|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkurzające reklamy na wizaz.pl
Jak słyszę AXE to trafia mnie szlag,potem 3 oddechy i wyłączam to przyciskiem "pause" i dalej rozkoszuję się moja muzyką.
Wizaż jakoś musi funkcjonować-nie ma rady
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież można te reklamy wcisnąć z boku forum tak zeby nie bylo koniecznoscia zamykac okienek jesli chce sie przeczytac posty i wtedy każdy bedzie zadowolony. Chcialam pomoc wizażankom-zamiescilam wiec sposob na reklamy ,a wtedy każda wybrałaby już indywidualnie czy chce utrzymać wizaż przy życiu czy nie
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedźwiedzia przysługa . Dziękuję ,nie skorzystam. Jeśli Ci się na tym forum podoba,to dlaczego odłączasz je od respiratora i jeszcze instruujesz innych,jak to zrobić ? A jeśli Ci się nie podoba,to też nie rozumiem,dlaczego to robisz. Wystarczy nie wchodzić.
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam cie bardzo,ale czy ja pisalam do ciebie i pytalam o zdanie ?Nie ,a juz tymbardziej nie pytalam cie o 'dobre rady' dla mnie ,ze mam tu nie wchodzic.To juz nie twoja sprawa.Tamten post byl wylacznie skierowany do administratorki,wiec nie rozumiem wpychanie sie miedzy 'wodke a zakaske'.Nawet nie widzialas mojego postu zanim zostal zmieniony,wiec powstrzymaj sie od takich zlosliwych komentarzy i oskarżanie mnie skoro nawet nie masz pojecia w czym sęk.Wiesz co,po prostu brak mi slow na takie jak ty,bo tylko podsycasz konflikt.
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem użytkowniczką Wizażu i nie mam ochoty,żeby czyjeś "dobre rady" pozbawiły mnie codziennej przyjemności,jaką niewątpliwie (dla mnie) jest wizażowanie. To po pierwsze. Po drugie. Na forum każdy może wyrazić swoje zdanie. Po trzecie. No i skąd wiesz,że nie widziałam tej wypowiedzi wcześniej ?Z mojej strony-koniec dyskusji .
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
najgorsza jest reklama...AXE
pewnego ranka siedze sobie w domku,przy komputerze---okna pootwierane, glosniki powlaczane,wchodze na wizaz.... przegladam swoje watki....a tu nagle na caly regulator................"uzyj....AXE......a bedziesz mogl spedzic kilka dni na....." itd..... i jeszcze ta sexi muzyczka..... !!!myslalam ze spale sie ze wstydu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1p rzed sasiadami.......... ![]()
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
nie miałam Axe od tygodnia
aktualnie nie wyskakuje mi żadna reklama
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
A mi wyskakują jakieś durne palmy...
![]() No żeby je pierun jaśnisty trafił. |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
miałam głośniki włączone dosyć głosno i nagle na wizazu wyskakuje reklama o amnesti na cały ekran kraty
myślałam że zawału dostane
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
mi akurat amnesty nie przeszkadza, moze troszke glosna ale to dobrze
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Racja
Najważniejsze, że AXE już nie ma![]() ![]()
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
widzialam reklamę Amnesty Int, ale głośniki miałam akurat wyłączone. cóż.. akcje Amnesty mają sens, więc mi nie przeszkadzają. nawet nie porównywałabym ich do axe...
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zwróciłam uwagę na jedną rzecz. Otóż między tematami poszczególnych wątków pojawiają się małe reklamy z linkami np. Kerastase. Zauważyłam dzisiaj reklamę tego typu: Biznesmeni szukają Europejek - Panie nie płacą. Okazało sie to być reklamą biura matrymonialnego, ale z całym szacunkiem, pierwsze moje skojarzenie to była... agencja towarzyska. Nie chcę się czepiać, ale czy nie można by przynajmniej zmienić tej nieszczęsnej "zajawki"? Wygląda naprawdę tragicznie.
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
A ja musze się pożalić na Garnier 100% - reklamę, która rozciąga się do tego stopnia, że zasłania pewną część forum.
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Też muszę się na nią pożalić, czasem zastawia nazwę forum, trzeba odświeżać żeby reklama przeniosła się gdzie indziej i można było kliknąć na dane forum.
|
|
|
#107 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Wyjątkowo irytująca jest reklama Lotto. Przesuwający się żółty pasek stale ustawia się mniej więcej na wysokości oczu, zasłaniając czytany tekst czy okno edycji. Pojawia się przy każdym odświeżeniu strony bądź otwarciu nowej. Nie byłoby to aż tak denerwujące, gdyby zatrzymywał się nieco wyżej bądź niżej, lub po prostu tkwił w jednym miejscu. Właśnie przed chwilą "dzięki" temu cudownemu rozwiązaniu niechcący wyczyściłam sobie całą skrzynkę z PW.
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Sama miałam napisać o Lotto, ale bieta mnie ubiegła. Faktycznie, "usadawia" się ona na wprost oczu, a jak przesuwam stronę, to reklama szybciutko również się przesuwa. Akurat niczego sobie przez to nie wyczyściłam, ale pare razy zdarzyło mi się niechcący kliknąć w tę reklamę, gdy próbowalam wejść na jakąs stronę.
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PS. Mnie też reklamy wkurzają.... i nie raz zaklnę jak widzę chciażby latające lotto...ale to zło konieczne moim zdaniem.. chyba że.. zrzuta na wizaż.pl?? |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
A mi przeszkadza reklama Deep, taka babka na wzorzystym tle, nie ma nigdzie krzyżyka by ją zamknąć(no chyba, że ja nie widzę, może mnie ktoś poratuje
) Zasłania CAŁE okienko i dopiero po kilku sekundach sama znika albo jak kliknę na nią i przeniesie mnie do linka z tej reklamy
|
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście nie zauważyłam, żeby pojawiała się z każdym nowo otwartym oknem. Jeśli usunęłaś sobie skrzynkę (co wymaga kilku kliknięć w różnych miejscach ), to rzeczywiście musiałaś ją mocno molestować.A jeśli lotto naprawdę tak Cie prześladuje to może to jakiś znak i warto jutro obstawić liczby? Cytat:
A właśnie dzięki m in reklamom można sfinansować część kosztów związanych z utrzymaniem, modernizacją (...) tegoż portalu. Nie powiem, czasem jakaś reklama nie przypadnie mi do gustu, bo np sprytny X (wyłącznik) ucieka przed naszą myszką... ale chwila cierpliwości i po kłopocie. Dla zniecierpliwionych polecam melisę, albo coś mocniejszego malibu z mlekiem 3,2 % (oczywiście w rozsądnych ilościach )
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-10 o 16:57 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Da się coś z tym zrobić?
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Marto - być może faktycznie to jakiś znak
Jednak u mnie otwiera się w każdym nowym oknie i za każdym odświeżeniem. Wyłączam jednym klinięciem, jednak przy n-tym razie (zwłaszcza w przypadku szukania uciekającego iksa, o których to rekamach mowa niżej) staje się to mocno denerwujące. Wiem, że Wizaż żyje z reklam, chodziło mi jedynie o zminimalizowanie ich kłopotliwości.
Edytowane przez bieta Czas edycji: 2007-10-10 o 19:40 Powód: literówka |
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
DUZY LOTEK!! ohhh jak mnie denerwuje. Gdyby chociaz ta reklama stała w miejscu ale nieeeee! ona musi chodzic za mną!
A moze to znak ze powinnam zakreslic liczby w końcu kumulacja 3 000 000
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie reklama Duży Lotek też otwiera się w każdym oknie i do tego przesuwa.
Podczas pisania tego postu też z nią walczę. Czy jest szansa by ją unieruchomić...?
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Od razu mówię: znienawidziłam Axe i LOTTO. Kto następny?
![]() Gdyby reklamodawcy robili jakies badania, to ja moge powiedziec, ze mnie niektóre reklamy strasznie zniechecają do zakupu danego towaru... Zresztą... Juz wiem! To konkurencja robi takie reklamy, żeby ludzi zdenerwowac
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
W wyniku kampanii lotto na wizażu zrobię sobie taki sam podpis jak Luba.
![]()
|
|
|
#120 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

!!!

myślałam że zawału dostane

) 
A moze to znak ze powinnam zakreslic liczby w końcu kumulacja 3 000 000