|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurczę to ty chyba w niezłej willi mieszkałaś ![]() Czy będę nudna jeśli znowu napiszę, że kocham wolność ? Zajadam się granatami i robię projekt ulotki... Jak skończe to wezmę się za nadrabianie wizażowych zaległości
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si byłaś u lekarza?
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
o rany właśnie szef mi powiedział że ma dla mnie jakąś sensację ale powie mi dopiero w piątek na odchodne
coś tam ściemniał że niby czegoś nie wiem w piątek mam zarezerwować czas na rozmowę z nim, ciekawe o co mu chodzi mam nadzieję że czegoś nie sp**** na odchodne
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie domyślasz o co może chodzić? Był uśmiechnięty czy niezadowolony?
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez sensu! teraz będziesz siedzieć i myśleć o co chodzi!
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam zielonego pojęcia, był bardzo tajemniczy
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
moze powie, szkoda pani ... ze pani odchodzi, bo chcialem zaproponowac pani 2000 podwyzki samochod, laptopa, komorke i oplacenie studiow heheh
tak rzeczy to tylko w erze chyba ![]() tworze wierszyk urodzinowy podrzutkowi i zacielam sie na zakonczeniu
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Ale faktycznie moze coś powiedzieć że "miała pani dostać awans i podwyżkę, no ale skoro taaak"
![]() Navi, to jutro Czekolada?
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta oreganka i tak woli ambitniej niz za wiecej kasy. prawda oreganus? ![]() czekolada ale umowmy sie pod kinem bo jeszcze tam nie trafie
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko, ale pojechał
![]() Nie lubię takiego zachowania, albo mówię co chcę powiedzieć albo nie mówię wcale. Ciekawe co za sensacja
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale będzie brakowało tego wizażowania no i czy ja sobie poradzę wogóle..... ratunku nie mogę się uwolnić od podjadania ciasteczek szefowi jak tylko go nie ma to się nimi zajadam bo są tak pyszne że jak się zje jedno to koniec.... już dziś zjadłam ich pokaźny worek, dobrze że już kończę pracę w tej firmie bo od ciastek pewnie bym utyła szybko
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak dajemy scenariusze na ten piątek Oreganki to ja stawiam na to:
"Odchodzi Pani od Nas więc już nie będę tego ukrywać więcej... Zakochałem się w Pani od pierwszego wyjrzenia, nie mogę bez Pani żyć, może umówimy się na spotkanie?"
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie smieje sie dlatego, ze to niemozliwe, tylko dlatego ze zobaczylam jej mine edit a moze tak z grubej rury: teraz kiedy nie bedziesz juz moja pracownicą, nie musze ukrywac swoich uczuc. KOCHAM CIE, WYJDZ ZA MNIE!!!! ![]() chyba nam sie zaraz dostanie za te pomysly sweet
|
|
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oreganko chyba szczęka by Ci się potoczyła po podłodze co?
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę urodę naszej Oreganki, to jest to całkiem prawdopodobne ![]() Navi, ok, umówimy się pod kinem ![]() Oreganka, a cóz to za ciasteczka... Mam ochotę na ciasteczka już dzisiaj wszystko zjadlam, zostala mi tylko meksykanska salatka z tunczyka... Ale musze do niej jakies pieczywo dokupic. Jak nie ma szefostwa to ja sie non stop obżeram
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam nic do jedzenia i musze czekac na mame az mi pieniadze przyniesie
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
oj też jestem pieruńsko głodna a nie mam pieniędzy w portfelu
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dzieki
![]() pociesze Cie, ja nie mam nawet portfela wlasnie mama przyszla, zostawila troche floty ![]() musze dzis pojechac do banku po tą karte, bo to przeciez zyc sie nie da ![]() edit: probuje wyslac fax do GUSu ale zajete od 5 minut bez przerwy... chyba jest mi pisane umrzec dziś z głodu
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
witam
oregank nie przejmuj sie hihihi naprewno to coś dobrego będzie a nic złego bossie kobietki ja też głodnwa jestem ale cały czas gryzę się z Tą myślą i ta praca mnie dobija dzis dowiedziałam sie ze nagrodę dostała kobieta która nic nie robi i non stop siedzi na zwolnieiu strasznie się wkurzyłam eh... a Ty zapierdzialas jak dziki wół i nic !! niedlugo jak mnie bardzo wkurza chyba będę szukała innej pracy bo nie wysiędzę albo zmiane stanowiska
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Navi, rzuć w cholere tan fax i leć do sklepu ![]() Ja kupilam sobie takie pyszne bułeczki z oliwkami
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
inest nawet nie wiesz jakiego mam nerwa grrr.... po prostu w Śadzie niesprawiedliwość czasami mam takie ciśnienie że masakra !!!
|
#2668 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny szalone jesteście mój szef to dziadek przecież ![]() ![]() Cytat:
takie malutkie herbatniczki oblane czekoladą, niebo w gębie jestem nimi tak obżarta że brak słów Cytat:
a pracownicy zaprosili mnie na imprezę integracyjną w sobotę, ale już chyba sobie podaruję
|
|
|
#2669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo ja codziennie idąc do pracy mijam jeden sąd - przy Sądowej Może to właśnie ten?Oreganuś ja obstawiam, że to coś w stylu - "chciałem dać Pani awans/podwyżkę, ale skoro Pani odchodzi..." Tylko, że znając życie, gdybyś nie odeszła, to podwyżki i tak by nie było ![]() Ja chwilowo próbuję "przetrzymać" szefa Komputer mu się zepsuł - ja wiem, jak go naprawić, ale nic za darmo Poza tym chyba za bardzo go przyzwyczaiłam do tego, że umiem wszystko naprawić - czas go odzwyczaić, bo jak tak dalej pójdzie zamiast projektowaniem będę się zajmowała kompami Poza tym nie mogę wszystkiego robić "charytatywnie" - wiedza kosztuje, to i zyski z niej muszą być wymierne
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masza całkowitą rację Ale mnie wkurza ta reklama lotto Ja wlasnie odwalilam najpilniejsza robotę, wyslalam raporty do szefa i póki co mogę się obiiiijać
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

o kurczę
to ty chyba w niezłej willi mieszkałaś

bez sensu! teraz będziesz siedzieć i myśleć o co chodzi!