![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci rosną jak szalone, a kolejne są już w drodze! :)
zuken gratulacje! Super, że już po
![]()
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
A ja juz dzisiaj nawet ok
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Olafek jest przeslodki
![]() ![]() ![]() Jest mega grzeczny i kochany!!! Polozne przynosza mi go na karmienie to ladnie je 15-20 minut bez zadnych problemow i bez mojego bolu nawet po czym zasypia jak kamien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Zuken gratuluję!
Pamiętam jaka moja była grzeczna w szpitalu aż się dziwilam bo pani na sali córka to ciągle płakała no ale w domu wszystko się odmieniło :-D hehe
![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() no to abyście szybko wyszli do domu
![]() |
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
Zuken gratulacje!
Mamy jakieś ciężarne? ![]()
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Belka no mamy Elfka jest w ciąży
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Zuken no to super że podcieli wędzidełko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Idziemy do domku
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Ale tu cisza ostatnio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Konto usunięte
|
U nas po staremu, zabkowanie na calego
Raczkuje broi, przedluzacze, czajnik elektryczny go interesuje. :d podciaga się przy tv, czas tam sprzątnac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Ola słodziak z tego twojego syna
![]() ![]() ![]() Zuken jak tam w domu? Jaka reakcja Meli na braciszka? Dziś była moja siostra z synem i Zuza wpadła w szał. Wlazla bu na tego mojego chrzesniaka żywcem... na krok go nie chciała odstąpić. Chłopak 7 lat więc niezbyt interesuje go taki maluch jak Zuza zato ona była w pełni fascynacji a nie widzi go zbyt często bo może raz na miesiąc góra dwa? ![]() Uzytkowniczki dad jutro są w promocji dwie paki za 50 zł ![]() ![]() U nas uczulenie czy to coś co się przyplatalo znikło i winowajcom chyba były chusteczki z rossmana babydream. Szkoda bo były fajne ale chyba nam nie służą bo ta wysypka pojawiała się już na różnych pieluchach i zmiana chusteczek i znikło praktycznie.
![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
God to u nas odwrotnie mój 7 letni siostrzeniec ma szał jak widzi Bartka
tylko jest jeszcze taki problem że jest wojna o dziadka. Bartek ma go na codzień dla siebie i tylko dla siebie. Grają w piłkę oglądają bajki w lecie i jesienią chodzili na spacery. Mój siostrzeniec jest bardoz rzadko i ostatnio była mała wojenka. Bo Bartek nie rozumiał o co chodzi a jemu ciezko wytłumaczyć że to też dziadek Kuby a Kuba pomimo że rozumie to wiadomo swoje.,.... u nas w sumie bez zmian wczoraj byliśmy na sankach ale jakoś Bartkowi nie podoba się jeżdżenie w nich woli chodzić... Psotnik że nie wiem ale jednocześnie przytulaśny jest
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2016-01-30 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Konto usunięte
|
kicia najgorzej zaczać, potem pierwszy czytelnicy i jakas motywacja jest
![]() Kuba staje, prawie, przy meblach... wysprzatalam dzis wszystko co nisko |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Halo halo dziewczyny co się z wami dzieje. Co słychać? Juz mi tu pisać po kolei.
![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Pamiętajcie mnie jeszcze ? Chyba minął rok jak was opuściła ![]() Przeczytała tylko kilka postów a zaraz lukne coś więcej ![]() Gratuluje kolejnych dzieciaczkow tych już urodzonych jak i tych w drodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Cos nam watek umarl ale zubiiii wrocila to czas sie ozywic
![]() Co tam u Ciebie kochana? U nas spoko, ogarniamy sie z malym, dzisiaj skonczyl 3 tygodnie i jest naprawde grzeczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() To bardzo fajnie ![]() My się przeprowadzilismy do mieszkania po babci która zmarła pół roku temu. Mieszkanie nie jest nasze ale zostaliśmy propozycję mieszkania opłacany tylko rachunki także super. Maja rośnie jak na drożdżach jest cudownym dzieckiem aż się chce drugie ![]() ![]() Siedze z Maja w domu więc rozkrecilam mały biznes szyję kpce, poduszki, maskotki z bawełny i Minky na priv mogę podać swoja stronę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zubi co tak długo się nie odzywalas? Zuken to dobrze ze grzeczny ![]() ![]() Dziewczyny powiedzcie mi ile razy na dzień śpią wasze dzieciaki? Moja to już przeważnie raz a czasem się dwa uda choć nawet jak jest zmęczona to uśpić ja ciężko i nie zawsze chce. No i pytanie jak usypiacie wasze dzieciaki? U nas sezon kataru tzn od Zuzi się zaczęło a skończyło na mężu. Z tym ze nam szybko przyszło i łatwo poszło a zuze tydzień trzymało. Dziś już słyszę ze chyba katar zazegnany tylko od czasu do czasu kaszle wiec syrop z cebuli juz zrobiony i będziemy dawać. Cóż poza tym nadal mamy 8 zębów ![]() Ostatnio przeszliśmy przez pieluchowe zapalenie skóry :-( nie wiem co z tymi pieluchami nie tak bo Dady 4+ zuzylismy całą paczkę i było ok potem kupiliśmy juz 5 i po paru sztukach a szczególnie po tym jak wstała po nocy całą usikana to zaczęła się masakra... długo szukałam winowajcy za te ciągle problemy z pupa o teraz wiem ze to Dady na 100%. Wróciliśmy na pampersy i pupa piękna. Z mowy to już chyba nie ma takiego słowa którego nie powtórzy, musiałoby być wyjątkowo trudne. Komunikacja bardzo zaawansowana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#681 |
Konto usunięte
|
Kuba też ma katar, dostał na drugi dzień po szczepieniu. Pierwszy w jego zyciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
u nas po staremu
Bartek łobuzuje czasem mam wrażenie że wchodzi w bunt dwulatka bo jakoś 2 tyg temu zafundował mi takie histerie na spacerze że go nie mogłam uspokoić nawet na rękach ![]() poza tym nie chce siedzieć w wózku co czasem nam utrudnia komunikację zwłaszcza że teraz już wszystko załatwiam na piechotę bo nie będę miała auta mąż zabiera bo będzie jeździł sam do roboty ![]() Bartek śpiewa ale na razie każda piosenka to "lalalala" ![]() na szczęście (odpukać w nie malowane) nie choruje tylko te zęby ![]() ![]() ale po za tym jest słodki God Bartek od września ma jedną godzinną drzemkę w dzień. Usypia nadal na rękach bo jak nie to... lepiej nie mówić wczoraj zasnął na godzinę o 20 potem się obudził z płączem o 21 bo zęby przez to się rozbudził i do 24 tak wył bo chce łazić po mieszkaniu że masakra łaził po łożeczku tańczył ![]() aktuanie siedzi na środku pokoju i przekłada zabawki do kuferka a potem je wywala na siebie... od taka zabawa.... może nie mówi wiele ale za to komunikacja na poziomie tak nie już jest całkiem dobrze opanowana
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
God po tym jak dziewczyny na ciebie najechały odechcialo mi się pisania na forum....
Boje się to napisać żeby ale u nas odpukac Maja ani razu nie była chora nawet nie wiem co to katar u takiego malucha. Co do drzemek to my od czerwca mamy tylko jedną kładzie się i zasypia czasem jej pomagam śpiewając piosenkę. Kiciu na bunt dwulatka to chyba o 7 m za wcześnie ![]() ![]() God właśnie dużo osób skarży się na dady od 5 rozm my cały czas jedziemy na pampersach teraz mamy pantsy bo chce odpieluchowac Majke. Robi się coraz ciepłej więc jutro lecimy kupić jakieś wiosenne buty bo tylko kozaki mamy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Zubi właśnie on już jest dawno po ostatnim skoku więc raczej to nie to. Teraz histerii nie urządza ale ma takie buty zostały siadzie i krzyczy
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Kiciu taki okres trzeba przeczekać też to przechodziła z Maja walila główką o podłogę tlumaczylismy i przeszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() hej zubi ![]() God, Witek ma 1 drzemkę już od wakacji, po prostu nie było szans go położyć na drugą, kończyło się za każdym razem jego płaczem, więc sobie dałam spokój ![]() ![]() U nas też się zaczął okres histerii ale ostatnio jakoś jakby rzadziej. W ogóle mam wrażenie, że im więcej rozumie tym łatwiej nam się dogadać, nawet pomimo tego, że co chwilę słyszę "nie!" ![]() U nas też najlepsza zabawa to przekładanie różnych rzeczy z miejsca na miejsce. I później szukam różnych zabawek na półkach, pod kanapą, w kieszeniach i innych ciekawych kryjówkach ;-) A poza tym ostatnio u nas hitem są klocki. Codziennie rano trzeba zacząć dzień od budowania ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
Heloł, no to wreszcie pojawię się i ja
![]() ![]() Styczeń był hardcorowy, właściwie 3/4 miesiąca byłam sama z trójką, zaczęły się problemy z laktacją, katary, kaszle, Tżtowi odpuszczałam ile mogłam bo miał sesję, więc jak już bywał w domu to próbował się uczyć... No i udało się, przebrnęliśmy ![]() Zubi dobrze Cię widzieć z powrotem ![]() A czy ktoś wie co się dzieje z Juliette??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez 201606201204 Czas edycji: 2016-06-13 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Zubi
![]() Co do dad to też tak słyszałam no ale nie wiem... w każdym bądź razie nie używamy i raczej już się nigdy na nie nie skuszę nawet przy drugim ![]() No to piękne streszczenie mi dziewczyny zrobiliście ![]() Isabelle szczerze? Wracasz juz chyba 3 czy 4 raz... napiszesz coś parę razy a potem i tak znikasz także nie wiem jaki to ma sens, bez obrazy oczywiście ![]() Czy wasze dzieci umia pić z kubków z twardym ustnikiem? Moja to opony typ. Tylko jeden rodzaj miękkiego ustnika i nijak ja przekonać.
![]() |
![]() |
#690 |
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez 201606201204 Czas edycji: 2016-06-13 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.