Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-31, 19:51   #211
koainka_
Czekoladożerca

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Maturalna. Termin zawsze była jakoś do końca pierwszego tygodnia lutego. A skoro nie wie jakie studia, to nie wie pewnie też jakie przedmioty będzie musiała zdać
Żeby nie zamykać sobie wachlarza możliwości będzie zdawać maturę ze wszystkich przedmiotów
Stary 2016-01-31, 19:53   #212
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
Aha, nie wiedziałam że tak jest, ale myślę że pewnie mniej więcej wie co ją interesuje tylko nie jest jeszcze zdecydowana na konkretny kierunek.
Co chce zdawać na maturze pewnie już wie.
A skąd ta pewność?
W jej kontekście pewnym można być, że jest ponadprzeciętnie leniwa i ma ogromny tupet. Każde studia wymagają wkładu pracy, mniejszego lub większego, także jeśli nie zmieni podejścia, to polecam znaleźć inny plan na życie, bo szkoda jej czasu.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:55   #213
floooowers
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Żeby nie zamykać sobie wachlarza możliwości będzie zdawać maturę ze wszystkich przedmiotów

poprosi żeby ktoś napisał mature za nią
Stary 2016-01-31, 19:56   #214
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kirja Pokaż wiadomość
Witam wizażanki
Odnośnie Andziaks to dzisiaj znowu na snapie prosiła czy ktoś za nią nie odrobi zadań z polskiego i matmy, bo ma całą kartę pracy z każdego przedmiotu do oddania na już. Wywód zakończyła "ja teraz idę się położyć, a jak wstanę to mam nadzieję, że ktoś się zgłosi"
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:57   #215
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nomi_ Pokaż wiadomość
Chyba mamy podobne figury (i podobną wagę, tylko biodra bym od Ciebie pożyczyła, bo akurat biodra mam wąskie (a do tego duże uda i pupę, mały biust, dość wąskie ramiona, brzuch nigdy nie chce być płaski, nawet jak byłam bardzo szczupła i ćwiczyłam, to był taki lekko wypukły).
Marzę o kobiecej figurze, ale już takiej mieć nie będę przecież, za późno na to by mi jeszcze biust urósł.
Mogę Ci śmiało oddać trochę bioder, mam w nich w okolicach 100 cm, koszmar. Jak kupuję spodnie, to wszystko odstaje w pasie przeważnie, a w biodrach na styk. Nienawidzę tego. Dupa mi we wszystkim wygląda jak planeta. Cycki mam takie sobie, 75f, ani duże, ani jakieś bardzo małe. Brzuch do poprawki jak ćwiczyłam wyglądał lepiej zdecydowanie. Rąk też swoich nie lubię, mam nadzieję, że jak schudnę to poleci trochę cm z nich też. Byłabym szczęśliwa gdybym raz w życiu weszła w spodniew rozmiarze S

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:58   #216
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
"W tym roku mam maturę. Jeszcze nie wiem co chcę studiować, ale na pewno chcę iść na studia"
Pewnie na uczelni Wyzsza Szkola Melanżu
Stary 2016-01-31, 19:59   #217
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
A skąd ta pewność?
W jej kontekście pewnym można być, że jest ponadprzeciętnie leniwa i ma ogromny tupet. Każde studia wymagają wkładu pracy, mniejszego lub większego, także jeśli nie zmieni podejścia, to polecam znaleźć inny plan na życie, bo szkoda jej czasu.

Nie mam pewności, bo w ogóle nie znam tej dziewczyny o której mówicie, ale pamiętam że jak sama zdawałam maturę też mniej więcej wiedziałam jaki obszar mnie interesuje, ale na konkretny kierunek nie byłam zdecydowana, i podobnie miało wielu moich znajomych.
Np. zdawali historię i wos ale jeszcze nie wiedzieli czy pójdą na historię czy na politologię, albo zdawali matematykę ale nie wiedzieli czy pójdą na inżynierię produkcji czy inżynierię bezpieczeństwa itd.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:00   #218
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Pewnie na uczelni Wyzsza Szkola Melanżu
idealne przygotowuje do objęcia lukratywnego stanowiska w firmie "Szlachta nie pracuje", polecam
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:00   #219
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

proponuje jej zrobic ankiete jaki kierunek studiuje największa ilość jej widzów... zeby jej miał kto rzeczy ogarniac na uczelnie
Ha nie zdziwilabym sie jakby to zrobila

Choc chyba jej widzowie nie sa jeszcze na etapie studiowania.
A to peszek
Stary 2016-01-31, 20:01   #220
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Maturalna. Termin zawsze była jakoś do końca pierwszego tygodnia lutego. A skoro nie wie jakie studia, to nie wie pewnie też jakie przedmioty będzie musiała zdać
E tam w drugą stronę też się da wybrać ale nie z jej podejściem

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Wystarczy geografia i już można na sporo kierunków składać
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:03   #221
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
Nie mam pewności, bo w ogóle nie znam tej dziewczyny o której mówicie, ale pamiętam że jak sama zdawałam maturę też mniej więcej wiedziałam jaki obszar mnie interesuje, ale na konkretny kierunek nie byłam zdecydowana, i podobnie miało wielu moich znajomych.
Np. zdawali historię i wos ale jeszcze nie wiedzieli czy pójdą na historię czy na politologię, albo zdawali matematykę ale nie wiedzieli czy pójdą na inżynierię produkcji czy inżynierię bezpieczeństwa itd.
A to inna sprawa, że jest ogromną pomyłką, żeby w tym wieku decydować o dalszym życiu w tych kategoriach.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:08   #222
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
A skąd ta pewność?
Moze ona nie idzie sie tam uczyc tylko na studia
Tak mi sie skojarzylo https://www.youtube.com/watch?v=YpCRsn3BcwQ
Stary 2016-01-31, 20:11   #223
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aimra Pokaż wiadomość
btw używacie/lubicie tusz Lash Sensational? Ostatnio otworzyłam, po kilku użyciach jestem załamana, robi mi straszną tradżę z rzęs. Może nie taką straszną, ale nienawidzę koślawo pogrubionych, posklejanych rzęs, a taki właśnie efekt mi robi. Jestem zwolenniczką idealnego rozdzielenia i uzyskania objętości tą drogą a nie za pomocą grubych pachołków.
Tak, kocham Mnie rozdziela całkiem ładnie i podkręca całkiem fajnie - a z tym u mnie największy problem.

Swoją drogą, kupiłam ostatnio Misslyn Shield - taki grzebyk do rozczesywania i osłonkę do podkręcania rzęs tuszem - ciekawa jestem, czy da coś więcej niż zalotka, która u mnie daje połowiczny efekt, a używam od lat.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:12   #224
marcia321
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jamaika88 Pokaż wiadomość
Za Laurą nie przepadam, ale tutaj muszę trochę stanąć w jej obronie. Przecież sama przyznała się, że tą pizzą złamała swoje zasady, mogła to wyciąć i udawać, że wszystko gra, nie zrobiła tego. Zresztą coś kojarzę, że ona mówiła na początku, że postara się nie jeść glutenu, nie zarzekała się, że zero glutenu od teraz! Najlepiej wcale nie mówić o dietach, zmianach w żywieniu, bo ludzie zaczną rozbijać wszystko na czynniki pierwsze i analizować skład każdego kęsa.
a ja się tylko dziwię znajomym Laury! Patrycja i Jacek wiedzą przecież że Laura jest na diecie więc tak samo mogli udać się w inne miejsce na obiad a nie wybierać pizze. Przecież wiedzą jak ważne jest to dla Laury
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:13   #225
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
nie wnikam w treść powyższego posta, ale jeszcze niecałe 2 lata temu > https://www.instagram.com/p/l7e6lYrk8Y/ i https://www.instagram.com/p/d41CazLk...en-by=iamiskra całkiem przeciętna figura
ja sie nie znam, może istnieją jakieś specjalne ćwiczenia, które potrafią takie cuda zdziałać..
no właśnie, dobrze sie dokopałaś, jak się robi taki tyłek bez skalpela

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:14   #226
ladybird1395
( ͡° ͜ʖ ͡°)

GG do ladybird1395

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, takie luźne pytanie mam - ma może któraś z Was doświadczenia z randkami internetowymi?

Nie wiem co mnie podkusiło, ale kilka dni temu weszłam na regionalny czat, chyba pierwszy raz od czasów gimnazjum, kiedy to internety były tylko w szkole i raz w tygodniu można było iść za złotówkę na 2 godziny .

No i wśród miliardów wiadomości typu "jakie masz cycki" albo "szukasz sponsora?" się trafił ktoś normalny, rozmawiam z nim od tych kilku dni i coraz bardziej mi "pasuje". Powoli, nieśmiało pada z jego strony propozycja ewentualnego spotkania i sama nie wiem, nie mam żadnych doświadczeń z facetami z internetu, z resztą, ogólnie z facetami doświadczeń mam niewiele. Wiem, że to może się okazać całkiem inny człowiek, może nie pisać prawdy i w ogóle wiele rzeczy może być źle, ale nie chciałabym przekreślać kogoś takiego skoro ja sama też wlazłam na ten czat i się za jakąś nienormalną nie uważam . Wiem też, że najlepiej to "wyjść do ludzi" i kogoś poznać, ale obecnie nie mam za bardzo takiej możliwości i może powinnam dać szansę jakiejś internetowej znajomości . Nie mam też kogo poprosić o radę, więc postanowiłam zapytać tutaj.

P.S. Mam nadzieję, że przeciwniczki offtopów mi wybaczą

Jeśli wydaje się być spoko to spotkaj się z nim Tylko wiadomo, miejsce publiczne itd. Ja ogólnie z randkami przez internet mam raczej dobre wspomnienia. Były trzy, dwóch pierwszych chłopaków to tragedia nie była, więc nie marudziłam po powrocie do domu A z ostatnim jestem już ponad 4 lata, więc jak widać da się
ladybird1395 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:14   #227
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
a ja się tylko dziwię znajomym Laury! Patrycja i Jacek wiedzą przecież że Laura jest na diecie więc tak samo mogli udać się w inne miejsce na obiad a nie wybierać pizze. Przecież wiedzą jak ważne jest to dla Laury
no juz nie przesadzajmy, zeby sie wszyscy musieli naginać do tego ze ktos jest na diecie
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:16   #228
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Szczupli też jedzą pizze i bez przesady ze świat bedzie dostosowywać się do dietowiczow. Można zjeść mniej pizzy, można zamówić coś innego (ciężko o lokal z samymi pizzami, w menu są też zwykle inne rzeczy).
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:17   #229
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
ciało piekne? ok zacytuje teraz Ciebie , " a kto wyznacza trend pieknego ciała"
no bo chyba nie tu
https://www.instagram.com/p/BAxrB8gr...en-by=iamiskra

" dla mnie sa w sam raz i co teraz/" ano nic ;-) dla mnie kuper definitywnie za duzy ;-) i daleki od ideału ;-)

https://www.instagram.com/p/BAafT_2L...en-by=iamiskra

no gdzie taka waltornia ludzie ??? ;-))))))
Mnie się jej figura w ogóle nie podoba (chociaż tutaj: https://www.instagram.com/p/BAuu5var...en-by=iamiskra moim zdaniem bardzo ładnie wygląda). Duża, krągła pupa to jedno, ale ja tu widzę laskę, która usiadła na ulu. Całe ciało szczupłe, tylko tyłek kończy się rok świetlny za resztą ciała.

Cytat:
Myślę, że odpowiednią dietą i konkretnymi ćwiczeniami w dużym natężeniu można zbudować spory zadek - jeśli ktoś tu się faktycznie na tym zna, niech zatwierdzi albo zaprzeczy proszę.

Myślę, że to może być kluczem - https://www.instagram.com/p/-rbEq2Lk...en-by=iamiskra
https://www.instagram.com/p/98wreYrk...en-by=iamiskra
https://www.instagram.com/p/9mHlG_Lk...en-by=iamiskra
https://www.instagram.com/p/9gE_xrrk...en-by=iamiskra

No własnie średnio... da się wyrobić pupę, żeby była zgrabniejsza i większa, ale nie trzy razy większa od stanu wyjściowego. Obserwuję laski które robią przysiady z większym ciężarem niż Iskra i wszystkie mają pupy proporcjonalne do ciała - większe (jak np. Fitblogerka) albo mniejsze, ale jednak.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

proponuje jej zrobic ankiete jaki kierunek studiuje największa ilość jej widzów... zeby jej miał kto rzeczy ogarniac na uczelnie
daję okejkę temu pomysłowi

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2016-01-31 o 20:20
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:19   #230
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
A Laura mogła wybrać jakąś sałatkę zamiast pizzy. Widocznie ta dieta nie jest dla niej aż tak ważna i pozwala sobie na drobne odstępstwa.
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:22   #231
Zamarzona
Rozeznanie

Cytat:
Mogła Laura zamówić sałatkę, albo zjeść 1 kawałek pizzy, a nie 3.
Stary 2016-01-31, 20:23   #232
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Mysle ze nic zlego sie nie stalo jak raz Laura poluzowala sobie diete Mysle ze jej to moze nawet wyjsc na dobre, bo czesto jest tak ze osoby ktore sa na restrykcyjnej diecie szybko sie do niej zniechecaja.
Stary 2016-01-31, 20:23   #233
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Mnie się jej figura w ogóle nie podoba (chociaż tutaj: https://www.instagram.com/p/BAuu5var...en-by=iamiskra moim zdaniem bardzo ładnie wygląda). Duża, krągła pupa to jedno, ale ja tu widzę laskę, która usiadła na ulu. Całe ciało szczupłe, tylko tyłek kończy się rok świetlny za resztą ciała.

No własnie średnio... da się wyrobić pupę, żeby była zgrabniejsza i większa, ale nie trzy razy większa od stanu wyjściowego. Obserwuję laski które robią przysiady z większym ciężarem niż Iskra i wszystkie mają pupy proporcjonalne do ciała - większe (jak np. Fitblogerka) albo mniejsze, ale jednak.

daję okejkę temu pomysłowi
takie dupsko to już karykaturalne, nie lubię

w temeacie figury i w ogóle urody mocno propsuję Monisię Bellucci

Edytowane przez Adamantium01
Czas edycji: 2016-01-31 o 20:27
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:24   #234
aimra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Tak, kocham Mnie rozdziela całkiem ładnie i podkręca całkiem fajnie - a z tym u mnie największy problem.

Swoją drogą, kupiłam ostatnio Misslyn Shield - taki grzebyk do rozczesywania i osłonkę do podkręcania rzęs tuszem - ciekawa jestem, czy da coś więcej niż zalotka, która u mnie daje połowiczny efekt, a używam od lat.

Kurczę, to ciekawe z czego wynika ten okropny efekt u mnie. Widocznie inne rzęsy, inne wymagania. Kupienie felernego egzemplarza raczej odpada, bo był zaklejony (Super-Pharm pozytywnie zaskoczyło ). Myślałam, że skoro lubię tradycyjnego Colossala to inny tusz z Maybelline mi krzywdy nie zrobi. Czyli sprawdza się schemat -> kupuję Colossala -> szukam czegoś innego -> wracam z podkulonym ogonem do swojego pewniaka
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:29   #235
Nomi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Mogę Ci śmiało oddać trochę bioder, mam w nich w okolicach 100 cm, koszmar. Jak kupuję spodnie, to wszystko odstaje w pasie przeważnie, a w biodrach na styk. Nienawidzę tego. Dupa mi we wszystkim wygląda jak planeta. Cycki mam takie sobie, 75f, ani duże, ani jakieś bardzo małe. Brzuch do poprawki jak ćwiczyłam wyglądał lepiej zdecydowanie. Rąk też swoich nie lubię, mam nadzieję, że jak schudnę to poleci trochę cm z nich też. Byłabym szczęśliwa gdybym raz w życiu weszła w spodniew rozmiarze S
Oddaj chociaż z 10 cm z tych bioder i będzie spoko . Mi wszystko też odstaje w pasie, ale i biodrach, za to na uda ledwo ledwo wciskam.
Kurcze, ja też zawsze M, ale wcześniej, jak byłam tak z 10kg szczuplejsza, też nosiłam spodnie M, mimo że sprzedawcy nie wierzyli i siłą wciskali mi mniejsze. No co ja poradzę, że w tej najszerszej części ud to ledwo co w swoim rozmiarze (jeśli chodzi o resztę ciała) na siebie wciskam. :/
Stary 2016-01-31, 20:30   #236
Zanetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez micropig Pokaż wiadomość

W swoim życiu spotkałam się z dwoma facetami (i jedną dziewczyną ;p) poznanymi przez internet. Ani z jednym, ani z drugim nic na dłuższą metę nie wyszło, ale uważam to za ciekawe doświadczenie i absolutnie tego nie żałuję. Znam też pary, które są ze sobą wiele lat, a poznały się przez internet, na czatach albo dawno temu na Gadu-gadu, także da się tak poznać "tego jedynego" ) Według mnie nic nie tracisz. Tylko polecam na początek obczaić go na fejsie czy gdzieś, tak żeby się przekonać czy... on to on, a nie jakiś oszust :P Zobaczyć czy ma jakiś znajomych, rodzinę, ogólnie - życie nie jest jakimś fejkiem. Jeśli znasz go wyłącznie z czatu to oczywiście wasze ewentualnie spotkanie bedzie owiane większa tajemnicą no i ryzykiem. Osobiście jestem pozytywnie nastawiona do poznawania ludzi z internetów. No bo... czemu nie?
Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Ja mam doświadczenie ;-) w ten sposób poznałam mojego faceta z którym już jestem 1,5 roku.
Cytat:
Napisane przez ladybird1395 Pokaż wiadomość

Jeśli wydaje się być spoko to spotkaj się z nim Tylko wiadomo, miejsce publiczne itd. Ja ogólnie z randkami przez internet mam raczej dobre wspomnienia. Były trzy, dwóch pierwszych chłopaków to tragedia nie była, więc nie marudziłam po powrocie do domu A z ostatnim jestem już ponad 4 lata, więc jak widać da się
Dziękuję za kilka słów o Waszych doświadczeniach, cieszę się, że udało Wam się poznać wartościowych facetów w sieci . Jak się w najbliższym czasie nic nie popsuje to pewnie zdecyduję się na spotkanie. Kwestie bezpieczeństwa to wiadomo, w takich przypadkach trzeba być ostrożnym i dmuchać na zimne .
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:35   #237
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1395 Pokaż wiadomość

identycznie jak u mnie, no tylko że pierwszy to był totalna tradża
Uważam, że jednak warto spróbować
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:55   #238
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Miałam szczęścio-okazję widzieć tę "różnicę pomiędzy biustem, talià i udami" i biorę jà za bardzo mocno ponętnà. Go girl. #PokaPokaPokaBędzie

Na żywooooo?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 21:00   #239
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Na żywooooo?

nieee... a co, już szykowałaś scenę zazdrości? xD
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 21:02   #240
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

nieee... a co, już szykowałaś scenę zazdrości? xD

mhm...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości