Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-03, 10:48   #2971
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Malinka, łącze się w bólu, mi ostatnio bańki przed oczami pękały i to moje zwiastuny migreny.
też mam często takie banki/mroczki przed oczami przed migreną właśnie..
Wczoraj je widziałam, ale nie powiązałam jakoś tego, że może migrena nadciągać, ale dziś ten nos i to promieniowanie już nie daje mi złudzeń..

Oby tylko dziś chociaż nie wiercili.. Tłuc się będą, bo już się tłuką, ale jak zaczną wiercić to tu zejdę chyba..

Nie wiem czy nie wezmę zawczasu paracetamolu
Stary 2016-02-03, 11:05   #2972
moonunit
Wtajemniczenie

Hej
Mam dziś taka niemoc ze az nie chce mi się tylka z kanapy ruszyć :-(
Trzymam kciuki za usg Kiwi i rezonans Gwiazdki
Też mam skierowanie ze względu na kręgosłup ale jakoś nie mogę tam dotrzeć ;-)

U mnie nadal wieje Na moim poddaszu to gwizdze az nie fajnie się robi Moze to ta pogoda tak na mnie działa

Moj tz tez ma kłopoty z odkładaniem rzeczy na miejsce ale ostatnio juz mu nie popuszczam i nawet zaczal narzekac ze ciągle mu o coś marudze Moze w końcu zrozumie ze w domu nic się samo nie zrobi

Wspolczuje migreny Mnie tez boli głowa ale to od niewyspania i tej pogody

M moni dobrze ze masz to juz za sobą i ze skurcze przeszły

Edytowane przez moonunit
Czas edycji: 2016-02-03 o 11:08
moonunit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:06   #2973
m_moni
Zadomowienie

cześć dziewczyny,

mnie przez ostatnie 4 dni męczyła jelitówka. miałam tak silne skurcze, że wpadłam w panikę. na szczęście już wszystko ok.

zdrówka dla wszystkich!
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:15   #2974
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny,

mnie przez ostatnie 4 dni męczyła jelitówka. miałam tak silne skurcze, że wpadłam w panikę. na szczęście już wszystko ok.

zdrówka dla wszystkich!
Dobrze, że przeszło
Stary 2016-02-03, 11:17   #2975
monikmi
Zadomowienie

Mój Mąż nigdy nie odkładał rzeczy na miejsce i nic się w tej kwestii nie zmieniło, no może poza tym że w ciąży bardzo mnie to drażni bo więcej wysiłku kosztuje mnie sprzątanie po nim ale już niedużo zostało, damy radę potem już każda z nas będzie sprzątać tak jak lubi

Ja między innymi właśnie czekam aż będę mogła bez problemu ogarnąć dom, nałożyć wspomnianą wczoraj czerwoną sukienkę i szpilki no i uaktywnić się w sypialni tych kwestii brakuje najbardziej ale wiem że Maleństwo mi wszystko wynagrodzi

Dzieciaczki Wasze już mają takie fajne wagi, mam nadzieję że mój Kawaler już przekroczył 2kg bo właśnie o wagę martwię się najbardziej

Biorę się za sprzątanie w wersji emeryckiej odkurzę, przetrę podłogę i jadę do cukierni po ciasto bo teściowie wieczorem wpadają

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:30   #2976
marta1986222
Zakorzenienie

Witam Byłam z Zuzia u lekarza do kontroli i niestety antybiotyk.3 tygodnie inhalacji i syropów nie pomogły niestety.

Mój mąż też nie odklada rzeczy na miejsce przez co mnie strasznie irytuje ale wybaczam mu to.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:42   #2977
Bonku
Wtajemniczenie

Polly u mnie tez nie policzyl roku przestepnego na takim magicznym kole fortuny tekturowym bo wszędzie w internetach wychodzi mi 6.03 a w karcie 7.03 i tak tez mam na 1stronie ale juz nie zmieniam bo dzien w ta czy w ta ja sie trzymam tej szósteczki okres w sumie dostałam o 23w nocy takze moge to tez troche pod 7.03 podciągnąć hehehe

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Ja nie lubię takich pączków domowych maja zupełnie inny smalcowaty smak musze miec z dobrej cukierni z pomaranczowa skorka i marmorada niczym innym mnie nie zadowoli i nie oszuka
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:43   #2978
_polly_
Zakorzenienie

Bonku, no u mnie też wywróżył z kółka.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:49   #2979
fasolka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Mój Mąż nigdy nie odkładał rzeczy na miejsce i nic się w tej kwestii nie zmieniło, no może poza tym że w ciąży bardzo mnie to drażni bo więcej wysiłku kosztuje mnie sprzątanie po nim ale już niedużo zostało, damy radę potem już każda z nas będzie sprzątać tak jak lubi

Ja między innymi właśnie czekam aż będę mogła bez problemu ogarnąć dom, nałożyć wspomnianą wczoraj czerwoną sukienkę i szpilki no i uaktywnić się w sypialni tych kwestii brakuje najbardziej ale wiem że Maleństwo mi wszystko wynagrodzi

Dzieciaczki Wasze już mają takie fajne wagi, mam nadzieję że mój Kawaler już przekroczył 2kg bo właśnie o wagę martwię się najbardziej

Biorę się za sprzątanie w wersji emeryckiej odkurzę, przetrę podłogę i jadę do cukierni po ciasto bo teściowie wieczorem wpadają
jakbym czytała o sobie. Też do szału doprowadza mnie, że nie mogę sobie jak człowiek posprzątać bo potem cały wieczór zdycham dosłownie z bólu i już boję się o dziecko i odpuściłam generalne porządki.

Mój mąż też myśli, że chyba krasnale wszystko robią albo jakieś wróżki. Jak wszystkiego nie dopilnuję to dzwonią do Nas z banków, urzędów i innych instytucji, że coś niepozałatwiane. Wszystko na mojej głowie, chyba powieszę przy wejściu kalendarz i zacznę wszystko zapisywać bo wygląda na to, że tylko ja mam o wszystkim pamiętać. Sory, że się tak żalę ale jak zawsze miałam cierpliwość do tego trola tak teraz mnie osłabia wszystko dosłownie.

Twój kawaler na pewno nadrobi wszystko Moja długo była taka malizna aż nagle wyskoczyła do 2,5kg na które czekałam.

Waga moja to jest temat rzeka Ważę już 75,5kg równiutkie w ubraniach Waga pokazała tak jak Bonku- przestań jeść. Teraz aplikacja mi podała, że będzie dziecko przybierało 200g co tydzień a ja mogę 600g/tydzień, marzę o tym żeby się już ta waga zatrzymała

O sukienkach swoich mogę pomarzyć do maja zanim nie zrzucę wszystkiego co bym chciała.

W sexie mi też zaczęła się posucha, mąż jest przerażony, że chyba wywoła poród czy walnie wackiem o głowę Oleńki, no nie wiem. Mnie też nie jara sex na orkę więc czekamy do rozwiązania i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy bo dostanę depresji jak nie wrócimy do przytulanek

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Polly u mnie tez nie policzyl roku przestepnego na takim magicznym kole fortuny tekturowym bo wszędzie w internetach wychodzi mi 6.03 a w karcie 7.03 i tak tez mam na 1stronie ale juz nie zmieniam bo dzien w ta czy w ta ja sie trzymam tej szósteczki okres w sumie dostałam o 23w nocy takze moge to tez troche pod 7.03 podciągnąć hehehe

Ja nie lubię takich pączków domowych maja zupełnie inny smalcowaty smak musze miec z dobrej cukierni z pomaranczowa skorka i marmorada niczym innym mnie nie zadowoli i nie oszuka
Bonku ja miałam ostatnią miesiączkę 07.06.2015 , umiesz to liczyć jak ginekolodzy? ja niby powinnam umieć ale tempa strzała jestem wg reguły Naegelego wychodzi mi 14.03.2016. ale ten wzór zakłada 28dniowe cykle a ja miałam jakieś 32 dni , czasami 35 dni nawet

Pączka na pewno jutro jakiegoś wciągnę
Stary 2016-02-03, 11:50   #2980
misia880
Zakorzenienie

Ja zapowiedzialam mezowi ze 38 tydz i seksy seksy seksy haha nie chce lazic do 41 tyg :p

wiecie co zjadlam.. ? Zupke chinska z vifona :O

Na pon zapisalam sie na pobranie gbs. 20 zl

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:55   #2981
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też z magicznego kółka wróżyli

Starłam sobie powoli kurze w salonie, bo tu przebywam 98% czasu w ciągu dnia i 100% w nocy i pozamiatałam na raty mieszkanie i od razu lepiej się siedzi
jeszcze muszę posegregować pranie i wyprasować, ale za segregację zabiorę się wieczorem jak mi mąż kosz z praniem przyniesie, a prasowanie zrobię jutro jak będę mieć siły po laboratorium. Jak nie to w piątek

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja zapowiedzialam mezowi ze 38 tydz i seksy seksy seksy haha nie chce lazic do 41 tyg :p

ja mojemu mówiłam, że jak Mała nie zechce wyjść w czasie to będą przytulanki, a teraz jak mam uważać na siebie to nawet jak jednak córcia zdecyduje się zostać w środku dłużej to nie będzie przytulasków

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2016-02-03 o 11:53
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 11:58   #2982
fasolka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
no ja chcę donosić ciążę do terminu cesarki także u mnie sexy na wywołanie niewskazane. ostatnio tez miałam ogromną ochotę na zupkę chińską ale mąż krzyczał, że truję dziecko
ja w sumie miałam GBSa ale 15.12.2015 więc pewnie będą chcieli przed porodem pobrać.

o pranie nastawię to mi się humor poprawi mam jeszcze jedną reklamówkę Oleńkowych rzeczy, którą ostatnio dostałam od mamy i kombinezonik od mojej babci
Stary 2016-02-03, 12:00   #2983
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Mój też wróży z kółka co wizyta ostatnia przepowiednia brzmiała "już niedługo będziesz rodzić"

Cytat:
Napisane przez fasolka1987 Pokaż wiadomość
jakbym czytała o sobie. Też do szału doprowadza mnie, że nie mogę sobie jak człowiek posprzątać
Ja też już odpuściłam większe sprzątanie ale mnie -w przeciwieństwie do Męża- drażni bałagan, największy problem mam z nieumytą podłogą

Na 2,5kg nie liczę u mojego Skrzata bo w 32tc ważył 1800g chociaż kto wie, miło by było ale chyba nie te geny plus wiecznie chorująca matka

Ja zanim zaczęłam tyć założyłam że 60kg na wadze to mój max, a już mam 62 więc czyli mam 14kg na plusie, ale nie panikuje myślę że ta dieta wątrobowa trochę spowolni moje tycie bo o pączku to mogę pomarzyć

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:02   #2984
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dopiero jem śniadanie i zasiadłam do kompa skandal!
Wstałam do łazienki, a tam pół podłogi mokrej,z pianą. Myślę wtf W szafce opróżnił nam się spray do czyszczenia kanap i dywanów i zafajdał całe wnętrze szafki, podłogę, dywanik, no wszystko co stało na podłodze. Dopiero to ogarnęłam i idę nadrabiać wątek. uhh :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:14   #2985
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Witam się z opóźnieniem i w słabym humorze brzuch mnie boli dzisiaj jak na okres, a planowałam umyć kuchenkę, zlew, lodówkę i blaty. Jak na razie to dupa. Nawet nie wiem czy na szkołę rodzenia dam radę jak tak dalej pójdzie.
Podjechałam tylko do piekarni bo pieczywo się wyzerowało i jeszcze mało się z jakimś matołem nie zderzyłam, bo idiota włączył kierunek a nie skręcił, a ja z automatu wyjechałam nie patrząc czy zrobił manewr i mu wjechałam tuż przed maskę , dobrze, że wyhamował, bo nie chcę myśleć jakie konsekwencje dla Jureczka mogłyby być nawet z najmniejszej stłuczki

Trzymam kciuki za dzisiejsze badania, wizyty, zwłaszcza kiwi za Twoje usg i gwiazdka za Twój rezonans
zdrówka dla wszystkich chorowitek, mam nadzieję, że żadnej nie dopadnie grypa i spokojnie sobie donosimy nasze dzieciaki bez stresów.

Cytat:

Mam takie same marzenia, wreszcie móc SAMEJ posprzątać PO SWOJEMU, odwalić się i wybzykać ot, fizjologia

Niezła mi WERSJA EMERYCKA, ja już od dawna nie daję rady z odkurzaczem

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Witam Byłam z Zuzia u lekarza do kontroli i niestety antybiotyk.3 tygodnie inhalacji i syropów nie pomogły niestety.

Mój mąż też nie odklada rzeczy na miejsce przez co mnie strasznie irytuje ale wybaczam mu to.
kurde, współczuję, zdrowia dla małej

Fasolka, jak czytam o Twoim TŻ, to myślę, co mnie w moim drażni... najgorsze jest to, że jak mu nie powiem wprost "kup to i to" albo "zrób to i to" to znaczy, że problem nie istnieje.
Najgorzej z zakupami spożywczymi, jak nie powiem konkretów to nic nie kupi, przecież coś tam jest, a obiadu nie ma zupełnie z czego sklecić, albo ja zostaję bez kromki chleba na śniadanie
Największy armagedon był jak byłam w szpitalu, po prostu PUSTA LODÓWKA, bo on nic nie kupował, bo nie miał głowy i nie wiedział co chyba umarłby z głodu beze mnie... albo jak jedziemy na jakieś większe zakupy, to ja siadam i spisuję listę, pytam go co jeszcze to on zupełny odlot, dla niego niczego nie brakuje, a ja wiem że to się kończy, to by się przydało itp.... niestety myślę, że w tej kwestii się nic nie zmieni

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Ja zanim zaczęłam tyć założyłam że 60kg na wadze to mój max, a już mam 62 więc czyli mam 14kg na plusie, ale nie panikuje myślę że ta dieta wątrobowa trochę spowolni moje tycie bo o pączku to mogę pomarzyć
echhh 62, kiedy to było... ja niedługo pewnie zobaczę 7 z przodu
z pączkiem bardzo współczuję ja jednego zjem, od tygodnia myślę jakiego kupić, czy z adwokatem czy z bitą śmietaną
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wstałam do łazienki, a tam pół podłogi mokrej,z pianą. Myślę wtf W szafce opróżnił nam się spray do czyszczenia kanap i dywanów i zafajdał całe wnętrze szafki, podłogę, dywanik, no wszystko co stało na podłodze. Dopiero to ogarnęłam i idę nadrabiać wątek. uhh :P
OMG... jak on się SAM OPRÓŻNIŁ??
Stary 2016-02-03, 12:18   #2986
Bonku
Wtajemniczenie

Fasolka ta umiem liczyć jak lekarza Internety wpisuje na kilku stronach w kalkulatorze ciążowym ost miesiączkę dl cyklu i jest 6.03 jak złoto
Stary 2016-02-03, 12:21   #2987
trzydziescidwa
Zakorzenienie

U mnie z OM termin wychodziłby na 6 marca, bo okres miałam 31 maja, ale gin wyliczał na podstawie owulacji, bo akurat podglądał i wiemy kiedy była stąd ten 10 i tak też sobie wpisywałam w różne aplikacje, żeby dopasować się do tego 10 wydłużając cykl do 32 dni... Ciekawe kiedy naprawdę urodzę...
Stary 2016-02-03, 12:22   #2988
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
ja też idę niedługo spać bo o 3 mąż z pracy wraca i mnie obudzi i zapewne nie zasnę znów a ja się dziś dowiedziałam że w czerwcu idziemy na wesele i zastanawiam się co z małym. albo zostanie z moimi rodzicami ale co wtedy z karmieniem?wiadomo że mogę odciągnąć mleko ale to zapewne starczy mi tylko na 1 karmienie. albo wezmę go na wesele a potem odwiozę do domu ale nie wiem czy to nie za malutkie dziecko na taką imprezę co sądzicie?
My idziemy w lipcu na wesele i mam zamiar na ślub i godzinkę wesela zabrać młodą (będzie okazja wystroić ), a potem odwieźć do domu gdzie zostanie z babcią. Mleko odciągnięte albo mm, zobaczymy jak się będziemy karmić.

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość

Kończą mi się witaminy, które od początku II trymestru brałam i tak się zastanawiam czy kupować kolejną paczkę, czy już odpuścić sobie
Zawsze to oszczędność kilkunastu euraków, a teraz jak jestem już na wylocie to może samo żelazo wystarczy
W trakcie kp też można brać większość witamin, które można stosować w ciąży. Przy kp dziecko też z nas dużo dobrego wyciąga więc jak kupisz to możesz brać, nie zmarnują się.

Ale nie namawiam bo sama witamin nie biorę i nie jestem zwolenniczką suplementów. Sokowirówka, to jest to!

Cytat:
Napisane przez fasolka1987 Pokaż wiadomość
Mój mąż też myśli, że chyba krasnale wszystko robią albo jakieś wróżki. Jak wszystkiego nie dopilnuję to dzwonią do Nas z banków, urzędów i innych instytucji, że coś niepozałatwiane. Wszystko na mojej głowie, chyba powieszę przy wejściu kalendarz i zacznę wszystko zapisywać bo wygląda na to, że tylko ja mam o wszystkim pamiętać. Sory, że się tak żalę ale jak zawsze miałam cierpliwość do tego trola tak teraz mnie osłabia wszystko dosłownie.
Stary 2016-02-03, 12:27   #2989
Bonku
Wtajemniczenie

Dziewczyny a jak u Was z okresem bylo regularnie jak w zegarku czy raczej spóźniony? Bo mamuska mi dzis mowila ze jak miałam regularne okresy to raczej powinnam w terminie urodzić bo jej się spoznialy i lekarz mowil ze po terminie bedzie pewnie takze tego światełko w tunelu ze nie przenoszę za dlugo
Stary 2016-02-03, 12:27   #2990
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze, nieźle

Cytat:
W trakcie kp też można brać większość witamin, które można stosować w ciąży. Przy kp dziecko też z nas dużo dobrego wyciąga więc jak kupisz to możesz brać, nie zmarnują się.

Ale nie namawiam bo sama witamin nie biorę i nie jestem zwolenniczką suplementów. Sokowirówka, to jest to!
o sokowirówce marzę, a z witaminami pomysle jeszcze
Stary 2016-02-03, 12:29   #2991
Bonku
Wtajemniczenie

32 ja tez miałam 31.05 ale owulacje 15.06 na bank bo robiłam testy owulacyjne i miałam typowe kłucie w jajniku
Stary 2016-02-03, 12:30   #2992
misia880
Zakorzenienie

Ja mialam co 28 dni

Ej mi sie kiedys tak pianka do czyszczenia wc wyładowala w szafce. Masakra.. z szafy pod zlewem mi kapala piana, caly papier toaletowy w pianie porazka

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:31   #2993
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

ja właśnie robię lasagne na obiad;d

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:33   #2994
MilkaPlus1
Raczkowanie

A propos prochów - Moooniaaaa poradź! Co myślisz o Magvit B6, można toto brać w ciąży? Lekarz kazał mi łykać magnez i zalecił Magne B6, a tak sobie patrzę na ten Magvit i nawet lepszy mi się wydaje bo dojelitowy, a cena też dużo lepsza. Tylko nie wiem czy gdzieś jest haczyk

http://www.aptekagemini.pl/magne-b6-50-tabletek.html
http://www.aptekagemini.pl/magvit-b6-50-tabletek.html
MilkaPlus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:35   #2995
moooniaaaa
Zakorzenienie

My zaskoczyliśmy w drugim cyklu po odstawieniu anty, więc nawet nie wiem jak moje cykle pierwszy miałam 25-dniowy.

W karcie ciąży mam w ogóle dwa terminy porodu, 10.03 i 02.03. Ale ja się trzymam tp z usg genetycznego. Koleżanki mi wróżą 29.02, mama 08.03, a ja bym chciała 27.02 albo pierwsze 3 dni marca

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
o sokowirówce marzę, a z witaminami pomysle jeszcze
Nie marz tylko kupuj, przy maluchu też się potem przyda. My mamy niedużą, za ok.150zł., a super się sprawuje

Milka
I Magne i Magvit są super, także który weźmiesz to będzie dobrze
Stary 2016-02-03, 12:35   #2996
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
32 ja tez miałam 31.05 ale owulacje 15.06 na bank bo robiłam testy owulacyjne i miałam typowe kłucie w jajniku
a ja 18 jeszcze z ginem "podglądaliśmy" 17 i pęcherzyk był już na wylocie , wtedy też test owu wyszedł a na drugi dzień kłucie, ech te wspomnienia
Stary 2016-02-03, 12:37   #2997
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a jak u Was z okresem bylo regularnie jak w zegarku czy raczej spóźniony? Bo mamuska mi dzis mowila ze jak miałam regularne okresy to raczej powinnam w terminie urodzić bo jej się spoznialy i lekarz mowil ze po terminie bedzie pewnie takze tego światełko w tunelu ze nie przenoszę za dlugo
ja miałam regularnie, czasem 1-2 dni różnicy było, ale taka różnica to nie różnica
Stary 2016-02-03, 12:37   #2998
MilkaPlus1
Raczkowanie

Cytat:
Milka
I Magne i Magvit są super, także który weźmiesz to będzie dobrze
Merci
MilkaPlus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 12:38   #2999
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Nie marz tylko kupuj, przy maluchu też się potem przyda. My mamy niedużą, za ok.150zł., a super się sprawuje
na razie mam poważniejsze wydatki i sokowirówka musi poczekać, ale kiedyś kupimy na pewno
Stary 2016-02-03, 12:40   #3000
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ehh dobrze pamiętam jak zrobiłam test. Szykowałam się do pracy. Nasikałam, maluję się i tak zerknęłam kątem oka. Potem było tylko soczyste kur.a mać jak dziś pamiętam usiadłam na kiblu, poryczałam się i gadałam do kota bo usiadł na przeciwko i patrzył co odwalam Nie było jak w filmach, chociaż świadomie odstawiliśmy anty to pierwsze dni był szok, płacz i strach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości