|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
U mnie też już po spaniu. Zasnęliśmy ok.1, a kolację jadłam po 20.00, więc już mnie mega ssie na owsiankę
juz przed snem mówiłam do tż, że nie mogę się doczekać śniadania U mnie najlepsze spanie na brzuchu albo lewym boku. Na plecach nawet jak książkę czytam to muszę podciągnąć nogi bo zaraz młoda się tyłkiem wystawia. |
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
monikmi, mam podobnie. Nie boje się, bo nie wiem czego mam się bać.
![]() Oczywiście, że damy radę. ![]() Idę trochę fejsa podmalować żeby ludzi nie straszyć. Dzisiaj pierwsze wyjście z domu od kilku dni. Oby świeże powietrze mnie nie zabiło.
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2344 | |
|
Rozeznanie
|
witam się i ja,
dzień zaczęłam od dwóch kostek czekolady i sernika lecę budzić chłopaków i wracam do łóżka jak tylko się ich pozbędę ![]() jutro rano muszę jechać na paciorkowca a pojutrze mam położną o 9 więc nie pośpię, muszę wykorzystać dzisiejsze wolne ![]() 1 luty!! jeszcze miesiąc i idziemy rodzić! i proszę mi się tu nie wygłupiać i nie wyrywać wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 05:48 ---------- Poprzedni post napisano o 05:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2345 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co bierzesz "wspomagająco" razem z luteinką żeby infekcje się nie czepiały? Bo przypałętał mi się grzybek ![]() Dokładnie bać to się mogę przy następnej ciąży, a teraz idę na żywioł ![]() Powodzenia na "wycieczce", strzeż się zarazków Cytat:
ale liczę że do tego 20go jakoś z Małym wytrwamy
|
|
#2346 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
ale tu ruch od rana ja dzis wizytuje u diabetologa
|
|
|
|
#2347 |
|
Raczkowanie
|
Hej ja też już nie śpię. Dzisiaj do pracy jeszcze idę. Za chwilę wstaję śniadanie ogarnąć i tak już nie śpię od jakiejś godziny😏
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez caro_83 Czas edycji: 2016-02-01 o 07:06 |
|
|
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do chodzenia do labu to zazwyczaj idę na drugi dzień np. czy jak mi pasuje, ale teraz mam od razu w czwartek zrobić, bo on ma dyżur i mi sprawdzi po południu w systemie co tam wyszło, czy antybiotyk pomógł. Wiec musze się wymeczyc wyjątkowo... Cytat:
ja juz od przesuszonej skóry się po nocach drapie. To musi być nie do zniesienia. Co do czegoś na grzybka to gynalgin możesz wziąć, pewnie, mi to tez kiedyś wypisywal. A profilaktycznie raz na kilka dni polecam multigyn actigel. Taki żel, troszkę go aplikujesz. Zwalcza pierwsze objawy i zapobiega. A jak działa na rozkrecona infekcje to nie próbowałam... ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Kciuki za dzisiejsze wizyty i badania
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
ja wstalam bo obudzil mnie bol nerki juz sie ciesze Kupie sobie w piekarni paczka na sniadanie
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
To jest chyba desperacja
---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Nerka boli roznie. Czasem boli i masz wrazenie takiego przeszywajacego kłucia ze az ci oczy wychodza i to jest najgorszy bol.. bo kłuje i nie wazne co robisz z cialem kłuje dalej. A czasami ból jest taki tempy ze boli jakby ktos cie skopal i czasem zakluje wtedy mozna zacisnac zeby na moment uklucia i dawaj dalej xd Tyle ze jak boli 3 godz non stop to masz dosc i chcesz sie polozyc.. Czasem leze i leca mi lzy i nic wiecej.. wtedy czuje sie taka bezsilna bo wiem ze to ten moment kiedy juz nic nie zrobie z tym bolem. Wtedy najbardziej chyba cierpi moj maz bo nie wie jak mi pomoc |
|
|
|
#2352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to powodzenia w szybkim załatwieniu sprawy ja wracam do łóżka bo panowie właśnie wyszli, a że wczoraj wysprzątaliśmy mieszkanie to nawet nie ma specjalnie planów na dziś |
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszykowałam się do wyjścia i się zmęczyłam.
|
|
#2354 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry wszystkim.
Dzisiaj mi sie ciężko wstawało. Brz kawy i śniadania. Czekam pod laboratorium. W korytarzu czarno od ludzi. Pewnie tu trochę pobędę, byle tylko się czymś nie zarazić. Kciuki za wizyty dzisiejsze i badania
|
|
#2355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej mieć więcej niż żeby Ci miało braknąć ![]() Cytat:
Boję się że nie rozpoznam na czas porodu, że Mała się pośpieszy, że męża nie będzie albo że czegoś nie zrozumiem. I całej reszty po, że nie dam rady jako mama, że się nie sprawdzę. Albo, że coś się wydarzy podczas porodu ze mną albo z Malutką ![]() Ból to mały pikuś przy reszcie obaw. 2 ale nie wiem czy wykorzystam, bo okazało się, że mogę po porodzie w dresach śmigać po szpitalu, a do porodu dają swoją koszulę Dobrze, że drogie nie były to mi bardzo szkoda nie jest. I najwyżej na noc będę zakładała w szpitalu. Cytat:
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie się nad tym ostatnio zastanawiałam i czy poznam, że to czop ![]() Ostatnio ciągle mi mokro i tylko latam do łazienki patrzeć czy coś się nie dzieje.. Mam ciągle schizę, że to może wody się sączą.. nie wiem jak to rozpoznać nawet.. ja też
|
|
#2361 |
|
Zadomowienie
|
Jestem już po badaniach. Popijam kawkę w domu
![]() Co do czopu. Mi odszedł po dwóch godzinach skurczy. I wydaje mi się, że łatwo go rozpoznać. Sączące się wody też. Czop to dużo mokrego śluzu. Dużo więcej niż leci z nas teraz. Myślę, że jeszcze w tym wątku pierwsze z nas się rozpakują. ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi się od jakiegoś czasu codziennie albo co 2 dzien sni porod o rajuśku ![]() ![]() Dzień dobry ![]() W końcu Was nadrobiłam ![]() Wczoraj wyparzałam rzeczy Małej i mi woda wrząca prysnęła na brzuch i 4 bąble zrobiło Mam nadzieję, że Mała nie poczuła. Kopała wczoraj jak zawsze więc liczę, nic do niej nie dotarło. Mężowi się nie przyznałam co mi się stało, tylko mu naściemniałam coś, bo by się wkurzył, że go nie wołałam tylko sama się zabrałam za to..Pisałyście o badaniach i przypomniałam sobie, że pasuje mi w tym tygodniu skoczyć zrobić tokso. To już ostatnie chyba ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() jest juz prawie połowa wątku więc teraz juz z gorki
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z zawalony nosem i gardłem
Pogoda masakra leje i wieje nic tylko zaszyc się pod kocem. Ale dzisiaj mam cel umyć piekarnik ale pierwsze muszę kawę wypić.
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
A Słoneczko kiedy się odzywala ostatnio? I Verrerie?
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Kinga z tym tempem pisania to raczej w nastepnej części będzie rozpakowywanie Ale kto wie Czas pokaże ;-) Trzymam kciuki za wizyty i badania Macie zalecenia żeby być na czczo? Mi pielęgniarki i moja polozna od gina zawsze mowily ze w ciąży nie trzeba Wyjątkiem jest glukoza Monikmi z tym nozem to ja Ciebie doskonale rozumiem Przy azs tez czasem takie stany mialam U mnie nocka lepsza W końcu jestem w miarę wyspana
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, ja chyba mam taki trochę azsowy stan teraz bo takie czerwone suche plamy mam... Coś paskudnego. Od dzieciństwa nie miałam nawrotow a tu proszę. Dobrze ze emolienty pomagają i trochę łagodzą bo bym zwariowala...
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Kiepska noc za mną. Obudziłam się o 2 i do rana przespalam chyba tylko godzinę.. Mała skończyła ferie i dziś poszła do przedszkola. Chcialabym się przespać ale chyba nie dam rady.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

juz przed snem mówiłam do tż, że nie mogę się doczekać śniadania 
Dzisiaj pierwsze wyjście z domu od kilku dni. Oby świeże powietrze mnie nie zabiło.