|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI
|
|
|
|
#512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla mnie cała ta Sexmasterka to wstrząsy żenady ale to tylko moja opinia
|
|
|
|
|
#513 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#514 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
jakie ja przeżywałam okropności jak po rozstaniu dostałam na maila od byłego tę oto piosenke: no załamka, że niby łatwa czy co hahahaha teraz jest on moim najlepszym powiernikiem i oboje się smiejemy, że to było dopiero sarkastyczne "fak ju bicz" xD miał prawo, teraz dla mnie to "nasza" piosenka ^^ Mam nadzieję, że chociaż komuś ta nutka poprawi humor bo ja zawsze ryję z niej Btw. Od przyszłego poniedzialku w Lidlu tydzien azjatycki i beda lody o smaku zielonej herbaty Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-02-01 o 18:38 |
|
|
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
Munka, a The Hole oglądałaś?
http://www.filmweb.pl/film/Bunkier-2001-31038 Wpisuje się w szeroko pojęty temat. Może jest "młodzieżowy" ale dla mnie to nie jest jego wadą. Historia nie jest płytka, gra aktorska także super. Edytowane przez Innesia Czas edycji: 2016-02-01 o 18:44 |
|
|
|
#517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie chcę się z tobą więcej spotykać |
|
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
Bubus trzymaj się ciepło i zachowaj trzeźwość umysłu i nie daj się ograć na rozwodzie. Myśl o sobie i dziecku i nie baw się w sentymenty. Może to brzmi brutalnie, ale taka jest prawda, nie daj sobie wmówić winy.
Moja kumpela przechodziła podobną sytuację, tam doszło do zdrady. Z perspektywy roku...stwierdzam, że wszystko jej się super układa, ma nowego opiekuńczego faceta, który kocha jej dziecko. Teraz panuje trend "żonatych/zajętych" facetów mających konta na portalach. Najlepsze jest to, że nie grają w otwarte karty....mam żonę, dziecko i chcę się zabawić. Tylko udają superekstrawolnych facetów, bez żadnych zobowiązań, a poszukujące singielki nieświadome wszystkiego dają się omamiać Niektórzy faceci to ch....nie mają skrupułów....w domu żona do obsługi hotelowej, a na boku panienka do rozrywek. Dlatego dziewczyny podchodźcie ostrożnie do znajomości internetowych. Jeszcze radzę Ci znaleźć dobrego i ludzkiego prawnika, takiego który nie będzie od Ciebie ciągnął kasy:/ <wiem, że to trudne> Edytowane przez akna1102 Czas edycji: 2016-02-01 o 19:27 |
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Munka z okołoporwaniowych to może "gdzie jestes, amando"? http://www.filmweb.pl/Gdzie.Jestes.Amando nie sugeruj się glupawym polskim tytulem
końcówka daje do myślenia
|
|
|
|
#520 |
|
Konto usunięte
|
Mifik, wrzucane przez Ciebie filmiki wcale nie pomagają mi w pokonywaniu przedostatniej sesji
Uwielbiam te klimaty, "znam" wszystkich polskich seryjnych morderców, ale te rosyjskie filmy i ich bohaterowie są o wiele mocniejsi. A jak skończę sesję to zabieram się za oglądanie seriali, które polecacie. Bubus - go go girl! Bardzo dobra decyzja, teraz już będzie tylko lepiej. Ja Ci gratuluję Z niecierpliwością czekam na filmik Bogu z tłumaczeniem się z akcji "spa". I na filmik w nowej fryzurze. Pamięta ktoś tego starego wyjadacza? ![]() https://www.youtube.com/watch?v=anXkhiLzfAA niekryty krytyk Edytowane przez 201607131028 Czas edycji: 2016-02-01 o 18:47 |
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, pamiętacie w poprzednim wątku podałyście link do jakiejś youtuberki. testowała ona jakiś podkład, ale tak, że pisałyście że tak właśnie nie powinno się nakładać. pamiętacie może jak ta dziewczyna się nazywa?
|
|
|
|
#523 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Dziolcha od Trumacza? LIONESS5147
Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-02-01 o 18:50 |
|
|
|
#524 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak pojawił się "Wiktor" to na insta ktoś ją zapytał czy to kot (pojawili się obaj w tym samym czasie). Zaprzeczyła, ale kto ją tam wie
Jak ten kot miał na imię?
|
|
#525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kwintesencja naszej klasy i epuls w jednym
Edytowane przez Ace_ Czas edycji: 2016-02-01 o 18:54 |
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę pozycje z niszy tak zwanej, ale chętnie się przyjrzę.
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
śmieszki śmieszkami, ale naprawdę zaczęłam się martwić o tego kota
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oceniłam na 6/10.
|
|
|
|
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#531 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#532 |
|
wow
|
Tak, kot był zwany Felicjanem. Ale... Jeśli coś mu się stało to szkoda ![]() Ale... To był bengal, więc mógł trochę kosztować, może w ramach rozliczenia Wiktor zabrał kota zawiniętego w bluzę converse z ulubieńców?
|
|
|
|
#533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#534 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie martw sie. Prawda jest taka ze to czy do czegos doszlo czy nie nie ma wiekszego znaczenia, bo jak nie doszlo to tylko z tego powodu ze nie zdarzyl. |
|
|
|
|
#535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To prawda. Nie ma czym się przejmować. Mi kiedyś jakiś facet z obrączką na palcu proponował seks jak stałam w Biedronce przy kasie, a powiem Wam, że laska ze mnie żadna, jest drubo i to dosłownie. Prawie 90 kg mam. Trzymaj się i bardzo mi przykro, bo znam Cię bubus już od dawna z tego forum.
|
|
|
#536 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"modle się do Boga muwie "elo ziomal co sie dzieje" a on muwi "fabian to kwa i ferment sieje"" XDD ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Jesli zmienić F na W, E na I, l na k, i na t, c na o, a j na r i skasować dwie ostatnie litery to wychodzi Wiktor, czyli to jednak prawda ze to był kot :C |
|
|
|
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
https://www.facebook.com/events/1684383985181972/
tu też była możliwość spa z kosmetykami Arbonne. Niestety jak już pisałam była ale u Bogusi jednak chyba taniej
|
#539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Munka, to lepsze niż thriller, Twój temat!(ostatni link)
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
barbarybciaDomowe spa to super sprawa. Patrząc jednak na składy produktów tej marki, dochodzę do wniosku, że są one dalekie od naturalnych. Z tego co widzę, większość olejów i innych naturalnych składników jest na szarym końcu składu.
aniolnaresorach@barbarybc ia chyba patrzymy na inne składy ![]() kacha_k1@barbarybcia zgadza sie nie wszystkie skladniki sa naturalne, I w dodatku so wysoko na liscie aniolnaresorach@kacha_k1 nie są to kosmetyki w 100% naturalne. Gdyby tak było to miałyby krótki termin użycia i musielibyśmy trzymać je w lodówce. Mimo wszystko nie mają sls, parabenów, nie są testowane na zwierzętach ani nie mają składników pochodzenia zwierzęcego. Składy są o 90% lepsze niż kosmetyki drogeryjne czy wysoko półkowe msdinkles@aniolnaresorach to w takim razie czemu nazywasz je kosmetykami wegańskimi? aniolnaresorachDlatego tak je nazywam bo mają certyfikat wegański. Nie są testowane na zwierzętach, nie mają składników pochodzenia zwierzęcego, są bez glutenu @msdinkles msdinkles@aniolnaresorach a jaki to certyfikat? Możesz przy okazji kiedyś wkleić składy? Dużo czytałam o tym, że to całe Arbonne to szwindel. Poszukaj sobie w internecie. Jest o tym sporo artykułów po angielsku. kacha_k1@aniolnaresorach Za ta cene mozna spokojnie znalesc kosmetyki z lepszym skladem @msdinkles pewnie nie maja certyfikatow uznawanych w EU bo to kosmetyki amerykanskie a na tamtejszym rynku panuje wolna amerykanka I to co w Europie nie jest dopuszczone do sprzedazy tam jest uznawane Za "naturalne " aniolnaresorach@kacha_k1 poczytaj najpierw np. Na stronie i certyfikatach i składach kosmetyków. Dla mnie ogromna zmiana w pielęgnacji jest to ze nie nakładam oleju mineralnego (pochodzącego z ropy naftowej) oraz nie są pochodzenia zwierzęcego. Każdy wybiera co chce na siebie nakładać. kacha_k1@aniolnaresorach Jestem vegetarianka zywam tylko organicznych produktow I tak czytalam sklady nie jest 100% naturalny. msdinkles@kacha_k1 wiem jak to w praktyce wygląda. Są certyfikaty i "certyfikaty," które wystarczy opłacić. A Arbonne stać. Dla mnie to wygląda jak zwykła piramida finansowa. Zapaliła mi się lampka ostrzegawcza na Arbonne po tym jak Kinga Korta zaczęła z dnia na dzień namiętnie reklamować na swoim instagramie jako istną doskonałość. Takie mlm zwykłe. Dziwię się, że ludzie jeszcze się na to nabierają. kacha_k1@msdinkles dokladnie tak dziwie sie ze ktos sie zgadza to promowac bez "odrobienia lekcji" I dokladnego sprawdzenia co firma soba reprezentuje (sklady, certyfikaty, kontrowersje etc), to tlumaczy dlaczego najwieksze blogerki Tego nie promuja seathuum nadmienię tylko, że bezglutenowość ma się wegańskości jak ryba do słonia. gluten to nie jest jakieś zło wcielone, unikać go muszą tylko ludzie z celiaką, alergiami lub nadwrażliwościami, jak na przykład przy niedoczynności tarczycy. natomiast nawet, jeśli w kosmetykach znajdują się jakieś ekstrakty z pszenicy, to przecież nie zaatakują one przez skórę kosmków jelitowych x)
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

czy ja się myle ? boję się klikać w te filmy 
dla mnie cała ta Sexmasterka to wstrząsy żenady ale to tylko moja opinia 

końcówka daje do myślenia

Munka, to lepsze niż thriller, Twój temat!(ostatni link)