|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trójmiasto zaprasza na pachnące spotkanie!
Kochane, ja będę na pewno
No, chyba, że jakaś siła wyższa mnie powstrzyma ale na razie nic takiego się nie szykuje
|
|
|
|
|
#512 |
|
Rozeznanie
|
może lepiej nie bierz
![]() ja też mam korki do pokonania więc proszę o wyrozumiałość w razie spóźnienia. czy mogę prosić o czyjś numer telefonu na pw, żebym mogła Was znaleźć jakby co? |
|
|
|
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
Żałuję bardzo, że nie moge przyjśc, tym bardziej że będą nowe "noski"
![]() Życzę wam dziewczyny przyjemnego wąchania i miłego spotkania. I koniecznie proszę o zdjątka!!! Koniecznie
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge byc niestety
Od popoludnia bede w Lebie.Zaluje, choc wiem, ze predzej czy pozniej i tak musze Was poznac
|
|
|
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo się cieszę że jest następne spotkanie
![]() Chyba mogę przyjść ![]() ![]() Szkoda tylko że nie zjawicie się Wszystkie Kochane ![]() Też mam problem, bo z nowości u mnie to pewnie wszystko znacie. No to do jutra
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
To co, do jutra wszystkim? Szkoda że Coco nie może. Elve - Ty możesz, mam nadzieję, a poza tym stara ekipa.
![]() Tristanie, zjaw się, zjaw. Wiesz, Oliwa, te sprawy ![]() O, widzę Wiśnia (spolszczam) też nie może... |
|
|
|
|
#519 |
|
Rozeznanie
|
bede bede. wiesniara z siatka (bo flakony nie zmieszcza mi sie do torby) to bede ja
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy się jak rumunka z siatą
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Idem idem się szykować
|
|
|
|
|
#523 |
|
Wiedźma
|
Dziewczyny - mam nadzieję, że zdążę:
Miłego, cudownego, owocnego spotkania! Zazdroszczę Wam bardzo! Pozdrawiam wszystkie (a niektóre nawet ściskam )!Zdajcie relację, proooszę...
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-10-12 o 16:58 Powód: literówka |
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
Tym razem nie zasile naszego trójmiejskiego grona, wybacz Tymeno, Koto...
Katar mnie męczy, w gardle ,,drapie'', a do tego deszczowa pogoda za oknem - okropność, na szczęście ociepla mnie balsamik OI od Tymenki, dziękuję Ci ślicznie, również za próbkę - trafiłaś w moje gusta, a moja kolekcja różyczek Rosine na pewno się niedługo powiększy
|
|
#526 |
|
czyli Endżi
|
A ja chciałam przyjść, ale nie byłam pewna czy wszystko jest aktualne
![]() Iwonko, zmieniłaś nr komórki? Pisałam Ci esa z pytaniem jak się prezentuje kwestia zlotu, ale chyba nie dotarł Teraz już jestem u mnie na wsi
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdążyłaś Sabbath
Było bardzo miło, jak zwykle. Wszystkim ślicznie dziękuję za spotkanie Bardzo się cieszę, że mogłam poznać osobiście Kole (bo przez wieczorne rozmowy gg znamy się doskonale ![]() Elve zgotowała nam prawdziwa ucztę zapachowa - przytachała wielka siate a w niej skarby, m.in Ambre Armani Prive, Padparadscha, nawalony ruski, Ambre Passion, Durbano i wiele innych ![]() Spiliśmy czekoladę u Wedla, poniuchaliśmy, pogadaliśmy ale fotek nie bedzie ![]() Jeszcze raz wszystkim dziekuje ![]() Ponizej mój faworyt ![]() Cytat:
A rózyczke dołozyłam bo pamietałam, że sie w Stellach lubowałaś
|
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
pieknie dziekuje za przemile spotkanie
![]() Tymeno, Homyku, ciesze sie ze moglam Was w koncu poznac, w koncu znamy sie troszke dluzej ![]() Podziekowania dla Elve za nowe fascynacje, mozliwosc odpsikow i za uswiadomienie dot. kart ![]() juz nie moge doczekac sie kolejnego spotkania ![]() to biore kosz i ide na zakupy Padparadscha piekna.
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-10-12 o 22:05 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Elve, dlaczego ta Padparadscha na fotce nie ma dzyndzołów
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Też dziękuję. Wszystkim
Fotek więc nie ma i nie będzie- ale możecie wyobrazić sobie znowu dwa złączone stoły, znowu całe zastawione flaszkami, znowu pudła próbek i znowu nas wszystkim z obłędem w oku. Zawsze to wygląda z zewnątrz tak samo. Natomiast we flaszeczkach nowe fascynacje.Główna widnieje już na załączonym obrazku. Nawalony Ruski z kolei... że tak to ujmę oględnie...moją nową fascynacją nie jest. Podobały mi sie też Kolowe dżdżownice i ziemia. ![]() Obkolędowaliśmy jeszcze wszystko, co się dało- łącznie z Douglasem i Seforą. Zwóciłam tez uwagę na męski l`Instant a Equus podoba mi się niezmiennie. Zapoznałam się też z korpusikami JPG. W końcu chcieliśmy nawet zapoznać się z gwazdami- Paris i Beyonce- taki nas szał ogarnął- ale nie mieli testerów .A, pani w Sephorze podeszła do nas miłym uśmiechem i pytaniem- czy w czymś nam doradzić- na to my prawie chórem- "My sobie sami doradzamy"
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bialy korpusik - jestem na tak a ten niebieski manekin - ![]() za to kon lalique'owy cudny
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kola. Dzięki za potwierdzenie Soir de Lune. Twoje słowo- będzie wyrocznią. Jak pasuje- to kupuję na mur w przyszłości. Tristan, Ty się nie czaj w dole- dzięki za spotkanie i powrót. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-10-12 o 22:22 |
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani
dziękuję za spotkanie Moc wrażeń porażająca ![]() Fakt poznania osobiście kolejnych pasjonatów, czyli Elve i Koli sprawił mi ogromną radość. Moje pachnące typy ze spotkania: Rock Crystal, Ambre Soie i Padparadscha Elve dziękuję za możliwość ich poznania.Angel, żaden sms nie dotarł a nie zmieniałam numeru telefonu TŻ też nie mógł się do mnie dziś dodzwonić. Nie wiem dlaczego
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaak to nie będzie zdjęć?
Ja chcę Was zobaczyć! Koli i Tristana wieki temu nie widziałam, Elve i Koty chyba nigdy, a na Homyka i Tymenę zawsze miło się pogapić ![]() Zazdroszczę zwąchanych skarbów! Okrutnie zazdroszczę.
|
|
#535 |
|
czyli Endżi
|
Homyczku, dziwne rzeczy dzieją się ostatnimi czasy w sieci telefonii komórkowych ... Moja koleżanka dziś mi opowiadała, że dzwoniła do znajomej przez numer z jej telefonicznej książki adresowej a po chwili przekierowało ją na jakiś w ogóle inny numer
Ja z kolei czasem otrzymuję raporty sms o doręczeniu mojej wiadomości w kilka minut po tym gdy już dążę otrzymac odpowiedź od odbiorcy ![]() Trudno Może załapię się na jakieś kolejne spotkanie
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Tak, Elve dostarczyła nam uczty, co tu dużo mówić A, podobało mi sie jeszcze Fou d`Absinthe. Wąchałam tez Homykowe Oiro. |
|
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie byłam pewna, czy Cię widziałam czy nie
Ale i tak - foch i tupanie nogą, że zdjęć nie ma
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Tulip
dzieki za polaczenie, mialam wlasnie uderzac do ktorejs z Was modki ![]() Rachelo, jakie wieki, w pociagu zesmy sie widzialy ![]() Iwonko, mi tez kreci sie w glowie od zapachowej kakofonii
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo właśnieee, dlaczegóż, czemuż to tak, chlip, buuu??? ![]() )Ja też chciałam się pogapić , ponasycać pięknem Waszym i powabem niezaprzeczalnym , buuu!!!!! Trwam w nieutulonym żalu....
|
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

ale na razie nic takiego się nie szykuje

dziękuję za możliwość ich poznania.
dzieki za polaczenie, mialam wlasnie uderzac do ktorejs z Was modki
, ponasycać pięknem Waszym i powabem niezaprzeczalnym
, buuu!!!!!