|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#872 | |
|
wow
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI
Cytat:
Dzięki! Zajrzę do Douglasa i podotykam i Harmony i Clarinsa. Miałam kiedyś puder z MUFE i mnie jakoś dziwnie pozapychał i trochę się boję A co do Kiko to zawsze zostawiam sobie wizytę w sklepie jak jadę w odwiedziny do teściowej i potem mam miłą pamiątkę z urlopu. :p
|
|
|
|
|
#873 |
|
sajkolidżist
|
Olenkasz, Twój awatar zainspirował mnie do odpalenia desperatek po raz 3 od pierwszego sezonu
W sam raz na sesję
|
|
|
|
#874 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam już chyba 2 albo 3 lata Hoola z benefitu i jestem zadowolona
|
|
|
|
#875 |
|
Czekoladożerca
|
Bronzer ze Smashboxa Bronze Lights lub ten z trio do konturowania w pudrze. Chociaż te kredki konturujące i bronzer z kompletu jest jeszcze lepszy niż z trio pudrowego.
|
#876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A którą masz wersję warm soul? W nowym opakowaniu? Bo zmienili wraz z opakowaniem kolor i jest teraz do duszy IMO.
Edytowane przez paczusia Czas edycji: 2016-02-03 o 06:57 |
|
|
|
|
#877 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#878 | ||
|
wow
|
Cytat:
Dzięki, dzisiaj postaram się wyruszyć na wyprawę Jakoś nie mogę się przekonać do mokrego konturowania i trochę mnie przerażają te kredki ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
No tak! Hoola! Dzięki za przypomnienie!
|
||
|
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
W tematach około damsko-męskich...
Widziałyście nowy filmik u Karoliny Baszak? ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- przeczytałam te wpisy na blogu, które są podlinkowane pod filmikiem i jednak mi witki całkiem opadły. |
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam go już prawie tydzień i jest cudowny. Ale sprawdzi się tylko do bardzo jasnej cery. Ja jestem meeeeega jasna i mi taki delikatny efekt bardzo się podoba. Paletka z clarins nie ma mocno chłodnych tonów, są raczej neutralne, nie ciepłe, nie zimne.Co do harmony - ja nie polecam. Sam produkt pod względem konsystencji i trwałosci jest super, ale kolor? U mnie wyglądał jak róż. Z maca polecam matte bronze. A wymiataczem w kategorii brozerów i tak pozostaje kobo
|
|
|
#881 |
|
Konto usunięte
|
Zestaw hasztagów u Bogu jak zwykle wymiata
![]() https://www.instagram.com/p/BBUMSupK...niolnaresorach #sennemarzenia #dentysta #wpoczekalni |
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Salix, a Ty czym się konturujesz/przybrązawiasz?
|
|
#883 |
|
Konto usunięte
|
czy ja dobrze widziałam, że w słynnym yrio wino wcale nie ma bronzera, tylko puder matujący?
czy po prostu jest na tyle ciemny, ze wszyscy używają go inaczej niż założył producent? Niestety nie bylo testera, oglądałam tylko kartoniki...
|
|
|
|
#884 |
|
Konto usunięte
|
Mam Bahama Mamę, ale używam jej ekstremalnie rzadko. Wolę siebie w samym różu i rozświetlaczu, mam wrażenie, że bardziej mi to pasuje. Mam dość wyraźnie zaznaczone kości policzkowe, cień pod spodem w zasadzie robi mi się sam, nie odczuwam potrzeby optycznego skracania sobie czegokolwiek, a czoło i tak mam zakryte grzywką
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna babka - https://www.youtube.com/watch?v=8WNk5pp2z6Y
|
|
#886 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo I pali papierosy, a tam ona je nawet sprzedaje![]() Przyjemna, miła dziewczyna. Pamiętam jej film o macierzyństwie, wtedy zaliczyła kolejny komplement u mnie Naprawdę fajna, polecam Wam
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym czego nie rozumiem, to strachu jaki Julka ma - opowiadała na snapie o tym, że sąsiad do niej przyszedł i powiedział, że jakiś facet ją szuka. Z opisu miał to byś włąśnie ojciec Alexa i własnie z tego powodu wpadła w taką panikę, że cytuje "rzygnie, umrze i rzygnie". Rozumiem, że sprawa, że odebranie praw rodzicielskich itp., ale czego on się aż tak boi? (on ją bił?) |
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#889 | |
|
Czekoladożerca
|
Cytat:
Kiedyś malowałam koleżankę, która nie używa bronzera jak zobaczyła z czym do niej podchodzę to się wystraszyła, a z efektu była zadowolona na 1000%. Szokła mocno. Wypróbuj na ręce jak się rozcierają, normalnie masełko. Potrzeba naprawdę niewiele. Hania robiła kiedyś test i nakładała tyle, że wytrzeszczu oczu dostałam. Moim zdaniem to by jej na 3-4 aplikacje taka ilość wystarczyła. A do tego są pioruńsko wydajne. Nie muszą być idealnie ostre do nakładania, więc nie trzeba ich temperować za każdym razem.
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takiej to dobrze . Ja mam twarz jak talerz, muszę
|
|
|
#891 |
|
Konto usunięte
|
Nie zauważyłam
Czy miała któraś z Was którąś z nowych palet Artdeco? Interesuje mnie zwłaszcza Smoky. Opinii w necie jak na lekarstwo. W ogóle ta firma jest totalnie niepopularna na YT. http://3.bp.blogspot.com/-sRp1DBbTGW...s640/mmmal.png |
|
|
|
#892 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale wyzywanie mega słabe szczególnie, ze każdy ma dostęp do jej snapa |
|
|
|
|
#893 |
|
Rozeznanie
|
U Aggie81irl KORS jako zacne tło dla toofaced
https://www.instagram.com/p/BBUXoiJm...-by=aggie81irl Lola i jej górna warga. https://www.instagram.com/p/BBUNkwjA...en-by=vloglola Kojarzycie Ewę z ekipy MediaKraftu? Studiuje aktorstwo. ![]() https://www.instagram.com/p/BBUMHp-L...n-by=vivalaewa Makijaż szkoleniowy Zmalowanej (video) :https://www.instagram.com/p/BBTLsyaQ...n-by=zmalowana ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cokolwiek wrzuci do sieci,zawsze wzbudza emocje/śmiech. Po co ona to sobie robi.. |
|
|
|
#894 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
W związku przemocowym taki strach jest charakterystyczny.
|
|
|
#895 |
|
Rozeznanie
|
I kończąc przegląd insta, Pan Olimpia: https://www.instagram.com/p/BBUgA6OJ...by=mrolimpia18
Całkiem ładny makijaż
Edytowane przez apiaQ Czas edycji: 2016-02-03 o 11:14 |
|
|
|
#896 | ||
|
wow
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI
Cytat:
Jeśli dla bladziochów to super! Rozumiem, że ten bronzer będzie raczej do opalania i dodawania sobie "tego czegoś" niż konturowania, tak? Który kolor wybrałaś? Jakoś nie przemówił do mnie żaden odcień z Kobo... :/ ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
O właśnie! Hania-słowo klucz. Właśnie z jej filmiku kojarzę ze strachem te kredki :p Pomaziam się dzisiaj i coś wybiorę ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------
Edytowane przez mevi_evi Czas edycji: 2016-02-03 o 11:32 |
||
|
|
|
#897 |
|
wańka wstańka
|
Julka tak pojechała po ojcu Alexa, że się nie stawił; a to jego adwokat się rozchorował
![]() Pretensje do człowieka, ze się w sadzie nie stawił bez reprezentacji prawnej, na sprawę, która miała się nie odbyć
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kartonie jest nawet rysunek twarzy i ten puder jest nałożony po całości nie jak bronzer ale jak puder właśnie ![]() jestem po pierwszym użyciu rozświetlacz przepiękny, szczególnie na całą powiekę, bronzer bardzo w porządku, róż do wyrzucenia totalnie nie dla mnie, złota perła na policzkach ![]()
Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las. Edytowane przez olenkasz Czas edycji: 2016-02-03 o 12:08 |
|
|
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
strach nie, ale taki atak paniki mocno mnie zdziwił, dlatego chciałam zapytać czy tam była przemoc fizyczna
|
|
|
|
#900 |
|
Konto usunięte
|
Kącik Hani - Hania wraca do filmów - mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

Zajrzę do Douglasa i podotykam i Harmony i Clarinsa. Miałam kiedyś puder z MUFE i mnie jakoś dziwnie pozapychał i trochę się boję
A co do Kiko to zawsze zostawiam sobie wizytę w sklepie jak jadę w odwiedziny do teściowej i potem mam miłą pamiątkę z urlopu. :p
W sam raz na sesję

Jakoś nie mogę się przekonać do mokrego konturowania i trochę mnie przerażają te kredki
. Mam go już prawie tydzień i jest cudowny. Ale sprawdzi się tylko do bardzo jasnej cery. Ja jestem meeeeega jasna i mi taki delikatny efekt bardzo się podoba. Paletka z clarins nie ma mocno chłodnych tonów, są raczej neutralne, nie ciepłe, nie zimne.
Niestety nie bylo testera, oglądałam tylko kartoniki...