|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
zaraz pójdę i kupię
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Na ból zatok skuteczne jest tzw. świecowanie uszu
![]() Staroludowy zabiek ale niesamowicie skuteczny ![]() Na obiad dzisiaj mam surówki, jedna z kapuchy kiszonej a druga z białej rzodkwi z bazylią
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
o ka.si sie odezwała
Ninia już lepiej ?? T leć do lekarza bo widze że w I edycji cały czas też miałas jakis problem ze zdrówkiem ![]() jestem na 84 ( I edycji) stronie no no już nie długo bede na bierząco hihih pocieszam się Sweet bierz leki do łóżeczka !! kierowniczka poszla więc looozik czytam dalej
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nadal chcę się spotkać. Chcę Ci oddać rajstopki - to najważniejsze.
|
|
#2735 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co mam luzik w pracy więc przeglądam kurs z przedsiębiorczości.
zobaczcie co znalazłam: Przeciętne miesięczne dochody na jedną osobę w 2001 r. wynosiły 620 zł, a wydatki 610 zł. Najwięcej wydawano na bieżącą konsumpcję, tzn. na zakup żywności, środków czystości, odzieży, obuwia, a pozostałą część pieniędzy – na opłaty mieszkaniowe oraz usługi zdrowotne (w tym zakup leków). Gdy porównuje się przeciętne dochody i wydatki, widać, że Polacy niewiele pieniędzy odkładają jako oszczędności, np. na zakup samochodu, zabezpieczenie się przed trudnymi do przewidzenia wydatkami (np. leczenie), czy wyjazdy turystyczne.
|
#2736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dooobra jesteś ![]() ![]() że ci sie chce ! ja to wcale taka chorowita nie jestem jak mnie opisują ![]() tylko ten mój hed! ehhh on przy moich pomysłach wysiada - dlatego tak jest ale to nic groźnego
|
|
|
#2737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rany julek , faktycznie ktos tu ma niezłą wyobraźnię
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
oj Ka.si ;epiej dmuchać na zimne
no ja to jestem zawzięta postanowiłam że nadrobie i nadriabam tylko szkoda że nie załapałam sie na tyle fotek bo kochaaammm je przeglądać ale jak bede na bierząco to bedzie lepiej
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z apteki, kupiłam to theraflu, zaparzyłam, czekam aż ostygnie i chlup w ten głupi dziób
mam nadzieję, że mi pomoże.
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
sweet napewno Ci przejdzie
musi wiesz co dalej czytam i edycje bbbosssieee jaka Ty sliczna jesteś i tak pasujecie do siebie ze swoim mężem
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pytam, bo sama nie używam leków, więc dokładnie nie wiem, ale wydaj mi się, że to powinno się pić gorące... Przeczytaj ulotkęEdiT: Kobietki ja się żegnam już dziś
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Dżizas, ale mnie senność dopadła
![]() chcę stąd iiiiść..
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też chcę już iść, nudzi mi się strasznie
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
No ja sie już stąd wyprowadzam.. Zrobie dostawe w jednym sklepie bo pokonczyly sie podstawowe rzeczy...
Przy okazji urwę się wcześniej, żebym zdążyła na spotkanie z naszą ślicznotką Navi
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
i'm back
![]() już w domciu jeszcze jutro ostatni dzionek, umówiłam się z szefem że zapłaci mi za cały urlop którego nie wybrałam, szczerze to bojam się tej nowej pracy, jejciu czy ja dam radę???? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeżu jak sie macie fajnie,a ja na drugą turę przyszłam, najpierw od 9-11, i od 15-21. ale dobrze mi to zrobiło ![]() pozdrów Navi i wyściskaj ja i wogóle popodrzucaj do gory u mnie był ruch z rana i prawie dzienny utarg wyrobiony, teraz relax ![]()
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
lecę zaraz z siostrą kupić stanik
dla niej nie dla mnie... no chyba że coś akurat będzie super fajne i supeeeer tanie bo mój porfel jest super cienki aktualnie
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę wyściskać ale nie wiem czy dam radę popodrzucać ja mojego psa ledwo unosze, a co dopiero człowieka ![]() U nas w jednym sklepie też rano był niezły ruch... A teraz byłam i pustka ![]() Ale już widac że się lato skończyło i powolutku zbliżają się święta ![]() Już w domku. Znowu spotkałam jakiegoś Vipa Tym razem za mną jechał Tede ale jego to akurat niestety często widuję... Zjem obiadek i lecę
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki:s chałwa to chyba nie jest dietetyczna co?
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tylko ja siedzę sama
ehhhh...
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co jakieś historie sercowe są No nie ![]() Ja też sama, TŻ do pracy pojechał
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam ze spotkania z Navi. Było i miło i czekoladowo... Do czasu
Końcówka już nie była taka miła. Navi, mam nadzieję ze dotarłaś cała i zdrowa?
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Ines a co się stało? szybko mi tu mówić!!!wydarzyło się coś złego?
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co się stało ????
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Przyczepil sie do nas jakiś typek... Nie wiem czy nawalony, czy naćpany czy po prostu psychiczny
. Zaczelo sie już w kafejce... I tam to na początku nawet było zabawnie. Facet rozmawial z kims przez telefon i gadał takie głupoty... M.in. chciał żebysmy komus cos przez ten telefon wytłumaczyly. Kelnerka zwrocila mu uwage, a on w odpowiedzi poprosil ja o talerz lub miske zeby mogl ten telefon puscic po sali W pewnym momencie jego gadanie stało się męczące (caly czas coś do nas truł) i postanowilysmy wyjsc... A on wyszedl za nami i ciagle zastawial nam droge (a był wieeelki), zapraszał na ławeczke... Nawet leciał do nas z łapami Postanowilysmy pojsc tam gdzie jest ochrona, czyli do H&M. Ale ta ochrona to sie nadaje . Facet w tym H&M robił takie sceny że wszyscy sie na nas gapili klękał, krzyczał, łaził za nami krok w krok miedzy tymi wieszakami... No ale w koncu go zgubiłyśmy... Tzn. odpuścił bo zgubić to go nie było łatwo. Gdzie jest Navi ?edit: ufff, już bezpieczna
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Boże drogi, co za popapraniec....
![]() Ale niczego złego Wam nie zrobił
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Poza przypałem nic strasznego
no i napędził stracha... Później tylko się oglądałyśmy czy jednak za nami nie idzie...
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio miałam taką sytuację, że jak wysiadałam z windy do mojego teraźniejszego mieszkania (to było jeszcze przed ślubem) wiedziałam, że TŻ-ta nie ma w domu a tu na klatce ciemno, żarówka się spaliła a jakiś gość zakapturzony zagląda do naszego mieszkania przez wizjer. W jakim ja byłam szoku jak się odwrócił i się na mnie gapił, poczym ruszył w stronę schodów i zaczął wchodzić wyżej, tak pomalutku (jakiś naprawdę nawiedzony), ja szybko zaczęłam otwierać dzrzwi a zamek mi się zaciął, nie mogłam otworzyć a on się wrócił, naszczęście wpadłam do domu i zadzwoniłam do TŻ-ta a on odrazu przyjechał z pracy bo akurat kończył. Tamtego gościa już nie było. Ale do tej pory jak wychodzę z windy to mam stracha, czy czasem nie wrócił.
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, Sweet!
w moim przypadku to chyba zawał byłby murowany... Dobrze że nic Ci ten człowiek nie zrobił ...Dlatego ja się boję chodzić do mojej babci kiedy jest już ciemno... U mnie na korytarzu są kraty... A u niej nie, a te nasze korytarze sa strasznie długie (17 mieszkań). Jej drzwi sa przy samych schodach i zdarzało sie ze na tych schodach jacyś bezdomni urzędowali. Zresztą nie tylko bezdomni, różne wyrostki także - ciągle się zdarzały kradzieże mojego byłego węzła internetowego, który znajduje się właśnie koło mieszkania babci... Nie wiem jak ja tam bede kiedyś mieszkac uwielbiam tamto mieszkanie, ale strasznie się boję tych schodów ![]() //Tak, Navi napisala sms że juz jest bezpieczna
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Fakt faktem lenia mam. W kwietniu i maju tak mi ładnie szło, a teraz
zaraz pójdę i kupię

Ninia już lepiej ?? T leć do lekarza bo widze że w I edycji cały czas też miałas jakis problem ze zdrówkiem 

Pytam, bo sama nie używam leków, więc dokładnie nie wiem, ale wydaj mi się, że to powinno się pić gorące... Przeczytaj ulotkę
chcę stąd iiiiść.. 
jakieś historie sercowe są
. Facet w tym H&M robił takie sceny że wszyscy sie na nas gapili
w moim przypadku to chyba zawał byłby murowany...