Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-03, 11:37   #4711
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Dot.: Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Kupiła mi mama senes. Bo już nic nie działa na ten mój organizm.. Mam nadzieję,że mnie wreszcie przeczyści.
OO biedna
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:37   #4712
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
siemieniem

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

przeczytałam, że kupiła Ci sedes
I w zasadzie pasowało do tego przeczyszczenia
Tez tak przeczytałam
Stary 2016-02-03, 11:38   #4713
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
siemieniem

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2016-02-03, 11:40   #4714
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość

nie dużo, nie czuję się mega gruba ale jednak w dniu ślubu chcialabym czuć się pewnie na 100%
to masz tak jak ja Ja też nie jestem jakaś gruba,ale czuje się źle,że trochę wystaje mi brzuch i boczki. No i trochę w tyłek mi poszło. Generalnie jak nic nie zjem to brzuch rano mam płaski. A później mnie wywala

Jeszcze gdybym regularnie korzystała z toalety to może byloby inaczej,a tak jest problem.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Nie mam stroju do biegania w takich temperaturach :/ ale znalazłam jakieś krótkie cardio i dołącze do tego rozgrzewkę i trochę Mel B i mam nadzieję, że nie umrę. Ooo, może słynne pośladki zrobię!

Cydru nie lubię niestety
Ja tam zakładam grube legginsy,bluzkę na długi rękaw,na to bluzę do biegania i jest git
No,ale teraz cięzko biegac,bo ten wiatr jest strasznie duży. No i jeszcze przewiać nieźle może.

Cardio znalazłaś Mel B? bo ona ma jakie krótkie.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:40   #4715
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:
to masz tak jak ja Ja też nie jestem jakaś gruba,ale czuje się źle,że trochę wystaje mi brzuch i boczki. No i trochę w tyłek mi poszło. Generalnie jak nic nie zjem to brzuch rano mam płaski. A później mnie wywala

Jeszcze gdybym regularnie korzystała z toalety to może byloby inaczej,a tak jest problem.
Ja brzuch mam płaski, mam figurę gruszki także największy problem mam przede wszystkim z pełnymi udami... no i w biodrach 102cm :O
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:40   #4716
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Gdybym zapraszała swoje ciocie i wujków bez dzieci to by mogło byś niefajne ale kuzynów to już chyba nie tak źle :P chociaż gdybym nie miała płacić za talerzyk tylko za kucharkę i sale to bym pewnie zaprosiła z dziećmi
Ja mam zasadę, że albo samych rodziców albo rodzice z dziećmi. i nie ważne czy dzieci mają lat 15, 23 czy 10 i mniej wiele osób było zapraszany samych, bez dzieci, moi rodzice dostawali co jakiś czas takie zaproszenie i nikt się nie obrażał, najgorzej to ustalić próg wiekowy. Bo jedne dzieciaki z rodziny się złapią, inne nie, a najgorzej jest zaprosić rodziców + 1-2 z 3 dzieci. Ja tak miałam i do tej pory mam za złe ze nie dostałam zaproszenia mimo ok 17 lat.
Cytat:
jak mam w ustach kawałek surowej ryby to od razu mam odruch wymiotny. Próbowałam, naprawdę, za każdym razem kończyło się łzami w oczach i walką z żołądkiem

jak wino to już prędzej, ale i tak 2 tys. to bardzo dużo.
My robimy z wędzonym łososiem. Raz robilysmy z surowym tuńczykiem, ale to tak smaczne nie było
Cytat:
o tym rozcieńczaniu to nie wiedziałam - ale dlaczego się nie powinno?
Bo się nie połączy z tak tłustym mlekiem a mniejsze tłuste ściany mleka robi się przez ściąganie tłuszczu w fabrykach
Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
Lista na 83 osoby, bez obsługi technicznej. Ale sądzę, że około 10 osób od razu odmówi (w sensie dwie-trzy rodziny)

Ja tylko ruskiego i piccolo lubię
Ale ktoś wspomniał tutaj, że myśli nad cydrem na przywitanie... i w sumie zaczęłam to rozważać.

Piję ok. 2-3 szklanek dziennie, z czego jedna właśnie przed snem.
A rano od dwóch tygodni na śniadanie, albo płatki na tym mleku, albo jogurt naturalny z otrębami i siemiem(Jak to się odmienia?). Słonecznik i orzechy w weekend pewnie kupię, bo od tygodnia się zbieram, a będę na większych zakupach.
Jeszcze poza śniadaniem nie wprowadziłam zmian w posiłkach, bo moja mama kucharzy i za bardzo się złości, jak jem co innego niż wszyscy i wybrzydzam. Udało mi się ją tylko ubłagać o trochę mniejsze porcje.
Trochę dużo pijesz. Max 2 szklanki, a 1 bym zamieniła na jogurt. Bo orzechy otręby i nasiona też tłuszcz mają.
A rozmawiałam z mamą o parowarze? Bardzo dobre jedzenie z tego wychodzi, a robi się bez tłuszczu. Czasem niestety trzeba zrezygnować z typowych posiłków(tych smażonych, robionych na śmietanie, zabielone mąką, z zasmażką) jeśli chce się schudnąć. U mnie w domu jak jest tata to robimy normalne posiłki, ale jak tata nie przyjeżdża, a jest mama to robimy lżejsze pieczone rzeczy bez tłuszczu, gotowane na parze, smażone bez tłuszczu.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:42   #4717
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2016-02-03, 11:45   #4718
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie sytuacja wygląda tak, że mieliśmy upatrzonego DJ i rzucił nam cenę 3000zl z poprawinami- powiedzieliśmy że tak nam na nim zależy że cena jak bajbardziej nam pasuje, no ale niestety okazało sie ze w trzy dni ktoś podpisał z nim umowę na nasz termin.. i polecił nam tego którego będziemy mieć, ale obawiam się że te 3tys to dlatego że tamtemu powiedzieliśmy że taka kasa to nie problem.....

nie dużo, nie czuję się mega gruba ale jednak w dniu ślubu chcialabym czuć się pewnie na 100%
Powiem ci tak... jak się kogoś poleca, to wie się ile on bierze. Tak samo jak ja polecam koleżankę do makijażu to się dowiadywalam ile ona średnio bierze. Ale 3tys za wesele i poprawiny to nie dużo. Ok 2tys za wesele i ok 1tys za poprawiny. Czyli normalny koszt. My mamy 2700 za samo wesele.
Cytat:
Kupiła mi mama senes. Bo już nic nie działa na ten mój organizm.. Mam nadzieję,że mnie wreszcie przeczyści.
Może jednak spróbujesz otręby z nasionami?
Wiem, że trochę mecze ten temat, ale to na serio jest skuteczne. A środki przeczyszczające parafia działać tak, że bez tego się potem nie załatwisz. Organizm szybko się przyzwyczaja.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2016-02-03 o 11:47
Stary 2016-02-03, 11:50   #4719
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Ja tam zakładam grube legginsy,bluzkę na długi rękaw,na to bluzę do biegania i jest git
No,ale teraz cięzko biegac,bo ten wiatr jest strasznie duży. No i jeszcze przewiać nieźle może.

Cardio znalazłaś Mel B? bo ona ma jakie krótkie.
Ja generalnie jestem szczupła, nie mam żadnej nadwagi, ale jedzenie fast foodow, słodyczy, szczególnie karmelowej milki ;p sprawiło, że brzuszek się pojawił, nawet rano odstaje już teraz :/ no i uda, ramiona, nawet na twarzy widać. Mimo, że wagowo mi nie przybyło, to ciałka jest trochę. Najbardziej szkoda mi będzie biustu . Ale chcę wrócić do dawnej sylwetki, dobrze się czuć w bikini.

Kupiliśmy sokowirówkę i teraz raz dziennie piję świeży sok (zrezygnowałam z coli, a piłam niemal codziennie) i więcej piekę, niż smażę, a czekoladę wydziela mi TŻ po kostce haha nie lubię tylko wody i nie wiem, jak to rozwiązać. W lecie robiłam lemoniadę bez cukru (z lyżeczką miodu i miętą), ale i tak mało jej piłam. Macie jakieś pomysły?

Cardio: https://youtu.be/SO0aKPbxIJo
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:53   #4720
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

Cześć
U mnie 3 dzień dietowania. Staram się jeść mniejsze posiłki i duży talerz zamieniłam na mały. Zero cukru od poniedziałku, z rana przed śniadaniem ciepła woda z cytrynką. Miałam w planach jutro iść na siłownię, ale coś i nos zatyka i chyba przełożę to na spokojnie od poniedziałku.

czerwiec2017 my za Dj za wesele i poprawiny płacimy 1800-1900 plus nocleg dla niego to 50 zł. Mamy wytwornice baniek i dymu w cenie.

❤ 25.12.2013 Zaręczyny - Powiedziałam TAK ❤
❤ 29.04.2017 Będziemy sobie ślubować ❤
Lisaveta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:55   #4721
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Ja generalnie jestem szczupła, nie mam żadnej nadwagi, ale jedzenie fast foodow, słodyczy, szczególnie karmelowej milki ;p sprawiło, że brzuszek się pojawił, nawet rano odstaje już teraz :/ no i uda, ramiona, nawet na twarzy widać. Mimo, że wagowo mi nie przybyło, to ciałka jest trochę. Najbardziej szkoda mi będzie biustu . Ale chcę wrócić do dawnej sylwetki, dobrze się czuć w bikini.

Kupiliśmy sokowirówkę i teraz raz dziennie piję świeży sok (zrezygnowałam z coli, a piłam niemal codziennie) i więcej piekę, niż smażę, a czekoladę wydziela mi TŻ po kostce haha nie lubię tylko wody i nie wiem, jak to rozwiązać. W lecie robiłam lemoniadę bez cukru (z lyżeczką miodu i miętą), ale i tak mało jej piłam. Macie jakieś pomysły?

Cytryna i mięta jest lepsza. Bez cukru i miodu.
Co do picia wody... niestety ja też wody nie lubię ale wmuszam w siebie. Nie pije juz nawet soku z wodą. Codziennie woda, w nocy woda. Próbuje pilnować 4-5 kubków dziennie, ale średnio mi to idzie.
Lepiej kupić najtańszą wodę niegazowaną i pić butelkę dziennie, albo mieć jedna butelkę i wlewać rano tam wodę i pilnować by to wypić.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2016-02-03 o 11:56
Stary 2016-02-03, 11:58   #4722
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja brzuch mam płaski, mam figurę gruszki także największy problem mam przede wszystkim z pełnymi udami... no i w biodrach 102cm :O
Ja to już sama nie wiem jaką mam figurę Mam spore piersi jak na moją sylwetkę,dość wąską talię (jedynie teraz trochę mi w boczki poszlo,bo żrę jak opętana ), smukłe uda,ale mam krągłe biodra i pupę J.Lo
Ale akurat to lubię. Generalnie jedyne co na dzień dzisiejszy chciałabym zmienić to właśnie te boczki i trochę zrzucić brzuch. ale u mnie to kwestia 3-4 kg.
Stary 2016-02-03, 12:02   #4723
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Cytryna i mięta jest lepsza. Bez cukru i miodu.
Co do picia wody... niestety ja też wody nie lubię ale wmuszam w siebie. Nie pije juz nawet soku z wodą. Codziennie woda, w nocy woda. Próbuje pilnować 4-5 kubków dziennie, ale średnio mi to idzie.
Lepiej kupić najtańszą wodę niegazowaną i pić butelkę dziennie, albo mieć jedna butelkę i wlewać rano tam wodę i pilnować by to wypić.
Też nie lubiłam wody, ale jakoś 2 lata temu ją po kochałam, pól roku piłam tylko wodę i wodę i trzymałam dietę, MŻ, schudłam wtedy sporo. Bo 18 kg. Jestem ciekawa jak to teraz będzie. Chcę zrzucić z 10 kg

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Ja się teraz nie mierzyłam, ale też jestem szeroko w bioderkach i też mam figurę gruszki.

❤ 25.12.2013 Zaręczyny - Powiedziałam TAK ❤
❤ 29.04.2017 Będziemy sobie ślubować ❤
Lisaveta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:02   #4724
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Ja uwielbiam wodę

Ogarnęłam, jeszcze muszę odkurzyć i umyć podłogę

Nie mam pojęcia co na obiad...

Ja nie wiem jaką mam figurę

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:02   #4725
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Może jednak spróbujesz otręby z nasionami?
Wiem, że trochę mecze ten temat, ale to na serio jest skuteczne. A środki przeczyszczające parafia działać tak, że bez tego się potem nie załatwisz. Organizm szybko się przyzwyczaja.
Spoko spróbuję Tylko gdzie ja kupię otręby Nie no żartuję.
Ale ja już mam taki organizm,że nie wiem czy cokolwiek na dłuższą metę na mnie działa. U mnie ten problem chyba siedzi w głowie,choć wiem,że to śmieszne trochę...
Kiedyś działała na mnie kawa,teraz w ogóle. Kiedyś mleko teraz też już nie działa. Muszę pić ten senes. Nie będę go pić codziennie,ale na pewno jak będę mieć problem. Chociaż już wiem,że jak pójdę do pracy to pewnie codziennie będę normalnie.
Stary 2016-02-03, 12:02   #4726
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to już sama nie wiem jaką mam figurę Mam spore piersi jak na moją sylwetkę,dość wąską talię (jedynie teraz trochę mi w boczki poszlo,bo żrę jak opętana ), smukłe uda,ale mam krągłe biodra i pupę J.Lo
Ale akurat to lubię. Generalnie jedyne co na dzień dzisiejszy chciałabym zmienić to właśnie te boczki i trochę zrzucić brzuch. ale u mnie to kwestia 3-4 kg.
Musisz mieć podobny obwód bioder do ramion by być klepsydrą, a mniejsze ramiona większe biodra do gruszki. Klepsydrą zazwyczaj ma "the gap" między udami, a gruszka tego zazwyczaj nie ma. Obie figury mają stosunkowo dobrej wielkości a nawet duże piersi

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-02-03, 12:06   #4727
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie to tak jak ja. Generalnie w ubraniu wyglądam szczupło i chyba tylko w obcisłej sukience mini byloby mi widac te boczki. Ale jednak jak patrzę na cialo po kąpieli to widzę to niejędrne cielsko

Co do wody-ja próbowałam wszystkiego. Ale stopniowo. Najpierw przestawiłam się na wodę smakowa,choć wiem,że to też cukier i kalorie,ale się przestawiałam ze słodkich gazowanych. Później przestawiłam się na zwykłą niegazowaną,ale mi nie podchodziła więc piję niesmakową lekkogazowaną. Ta najbardziej mi podchodzi.
Stary 2016-02-03, 12:07   #4728
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez Megula91 Pokaż wiadomość
okrągłe koniecznie pokrowce mamy w cenie, zapraszamy około 65 osób
Witam Nową
My też robimy mniejsze wesele, na około 60-70 osób
Będziecie mieć DJa czy orkiestre?

Cytat:
Wydaje mi się, że, na samo wesele 0,5na osobę a na wesele+poprawiny 0,75l na osobę to najlepszy przelicznik
Cześć, widziałam że też namiot wybraliście
Ja mam taki ala namiot z jeden strony a z drugiej normalnie murowana sala
Ile płacicie za talerzyk?

Cytat:
Nie u mnie wyszło 2tys na szampan na wejście dla gości.
Już chciałam pisac zę drogiego szampana macie ale doczytałam o co chodzi że to cena z winami prawdopodobnie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Mój pies był na spacerze z moja mamą i patrzcie jaki zmęczony
Ale słodziak i bardzo do mamy jesteś podobna patrząć na zdjęcia na Insta

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
O ! O ! O!
Mamy taka samaaaa
No dokładnie

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Noo to czas chyba na nowy tytuł
Ostatnio ładny wymyśliłaś więc liczymy na CIebie

Cytat:
Napisane przez verkasok Pokaż wiadomość
My Jegomościa wstępnie zarezerwowaliśmy, ale potem zrezygnowaliśmy bo wyszło 4000 zł plus nocleg, i nie mamy szans dać tyle. Ale jest mega sympatyczny, no i te opinie na facebooku chyba o czymś świadczą
Verka ile płaciliście zaliczki dla Michala? I gdzie sie spotykaliscie z nim? :P
Bo czekam na odpowiedz od niego a chce wiedziec na ile sie nastawiac

Cytat:
Wczoraj robiłam pierwszy raz żeberka pieczone. O mamo jakie dobre. A miałam się odchudzać. Dzisiaj robię kaczkę ;D
Co do kaczki to my ostatnio robiliśmy piersi z kaczki pieczone w soku pomaranczowym, super wyszły
Wzorowaliśmy się na tym przepisie, polecam
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...-pomaranczowym

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:08   #4729
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
Też nie lubiłam wody, ale jakoś 2 lata temu ją po kochałam, pól roku piłam tylko wodę i wodę i trzymałam dietę, MŻ, schudłam wtedy sporo. Bo 18 kg. Jestem ciekawa jak to teraz będzie. Chcę zrzucić z 10 kg

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Ja się teraz nie mierzyłam, ale też jestem szeroko w bioderkach i też mam figurę gruszki.
Ja uwielbiam wodę I też jestem gruszka, ale nie mam dużych piersi
Stary 2016-02-03, 12:08   #4730
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz mieć podobny obwód bioder do ramion by być klepsydrą, a mniejsze ramiona większe biodra do gruszki. Klepsydrą zazwyczaj ma "the gap" między udami, a gruszka tego zazwyczaj nie ma. Obie figury mają stosunkowo dobrej wielkości a nawet duże piersi
Co to znaczy?
To chyba będę klepsydrą,bo ramion nie mam wąskich nad czym ubolewam
Stary 2016-02-03, 12:09   #4731
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Ja chyba jestem klepsydrą

Stary 2016-02-03, 12:12   #4732
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Co to znaczy?
To chyba będę klepsydrą,bo ramion nie mam wąskich nad czym ubolewam
Coś jakby serduszko jak masz złączone nogi
Stary 2016-02-03, 12:14   #4733
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Ja NIE lubię jedynie karkówki ale jak jest dobrze zrobiona to i ją zjem chętnie

Ja uwielbiam ja bym mama zrobi lub jak ja sama zrobię
Stary 2016-02-03, 12:17   #4734
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Coś jakby serduszko jak masz złączone nogi
Czyli przerwa pomiędzy nogami?
To dziwne,bo myślałam,że właśnie to nie jest lubiane
Internety o tej przerwie nic nie mówią.

No to nie mam dużej przerwy pomiędzy nogami,więc nie mogę być klepsydrą,więc kim jestem?

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam ja bym mama zrobi lub jak ja sama zrobię
A jak przyrządzasz?
Stary 2016-02-03, 12:18   #4735
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

A dziś w ogóle mam 4 z przodaaaa
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2016-02-03, 12:19   #4736
koolorowana
Zakorzenienie

Ja niewiem jaką mam figurę a wody nie lubię i juz , nie mogę się przekonać :P
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:23   #4737
konkubina6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez verkasok Pokaż wiadomość
My Jegomościa wstępnie zarezerwowaliśmy, ale potem zrezygnowaliśmy bo wyszło 4000 zł plus nocleg, i nie mamy szans dać tyle. Ale jest mega sympatyczny, no i te opinie na facebooku chyba o czymś świadczą
Mamy sie z nim spotkac jakos w lutym, ale termin nam juz wstepnie zarezerwowal. Skad jestes? dlaczego tyle Wam wyszlo?

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Ja ćwiczę od 2 tyg Robię tyłek

Ja chcę przytyć jeszcze z 2-3 kg Ale coś ciężko idzie
Tez chcialabym miec taki problem

Cytat:
Nie wiem czemu nie zacytowało mi wszystkiego
Do konkubina6 wkurzyłabym się strasznie na Twoim miejscu, jednak to nie 500 zł różnicy tylko 2000. Na pewno bym do niego napisała, choćby po to żeby wiedział, że takim postępowaniem zraża do siebie ludzi.
Chciał Was naciągnąć, a jeśli Was to może też kogoś innego? Napisałabym mu opinię na necie, bo to nie fair.
Normalnie pewnie bym tak zrobila, ale to kolega kolegi. Nie chce juz jakichs kwasow robic. Odmowilam mu bardzo dyplomatycznie.

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
na tyłeczek najlepsze jest 10 min pośladków Mel B po tygodniu widać już małe efekty
Potwierdzam przed weselem brata cwiczylam z nia 2 miesiace plus przysiady i sylwetke mialam idealna. Nawet boczki bez grama tluszczu. Musze znow do niej wrocic, ale tak ciezko sie zebrac .

Cytat:
Napisane przez endziS Pokaż wiadomość
Jak duże będą wasze wesela?
U nas zaproszonych okolo 140-150 z dziecmi. Tyle, ze liczymy sie z odmowami, bo wesele w Zakopanem a pochodzimy z Wroclawia i Czestochowy. . Chociaz zapewniamy wszystkim noclegi juz z piatku na sobote i z soboty na niedziele. Ciekawa jestem jak to wyjdzxie z ta iloscia gosci.

Jesli chodzi o zapraszanie gosci, to w zwiazku z tym, ze musimy zarezerwowac bardzo duzo noclegow i bedzie to pierwszy weekend wakacji, to zapraszac bedziemy w grudniu i styczniu z terminem potwierdzenia do max polowy kwietnia. W innym wypadku zapraszalabym w marcu, kwietniu.

Jesli chodzi o diete, to jak juz kiedys pisalam chcialabym schudnac tak do 5 kg (glownie z boczkow, troche ramion i ud). Ogolnie jestem niska i dosc drobna, dlatego kazdy dodatkowy kg rzuca mi sie w oczy. Moj P sie wkurza, jak slyszy moje marudzenia, bo nie lubi jak mi kosci na biodrach i obojczykach wystaja a ja to uwielbiam, tzn nie ze jakos to wyglada jak np Anja Rubik ale takie delikatne wystawanie lubie. Tylko jakos ciezko mi wrocic do zdrowej diety i cwiczen. Ja uwielbiam cole i slodycze dzien bez chociaz puszeczki to dzien stracony
konkubina6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:23   #4738
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Witam Nową
My też robimy mniejsze wesele, na około 60-70 osób
Będziecie mieć DJa czy orkiestre?

Cześć, widziałam że też namiot wybraliście
Ja mam taki ala namiot z jeden strony a z drugiej normalnie murowana sala
Ile płacicie za talerzyk?

Już chciałam pisac zę drogiego szampana macie ale doczytałam o co chodzi że to cena z winami prawdopodobnie

Ale słodziak i bardzo do mamy jesteś podobna patrząć na zdjęcia na Insta

No dokładnie

Ostatnio ładny wymyśliłaś więc liczymy na CIebie

Verka ile płaciliście zaliczki dla Michala? I gdzie sie spotykaliscie z nim? :P
Bo czekam na odpowiedz od niego a chce wiedziec na ile sie nastawiac

Co do kaczki to my ostatnio robiliśmy piersi z kaczki pieczone w soku pomaranczowym, super wyszły
Wzorowaliśmy się na tym przepisie, polecam
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...-pomaranczowym
My płacimy 210zl za talerzyk, ale mamy w tej cenie alkohol bez ograniczeń, owoce i zimne,gorące napoje
też bez ograniczeń

Cytat:
Ja uwielbiam wodę I też jestem gruszka, ale nie mam dużych piersi
Ja z piciem wody problemu nie mam, zabieram do pracy butlę 1,5litra i ją wypijam
Jesten gruszka, ale piersi nie mam wcale
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:25   #4739
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Można się zapisać na nfz, ale może to trwać.
Dobrze ci powiedzieli z refluksem. Z tego co pamietam musisz uważać też na bardzo tłuste rzeczy.
Nie mogę też pić gazowanych napojów

Stary 2016-02-03, 12:25   #4740
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konkubina6 Pokaż wiadomość

U nas zaproszonych okolo 140-150 z dziecmi. Tyle, ze liczymy sie z odmowami, bo wesele w Zakopanem a pochodzimy z Wroclawia i Czestochowy. . Chociaz zapewniamy wszystkim noclegi juz z piatku na sobote i z soboty na niedziele. Ciekawa jestem jak to wyjdzxie z ta iloscia gosci.

A czemu robicie akurat tam wesele,skoro macie daleko?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości