Samoopalacze i kosmetyki br±zuj±ce - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Biochemia kosmetyczna

Notka

Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-08-31, 07:31   #2041
naked21
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 029
GG do naked21
Dot.: Opalamy siê!!!!

Kenzo
nie mam jasnej karnacji, ale ciemniej te¿ nie- taka ¶rednia herbatnikowo -¿ó³ta kto mnie tm bêdzie w Turcji zna³, a T¯-ta siê nie wstydzê. chcê pierwszy raz w ¿yciu wyjechaæ i zacz±c od bloado¶ci- przynajmniej efekt koñcowy bêdzie bardziej widoczny a tak to zawsze wyje¿d¿a³am ju¿ opalona i nikt nie chwali³ mojej ¦ródziemnomorskiej opalenizny zamierzam siê smarowaæ filtrem 20stk± przepisowymi ilo¶ciami, wiêc dajê sobie ok 2 dni na jaki¶ ³adny br±zik

P.S. Lorealka na w razie czego wezmê, gdyby siê czasem ju¿ drugiego dnia trafi³a fajn a wycieczka- wiadomo na zdjêciach muszê byc ju¿ opalona

my¶la³am po cichu ¿eby skoczyæ z 3 razy na solarium, ale ju¿ sobie ten g³upi pomys³ wybi³am z g³owy... pocieszam siê tym, ¿e dziêki unikaniu s³onka, solarium w tym roku nie wylaz³ mi jeszcze ani jeden nowy pieprzyk
Stary 2007-08-31, 09:25   #2042
Ash
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470

podobno po solarium, tak samo jak i po samoopalaczu ciezko sie opalic naturalnym s³oñcem
Stary 2007-08-31, 09:34   #2043
KENZO
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 856

Masz racje ze nkt nas tam niez zna, ja TZ tez oczywisice sie nie wstydze, zreszta tak jak mowi³am ca³a zime chodzi³am blada i by³o ok, ale jedziemy ze znajomymi i to takimi ktore non stop chodza na solarium, uwielbiaja opalanie itd wiec na ich tle wyglada³abym jak chora zreszta jakos g³upio bym sie czu³a gdyby woko³o by³o wiele pieknych dziewczyn z cudowna opalenizna a ja blada... wiem ze nie opali³abym sie przez kilka dni, zwlaszcza na wysoki filtr, a buzi wogole nie zamierzam oplac
Ale jak mam chwile kryzysu to ogladam sobie fotki z pierwszych dni urlopu z tamtego roku , gdzie na plazy by³am pieknie samoopalona i humor mi wraca

Ilonku co do zachowania ciag³osci to moim zdaniem balsam br±zujacy lub samoopalacz bedzie schodzi³ ³adnie jesli nie bedziemy go naduzywac. W sumie te kosmetyki nie s³uza do nadania bardzo intensywnej opalenizny bo wtedy nie wygladaja juz naturalnie, natomiast jesli bedziemy go uzywac z umiarem ( tz nie smarowac sie codziennie) wlaczymy w to regularne, delikatne peelingi oraz mocne nawilzanie skóry wtedy bedzie ³adnie, subtelnie schodzi³ bez widocznych jasniejszych frabmentów i zachowany ciaglosc aplikacji To tyle z moich doswiadczen, swoja droga to dziwia mnie te instrukcje producentów aby balsamów brazujacych uzywac codziennie bo wtedy nie ma mocnych aby samoopalacz schodzi³ rownomiernie, nawet jesli bedziemy robic regularne peelingi - pojawia sie gdzies jasniejsze parte. Moje zdanie jest takie aby sie samoopalac ale delikatnie, absolutnie nie zbyt czesto, wtedy napewno bedzie wszystko ok
KENZO jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-08-31, 11:40   #2044
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

hmm wiec jaki masz plan? bo rozumiem ¿e wysmarowana tam pojedziesz, nastepnie bêdziesz siê opalaæ na s³oñcu ... potem zrobisz peeling a opalenizna bêdzie pod spodem?? ja bym siê tylko ba³a plam i nierównego schodzenia opalenizny tubkowej...

ale rozumiem Cie, kiedy jedzie siê w towarzystwie opalonych osób nasz skóra wygl±da jeszcze bladziej... my na szczêscie po wielu problemach i ostrych zakrêtach chcemy byæ sami, wiêc pozostaje mi tylko opalony T¯ obok hehe
p.s. mo¿na spytaæ dok±d siê wybieracie??
pozdrawiam

Edytowane przez naked21
Czas edycji: 2007-08-31 o 11:43 Powód: dopisek
naked21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-08-31, 12:20   #2045
KENZO
Rozeznanie

Moj plan jest taki ze pojade juz samoopalona, ale delikatnie, tak zebym nie mia³a problemów z brzydkim schodzeniem i plamami, bede sie opalac na wysoki filtr, a buzie zamierzam chronic wyjatkowo starannie ( bo po opalaniu mêcza mnie naczynka na twarzy a zbyt duzo pracuje nad nimi w ciagu roku zeby to zniszczyc opalaniem) wiec jestem pewna ze buzia sie nie opali wcale i to wlasnie buzie i szyje bede smarowac samoopalaczem - najprawdopodobniej z Lieraca- bo mam do niego zaufanie, wiem ze nie narobi mi plam itd i bedzie ³adnie schodzi³ Wieczorem juz po baletach przed pojsciem spac bede smarowac sie samoopalaczem, ale cieniuteñka warstwe wiec to bedzie tylko takie musniecie " s³onkiem" rano prysznic , zwyk³y balsam i filtr Mysle ze przez cieniutka warstwe samoopalacza jednak s³onko sie troche przebije i sie opale, jedziemy na 2 tyg wiec moze choc ciutke mnie z³apie a jak nie to nie bede rozpaczac, w koncu i tak jak wrocimy do domu to juz bedzie jesien wiec nie potrzebna mi opalenizna a i skóra bedzie zdrowa

Co do miejsca to mamy kilka typów- mamy znajomego ktory ma biuro podrózy i zawsze nam wynajduje cos ciekawego mielismy jechac na Majorke ale nie wiem jak bedzie z pogoda w pazdzierniku Mojego TZ rodzice sa teraz na Rivierze Tureckiej dzwonili i bardzo im sie podoba wiec moze tam... jeszcze sie zastanawiamy bo tak jak pisa³am wczesniej moj TZ nie lubi d³ugich lotów wiec musimy wybrac cos max do 5 h lotu, a mi jak na z³osc marzy sie Dominikana.... A wy gdzie planujecie?

Edytowane przez KENZO
Czas edycji: 2007-09-01 o 17:39
Stary 2007-09-01, 07:26   #2046
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

KENZO to jest bardzo dobry plan, a przez dwa tygodnie na pewno siê opalisz ja oczywi¶cie bu¼kê te¿ bêdê traktowaæ samoopalaczem, bo szkoda mi cery.. w tym roku idziemy tylko 1 weselicho i to 20 pa¼dziernika, wiêc i tak pewnie zblednê, a na t± okazjê wreszcie kupiê sobie Shiseido i wysmarujê siê ca³a

my w³asnie jedziemy na Rivierê Tureck± dok³adnie do Alanyi, ka¿dy kto tam by³ ze znajomych szczerze poleca no i od zawsze marzy³am ¿eby odwiedziæ Kapadocjê mieli¶my na Dominikanê ale odradzono nam jechaæ tam wcze¶niej ni¿ w listopadzie- mo¿na trafiæ na deszcze i huragany poza tym oprócz bajecznych pla¿ tam w zasadzie nic nie ma, za hotelami bieda wrêcz ubóstwo, strach siê oddalaæ.. za to polecono nam Brazyliê i chyba w okresie Sylwestrowym tam zawitamy

dobra sorry za offtopa
Stary 2007-09-01, 17:53   #2047
KENZO
Rozeznanie

Naked jesli chodzi o Shiseido to daje naprawde ³adny naturalny odcien, ale w sumie jak mam teraz porównanie do Loreala NutriBronze to mysle ze efekt jest bardzo zblizony jesli nawet nie ³adniejszy Poza tym mozna stopniowac efekt a w przypadku Shiseido efekt po jednym razie jest juz dosc intensywny, ja osobiscie przerzuci³am sie na Loreala, bardzo go polubi³am dlatego tym razem to jego zabiore na wakacje, no chyba ze do tego czasu wyprobuje inne cudo Loreal to idea³ pod wzgledem koloru, nie robi plam, dosc ³adnie schodzi, wogole nie smierdzi, jednak czuc go na skórze, niby nie jest ciezki i dobrze sie wcha³ania a jednak spi mi sie w nim nieprzyjemnie... gdybym znalaz³a cos czego nie czuc na skórze- co wch³ania sie do zera a posiada reszte cech Loreala to by³abym wniebowziêta Aha Shiseido jesli chodzi o wch³anianie to jednak bije go na g³owe ale tak sobie mysle ze moze to jest wlasnie ten efekt nawilzenia i niektorzy moze lubia taki delikatny film na skórze , wkoñcu samoopalacze w sprayu ³adnie sie wch³aniaja a jednak zazwyczaj troche wysuszaja skóre ... cóz, cos za cos...

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2007-09-02, 16:31   #2048
ilonku
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 44
Talking Dot.: Opalamy siê!!!!

KENZO musze zmiejszyc liczbe smarowan i zobaczymy co z tego bedzie... a ty jak sie smarujesz?co ile dni?
ilonku jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-09-03, 20:06   #2049
KENZO
Rozeznanie

Ilonku ja smaruje sie z regu³y co dwa dni, ale zamierzam smarowac sie co trzy w miedzy czasie w³aczam peeling albo myje sie zelem z takim delikatnym pelingiem i opalenizna jest ³adna tylko to smarowanie troche uzciazliwe, bo nie lubie zbytnio spac wysmarowana samoopalaczem ale czego sie nie robi by piêknie wygladac
Stary 2007-09-04, 11:24   #2050
panna_prosperka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 38

ja nie biore zadnych tabletek na opalanie nie chodze na solarium, w lecie s³onko a w tym roku do tego dove summer glow tak¿e na podtrzymanie opalenizny z wyjazdu.
Stary 2007-09-04, 11:52   #2051
Zuziunia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 12 483

Cytat:
Napisane przez Ash Poka¿ wiadomo¶æ
podobno po solarium, tak samo jak i po samoopalaczu ciezko sie opalic naturalnym s³oñcem
Po solarium to ja o wiele szybciej sie opali³am na naturanym sloncu, wrêcz spieklam.

A co ma samoopalacz do opalania, przeciez tylko warstwa rogowa skóry brazowieje i jesli samoopalacz nie ma filtru to jak mozna sie nie oplic, przeciez logiczne ze na brazowej skorze od samoopalacza nie widac naturalnej opalenizny.
Zuziunia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-23, 19:49   #2052
katarzynka-buziaczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 88
GG do katarzynka-buziaczek

Dziewczyny a co s±dzicie na temat samoopalacz sally hansen??w sprayu.Podobno efekt utrzymuje siê 7 dni i nie brudzi ubrañ a podobo nadaje bardzo ³adny ciemny kolr. Pozdrawiam
katarzynka-buziaczek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-09-24, 13:29   #2053
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

no i po urolpie a z samoopalaniem zrobi³am tak:
stosowa³am Lorealka ca³e lato ale dzieñ przed wylotem wyk±pa³am siê pomijaj±c peeling, ¿eby jaki¶ tam kolorek zosta³. na drugi dzieñ, ju¿ bêd±c w Turcji patrzê a tu plama na plamie nie zosta³o mi nic innego jak zedrzeæ "opaleniznê" i zacz±æ pla¿owanie...

wziê³am ze sob± dwoudziestke Garniera... pierwszego dnia praktycznie opalenizna niewidoczna drugiego bardzo bardzo jasna- o po³owê ja¶niejsza ni¿ po balsamach br±zuj±cych... reszta wczasowiczów z tego naszego przelotu ju¿ br±zowa, mój T¯ smaruj±cy siê 10-tk± tak samo, a ja.... potem kolejne 2 dni spêdzilismy w autokarze jad±c na wycieczkê i zosta³y dwa ostatnie dni urlopu

wtedy postanowi³am zgrzeszyæ kupilismy z T¯ oliwkê o faktorze a¿ 2

wiêc ostatnie dwa dni opali³am siê na piêkny lekki br±zik, zero spalenizny czy czerwonej skóry- chyba to s³onko s³abo "bra³o" hehe dosz³am do wniosku ¿e dwa dni na rok chyba takich szkód mi nie narobi±, a przynajmniej kilka tygodni bêdê siêcieszyæ naturaln± opalenizn± i odsapnê troszkê od tych samoopalaczy

pozdrawiam
Stary 2007-09-24, 17:30   #2054
KENZO
Rozeznanie

Ciesze sie ze urlop sie uda³ Hmm ty chociaz widzia³as po dwóch dniach jakas róznice w opaleniznie - ja po dwóch dniach nic bym nie zauwazy³a A ja raczej nie bede grzeszyc bo mi opalenizna naturalna i tak bardzo szybko schodzi a poza tym jak wroce to i tak bedzie juz zimno wiec za duzo cia³ka nie bedzie widac Od jakiegos czasu z powodzeniem uzywam samoopalacza Avene - jest fajny bo moge go stosowac znacznie rzadziej niz balsam br±zujacy nadaje ³adny naturalny kolor i super sie wch³ania, po chwili skóra jest nawilzona ale w dotyku zupe³nie sucha wiec spokojnie mozna sie ubrac czy isc spac

Nie wiem jak wy dziewczyny ale ja chetnie skonczy³abym juz sezon samoopalaczowy bo choc lubie skóre po samoopalaczu to jednak stosowanie go jest bardzo uci±zliwe, czasem marze aby tylko wzi±¶c d³uga kapiel, wetrzec slicznie pachnacy balsam i nie martwic sie o peeling, brzydkie schodzenie czy smarowanie kolejnej warstwy br±zera
Stary 2007-09-24, 18:15   #2055
Vibeska
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 984
GG do Vibeska

Witam
Ja te¿ siê samoopalam. Przez ca³e lato towarzyszy³ mi balsam br±zuj±cy i krem Dove.
Mam jasn± karnacjê i teraz na sezon zimowy zakupi³am dwa produkty Clarinsa:
Jeden w ¿elu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2521
I drugi w kremie:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5171

Na raize u¿ywam tego w ¿elu ale nie jestem zadowolona
Prawie go nie widaæ.
Daje tak delikatny efekt ¿e chyba nawet krem Dove do twarzy br±zuje intensywniej.
Zobaczymy jak ten w kremie sie spisze.
Stary 2007-09-24, 18:27   #2056
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

no ja niestety nie³adnie wygl±dam bez opalenizny, wiêc ca³a zim ê bêdê siê maziaæ samoopalaczami, balsamami itp... z roku na rok wchodz± na rynek coraz to lepsze produkty ku mojej rado¶ci... ju¿ wolê siê mêczyæ z tymi wszystkimi peelingami, g±bkami i smarowankami co wieczor niemal ni¿ byæ blada. najlepsze jest to ¿e smarujê zim± tylko te odkryte miejsca czyli same d³onie, dekolt i szyjê, wiêc kiedy stojê nago przed lustrem umieram ze ¶miechu

Avene jeszcze nie przerabia³am, ale mo¿e z czasem...

KENZO je¶l ³adnie Ci w blado¶ci, to pewnie nie ma co nsiê mêczyæ. ja niestety muszê... czego siê nie robi dla urody
Stary 2007-09-24, 19:45   #2057
Ash
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Poka¿ wiadomo¶æ
Po solarium to ja o wiele szybciej sie opali³am na naturanym sloncu, wrêcz spieklam.

A co ma samoopalacz do opalania, przeciez tylko warstwa rogowa skóry brazowieje i jesli samoopalacz nie ma filtru to jak mozna sie nie oplic, przeciez logiczne ze na brazowej skorze od samoopalacza nie widac naturalnej opalenizny.
ale jak samoopalacz zejdzie, to naturalna opalenizna powinna zostac, a nie zostaje

co do problemu bladosci por± jesienn± i zimow± - ostatnio siê nie smarowa³am i bez makijazu wygl±dam jak trup. no i chyba znow zaczne, tylko, ze teraz przydaloby sie kwasic, bo cere mam niestety troche problematyczn±. No i co tu zrobic, zeby miec kolor skory jak zywy czlowiek i gladka cere, jak po kwasach?
Stary 2007-09-26, 12:55   #2058
ewunia2
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 275

Ja do cia³a zakupi³am dove do jasnej karnacji , ramiona, rêcê, dekold , szyja ¶licznie opalone, na twarz u¿ywam chusteczek ozon sun - bardzo ekonomicznie wychodzi bo one s± bardzo nas±czone wiêc dzielê jedn± a¿ na 4 czê¶ci i mam ³adnie opalon± twarz. No ale smrodu DHA nie umiem znie¶æ, a¿ mnie mdli i jest mi nie dobrze od niego jest tak intensywny. Wiêc jak je skoñczê kupiê chusteczki daxa. W pa¼dzierniku mam uroczysto¶æ rodzinn± i sukienke bez rami±czek wiêc trenujê bo na solarium na pewno nie pójdê.St±d moje pytanie dziewczyny jak dajecie sobie radê z plecami?????macie jaki¶ patent????jak je opaliæ???pomaga wam kto¶????
Stary 2007-10-08, 09:23   #2059
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

ewaunia2 ja próbujê sama sobie radziæ i smarujê tyle ile dosiêgnê

mam do Was dziewczynki pytanie- za 2 tygodnie idê na wesele, turecka opalenizna blednie i jednak bêdê musia³a czym¶ j± wspomóc- tym bardziej ¿e sukienkê mam bez rami±czek a opala³am siê w stroju i widaæ nieestetyczne bia³e paski na dekolcie

szperaj±c w KWC zainteresowa³ mnie koloryzuj±cy Loreal z drobinkami wcze¶niej smarowa³am siê zwyk³ym Lorealem i by³am w miarê zadowolona z efektu, troszke odstrasza³ intensywny smrodek

uzywa³y¶cie tego koloryzuj±cego?? jakie wra¿enia??
Stary 2007-10-08, 09:43   #2060
_magdzia_
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 032

A jak sobie radzicie z rêkami? Bo ja zawsze smaruj±c siê ró¿nymi balsamami opalaj±cymi mam mam d³onie bia³e a rêcê ciemniejsze. Jakbym bluzeczkê jak±¶ za³o¿y³a Mam nadziejê ¿e wiecie o co chodzi
_magdzia_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-08, 09:47   #2061
Zuziunia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 12 483

Cytat:
Napisane przez _magdzia_ Poka¿ wiadomo¶æ
A jak sobie radzicie z rêkami? Bo ja zawsze smaruj±c siê ró¿nymi balsamami opalaj±cymi mam mam d³onie bia³e a rêcê ciemniejsze. Jakbym bluzeczkê jak±¶ za³o¿y³a Mam nadziejê ¿e wiecie o co chodzi
Zle rozsmarowujesz, pewnie myjesz rêce a potem nie wyci±gasz kremu na d³onie (po umyciu juz r±k)
Zuziunia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-08, 09:52   #2062
AngelOfDestiny
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 148

Gzie mo¿na kupiæ takie chusteczki opalaj±ce?
AngelOfDestiny jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-08, 10:49   #2063
_magdzia_
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 032

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Poka¿ wiadomo¶æ
Zle rozsmarowujesz, pewnie myjesz rêce a potem nie wyci±gasz kremu na d³onie (po umyciu juz r±k)
Próbowa³am parê razy ale potem mi zostaj± ciemne plany miêdzy palcami Chyba pozostaje mi solarium
_magdzia_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-08, 13:59   #2064
sylwiani
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 140

Cytat:
Napisane przez KENZO Poka¿ wiadomo¶æ

Nie wiem jak wy dziewczyny ale ja chetnie skonczy³abym juz sezon samoopalaczowy bo choc lubie skóre po samoopalaczu to jednak stosowanie go jest bardzo uci±zliwe, czasem marze aby tylko wzi±¶c d³uga kapiel, wetrzec slicznie pachnacy balsam i nie martwic sie o peeling, brzydkie schodzenie czy smarowanie kolejnej warstwy br±zera
ja skoñczy³am z samoopalaniem, jestem zbyt leniwa
na solarkê te¿ siê nie zdecydujê, bo szkoda mi skóry
a ¿e jestem blada? wiêkszo¶æ osób w naszym kraju jest blada z natury i sporo tej natury nie poprawia, wystarczy siê rozejrzeæ
nie mówiê, ¿e nigdy nie u¿ywam samoopalacza, ale robiê to rzadko
tak naprawdê, to uwa¿am, ¿e jestem piêkna, a moja jasna karnacja tylko to podkre¶la
Stary 2007-10-08, 14:15   #2065
green.eyed
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 546

Cytat:
Napisane przez sylwiani Poka¿ wiadomo¶æ
tak naprawdê, to uwa¿am, ¿e jestem piêkna, a moja jasna karnacja tylko to podkre¶la

Ja mam identyczne podej¶cie do sprawy. A co!
Stary 2007-10-09, 07:57   #2066
sylwiani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez green.eyed Poka¿ wiadomo¶æ

Ja mam identyczne podej¶cie do sprawy. A co!
witaj w klubie
Stary 2007-10-09, 13:48   #2067
ewunia2
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 275

Cytat:
Napisane przez AngelOfDestiny Poka¿ wiadomo¶æ
Gzie mo¿na kupiæ takie chusteczki opalaj±ce?
Ja chusteczki ozon sun kupujê w rosmanie a daxa u mnie w hurtowni kosmetycznej , kosztuj± jedynie 1,40 /szt. ale co z tego jak mi twarzy nie opalaj± i zdecydowanie wolê te z ozon. Za to na rêcê te z daxa s± super , d³onie mia³am jak po "egipcie".

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-09, 21:04   #2068
green.eyed
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 546

Cytat:
Napisane przez sylwiani Poka¿ wiadomo¶æ
witaj w klubie
A dziêkowaæ, dziêkowaæ, mi³o mi
Ja to w ogóle jako¶ nie mogê siê przekonaæ do samoopalaczy - mia³am Holiday Skin Johnsona to mi sie kolor nie podoba³ i odda³am pó³ opakowania, potem kupi³am mleczko L'oreala, postawi³am na pó³ce i sobie tak le¿y nietkniête...
Chyba jaka¶ dziwna jestem (a tak naprawdê to za leniwa na to)

Edytowane przez green.eyed
Czas edycji: 2007-10-09 o 22:09
green.eyed jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-10, 07:57   #2069
sylwiani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez green.eyed Poka¿ wiadomo¶æ
A dziêkowaæ, dziêkowaæ, mi³o mi
Ja to w ogóle jako¶ nie mogê siê przekonaæ do samoopalaczy - mia³am Holiday Skin Johnsona to mi sie kolor nie podoba³ i odda³am pó³ opakowania, potem kupi³am mleczko L'oreala, postawi³am na pó³ce i sobie tak le¿y nietkniête...
Chyba jaka¶ dziwna jestem (a tak naprawdê to za leniwa na to)
mnie zniechêca konieczno¶æ ci±g³ego obskrobywania siê z resztek samoopalacza, a pó¼niej czekanie a¿ siê wch³onie samoopalacz
Stary 2007-10-10, 08:54   #2070
AngelOfDestiny
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 148

Polecam Dove Summer Glow. Piêkna, bardzo naturalna opalenizna, szybko sie wch³ania i równomiernie schodzi. Pieknie pachnie!
AngelOfDestiny jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Biochemia kosmetyczna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.