|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2373 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie
sorry za moją nieobecność, ale problemy rodzinne, stres, biorą góre, nie mam ochoty na nic. Niestety , z moim dziadziem jest bardzo źle, umiera w męce, co może być gorsze???!!! siostra daje najsilniejsze zastrzyki z morfinem, dziadziu płacze z bólu, ja płacze z niemocy, -nie moge tam jechać, oprócz dalekiej drogi sa jeszcze inne okoliczności, o których raczej nie jestem gotowa pisać . Oprócz tych problemów są inne nie mniej trudne Wszystko do dupy, źle.. Idę wysłać im kasę na leczenie i do koscioła pomodlić się.. |
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybyś chciała się wygadać to jesteśmy zawsze czy tu czy mniej publicznie w klubie
|
|
#2375 | |
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
Dzien dobry! Czekam na badanie. Jesli szyjka ok to wychodze do domu. Ktg idealne
|
|
#2376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja momentami mam wrażenie że ja się za chwilę rozpakuje, bo skurcze mnie męczą okrutnie i do tego blizny po cieciach bardzo rwą. Jutro mam wizytę i zobaczę co lekarz powie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2377 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadia
![]() Myślami jestem z Tobą
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia trzymaj się,wiem że żadne słowa tutaj Twojego bólu nie ukoja,Przytulam mocno
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Widzę, że tydzień będzie intensywny w badania i wizyty. Nadia-trzymaj się. Nie wiem nawet co napisać, bo każdy z nas przeżywa takie dramaty po swojemu. Musisz dać upust swoim emocjom. Nie duś w sobie wszystkiego. |
|
|
|
#2381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe kiedy zaczniemy panikować Ja już w domku, po śniadaniu, na szczęście w laboratorium poszło szybko i sprawnie. Ale od 5 nie spałam i aż mnie nudności jakieś wzięły. Samopoczucie u mnie coraz gorzej ![]() Monikmi współczuję z tym świądem, ja też już oliwką co trochę się maziam bo nie wyrabiam z tym świądem, ale u mnie to przesuszona skóra chyba ![]() Misia przechlapane masz z tymi nerami filmik z CC- no na mnie to wrażenia nie robi żadnego bo się już opatrzyłam z porodami, a cesarka jest dla mnie jako obserwatora- bez wrażeń, porody siłami natury to tam jest akcja, a tutaj no dla mnie nic specjalnego, pokroili, wyciągnęli, dziękuję do widzenia. Kwestia wrażeń jedynie czy zdrowa mama i dziecko dla lekarzy. Misia ładny sajgon pod Lidlem- ja nie poszłam jestem spłukana z kasy bo na pewno bym poszła i chroniła brzuch przed dzikim tłumem ![]() Monicca gratulacje 36t.c. ![]() matko nie strasz ja też dzisiaj byłam na badaniach- nie lubię tych dni ![]() Weekend mi zleciał jak z bicza strzelił. Mam ostatnio spadek formy. Chyba im dalej tym będę bardziej "rozmemłana". Mam nadzieję, że po porodzie szybko dojdę do żywych bo już mnie męczy ciąża. ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Nadia strasznie współczuję
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie nie byłam pewna czy to zdjęcia odda ilość beretów pod lidlem
tak babci było tłumnie ja grzecznie poczekałam aż się uspokoją swój szał starych piczek Nadia - bardzi Ci współczuje z powodu Twojego dziadka ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- a jedna babcia waleczna do dziadka mówi STÓJ TU I PILNUJ KOSZYKA ŻEBY NIE ROZKRADLI |
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Dzięki Bonku za te tabelkę z imionami! Czekałam na nią (bo mam dane MSW z 2014, 2013 i czekałam na 2015) żeby porównać jak rośnie popularność moich typów. Wszystkie bardzo urosły, szczególnie Laura. Liwia i Bianka tez więcej. Diana została na podobnym poziomie, chociaż czasami zastanawiam się, czy to juz nie jest zbyt "egzotyczne" imię. Bardzo mi się podoba.
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
Misia o matko nie cierpię takich moherów
![]() Dark Liwia i Bianka bardzo ładne My zostajemy przy Oleńce
Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2016-02-01 o 09:19 |
|
|
|
#2385 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia-dobrze, że kupiłaś to co chciałaś.
Przez takie tłumy i ludzi zachowujących się bardzo dziwnie unikam takich promocji
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tych Laur i Liwek to ja już w szkole zauważyłam, że się coraz więcej pojawia, Bianki nie znam żadnej dla mnie to paranoja jak te moherowe panie się zachowują, najchętniej by znokautowały każdego zawsze, wydaje im się że są najważniejsze, autobusy za darmo i jeszcze by przepchnęły siatkami każdego, najchętniej wywaliły z autobusu i wielki bulwers jak ktoś siedzi, a one tylko jeżdżą od rana od sklepu do sklepu, gdzie coś 5 groszy taniej i w sklepie przepuść, jeszcze Cię koszykiem zbije nigdy nie zrozumiem tej mentalności...
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Ja chcialam jechac na kawe do kuzynki ale moja chrzesnica ma zapalenie oskrzeli no to nie pojade, bo sie jednak martwie zeby czegos nie zlapac jeszcze na koniec ciazy |
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia, współczuję sytuacji z dziadkiem.
Sama przeżywam podobną...Byłam w Rossmannie, kupiłam mini kosmetyczkę i do tego miniatury pasty do zębów, żelu pod prysznic itp. I w Pepco stanik bezszwowy, udało mi się znaleźć czarny. półśpiochy i legginsy dla małej.
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie te babcie nie śmieszą tylko przerażają! Ile one mają mocy to dopiero wychodzi przy promocjach :-D a potem pewnie trzy dni w domu stękają ze coś boli, jak się rozpychaja jak dzikie.
Dobrze ze kupiłaś Misia co chciałaś. Szkoda, że rozmiarówka staników w Lidlu tylko do D. Mogę sobie tam wsadzić 1/3 cycka Nadia - bardzo Ci współczuję. Jeśli chcesz, możesz napisać w klubie, jeśli Ci to pomoże :głasiu: W sytuacji jak bliski cierpi to cierpi tez cała rodzina niestety.. 32 - no właśnie mi też się Diana bardzo podoba, tz kręci nosem. Ale super pasuje do nazwiska tez... :-P Ja tez myślę że w tym wątku się już żadna nie rozpakuje :-P może i lepiej bo mamy jeszcze czas!
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Dark ja OGLADALAM TE STANIKI TO D to jak na konia hahaha mowie Wam namioty! Ja z moim G bym sie w tym chyba utopila
ale ten obwod pod tez ogromny
|
|
|
|
#2391 |
|
Zadomowienie
|
Kinga
Od wczoraj mam podobne obawy, ze za chwile urodze. Wieczorem musialam wstac po nospe.bo mialam taki tepy bol.brzucha i przechodzilo na krzyz, pol nocy go czulam, brzuch sie spina. Rano krzyz tez rwal. Narazie troche lepiej chociaz okropnie mdli i jakas buegunka z rana sie wkradla. Mam nadzieje,ze to jeszcze nie czas ! I wytrzymam do wizyty 10lutego , pozniej.niech sie dzieje co chce! Narazie tryb oszczedny i odpoczynek bo moze byc slabo, az balam sie zasnac. Za duzo o porodac na forum o naszych obawach i glowa sie nakreca, chociaz wiem ze.to kuz czas na takie myslenie, szczegolnie dla tych z poczatku marca
|
|
|
|
#2392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie remonty od rana Dopiero co nie dawno zaczęli, a moja głowa ma już dość. Jakbym była bardziej mobilna to bym chyba cały dzień poza mieszkaniem spędziła, a tak to jakoś trzeba przeżyć, tylko jak ![]() Najgorsze, że moja Myszka boi się jak wiercą A wiercą obecnie cały czas
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam teraz tez G wiec wiesz :-P ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Nieznajoma - daj znać po badaniu co i jak!!
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wizytę za tydzień i już chyba trochę podpytam gina o poród, muszę wiedzieć na czym stoję... i ciekawe ile mały waży... jak będzie blisko 2.8 - 3 kilo to przestaje się denerwować i niech się dzieje wola nieba.
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie zlapal bolesny skurcz, o mamo co to bylo!! Czulam to nawet w dup.ie !
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Dark, widziałaś jakie legginsy mają w pepco?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

gdybyś chciała się wygadać to jesteśmy zawsze czy tu czy mniej publicznie w klubie

Ciekawe kiedy zaczniemy panikować 

jestem spłukana z kasy bo na pewno bym poszła i chroniła brzuch przed dzikim tłumem 

zaczynają się przepowiadacze