , ze z siuskami bede stala 3h...
Stary 2016-01-31, 15:34   #495
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
A jak pobiore mocz do badania np o 8 rano to moge go zaniesc o 12? sorki za glupie pytanie haha :-P ale podobno do badania trzeba poranny czy nie?

bo u mnie takie kolejki w labolatorium do 12 , ze z siuskami bede stala 3h...
Z tego co wiem, to trzeba go oddać do badania w ciągu max 2-3 godzin...
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 15:38   #496
olinka012
Zadomowienie

Na pewno trzeba trzymać w lodowce
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 15:40   #497
Asiek121
Zakorzenienie

Ok dzięki najwyzej pojde przed otwarciem zająć kolejkę jak emeryt :-D
Stary 2016-01-31, 15:42   #498
Madzia9999
Zakorzenienie

Dziewczynki u mnie lepiej, leukocyty w moczu zmniejszyły się o 40% dalej czekamy na wynik posiewu i konsultację urologa. Jestem dobrej myśli
Tutaj większość dziewczyn w leginsach i tshisrtach pomyka. Tylko te z porodowki obok widuję w koszulach nocnych ja w dresiku i t-shirt tak żeby wygodnie mi było

Asia możesz nasikac z rana mocz do lodówki i potem zawieść i będzie ok. Tylko żeby poza lodówką długo te siki nie były :P

Sophia Loren
Stary 2016-01-31, 17:15   #499
Wiolinkax
Zadomowienie

Witam sie i ja niedzielnie
Dzisiaj będąc w kościele poczułam po raz pierwszy jak dzidzia szalała w brzuszku a wczoraj wieczorem takie leciutkie bulgotanie

Ania -pamiętam dobrze jak i ja sie pakowałam nie tak dawno do naszego nowego domku także nie zazdroszcze mieszkania ,,na kartonach" a co do spania w nocy to długo musiało upłynąć zanim sie przyzwyczaiłam

Dziewczyny (zwłaszcza te które 1 raz będą rodzic) mam pytanie czy oprócz ciuszkowych szaleństw robicie juz jakies powazniejsze zakupy typu kupno wózka, łozeczka, wanienki itd? czy jeszczy uważacie ze to za wcześnie? mnie juz strasznie korci kupic te wszystkie rzeczy
Wiolinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:19   #500
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez Wiolinkax Pokaż wiadomość
Dzisiaj będąc w kościele poczułam po raz pierwszy jak dzidzia szalała w brzuszku a wczoraj wieczorem takie leciutkie bulgotanie

Ania -pamiętam dobrze jak i ja sie pakowałam nie tak dawno do naszego nowego domku także nie zazdroszcze mieszkania ,,na kartonach" a co do spania w nocy to długo musiało upłynąć zanim sie przyzwyczaiłam

Dziewczyny (zwłaszcza te które 1 raz będą rodzic) mam pytanie czy oprócz ciuszkowych szaleństw robicie juz jakies powazniejsze zakupy typu kupno wózka, łozeczka, wanienki itd? czy jeszczy uważacie ze to za wcześnie? mnie juz strasznie korci kupic te wszystkie rzeczy
Gratuluje ruchów!
Ja już robie zakupy, żeby sobie koszty rozłożyć akurat wózek, łóżeczko i kilka innych rzeczy mam, ale wcale nie uważam, że to za wcześnie!

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:20   #501
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masuriangirl Pokaż wiadomość

Następna wizyta 19.02

Ładna waga . gratulacje

Cytat:
Dziewczynki u mnie lepiej, leukocyty w moczu zmniejszyły się o 40% dalej czekamy na wynik posiewu i konsultację urologa. Jestem dobrej myśli
Tutaj większość dziewczyn w leginsach i tshisrtach pomyka. Tylko te z porodowki obok widuję w koszulach nocnych ja w dresiku i t-shirt tak żeby wygodnie mi było

Asia możesz nasikac z rana mocz do lodówki i potem zawieść i będzie ok. Tylko żeby poza lodówką długo te siki nie były :P
super że leukocyty sie zmniejszyły

Ja musze coś przygotować sobie takiego bo koszule nocne źle mi sie kojarzą. Jak takie worki i takie tez mam wspomnienia.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:20   #502
kanwa
Zakorzenienie

Ja te największe zakupy zostawiam na koniec.Gdzieś w maju myślę.Nie chcę zagracać mieszkania zbędnie za szybko
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:34   #503
motylek1984
Zadomowienie

Gratki ruchów maleństwa, ja nadal czekam z utęsknieniem. Lozeczek nie kupujemy, bo dostalismy, wozek juz upatrzony i koło kwietnia zamowimy, pokupowałam już wszystkie higieniczne rzeczy dla siebie i dzidziołków. Wanienki też nie kupuję bo dostaniemy, musimy jeszcze kupić kilka rzeczy tj przewijak, stojak na wanienke, ochraniacze na łóżeczka itd, ale mysle, ze niedługo to będę robić, ciuszków już kupiłam sporo, pieluszki tetrowe, kocyki do wozka, chciałam trochę rozłożyć koszty i nie zostawiać wszystkiego na ostatni okres, bo z bliźniakami to nigdy nie wiadomo, kiedy wyląduje w szpitalu, mam nadzieję, że będą siedzieć do samego końca :-D
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 17:37   #504
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Madzia no właśnie jak tam się czujesz? Cisza na oddziale weekendowo? Ja w szpitalu leżałam miesiąc w ciąży z młodym i tylko bluzka i leginsy. Dziewczyny podpatrzyły i cały oddział przedporodowy zaczął chodzić tak samo Jakoś takie inne samopoczucie jak człowiek nie paraduje z ledwie zakrytym (...) w koszuli nocnej - wiadomo jak to w wysokiej ciąży ;-)

Ania, Haneczka- przeprowadzka to kupa harówy- współczuję! Sprowadzaliśmy się w sierpniu z 4 piętra bez windy...

Masurian- kawał chłopa jednym słowem

Lala- odnośnie dźwięków-dzidzia dzisiaj tak dawała czadu w kościele w trakcie śpiewu, że chyba na księdza/zakonnicę pójdzie ;-)

Ttuska- nie pomogę, jestem z Podkarpacia i zamierzam rodzić w Rzeszowie.
Mega spokój i cisza na oddziale dziś.Jedyne co to na sprawdzenie tętna dziecka 3x dziennie chodzimy i leki wiadomo. Dzień wolno mija. Dobrze, że akurat mieszkamy blisko szpitala więc dziś już dwa razy u mnie był. Za poł godzinki podjedzie jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez Wiolinkax Pokaż wiadomość

Fajnie, że już czujesz ruchy Ja tak czekałam na tą chwilę
Teraz kończę 22 tydz i regularnie czuję ruchy, a wieczorem to już wariację normalnie
Ja mam ryzko, że może być wcześniak więc powoli bardziej zabieram się za zakupy.Jak tylko wyjdę ze szpitala zaczynam działać w temacie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Ładna waga . gratulacje

super że leukocyty sie zmniejszyły

Ja musze coś przygotować sobie takiego bo koszule nocne źle mi sie kojarzą. Jak takie worki i takie tez mam wspomnienia.
Też mnie to bardzo cieszy. Tak domniemam, że jeśli zmiejszyły się leukocyty to i bakterie też powinny się zmiejszyć
Podobnie mam z koszulami nocnymi, nie lubię ich :P Cóż trzeba się będzie przemóc i w szpitalu w takiej paradować po porodzie

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Gratki ruchów maleństwa, ja nadal czekam z utęsknieniem. Lozeczek nie kupujemy, bo dostalismy, wozek juz upatrzony i koło kwietnia zamowimy, pokupowałam już wszystkie higieniczne rzeczy dla siebie i dzidziołków. Wanienki też nie kupuję bo dostaniemy, musimy jeszcze kupić kilka rzeczy tj przewijak, stojak na wanienke, ochraniacze na łóżeczka itd, ale mysle, ze niedługo to będę robić, ciuszków już kupiłam sporo, pieluszki tetrowe, kocyki do wozka, chciałam trochę rozłożyć koszty i nie zostawiać wszystkiego na ostatni okres, bo z bliźniakami to nigdy nie wiadomo, kiedy wyląduje w szpitalu, mam nadzieję, że będą siedzieć do samego końca :-D
Ze mną na sali leży dziewczyna w ciaży bliźniaczej 29tydz 5dzień.
Ma już wszystko poza wózkiem kupione. Szczęściara z niej: chlopiec i dziewczynka będzie

Sophia Loren
Stary 2016-01-31, 17:45   #505
motylek1984
Zadomowienie

Ja mam nadzieje, że u mnie będzie ok przynajmniej do 36t, ale jak trzeba będzie leżeć, to też na to jestem gotowa, zakupiłam już dużą kosmetyczkę kilka rzeczy do szpitala w razie czego, bo ostatnio to ten szpital mnie mega zaskoczył, juz powoli musze torbę dla siebie spakować w razie czego. Madzia, dobrze, ze wyniki sie normują, może jutro, albo we wtorek wyjdziesz.
Stary 2016-01-31, 17:49   #506
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam nadzieje, że u mnie będzie ok przynajmniej do 36t, ale jak trzeba będzie leżeć, to też na to jestem gotowa, zakupiłam już dużą kosmetyczkę kilka rzeczy do szpitala w razie czego, bo ostatnio to ten szpital mnie mega zaskoczył, juz powoli musze torbę dla siebie spakować w razie czego. Madzia, dobrze, ze wyniki sie normują, może jutro, albo we wtorek wyjdziesz.
Też mam taką nadzieję,że w miarę szybko stąd wyjdę
Podobnie mnie szpital bardzo zaskoczył, TŻ mi co chwila coś dowoził. Teraz zrobię sobie szafkę awaryjna w łazience na rzeczy w razie co do szpitala i torbę w miarę ogarniętą bo nigdy nic nie wiadomo.

Sophia Loren
Stary 2016-01-31, 17:55   #507
motylek1984
Zadomowienie

Ja pojechałam do szpitala z tż w nowy rok, ja oczywiście za kierowce bo tż troche wypił w sylwestra, jak sie okazało ze musze zostać, to zwerbowałam szwagierke do spakowania, przez tel jej wszystko mowiłam gdzie i co. Musiały przyjechać razem z moją koleżanką bo samochód trzeba było zabrać :'( taka to robota z tymi naszymi chłopami. A jak wróciłam do domu to taki bajzel, że szok, aż strach pomyśleć, coby było gdybym dłużej musiała zostać.
Stary 2016-01-31, 17:58   #508
misia880
Zakorzenienie

Moj juz od tyg nie pije alko wcale bo mowi ze musi byc gotowy

Ja mam nadal torbe nie spakowana

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 18:01   #509
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pojechałam do szpitala z tż w nowy rok, ja oczywiście za kierowce bo tż troche wypił w sylwestra, jak sie okazało ze musze zostać, to zwerbowałam szwagierke do spakowania, przez tel jej wszystko mowiłam gdzie i co. Musiały przyjechać razem z moją koleżanką bo samochód trzeba było zabrać :'( taka to robota z tymi naszymi chłopami. A jak wróciłam do domu to taki bajzel, że szok, aż strach pomyśleć, coby było gdybym dłużej musiała zostać.
Nie strasz mnie Mój TŻ niby dziś pralkę i zmywarkę nastawił ale w jakim mieszkanie jest stanie to nie wiem :P Mlodsza siostra ma do mnie przyjechać po weekendzie liczę że razem powoli ogarniemy nie ład kiedy mnie nie bylo ale moze nie bedzie tak źle

Wczoraj siedziałam z TŻ na krzeelkach niedaelko drzwi na porodowkę. Przyechala mloda dziewczyna z chlopakiem/mężem i dwie paniami - pewnie mamuia i teściowa. Dziewczynę zabrali na porodowkę bo już jęczała z bolu od windy. Za chwilę wychodzi położna i pyta kto chcę być przy porodzie a mamusie zgodnym chorkiem. tatuś musi się zastanowić bo się boi
JAk byłam siku w połowie nocy to dalej tatuś dreptal po korytarzu a mamusie pocieszały :P Bidna dziewczyna tam sama rodzila

Sophia Loren
Stary 2016-01-31, 18:08   #510
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Nie strasz mnie Mój TŻ niby dziś pralkę i zmywarkę nastawił ale w jakim mieszkanie jest stanie to nie wiem :P Mlodsza siostra ma do mnie przyjechać po weekendzie liczę że razem powoli ogarniemy nie ład kiedy mnie nie bylo ale moze nie bedzie tak źle

Wczoraj siedziałam z TŻ na krzeelkach niedaelko drzwi na porodowkę. Przyechala mloda dziewczyna z chlopakiem/mężem i dwie paniami - pewnie mamuia i teściowa. Dziewczynę zabrali na porodowkę bo już jęczała z bolu od windy. Za chwilę wychodzi położna i pyta kto chcę być przy porodzie a mamusie zgodnym chorkiem. tatuś musi się zastanowić bo się boi
JAk byłam siku w połowie nocy to dalej tatuś dreptal po korytarzu a mamusie pocieszały :P Bidna dziewczyna tam sama rodzila
Moj mąż to raz zmywarkę włączył i to po moim nakazie, a naczyń nie wkłada, bo potłucze, jak mu karze to to zrobi ale żeby tak z wlasnej inicjatywy to ni hu hu. Jak mu każe coś sprzątnąć, to mńwi że po co, przecież czysto jest. A co do porodu to tż ze mną nie będzie, bo cesarka, ale nawet gdyby byl sn, to i tak bym go nie zmuszała, bo nawet tak miałam laparo i widział dziurki to już mdlał.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości