|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
![]() Ale ogolnie lubie ![]() Dlatego nigdy nie kupilabym prali ladowanej od gory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Kocham pranie - jestem szop pracz
![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie pralkę, gdzie mogę władować 6 kg betów. Pralka ma rózne fajne programy i teraz sobie używam do woli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Mam dwa - oliwkowa zieleń oraz srebrzysty błękit wpadający w fiolet. Rewelacyjne, ale musze używać bazy pod makijaz oczu, inaczej zbijają się w grube krechy.
#4264 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj dumnie noszę PI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko nie recznie ![]() ale lapami nie piore ![]() ![]() ![]() odkurzac nienawidze... juze wole myc kible bleachem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Mam dziś niż emocjonalny
![]() Smoutno mi jakoś, a jeszcze się dowiedziałam, ze prąd zdrożeje 10% ![]() ![]() Pachnę "Koszmarnie" Czarną Koszmarą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
BAN stały
|
Musze wyprobować, używasz tych potrójnych?
Te tez muszę wypróbować, u mnie wszystkie sie bez bazy zbijają, mam bardzo tłuste powieki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam tłuste powieki, ale po nałożeniu bazy odczekuję chwilkę i jeszcze raz przesuwam palcem po nałożonej na powiekę bazie. Wtedy się nie zbija.
#4270 |
Zakorzenienie
|
Effet Lumiere i pastel lumiere
![]() ![]() Uwielbiam je - caly dzien smigaja na tylko przypudrowanej powiece w stanie absolutnie niezmienionym ![]() Aha - calam slodka - slodki balsam na cialku plus HP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odkurzać też nie lubię więc mój mąż to robi, to samo ze zmywaniem garów ![]() Za to uwielbiam sprzątać łazienkę - najbardziej robić porządek w kosmetykach i flaszkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
_______ Verbena YR na ten słoneczny dzień i parę testów. Desirade Aubusson, Etra i Cabaret ![]() Koto, zaskoczyłaś mnie tym porównaniem Desirade do Tresor i Poeme. Odbieram je zupełnie inaczej. Z Desirade nie polubilismy się ![]() Tam musi być tuberoza ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2007-10-10 o 12:58 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha! dokladnie tak samo mam ![]() Ja za mozliwosc niemycia garow prasuje ![]() od czasu do czasu ![]() ![]() Odkurzac moze bym odkurzala ale mam tak oblecha odkurzacz.... miota mna po podlodze... ja lubie te male, 'pieski' ciagnac za soba a nie walczyc z odkurzaczem co wyglada jak froterka i ogolnie jest bleee |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A łazienka to moje królestwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, tuberoza w nim przypomniała mi w pierwszym momencie zabójcze Blonde. Jak widać, nie jesteśmy bliźnaczkami, Córko, ![]() W ramach starej szyprowatości mam na ręce Miss Dior- (drobne wyjście w sprawach służbowych ![]() Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-10-10 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Czekam na Ragnarok
|
Tylko wieczorem mnie nie było i już kilka stron
![]() Byliśmy wczoraj na Ultimatum Borne'a, całkiem fajny film, ale nie warty pójścia do kina, lepiej na kompie sobie oglądnąć. Potem piwko... a teraz znowu na piwko ![]() ![]() Kot wrócił wczoraj w nocy (bo cały dzień go nie było), więc już się nie martwię ![]() Miłego dnia. GLORIA. |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Fenris - ciesze sie ze kot wrocil
![]() ok ! Ide do roboty ![]() zostawiam link do mojej ulubionej piosenki - tzn jednej z ulubionych ![]() ![]() Nie bylo to latwe ![]() DBL |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tresor na skórze aż iskrzy i jest skórzano-brzoskwiniowy, słodki i mięciutki jak futerko kotka , a Desirade dymi puszczanymi bąkami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Pachnę Pink Sugar
![]() Wczoraj było tak pięknie... a dzisiaj jest okropnie zimno ![]() Co do prac domowych to chyba jestem inna ![]() ![]() ![]() Sprawia mi to satysfakcję, być może dlatego ,że pozwala mi to wyzbyć się różnorakich emocji ![]() ![]() Ponad to lubię jak wszystko jest po ''mojemu'' i mój Tż jedynie zmywa naczynia (jedyna rzecz jakiej nie cierpię!), suma sumarum nie jestem spełniona ,bo cały czas w pokoju coś mi nie pasi... ale obiecuję sobie ,że jak będę miała własne 4 kąty to zrobię je w pełni tak jak zawsze chciałam ![]() Ostatnio moje myśli krążą nieustannie przy temacie zbliżających się wyborów, ciągle słyszę różne opinie... jedyne co w tej chwili wiem na pewno to to ,że nie będę głosowała na LiD ![]() Dziewczyny pomóżcie póki jeszcze nie ma ciszy przedwyborczej ![]()
![]() |
#4280 |
BAN stały
|
Nie no idę w końcu na świerze powietrze...wrócę niebawem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś rankiem całkiem zamarzłam.Dobrze,że do pracy zdążyłam, bo szyby w samochodzie musiałam drapać. Teraz słonecznie, choć chlodnawo. Dzis do pracy Le Baiser du Dragon. Chciałam sprawdzić, jak sie zachowuje w chłodne dni.Jest lepiej wyczuwalny, chociaż trzyma sie blisko skóry. Szkoda, że nie pachnie na mnie tak piekne jak na mojej przyjaciółce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ale ja nie o tym... Cieszę się, że wypad Ci się udał i... miła ta wypowiedź Twojego przyjaciela o perfumach i wanilii. To chyba świadczy o tym, że postrzega Cię jako osobę atrakcyjną i pełną czaru, co? ![]() Życzę Ci szczęścia. Niekoniecznie od razu małżeńskiego ![]() ![]() --------- Pachnę sobie śladowo sandałowcem z Mysore i czekam aż się pojawi w katalogu KWC. Dumam nad tym, czy nie dołożyć do niego Chergui - mam wrażenie, że stworzą wspólnie ładny akord.
![]() |
#4283 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na marginesie, jak Twoje odczucia co do niego ![]() ---------------- Najadłam sie gołąbkami teściowej ![]() ![]() ![]() ---------------- A i proszę zajrzyjcie do mojego linka z podpisu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że tu, ale muszę się gdzieś wygadać. Moje wielkie nadzieje znowu szlag trafił. Nie wiem już, czy płakać, czy się śmiać, czy zobojętnieć i machnąć ręką. Tylko się zastanawiam, czy naprawdę jestem aż tak beznadziejna i nic nie warta. Po prostu nie rozumiem. Przynajmniej się wyspałam, bo przestały mną targać emocje, które przez ostatnie parę dni nie pozwalały mi nawet oka zmrużyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Pachnę dziś edp Jouzas Statkevicius i cieszę się, bo własnie dostałam informację, że moje Harmatan Noir zostały wysłane
![]() Sabbath ![]() Nevado, możesz np. zagłosować na... najmłodszego ze wszystkich kandydatów, zakładając że skoro jest najmłodszy to najpewniej najmniej ze wszystkich "skażony" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tymeno-ja też uwielbiam robić pranie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Przy Tobie jestem w nieustającym szoku. ![]() ![]() Jeszcze nic. Cytat:
![]() Nie uważam, by właściwe było mówienie tu komukolwiek, na kogo ma głosować. A jeśli dodatkowo ów ktoś wie tylko, że nie na LiD, to znaczy, że PiS i LPR bierze pod uwagę? ![]()
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Ja się chyba zadenerwuję na amen. Miałam mieć rozmowę "on Wednesday during a day" i wciąż cisza. Jak ja mogłam się tak nieprecyzyjnie umówić
![]() ![]() P.S. Może chmura Glorii mnie trochę uspokoi...
#4290 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Chciałam po prostu znać poglądy na temat danych partii, być może pomogłoby mi to w wyborze odpowiedniej partii ![]() Po drugie coś Ci się nie podoba jeżeli chciałabym zagłosować na PiS? chyba mam prawo do takiego wyboru i nie ma w tym nic oburzającego, Twoje zdanie nie jest dla mnie wyznacznikiem jakiegokolwiek dobra, jest wyznacznikiem stereotypów i szablonowego działania,a przede wszystkim ludzkiej złośliwości także Twoje komentarze pozostawię gdzieś na uboczu, pozdrawiam. Co do wypowiedzi Homyka to ofc dziękuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.