Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-02, 10:50   #661
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Aż żałuję, że wyrzuciłam ją do kosza. Wszystko przez ten smrodek Dzięki, jutro kupię!
Ja nie wiem co wy macie z tym smrodkiem, ona wcale jakoś strasznie nie pachnie
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:05   #662
apiaQ
Rozeznanie

Szavka urodziła synka.
https://www.instagram.com/p/BBR5GxNp...aken-by=szavka

Grażyna asd525
https://www.instagram.com/p/BBR07XjN...y=asd525makeup
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:06   #663
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Zgadzam się.
Jedna z Was tutaj pisała, że teraz ma dobry powód do unsuba. Dzisiaj się głębiej nad tym zastanowilam i stwierdzam, że też muszę zrobić czystki i poleci między innymi Kajmanowa. Szkoda bo kiedyś można było zobaczyć coś ciekawego a teraz vlog to w skrócie mycie buzi, robienie twarogu, drama bo Saturn taki zły. Dla mnie to taki przykład zapchajdziury.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Jeśli to zapchajdziura, to proponuję unsubować również Szusz, hejlobuzy, RLM, Nissiax83 i inne kanały bogate we vlogi i vlogmasy
Sama nie lubię vlogów i po prostu takich filmików nie oglądam, za to nie pogardzę np. ulubieńcami czy denkiem na tych kanałach, więc nadal subskrybuję.

I nie przesadzajcie z tym feminizmem, ja wiem, że feminizm to z zasady równość wobec prawa itp., ale obecnie mamy już równość wobec prawa, prawo głosu itp., już kobiety to sobie wywalczyły i dalszy feminizm kojarzony jest głównie z walką o coś więcej, często własnie czepianie się jakichś pierdół, typu "nie przepuszczajcie mnie w drzwiach, bo ja jestem feministką i mnie to obraża". Podejrzewam, że o taki pseudofeminizm chodziło Kajmanowej i zapewniam Was, że właśnie z takimi bzdurami kojarzony jest teraz feminizm przez wiele kobiet. Niesłusznie, bo feminizm to też walka o równe szanse w pracy i bezpieczeństwo zawodowe w przypadku urodzenia dziecka itp., więc jest o co walczyć, ale niestety panie pseudofeministki robią często taki PR, że potem kojarzy je się z typową krótkowłosą, zaniedbaną babą która krzyczy, żeby nie ustępować jej miejsca czy nie przepuszczać w drzwiach. I z kimś takim ja też się nie utożsamiam.

Moim zdaniem Kajmanowa zwróciła uwagę na ważny problem, czyli zakładanie, że kobieta nie może znać się na sprzęcie, co nie zmienia faktu, że jej uwaga na temat predyspozycji fizycznych kobiet jest jak najbardziej słuszna. Ja też jestem za tym, żeby było więcej kobiet w zarządach firm, żeby nie odrzucali kandydatury kobiet "bo pewnie za chwilę urodzi dziecko" itp., ale przyznaję też, że sama tej nieszczęsnej szafy nie wniosę, nie naprawę pralki, że choć bez faceta mogę żyć (można np. wynająć firmę przewozową i wniosą nam meble ) to jednak często proszę faceta o pomoc przy naprawach czy cięższych pracach i wielu rzeczy w domu sama nie zrobię bo nie potrafię/fizycznie nie dam rady. Jasne, mogę komuś zapłacić, żeby to za mnie zrobił, ale mając męża czy partnera raczej nie będziemy za każdym razem wzywać fachowca i płacić, prawda? A kulturystki to wciąż jeszcze niewielki odsetek kobiet, wyjątek, który niczego nie dowodzi i przeciętny facet jest silniejszy od przeciętnej kobiety, let's face it. Idąc w nocy ciemną ulicą bardziej przestraszysz się idącego za Tobą faceta niż kobiety, prawda? Wsiadając do pociągu z wielką walizą pozwolisz facetowi pomóc wstawić ją na górną półkę, prawda? To wcale nie oznacza, że jesteśmy gorsze i nie ma nic wspólnego z prawem czy szansami zawodowymi, nie dorabiajcie sobie pseudoteorii...

Zrobiłyście sobie z Kajmanowej kozła ofiarnego, a to samo powiedziałaby Wam co druga kobieta spotkana na ulicy...
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:07   #664
olenkasz
Zakorzenienie

Grażyna asd525
https://www.instagram.com/p/BBR07XjN...y=asd525makeup[/QUOTE]

pot na rzęsach, pot na cyckach...
czekam na zdjęcie spoconego tyłka
Stary 2016-02-02, 11:07   #665
Hermiona111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez InvincibleK Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomocy. Od jakiegoś czasu zaczęły wyskakiwac mi pryszcze, nie wiedziałam o co chodzi, ale dziś do mnie dotarło - mieszanie colorstaya z dermacolem tak się właśnie skończyło. Polecicie mi coś niedrogiego, ale kryjącego bardziej niż Revlon? (bo dla mnie ma on niezbyt duże krycie, bez żadnego wow.) Nie mam zbytnio kasy, a tu taka masakra, te pryszcze mnie już dobijaja.

Ja miałam podobną sytuację jak Ty po Colorstay, zniszczyłam sobie cerę, która wcześniej była bezproblemowa. Wtedy kupiłam podkłady mineralne, których krycie można budować i one w dużym stopniu przyczyniły się do wyleczenia tego stanu. Ja akurat kupiłam Anabelle Minerals, ale są inne marki, dobierzesz na pewno coś dla siebie jeśli stwierdzisz, że to dobra opcja.
Hermiona111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:09   #666
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Sikix, a może Ty nie bez kozery jesteś Sikix?

taki koci siusiek z tej isany, że łooohohoho matuleńko!

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
a co ma spalanie tłuszczu do wchodzenia mi z cycyma w monitor? Ojj, asd...
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:12   #667
201705230905
Konto usunięte

Synek Szavki ma imiona po Paderewskim, a obstawialam Fryderyka ;-)
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:13   #668
Zanetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Dziewczyny, o którym olejku z Rossmanna mówicie dokładnie? Bo jak pierwszy raz przeczytałam tu, że tak dobrze myje gabki/pędzle to poleciałam do Rossa i znalazłam to:

A teraz jak piszecie, że smrodek to już zwątpiłam, czy to ten produkt i po poszukiwaniach w googlach znalazłam jeszcze taką wersję:

Poratujcie, który to ten właściwy?
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:14   #669
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

ja tez jakos szczegolnie nie narzekam na zapach, myje nim pedzle i paszki
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:14   #670
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

a co ma spalanie tłuszczu do wchodzenia mi z cycyma w monitor? Ojj, asd...
Właśnie.
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:15   #671
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Aż żałuję, że wyrzuciłam ją do kosza. Wszystko przez ten smrodek Dzięki, jutro kupię!
Spróbuj zwykłym mydłem w kostce, ja tak domywam wszystkie pędzle
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:17   #672
wraaakczasu
Rozeznanie

[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54972196]Jeśli to zapchajdziura, to proponuję unsubować również Szusz, hejlobuzy, RLM, Nissiax83 i inne kanały bogate we vlogi i vlogmasy
Sama nie lubię vlogów i po prostu takich filmików nie oglądam, za to nie pogardzę np. ulubieńcami czy denkiem na tych kanałach, więc nadal subskrybuję.

I nie przesadzajcie z tym feminizmem, ja wiem, że feminizm to z zasady równość wobec prawa itp., ale obecnie mamy już równość wobec prawa, prawo głosu itp., już kobiety to sobie wywalczyły i dalszy feminizm kojarzony jest głównie z walką o coś więcej, często własnie czepianie się jakichś pierdół, typu "nie przepuszczajcie mnie w drzwiach, bo ja jestem feministką i mnie to obraża". Podejrzewam, że o taki pseudofeminizm chodziło Kajmanowej i zapewniam Was, że właśnie z takimi bzdurami kojarzony jest teraz feminizm przez wiele kobiet. Niesłusznie, bo feminizm to też walka o równe szanse w pracy i bezpieczeństwo zawodowe w przypadku urodzenia dziecka itp., więc jest o co walczyć, ale niestety panie pseudofeministki robią często taki PR, że potem kojarzy je się z typową krótkowłosą, zaniedbaną babą która krzyczy, żeby nie ustępować jej miejsca czy nie przepuszczać w drzwiach. I z kimś takim ja też się nie utożsamiam.

Moim zdaniem Kajmanowa zwróciła uwagę na ważny problem, czyli zakładanie, że kobieta nie może znać się na sprzęcie, co nie zmienia faktu, że jej uwaga na temat predyspozycji fizycznych kobiet jest jak najbardziej słuszna. Ja też jestem za tym, żeby było więcej kobiet w zarządach firm, żeby nie odrzucali kandydatury kobiet "bo pewnie za chwilę urodzi dziecko" itp., ale przyznaję też, że sama tej nieszczęsnej szafy nie wniosę, nie naprawę pralki, że choć bez faceta mogę żyć (można np. wynająć firmę przewozową i wniosą nam meble ) to jednak często proszę faceta o pomoc przy naprawach czy cięższych pracach i wielu rzeczy w domu sama nie zrobię bo nie potrafię/fizycznie nie dam rady. Jasne, mogę komuś zapłacić, żeby to za mnie zrobił, ale mając męża czy partnera raczej nie będziemy za każdym razem wzywać fachowca i płacić, prawda? A kulturystki to wciąż jeszcze niewielki odsetek kobiet, wyjątek, który niczego nie dowodzi i przeciętny facet jest silniejszy od przeciętnej kobiety, let's face it. Idąc w nocy ciemną ulicą bardziej przestraszysz się idącego za Tobą faceta niż kobiety, prawda? Wsiadając do pociągu z wielką walizą pozwolisz facetowi pomóc wstawić ją na górną półkę, prawda? To wcale nie oznacza, że jesteśmy gorsze i nie ma nic wspólnego z prawem czy szansami zawodowymi, nie dorabiajcie sobie pseudoteorii...

Zrobiłyście sobie z Kajmanowej kozła ofiarnego, a to samo powiedziałaby Wam co druga kobieta spotkana na ulicy...[/QUOTE]
Tak się składa, że nie subuje Sz, lobuzow, RLM, Nissiax. Radzę zwrócić uwagę, że napisałam, że jest to moim zdaniem zapchajdziura.

wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:19   #673
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Pięknie napisane, Munia.

Dziewczyny, jak oceniacie nowy sezon Pretty Litlle Liars? ;-)
Spencer jest jeszcze piękniejsza <3

Podoba mi się. Śmieszy trochę, jak chcą podkreślić dorosłość kłamczuszków, przebierając je w te dziwne stroje :/ Gdzie jest Dżejsyn? Pożądam go lekko :/ Ali tak mocno spuchnięta, jak ja kiedy się najem owoców - nie mogę się skupić na jej scenach, bo o tym spuchnięciu myślę. Spencer piękna, Aria mi się nie podoba, a najbardziej to bym chciała, żeby ten jej chłopina nowy już się nie rozbierał przed kamerą. No i Speleb! Tego romansu się nie spodziewałam, ale mózgowo pasują do siebie mocno. Ezra do przytulenia - zawsze miałam słabość do pokrzywdzonych przez los arystów. No i Melissa i jej wyostrzony humor Podoba się! A Tobie?
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:19   #674
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, o którym olejku z Rossmanna mówicie dokładnie? Bo jak pierwszy raz przeczytałam tu, że tak dobrze myje gabki/pędzle to poleciałam do Rossa i znalazłam to:

A teraz jak piszecie, że smrodek to już zwątpiłam, czy to ten produkt i po poszukiwaniach w googlach znalazłam jeszcze taką wersję:

Poratujcie, który to ten właściwy?
ten drugi
Stary 2016-02-02, 11:21   #675
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
ja tez jakos szczegolnie nie narzekam na zapach, myje nim pedzle i paszki
aproposowo paszek - polecam Wam dziołszki najlepszy deo ever - pachnie, jakby się właśnie umyło owe paszki wspaniale chroni, same dodatnie plusy
http://www.idoveyou.pl/pl/Produkty/m...n-Comfort.aspx
wiem, że męski, ale mi ten zapach bardzo odpowiada.
Stary 2016-02-02, 11:22   #676
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Spróbuj zwykłym mydłem w kostce, ja tak domywam wszystkie pędzle
Nie działa Akurat nie mam oleju kokosowego żeby spróbować, mam nadzieję, że śmierdziuszek da radę revlonowi

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:23   #677
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Tak się składa, że nie subuje Sz, lobuzow, RLM, Nissiax. Radzę zwrócić uwagę, że napisałam, że jest to moim zdaniem zapchajdziura.

To ok, zwracam honor, wiem tylko, że wiele z dziewczyn, które włączyły się w ten temat, palą się do napiętnowania Kajmanowej i unsubu a normalnie to ochoczo komentują każdy vlog Szusz czy innych wymienionych przeze mnie Youtuberek.
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:24   #678
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
aproposowo paszek - polecam Wam dziołszki najlepszy deo ever - pachnie, jakby się właśnie umyło owe paszki wspaniale chroni, same dodatnie plusy
http://www.idoveyou.pl/pl/Produkty/m...n-Comfort.aspx
wiem, że męski, ale mi ten zapach bardzo odpowiada.
smiej sie smiej, po isanie paszki czyste jak po niczym innym nawet w podroze zabieram
Stary 2016-02-02, 11:26   #679
201605301559
Konto usunięte

Czocheru! dałaś czadu, Bejbe! Brawo!
Stary 2016-02-02, 11:29   #680
Hermiona111
Zadomowienie

Dziewczyny, jeśli chodzi o feminizm to polecicie jakieś dobre książki o tej tematyce? Szczerze mówiąc średnio się tym kiedyś interesowałam, potem coś poczytałam, zastanowiłam się nad tym głębiej, i tak jak rozumiem jakie przemiany miały miejsce od tam dajmy na to XVIII w. i dalej do rewolucji seksutalnej i podziwiam te kobiety, ponieważ to dzięki nim teraz możemy kształcić się, mamy prawo do głosu, możemy stosować antykoncepcję i ogólnei decydować o własnym ciele( przeważnie) itp, tak nie do końca rozumiem tego, co dzieje się teraz.

Myślę, że wiele zwykłych kobiet, które niezbyt interesują sie tematem, ma bardzo negatywne zdanie jeśli chodzi o współczesny feminizm. Przynajmniej jeśli chodzi o spotkane i znane mi kobiety. Nie wiem czy zdają sobie sprawę co możemy teraz robic i jak wygląda nasze życie dzięki feminizmowi, ale wiem, że większośc z nich nie chce być łączona z "feministką" bo słowo to nabrało negatywnego wydzwięku. Niektóre dziewczyny przecież wręcz szczycą się tym, że absolutnie nie są feministkami. Nikt w szkole nie wyjaśnia kobietom, dziewczynom z czym to się je i że nie ma się czego wstydzić, a wręcz przeciwnie. Z drugiej storny nie dziwię się, że niektórzy uciekają od utożsamiania się z feminizmem, bo jak słucham wypowiedzi kobiet typu K. Szczuka to...jaki jest obraz Polskich feministek? Nie interesowałam się bardziej tematem- wiem, błąd jako że jestem kobietą Także dziewczyny poradzcie jak to naprawić i jak to właściwie jest, co gdzie ciekawego czytać itd.
Stary 2016-02-02, 11:37   #681
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hermiona111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeśli chodzi o feminizm to polecicie jakieś dobre książki o tej tematyce? Szczerze mówiąc średnio się tym kiedyś interesowałam, potem coś poczytałam, zastanowiłam się nad tym głębiej, i tak jak rozumiem jakie przemiany miały miejsce od tam dajmy na to XVIII w. i dalej do rewolucji seksutalnej i podziwiam te kobiety, ponieważ to dzięki nim teraz możemy kształcić się, mamy prawo do głosu, możemy stosować antykoncepcję i ogólnei decydować o własnym ciele( przeważnie) itp, tak nie do końca rozumiem tego, co dzieje się teraz.

Myślę, że wiele zwykłych kobiet, które niezbyt interesują sie tematem, ma bardzo negatywne zdanie jeśli chodzi o współczesny feminizm. Przynajmniej jeśli chodzi o spotkane i znane mi kobiety. Nie wiem czy zdają sobie sprawę co możemy teraz robic i jak wygląda nasze życie dzięki feminizmowi, ale wiem, że większośc z nich nie chce być łączona z "feministką" bo słowo to nabrało negatywnego wydzwięku. Niektóre dziewczyny przecież wręcz szczycą się tym, że absolutnie nie są feministkami. Nikt w szkole nie wyjaśnia kobietom, dziewczynom z czym to się je i że nie ma się czego wstydzić, a wręcz przeciwnie. Z drugiej storny nie dziwię się, że niektórzy uciekają od utożsamiania się z feminizmem, bo jak słucham wypowiedzi kobiet typu K. Szczuka to...jaki jest obraz Polskich feministek? Nie interesowałam się bardziej tematem- wiem, błąd jako że jestem kobietą Także dziewczyny poradzcie jak to naprawić i jak to właściwie jest, co gdzie ciekawego czytać itd.
Druga Płeć- Simone de Beauvoir
Teoria feministyczna- bell hooks
Reakcja- Susan Faludi
Mistyka kobiecości- Betty Friedan

potem może coś Judith Butler, jeśli będziesz miala ochotę na bardziej sophisticated rozkminy. a z polskiego ogródka poczytaj Agę Graff, poczytaj książki\wypowiedzi Sywii Chutnik i klasykę czyli własny pokój Woolf. Bardzo dobra jest Brach-Czajna, do poczytania w necie. Możesz też spojrzeć na Irigaray

a z powieści na przykład to oprócz Chutnik są też Opowieści Podręcznej, Szklany Klosz... wiele jest pozycji ciekawych

aaa... i Szczuka nie jest taka zła ;-)

Edytowane przez olenkasz
Czas edycji: 2016-02-02 o 11:40
olenkasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:40   #682
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Przepraszam :/ Przywieźć Ci coś może? W marcu mogę wysłać z polskich terenów?
nie trzeba :C tylko zdjęcia na insta wrzucaj :C
boze, robisz w rok moje wszystkie marzenia :C

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ladybird1395 Pokaż wiadomość
Central Coffee Perks
oooo, tam tez byłam, było supcio
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:40   #683
Hermiona111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
Druga Płeć- Simone de Beauvoir
Teoria feministyczna- bell hooks
Reakcja- Susan Faludi
Mistyka kobiecości- Betty Friedan

potem może coś Judith Butler, jeśli będziesz miala ochotę na bardziej sophisticated rozkminy. a z polskiego ogródka poczytaj Agę Graaf, poczytaj książki\wypowiedzi Sywii Chutnik i klasykę czyli własny pokój Woolf. Bardzo dobra jest Brach-Czajna, do poczytania w necie. Możesz też spojrzeć na Irigaray

a z powieści na przykład to oprócz Chutnik są też Opowieści Podręcznej, Szklany Klosz... wiele jest pozycji ciekawych

aaa... i Szczuka nie jest taka zła ;-)

Dzięki ogromne
Stary 2016-02-02, 11:42   #684
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
Pot na rzęsach - level up

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Czocheru! dałaś czadu, Bejbe! Brawo!
jeszcze czwartek i moge wracac do simsów
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:44   #685
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hermiona111 Pokaż wiadomość

Właśnie chodzi o to rozgraniczenie - dawny ruch feministyczny, któremu zawdzięczamy bardzo wiele i obecne "feministki", które bardziej skupiają się na obrażaniu facetów i narzekaniu, że ktoś przestrzega naszych tradycyjnych norm zachowania i np. przepuszcza kobietę w drzwiach. Rzadko zauważam, żeby obecne "feministki" robiły coś konkretnego dla dobra współczesnych kobiet, żeby robiły coś, co faktycznie mogłoby poprawić ich sytuację. Z takimi feministkami absolutnie się nie utożsamiam, jestem kobietą, lubię być traktowana jak kobieta (to nie ma nic wspólnego z dyskryminacją) i jeśli miałabym o coś walczyć, to o lepszą sytuację zawodową matek w Polsce, o lepszą obronę dla kobiet w sądach w przypadku molestowania, gwałtu itp. Na pewno nie o to, żeby wykłócać się o bzdury i atakować facetów lub na siłę udowadniać, że jesteśmy takie same, jak faceci...Jesteśmy równie wartościowe, ale na pewno nie takie same (oczywiście zawsze są wyjątki).
Stary 2016-02-02, 11:44   #686
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
smiej sie smiej, po isanie paszki czyste jak po niczym innym nawet w podroze zabieram
ostatnio używam mydła protex - bo miałam syfona, który zapowiadał się na wszystkoniszczący wulkan, a po protexie mi się o dziwo wchłonął
Stary 2016-02-02, 11:45   #687
floooowers
Raczkowanie

czy ktoś tutaj ogląda takie rzeczy?

uwielbiam tą dziewczyne, tworzy "dzieła sztuki" na sobie

Stary 2016-02-02, 11:48   #688
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez floooowers Pokaż wiadomość
czy ktoś tutaj ogląda takie rzeczy?

uwielbiam tą dziewczyne, tworzy "dzieła sztuki" na sobie

ciekawe, Czocheru czy bardzo by się zdziwili, jakbyś tak wystąpiła w czwartek
Stary 2016-02-02, 11:52   #689
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio używam mydła protex - bo miałam syfona, który zapowiadał się na wszystkoniszczący wulkan, a po protexie mi się o dziwo wchłonął
nie uzywalam tego mydla ale po wszystkich myjaczach mam wrazenie, ze zostaje mini warstwa po antyperspirancie, moze jestem przewrazliwiona po isanie jestem spokojna
Stary 2016-02-02, 11:55   #690
Zanetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
ten drugi
Dzięki . Akurat dziś lub jutro wynurzam się z mojej wsi do miasta, więc zahaczę Rossa i poszukam tego właściwego.
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości